nod32 antivirüs programı indir ücretsiz / Windows için NOD32 Antivirus - Uptodown’dan ücretsiz olarak indirin

Nod32 Antivirüs Programı Indir Ücretsiz

nod32 antivirüs programı indir ücretsiz

NOD32 Antivirus

İndir, keşfet, paylaşWindows
windowsmacandroid
NOD32 Antivirus icon

ESET

Dev Onboard

M indirilenler

Hız ve doğruluk bu virüs savaşçısında

Önceki sürümler
NOD32 Windows veya Linux kullanmanız fark etmeksizin herhangi birisi altında çalışabildiği için herhangi bir işletme sisteminde çalışan bir anti-virüs programıdır. Bu antivirüs programının virüsleri bulmada ve silmedeki hassaslığı gerçekten yüksektir ve bu da onun internet nüfusu içerisinde en çok kullanılanlardan birisi olmasını sağlamıştır.

Virüs, solucanlar ve herhangi zararlı bir kod bilgisayarınızda NOD32 yüklenmiş ise sorun olmayacaktır. Onu test ettik ve sonuçlar gerçekten çok iyi çıkmış olup mükemmelin hemen ötesindedir.

Bir başka ana özellik daha tespit ettik ki bu da tarama ve herhangi bir görevi ifa ederken gerçekten hızlı olmasıdır. Diğer programların belleği (HD) taraması çok uzun zaman alırken burada daha az süre alır yani şiddetle tavsiye edilir.

Sisteminizi taramak için çok zaman almayan iyi bir antivirüs programı ve bu mükemmel.
Álvaro Toledo tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Daha fazla bilgi

LisansDeneme
İşletim SistemiWindows

Önceki sürümler

exe Oca

exe Kas

exe Ağu

exe Haz

exe Haz

exe Nis

Diğer platformlar için mevcut

Oylama

NOD32 Antivirus benzer

Yardımcı uygulamalar uygulamalarını keşfedin

Miro icon

Miro

Bu sanal çizim panosunda takımınızla eş zamanlı olarak çalışın

Phone Link icon

Phone Link

Android'inizi Windows ile kolayca senkronize edin

ESET NOD32 Antivirus, PC&#;inizi koruyan hızlı antivirüs programıdır.

Can Erdil Şentürk

Can Erdil Şentürk -

ESET NOD32 Antivirus, Windows PC kullanıcıları için hızlı ve hafif, günlük kullanım için ideal temel antivirüs programıdır. Bilgisayar korsanlarına, fidye yazılımlarına ve kimlik avına karşı koruma sağlayan gelişmiş antivirüs programı; pek çok açıdan kullanıcılarına avantaj sağlar. 

Virüsler, casus yazılımlar, fidye yazılımları dahil her türlü kötü amaçlı yazılımdan korumasının yanı sıra sistemi yavaşlatmadan gerçek zamanlı üstün korumayı sürdürmesi beğeni topluyor. Oyun oynarken veya bir uygulama tam ekran modunda çalışırken sistem güncellemeleri ve rahatsız edici açılır pencereleri engellemesi ile de diğer geleneksel antivirüs programlarından ayrılıyor.

ESET NOD32 Antivirus 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. ESET NOD32 Antivirus sürümü, Windows 11 ve yeni Windows güvenlik özellikleriyle uyumlu.

ESET NOD32 Antivirüs  İndir

Yapay zeka, makine öğrenimi, bulut tabanlı dosya itibar sistemi gibi en gelişmiş teknolojileri kullanan, bağımsız değerlendirme kuruluşlarından ödül alarak sektördeki en iyi şirketler arasına girmeyi başaran ESET’in ödüllü, efsanevi antivirüs programı NOD32 Antivirus, sürümde daha da geliştirildi.

ESET Home (eski adıyla myESET), ev kullanıcılarının ESET ürünlerinden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak amacıyla çeşitli özelliklere bağlanır. Cihaz Yönetimi, ESET Home hesabınıza bağlı ESET programlarının yüklü olduğu cihazlarla veya hesabınız tarafından yönetilen lisanslarla etkinleştirilen cihazlarla ilgili bilgilere erişmenize olanak tanır.

Ayrıca herhangi bir cihazdaki ESET ürününü devre dışı bırakmanızı sağlar. Lisans Yönetimi, lisans durumu, lisans son kullanım tarihi, etkinleştirilen cihaz sayısı, lisans aşırı kullanımı, süresi dolan lisans uyarılarına ilişkin önemli bilgileri görmenize olanak tanır. Ana Bilgisayar Tabanlı Saldırı Önleme Sistemi (HIPS), gelişmiş zararlı yazılım ekleme teknikleri tarafından değiştirilebilen bellek bölgelerini tarar. ESET NOD32 Antivirüs ile gelen yenilikler arasında.

ESET NOD32 Antivirus Özellikleri

  1. ESET Home
  2. Akıllı Ev
  3. Microsoft Windows 11, 10 ve ARM desteği
  4. Kişisel güvenlik duvarı
  5. Webcam koruması
  6. Intel Threat Detection teknolojisi
  7. Kava kuvvet saldırı (brute-force attack) koruması
  8. Hızlı ve hafif
ARTILAR

Kullanışlı ek araçlar

Gerçek zamanlı koruma

Sistem performansını düşürmeden çalışma.

Türkçe dil desteği sunuyor.

Zararlı yazılımlara karşı çok katmanlı koruma

Otomatik güncelleme

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir