çetinkaya mağazaları istanbul / İstanbul Çetinkaya | Şubeleri Adres Telefon ve Açılış Saatleri

Çetinkaya Mağazaları Istanbul

çetinkaya mağazaları istanbul

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Departman

Depo / Antrepo

Depo / Antrepo

Başvuru Sayısı

başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’de katlı mağazacılık sektörünün öncülerinden olan ÇETİNKAYA firmamızın yeni açılacak olanDİYARBAKIR mağazasında görevlendirilmek üzere; dinamik ve çağdaş mağazacı olmayı hedeflemiş, takım ruhuna sahip, sorumluluk almayı ve ilerlemeyi ilke edinmiş, motivasyonu yüksek, inisiyatif kullanabilen, sosyal ilişkilerinde başarılı, üretken, kendisine güveni tam, Depo Elemanı/Görevlisi takım arkadaşı arıyor.

 
  • Dikkatli, düzenli, takipçi,
  • Meslek Yüksek Okul veya Üniversite mezunu,
  • Depo yönetimi konusunda en az 1 yıl tecrübeli,
  • Sorumluluk alabilecek yapıda ve mağazacılıkta kariyer hedefleyen,
  • Ürün giriş çıkışını takip edecek, stok yönetimi yapabilecek,
  • İstanbul'da ikamet eden

İŞ TANIMI


• Tedarikçilerden ve üretimden gelen ürünlerin ve malzemelerin sayımı, kabulü, sipariş kontrolü, irsaliyelerin girişinin yapılması ve depo düzenine göre yerleştirilmesi,
• Mağazalara sevk edilecek ürünlerin hazırlanması ve gönderilmesi.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Hakkımızda

Çetinkaya Giyim San. Tic. A.Ş. Başarının adı inanmaktır, Azimle çalışmaktır. İnanç ve azimle çalışanın, hedefe ulaşmasını, hiç bir zorluk funduszeue.infok, insana güven ve cesaret verir. Biz bu işe başlarken gücümüzü inanmaktan aldık. Başaracağımıza inanmıştık Çetinkaya'nın doğuş yılıdır. Hazır giyim sektöründe, yeni bir anlayışın hayat bulduğu yıl. Çetinkaya'nın o günden bu güne kadar yıllara sığdırdığı başarılar bu kısa geçmişle kıyaslanamayacak kadar büyük. 49 yıl aslında bir kurum için kısa zaman. Oysa bu yıllar bizim için atılım yılları. Birbirini izleyen uzun soluklu hamle yılları. Her şey Adana'da 25 m2'lik küçük bir dükkanda, ürettiğimiz gömleklerin satışıyla başladı. Daha sonra sağımızdaki,solumuzdaki ve karşımızdaki gayrimenkuller mülk sahipleriyle zorlu anlaşmalar yapılarak alındı. Ancak her yeni ilave Çetinkaya için yeterli olmadı. Çünkü bir kartopu gibi Çetinkaya hep büyüyordu. Yıllarca; günde 18 saat, hiç durmadan, dinlenmeden, yılmadan yarınlara güvenle ve ümitle bakarak çalıştık. Az tükettik çok tasarruf yaptık ve bu tasarrufun neticesinde de çok yatırım yaptık. Bir imalathane ile başladığımız noktadan, çok katlı mağazalar zincirine, 2 adet gömlek fabrikasına ve ' yakın, Çetinkaya'ya bağlı şapkadan ayakkabıya kadar üretim yapan konfeksiyon fabrikalarına,turizm şirketlerine, günde 1 adet gömlek üretiminden yılda yaklaşık adet gömlek, pantolon, takım elbise pardösü, kaban üretim seviyesine geldik. yılında 2 kişi ile başlattığımız işi, bünyesinde yaklaşık kişinin çalıştığı şirketler gurubu seviyesine getirdik. Bu arada eğitim faaliyetlerinde da bir çok katkımız oldu. 2 öğrenci yurdu, 4 camii ve 3 lise dengi okulu bizzat kendimiz yaptık. Bir çok camii, öğrenci yurdu ve okulun yapımlarınada katkıda bulunduk. Geldiğimiz bu noktada nihai hedefimiz değildir. Asıl hedefimiz, yüz binlerce insanımıza aş ve iş sağlamak ve ülkemize katkıda bulunmaktadır. Gelişen dünyayı sürekli mahallinde görerek izlemekte ve araştırmaktayız. Muasır teknolojinin bütün imkanlarını ülkemize taşıyarak Çetinkaya'yı dünyadaki emsalleriyle boy ölçüşebilecek bir seviyeye ulaştırmak amacındayız. İşte o zaman ülkemize karşı yapılması gereken hizmeti yapabilmenin mutluluğuna erişmiz oluruz. BEREKET AZDADIR. İSRAF HARAMDIR. KANAAT BİTMEZ TÜKENMEZ BİR HAZİNEDİR Her birisi en nadide fikir mücevheri olan bu muhteşem ifadeyi ve ticari ahlakı rahmetli babamızın bizim ruhumuza nakşetmesi neticesinde; kendimize bu değerleri başarının vazgeçilmez düsturu olarak aldık ve ticaret hayatımızda da hiç bir zaman bu düsturdan vazgeçmedik. Yukarıda belirttiğimiz şekilde Çetinkaya'nın bugün ulaşmış olduğu seviye; inancın, azmin, kararlılığın, ülkesini sevmesinin, insanlarına hizmet etme aşkının, Çetinkaya'nın kendisine şiar ittihaz ettiği prensiplerin neticesindedir. ''YÜKSEL Kİ YERİN BURA DEĞİLDİR'' ''DÜNYAYA GELMEK HÜNER DEĞİLDİR'' FEHMİ ÇETİNKAYAYönetim Kurulu Başkanı

Şirket Sayfasına Git

Çetinkaya şubeleri ve çalışma saatleri

Devamını oku

Çetinkaya Hakkında

Üretim hayatına yılında 2 kişi ile başlayan Çetinkaya, bugün Türkiye’de İstanbul ve Bursa başta olmak üzere birçok ilde açtığı mağazalarıyla hazır giyim sektöründe adını duyurmuştur. 62 yılda, sayısı ’ü aşan çalışanı ve 30 mağazasıyla birlikte hizmet veren bir marka olma noktasına gelmiştir.

‘Bereket azdadır, israf haramdır. Kanaat bitmek tükenmez bir hazinedir.’ felsefesiyle yola çıkan Çetinkaya mağazaları, günümüzde 2 gömlek fabrikası, ’e yakın üretim fabrikası ve çok katlı alışveriş merkezleri zincirlerine sahiptir.

Neden Çetinkaya?

Çetinkaya sektörde ilk olarak rakiplerine göre çok daha ucuz olan fiyatlarıyla dikkat çekmektedir. Ürün gamı içerisinde kadın, hamile, erkek, çocuk ve bebek giyim, çorap ve dış giyim, ayakkabı, çanta, ev tekstili, elektroniği ve aksesuarları, kırtasiye, kozmetik, otomobil aksesuarları, yapı malzemeleri ve kozmetik gibi birbirinden çeşitli kategoriler bulunan Çetinkaya’nın temel hedefi en kaliteli ürünleri en ucuz fiyatla müşterilerine sunmaktır.

Çetinkaya mağazalarında birçok indirim fırsatı ve kampanya sizleri bekliyor. Online alışveriş hizmeti de veren Çetinkaya, online mağazaya ilk kez üye olanlar için bir indirim çeki de hediye ediyor. Ayrıca, sık sık yaptığı kampanya ve indirimlerle de alışverişte kara geçmek isteyen müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Çetinkaya web sitesini ziyaret ettiğinizde sizi karşılayan aktüel ürünler broşürlerine tıklayarak bu haftanınindirimli ürünlerini inceleme fırsatını kaçırmayın. Çok satanlar ve indirimli ürünler kataloglarını inceleyerek kaliteli ve hesaplı alışverişin tadını çıkarın. Kampanyakatalogları içerisindenbeğendiğiniz kaliteli ürünleri ucuz fiyatlarla Çetinkaya online mağazasından satın alabilirsiniz. Çetinkaya’nın yaptığı kısa süreli aktüelkampanyalardan en önce siz haberdar olmak isterseniz web sitesinin bildirim gönderme ayarlarını açabilir, böylece ürünler tükenmeden siparişinizi verebilirsiniz.

Çalışma Saatleri ve Sipariş Teslimi

Çetinkaya web sitesi üzerinden verdiğiniz siparişler iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Çetinkaya online mağazadan 7/24 sipariş verebilirsiniz.

Çetinkaya mağazaları hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri // olarak değişebilmektedir. Çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgi için lütfen web sitesini ziyaret ediniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası