kayseride satılık kamyonet / İnciroğlu Otomotiv San. Ve Tic. Ltd. Şti. - Kayseri Fiat Bayi

Kayseride Satılık Kamyonet

kayseride satılık kamyonet

Transit Kamyonet

Transit Kamyonet

Ford Transit Kamyonet, Transit esnekliğinde varılan son noktadır. İster kasalı, ister kasasız olun, bu kamyonet işinize özgü ihtiyaçları karşılamak üzere sizin için tasarlandı. İstekleriniz ne olursa olsun, bu araç şimdiye dek yapılmış en sağlam, en güvenilir ve en dayanıklı Transit Kamyonet’tir.

Çok yönlü, güvenilir, verimli.

Transit Kamyonet, yoldaki ofisinizdir. Tam da bu yüzden konfor ve dayanıklılık, güç ve verimlilik,

her şeyden önemlisi de güvenilirlik için özel olarak tasarlanmıştır.

Amacını karşılayan teknoloji

Transit Kamyonet, daha akıllıca ve daha verimli çalışmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış ileri teknolojilerle doludur. Örneğin Hız Kontrol Sistemi otobandaki uzun yolculukların daha konforlu ve daha ekonomik olmasına yardım eder. Normal, Eco ve Kaygan Zemin dahil olmak üzere Seçilebilir Sürüş Modları sayesinde Transit’in yol tutuşunu yaptığınız işe mükemmel uyum sağlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Görselde yer alan araçlarla, pazara sunulan araçlar farklılık gösterebilir.

Gelişmiş motor teknolojisi

Gelişmiş litrelik Ford EcoBlue dizel motor seçenekleriyle sunulan Transit Kamyonet her zamankinden daha güçlü ve daha verimlidir.  PS beygir gücü ve Nm torka ulaşan güç aktarma seçenekleriyle mutlaka size uygun bir model vardır.

Güvenilirlik, çok yönlülükle buluştu

Transit Kamyonet, özelleştirilebilir güvenilirlikte son noktadır. Bu araç, ihtiyaçlarınız ne olursa olsun kendinize özel bir araç yaratabilmeniz için mükemmel temeli sağlamak üzere özenle tasarlanmıştır. kg`a varan yük kapasitesiyle her işi bir çırpıda halletmek için tasarlandı. 

Yeni Tamamen Elektrikli Ford E-Transit'i Keşfedin

Yeni Ford E-Transit, teslimatlarınızda sıfır emisyon ve tasarruf sunuyor. Elektrikli Ford E-Transit; NCAP ödüllü güvenlik özellikleri, amacınıza uygun sürüş modları ve teknolojik özellikleriyle ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, işinize uygun olarak tasarlandı.

Hyundai Yeni i10 T&#;rkiye’de Satışa Sunuldu.

Hyundai Yeni i10 T&#;rkiye’de Satışa Sunuldu.

Hyundai Assan, A segmentinde önemli satış rakamlarına ulaştığı i10 modelinin makyajlı versiyonunu Türkiye’de satışa sundu. Daha canlı renkler ve daha şık bir tasarımla dikkat çeken i10, gelişmiş bağlantı özellikleri, konfor unsurları ve genellikle sadece üst segmentlerde görülen teknolojileri de sunuyor. Hyundai i10, bu yeni eklentileriyle beraber sınıfında şimdi daha da rekabetçi.

Devamını oku
Hyundai s&#;rd&#;r&#;lebilir mobilite i&#;in yatırımlarına devam ediyor.

Hyundai s&#;rd&#;r&#;lebilir mobilite i&#;in yatırımlarına devam ediyor.

Hyundai Motor Grubu, Seul'de İnovasyon Teknoloji Günü etkinliği düzenledi. Bu özel etkinlikte gelecek planlarını ve çalışmalarını paylaşan Hyundai, aynı zamanda dünya çapındaki şirketlerle inovasyon ve start up alanındaki işbirliklerine devam edeceğini vurguladı. Grup, inovasyon faaliyetlerini güçlendirmeye başladığı 'den 'ün ilk çeyreğine kadar 'den fazla girişime 1 milyar dolardan fazla yatırım yaptığını açıkladı.

Devamını oku

Biz Kimiz

Firmamız, yılında Kayseri `de Horozoglu Karoser funduszeue.info Ltd. Şti. İsmiyle çalışma hayatında yerini almıştır. Taşıma sektöründe alanındaki dünyanın en yeni sistem ve teknolojilerini takip eden firmamiz; Ankara yolu km’de m2 açik m2 kapali alanda kurulu tesisinde kamyon kasası imalatını sürdürmektedir. Kurulduğundan beri sürekli kendini yenileyen firmamiz; “Kasa Taşıma Yük Taşı” sloganiyla sağlam, hafif, dayanıklı, hijyenik kasa üretimi için, modern teknoloji kullanarak güçlü pres altinda ısı geçirgenliğii en az olan poliüretan enjeksiyon veya blok yapıştırma sistemiyle CTP, Galveniz ve Alüminyum levhalardan olusan poliüretan pres panel ve kamyon kasası üretimi yapmaktadır. Bunların yanı sıra sahibi olduğu O1 ,O2,O4 tip onay belgeleriyle treyler ve semitreyler üretimi yapan firmamız, hem altyapı hem de üstyapı imalatlarıyla size özel çözümler sunar. Hİdrolik ,pinomatik ve elektronik çözümlerindeki kabiliyetlerimiz sayesinde mobil özel amaçlı kasalar ve treylerlerde sektörün başıçeken firmalarından biri olarak gururla üretime devam etmekteyiz.

PANEL İMALATI

Yüksek kaliteli fiberglass , inox , aluminyum ,galvaniz kompozit panel imalatı

TREYLER İMALATI

O1-O2 - O4 tip onay belgeleriyle treyler ve semitreyler altyapıları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası