istanbul tuzla sabiha gökçen arası kaç km / Sabiha Gökçen Havaalanı ile Tuzla arası taksi ücreti - seafoodplus.info

Istanbul Tuzla Sabiha Gökçen Arası Kaç Km

istanbul tuzla sabiha gökçen arası kaç km

İstanbul Tuzla ile Sabiha Gökçen Havalimanı Arası Kaç Km?

İstanbul Tuzla Sabiha Gökçen Havalimanı Kaç Km

İstanbul Tuzla ile Sabiha Gökçen Havalimanı arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 18 Kilometre mesafededir. İstanbul Tuzla Sabiha Gökçen Havalimanı arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 23 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

İstanbul Tuzla Sabiha Gökçen Havalimanı Km Yakıt Hesaplama

İstanbul Tuzla ile Sabiha Gökçen Havalimanı yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 18 Km mesafede 1,2 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺28 olur. Dizel bir aracınız varsa 1,0 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺24 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺12 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺28₺24₺12

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

İstanbul Tuzla Sabiha Gökçen Havalimanı Yol Tarifi

İstanbul Tuzla Sabiha Gökçen Havalimanı Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. İstanbul Tuzla hava durumu veya Sabiha Gökçen Havalimanı hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI&#;NA NASIL GİDİLİR &#; METRO &#; OTOBÜS &#; UCUZ OTOPARK

Beyler bayanlar, karşınızda İstanbul&#;un trafik çilesinde dünyanın öbür ucundaki havalimanımız Sabiha Gökçen&#;e ulaşmanın türlü yolu.

O uçağa yetişilecek!

Sabiha Gökçen Havalimanına Ulaşım ve Transferler

Sabiha Gökçen&#;e Arabayla Nasıl Gidilir?

Arabayla, Sabiha Gökçen Havalimanı Taksime 50 kilometre, Kadıköy’e 40 kilometre, Pendik’e ise 12 kilometre mesafede bulunuyor. Hem sahil yolundan, hem E5&#;ten hem de TEM otoyolundan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, havalimanının dışında İspark ve Pendik belediyesinin otopark hizmeti bulunuyor. Kendi aracı ile gelmeyi düşünenler çok uygun fiyatlara İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı terminali dışında bulunan bu otoparklarda, aracını park edip buradan kalkan ücretsiz servislerle doğruca havalimanına gidebilirler.

Sabiha Gökçen&#;e Metroyla Nasıl Gidilir?

Metroyla havalimanına ulaşabilmek için de Tavşantepe-Kadıköy Metro hattının Soğanlık durağında inmeniz ve 16S ya da E otobüslerinden birine binmeniz gerekiyor. Metro Kartal&#;dan Tavşantepe&#;ye kadar uzatıldığından, metrodan Pendik durağında inip taksiyle hava limanına daha kolay ulaşabilirsiniz. Taksi tahminen TL arası tutar. E10 otobüsleri ise çift bilet fiyatında. İstanbul kartınız yok diyelim bozuk paranız varsa (hava limanına giden tüm iett hatları için geçerli) araçta nakit ödeme de yapabilirsiniz.

Eğer Avrupa yakasından geliyorsanız da size en yakın olan Marmaray durağından Marmaray’a binerek Anadolu yakasına geçtiğiniz zaman Ayrılık Çeşmesi durağında inip yukarıda anlattığımız yolu izlemelisiniz.

Metronun Sabiha Gökçen Havalimanı’na uzatılması çalışmaları halen sürüyor. Uzartıldığında, eskiden Atatürk Havalimanı&#;nda olduğu gibi havalimanının içine kadar metro ile ulaşılabilinecek.

Sabiha Gökçen&#;e Otobüsle Nasıl Gidilir?

Otobüsle, Sabiha Gökçen’e ulaşım için bir sürü seçeneğiniz var ve bunlar da bulunduğunuz yere göre değişiyor. Malum İstanbul büyük yer. Merkez olarak Bostancı’dan kalkan E-9 hattını, Kadıköy’den kalkan E ve E hatlarını tercih edebilirsiniz. Avrupa yakası&#;ndan kalkan otobüslerde 4. Levent üç bilet olmak üzere çift bilet ücretlendirmesi geçerli. Anadolu Yakası&#;ndan kalkan otobüslerde ise çift veya tek bilet ücretlendirmesi var. Sabiha Gökçen&#;e giden bütün İETT otobüslerinin bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

E3 &#; 4. Levent Metro &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
SG2 &#; Taksim &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
H &#; seafoodplus.info &#; Yenişehir &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
E9 &#; Bostancı &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
E10 &#; Kadıköy &#; Kurtköy &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
E11 &#; Kadıköy &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
16S &#; Uzunçayır Metrobüs &#; Sabiha Gökçen Havalimanı Detaylı bilgi
SG1 &#; Kadıköy &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
H&#; Deniz Harp Okulu (Tuzla) &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
H &#; Pendik YHT &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi

UM73 &#; Sabiha Gökçen Havalimanı &#; Sultanbeyli Necip Fazıl Metro Detaylı bilgi

MR60 &#;  Pendik/Pendik YTH &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi

Sabiha Gökçen&#;e Havaş / Havabus

Transferle araçla yani Havabus (eskiden Havaş olarak bildiğimiz servisin aynısı) ile, gelmek isterseniz de yukarı da bahsettiğimiz gibi belli noktalardan belli bir ücret karşılığı direk olarak havalimanına gidebilirsiniz. Her iki durak tarafından da karşılıklı hizmet veriyorlar. Sabiha Gökçen için de bu hizmetin Taksim, Kadıköy ve Yenisahra’da buluşma noktaları var. Aşağı saatleri için link koyuyoruz.

Havabus Taksim kalkış noktası Divan Hotel karşısı, Point Otel önü.
Havabus Kadıköy kalkış noktası Kadıköy rıhtım İETT otobüs durakları önü.
Havabus Yenisahra kalkış noktası da Yenisahra metrosu olarak belirlenmiş.

Sabiha Gökçen&#;e Transfer

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na toplu taşımayla gitmek yerine özel araçla gitmeyi tercih ederseniz kullanabileceğiniz birkaç aplikasyon var. Bitaksi yakındaki taksileri kolayca çağırmak için bir seçenek, diğerleri ise başka firmaların transfer seçenekleri.

Not: Bazı aplikasyonlar arabada kaldığınız süreye göre ekstra ücretlendirme yapabiliyor, bu yüzden trafik durumuna göre fiyatların artması mümkün. Aracı çağırırken varış noktasını girdiğinizde o anki trafik durumuna göre ortalama bir fiyat çıkacak, mutlaka ona dikkat edin.

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Kadıköy-Tavşantepe Metrosundan Ulaşım

Kadıköy &#; Tavşantepe M4 metrosundan havalimanına ulaşabilmek için Soğanlık durağında inip 16S ya da E otobüslerinden birine binin. Bu otobüsler Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Sabiha Gökçen&#;i bağlıyor. Otobüsler Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Uzunçayır Metrobüs &#; Sabiha Gökçen arasında sefer yaptığı için sadece kalkış saatleri belli. Yani Soğanlık Metro Durağı ara durak olduğu için maalesef oradan geçiş saati önceden belli değil. Yine de otobüs saatleri için hatların üstüne tıklayıp kontrol etmekte fayda var.

Havalimanında Otopark ve Vale Servisi

Havalimanlarında ücretli otopark var. Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücretleri için tıklayın.

Eğer havalimanına aracınızla gidecekseniz ve park yeri arayarak vakit kaybetmek de istemiyorsanız havalimanında bulunan valelerden yararlanabilirsiniz. Otopark ücretine vale hizmet ücreti ekleniyor.

Ayrıca havalimanı çevresinde de kullanabileceğiniz özel otoparklar mevcut:

IstPark&#;ın araç kapasiteli otoparkı. Havalimanına ücretsiz shuttle servisi de var. Konum için tıklayın.

Havapark&#;ın havalimanına ücretsiz 15 dakikada bir shuttle servisi de olan günlük ücretli otoparkı var. Konum için tıklayın.

Jetpark, Havalimanına ücretsiz shuttle servisi de var. Konum için tıklayın.

Sözmenpark, Havalimanına ücretsiz shuttle servisi de var. Konum için tıklayın.

Avrasya Otopark, Havalimanına ücretsiz shuttle servisi de var. Konum için tıklayın.

 

VIP Lounge’lar

VIP Lounge dediğimiz aslında bekleme salonunun açık büfesi, interneti, rahat koltukları güzel masaları, iyi havalandırması, televizyonu olan ve bunlardan ücretsiz yararlandığınız hali. Diyelim ki uçuşunuza minimum bir iki saat kaldı ve siz de sessiz sakin aynı zamanda güzel vakit geçirebileceğiniz hoş atıştırmalıklardan yararlanabileceğiniz, belki de internette işlerinizi halledebileceğiniz bir ortam istiyorsunuz. Orası işte burası! Bu hizmetten yararlanabilmek için ya uçtuğunuz havayollarının koşullarına bakabilir ya da kullandığınız kredi kartlarınız varsa o bankanın anlaşmasına bakıp giriş ücretini (bankaya göre indirimli de olabiliyor ) ödemeniz gerekiyor.

İSTANBUL HAVALİMANI

İstanbul Havalimanına ulaşım İETT otobüsleri ile sağlanabilir.  İETT’nin H-1, H-2, H-3, H-6 ve H-8 numaralı hatları ile yeni havalimanına ulaşılabilir. 

İETT hatları ve durakları:

H-1 Mahmutbey Metro - İstanbul Havalimanı: Mahmutbey Metro - Karacaoğlan İÖO. - İnönü Cad. - Halkalı Cad. - Pirireis - 15 Temmuz Mah. - Sanayi Mah. - İkitelli Köprü - İstanbul Havalimanı - Havalimanı Taksi Kooperatifi - VIP Terminal  - Mülki İdare - Emniyet 

Hareket saatleri için tıklayın

H-2 Mecidiyeköy - İstanbul Havalimanı: Mecidiyeköy Metrobüs - Çağlayan Yolu - Nurtepe Viyadük - Karayolları 1. Bölge Müd. - Hasdal - Kemer Yolu - Orman Yolu - Kıyı Emniyeti - İstanbul Havalimanı -  Havalimanı Taksi Kooperatifi - VIP Terminal  - Mülki İdare - Emniyet

Hareket saatleri için tıklayın

H-3 Halkalı Marmaray - İstanbul Havalimanı: Gümrük - Halkalı Marmaray - Gültepe Mah. - Göl Konutları - Bezirganbahçe TOKİ - TOKİ Konutları - İstasyon Mah. Muh. - Sakarya Sokak - Avrupa Konutları 3 - Halkalı Polis Merkezi - Halkalı Park - Koca Ali Sokak - Güneşpark Evleri - Halkalı Yolu - İkitelli Cad. - Atatürk Mah. - İkitelli Garajı – İmsan - MASKO 2 - MASKO 1 - Demirciler Sitesi - İstanbul Havalimanı - Havalimanı Taksi Kooperatifi - VIP Terminal  - Mülki İdare - Emniyet

Hareket saatleri için tıklayın

H-6 Yunus Emre Mah. - İstanbul Havalimanı: Yunus Emre Mahallesi - Tuz Deposu - Mimar Sinan Bulvarı - Halk Ekmek Fabrikası - Hükümet Konağı - Hacı Mehmet Cingil Ortaokulu - Hayırlıoğlu Camii - Mescid-i Selam - Mescid-i Selam Camii – Habibler Mah.– Habipler – Tepeüstü – Esen Bahçe – Arnvutköy Yolu – Sıncanlar – Fenertepe Yolu – Fener Tepe – Kayabaşı Yolu – Orman İşletmesi – Balcılar – Çamlık – Yol Bakım – Boğazköy Yolu – A.Köy Devlet Hast. – Fatih Caddesi – Gaziosmanpaşa Cad. – Necip Fazıl Caddesi – Arnavutköy – Redif Sokak – Osmangazi Caddesi – seafoodplus.infoşit Rey İÖO – Kozlar – Hazreti Ömer Camii – Kiptaş Konutları – Arnavutköy Belediyesi – Taşoluk Yeşil Cami – Taşoluk Yolu – Hasan Tahsin Cad. – seafoodplus.info Mah. – Çardaktepe – Nargül Sokak – Osmanlı Konakları – Sancaktepe – Taşoluk Belediyesi – Çangalçeşme Yolu – Çamlık Mah. – Terkos Yolu – Çamlıktepe – Mesire Yeri – İstanbul Havalimanı - Havalimanı Taksi Kooperatifi - VIP Terminal - Mülki İdare - Emniyet

Hareket saatleri için tıklayın

H-8 Hacıosman/Sarıyer - İstanbul Havalimanı: Hacıosman – seafoodplus.info Bayırı Cd – Sarıyer – Yusuf Ziya Stadı – Hüseyin Kalkavan Lisesi – Köşebaşı – Maden Kocataş – Maden Mahallesi – Maden Üstü – Acarlar – Nalbant Çeşme – Gürgensu Sitesi – Nalbanttepe – Zekeriyaköy Trafo – Bahçeköy Yolu - Zekeriyaköy Yolu – Demirciköy Yolu – Ormanada – Kuzey Konakları – seafoodplus.info Fidanlığı – Yeşil Vadi – Uskumru Köy Yolu – Şehitlik – Aslan Fidanlığı – Kilyos Mezarlığı - İstanbul Havalimanı - Havalimanı Taksi Kooperatifi - VIP Terminal - Mülki idare - Emniyet

Hareket saatleri için tıklayın

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI

İstanbul Anadolu yakasında yer alan havaalanı; Kadıköy'e 40 km, Pendik'e 12 km, Taksim'e ise 50 km mesafededir. TEM otoyoluna ise km bağlantısı vardır. İstanbul’un çeşitli bölgelerine ulaşım için otobüs, metro ve metrobüs gibi toplu ulaşım araçlarını kullanmak mümkündür.

Havaalanından şehre ulaşım için aşağıdaki İETT hatları veya Havataş servisleri kullanılabilir.

Sabiha Gökçen Havalimanından geçen İETT Hatları:

E-3 seafoodplus.info METRO - SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI hattı

Hareket saatleri için tıklayın

E-9 BOSTANCI - SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI hattı 

Hareket saatleri için tıklayın

E KADIKÖY-KURTKÖY - SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI hattı

Hareket saatleri için tıklayın

E SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI - KADIKÖY hattı

Hareket saatleri için tıklayın

16S SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI - METROBÜS UZUNÇAYIR hattı

Hareket saatleri için tıklayın

SG-1 KADIKÖY - SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI hattı

Hareket saatleri için tıklayın


H  SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI - YENİŞEHİR - seafoodplus.info METRO hattı

Hareket saatleri için tıklayın

SG-2 TAKSİM - SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI hattı

Hareket saatleri için tıklayın

H PENDİK YTH - SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI hattı

Hareket saatleri için tıklayın

H DENİZ HARP OKULU-SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI hattı

Hareket Saatleri İçin Tıklayın

UM73 SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI - SULTANBEYLİ NECİP FAZIL METRO 

Hareket Saatleri İçin Tıklayın

MR60 PENDİK/PENDİK YTH - SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI hattı

Hareket saatleri için tıklayın

Güncelleme Tarihi : 23 Haziran

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir