baba kızın dansı ferhat göçer / Baba-Kız düğün dans şarkıları - Blog - funduszeue.info

Baba Kızın Dansı Ferhat Göçer

baba kızın dansı ferhat göçer

Down sendromlu Bengüsu'nun hayali gerçek oldu

İzmir Balkan Kadınları Derneği tarafından Bayraklı ilçesindeki düğün salonunda organize edilen temsili düğüne, Çetin'in ailesi, arkadaşları, down sendromlular ve dernek üyeleri katıldı.

Beyaz gelinlikle düğün salonuna giren Çetin'e aile üyeleri eşlik etti.

Genç kız, ilk dansı babası Fikret Çetin ile sanatçı Ferhat Göçer'in "Kızım" şarkısı eşliğinde yaptı. Bengüsu Çetin, daha sonra arkadaşlarıyla dans edip eğlendi.

Anne Ayşe Çetin, temsili düğüne destek veren herkese teşekkür etti.

Kızının en büyük hayalinin gelinlik giyebilmek olduğunu belirten Çetin, "Bir hafta içinde her şey olup bitti. Bengüsu yerinde duramadı. 18 yaşına giriyor ve doğum gününü böyle kutlamak istedik. Heyecandan uyuyamadı. Anlatılmaz bir duygu. Bir anne olarak ben de çok duygulanıyorum. Kelimeler boğazımda düğümleniyor." dedi.

Baba Fikret Çetin ise down sendromlu olduğu için kızını toplumdan uzak tutmadıklarını söyleyerek, "Bengüsu topluma karışınca, dışarı çıkınca mutlu oluyor. En sevdiği şey de müzik." diye konuştu.

Hayali olan gelinliği giyerek bol bol dans edip fotoğrafçılara poz veren Bengüsu Çetin ise "Çok mutluyum, iyiyim. Arkadaşım var çok mutluyum. Kuaföre gittim çok heyecanlıyım." dedi.

Ferhat Göçer ve kızı Yağmur Göçer barıştı

Canl&#; yay&#;nda babas&#;n&#;n 8,5 ayd&#;r kendinisi aramad&#;&#;&#;n&#; ve kediye köpe&#;e 'k&#;z&#;m', kendisine 'takoz' dedi&#;ini aç&#;klayan Ya&#;mur Göçer'in ard&#;ndan aç&#;klama yapan Ferhat Göçer, "Bir baba olarak iyi bir evlat yeti&#;tirebilmek için gördü&#;üm yanl&#;&#;lar&#; uyarmak, müdahale etmek ve her ko&#;ulda onun yan&#;nda olmak bu hayattaki en önemli varl&#;k sebebim. Benim için her &#;eyden önce evlatlar&#;m gelir. Bu konunun aile aras&#;nda halledilmesi gereken bir problem olmas&#;, magazine daha fazla yans&#;mamas&#; ve Ya&#;mur'un daha fazla zarar görmemesi ad&#;na k&#;z&#;mla ileti&#;ime geçtim." &#;eklinde bir aç&#;klama yapm&#;&#;t&#;.

ARADAK&#; BUZLAR ER&#;D&#;

Tüm bu geli&#;melerin ard&#;ndan Ya&#;mur Göçer'in payla&#;&#;m&#;, baba k&#;z&#;n aras&#;ndaki gerilimin son buldu&#;unu belgeledi.

icicicicicicicicicic

Ay&#;e Özy&#;lmazel'in kö&#;e yaz&#;s&#;n&#; payla&#;an Ya&#;mur Göçer, payla&#;&#;m&#;n&#;n alt&#;na, "@ayseozyilmazel 'e yaz&#;s&#; için te&#;ekkür ediyorum. Çok güzel anlam&#;&#; ve anlatm&#;&#; beni.
Bekledi&#;im mesaj ve telefon geldi babamdan. Görü&#;tük bir yemek yedik. Sadece baz&#; &#;eyler için zaman gerekir. Çok y&#;prand&#;k yaraland&#;k. Zaman bize iyi gelecek . Her &#;eyin daha güzel olaca&#;&#; günler ya&#;ayaca&#;&#;m&#;z&#; umuyorum. Bu süreçte destek mesajlar&#; atan yan&#;mda olan herkese sonsuz te&#;ekkürler. Kendinize iyi bak&#;n." yazd&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Baba ve kızın düğün günü birlikte dans etmeleri, bazı Gelinler için en özel anlardan biridir. Bu dans şarkısı için, Baba ve kızın birbirlerine olan sevgi ve bağlılığını ifade eden şarkılar seçmek uygun olacak. Nede olsa O, sizin hayatınıza giren ilk özel erkek.

Bu unutulmaz anı ölümsüzleştirecek etkileyici şarkıyı bulmak hiçte kolay değil. Size bu konuda rehberlik edeceğine inandığımız en iyi Baba-Kız dansı düğün şarkılarını bir araya getirdik, keyfini çıkarmanız dileğimizle…

Baba kız dansı ne zaman yapılır?

Baba ve kız dansının ilk danstan hemen sonra yapılması uygundur. Bu şekilde bakışlar ve dikkatler başka yerlere dağılmadan güzel görüntüler yakalanabilir. Damat ile seçilebilecek ortak bir şarkı eşliğinde Baba-Kız dans ederken, erkek de anne ile dansa katılabilir.

Hangi dans şarkısı veya stilini seçerseniz seçin, hem size hemde babanıza özel olduğundan emin olun. Bu hareketiniz ile düğün gününüzü daha anlamlı hale getirdiğinizi unutmayın.

Baba kız düğün dans şarkısını seçerken bunun bir hikayenin fon müziğiymiş gibi olmasına ve pistde rahat dans edebileceğiniz tempoda olmasına dikkat edin.

*Ferhat Göçer - Kızım

*Oya & Bora - Bana bir masal anlat baba

*Cem Karaca - Bu gün sen çok gençsin yavrum

*Nat king Cole - Unforgatable

*Eric Clapton - Wonderful tonight  




nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası