mario ve arkadaşları araba yarışı / Mario Araba Yarışı Oyunu Oyna - funduszeue.info

Mario Ve Arkadaşları Araba Yarışı

mario ve arkadaşları araba yarışı

Kart yarış oyunu

Araba yarışı oyunu veya go-kart yarış oyunu olarak da bilinen kart yarış oyunu, yarış video oyunlarının bir alt türüdür. Kart yarış oyunları, olağandışı yarış pisti tasarımları, engeller ve araçlı savaşlar dahil ederken sürüş mekaniklerini basitleştirdi. Türün ilk örnekleri 'lerde olmasına rağmen, Super Mario Kart (), bu türü popüler hale getirdi ve Mario Kart serisi hala en önde gelen kart yarışları serisi olarak görülmektedir.

Mekanik ve özellikler[değiştir

Nintendo Mario Kart Mach 8 - Speed Challange Yarış Pisti

Motorlarınızı çalıştırın ve Mario Kart ile slot araba yarışı heyecanını yaşamaya hazırlanın !!!

Slot araba yarışı size gerçek araba yarışlarının görünümünü, hissini ve heyecanını getiriyor, ancak bu kez direksiyonun arkasında kontrol sizde!

Çok geçmeden kendinizi düzlüklerde hızlanırken veya dar bir virajın etrafında kayarken bulacaksınız ve

1. sıraya girip rakibinizden önce damalı bayrağı ele geçirirken kalbiniz hızla atmaya başlayacak!

Orjinal lisanslı araçların detayları ayrıntılı bir şekilde dekore edilmiştir.

Bu oyun seti çocuklarınızın motor becerilerinin, gözlem kabiliyetlerinin ve el-göz koordinasyonunun gelişmesine katkı sağlar.

Trafo, bağlantı yolu, 2 adet hız kontrol cihazı, 2 adet ölçekli araba, tur sayacı, pist parçaları.

kilometre / saat ölçekli hızlara ulaşan gerçekçi arabalarla 5 metrelik pistte hızlı tempolu yarış aksiyonu.

ölçekli slot araba yarışı, arkadaşlarınızın ve ailenizin kafa kafaya yarışmanın keyfini çıkarabileceği heyecan verici iki oyunculu ve grup etkinliğidir.

Genişletme setleri, aksesuarlar ve zorlu yeni yarışlar yaratmak için geniş bir ek araba yelpazesi kullanarak pistinizi özelleştirin ve genişletin.

Yarışmaya başlamak için ihtiyacınız olan her şey kutuda arabalar, hız kontrol cihazları ve gösterilen pist düzeni dahil.

Ailelerin Bilmesi Gerekenler

Yıllardır hem konsol hem de oyun geliştiren Nintendo’nun maskotu olan “Super Mario” markası, mobilde de gücüne güç katarak yoluna devam ediyor. Mario Kart Tour, aslında yeni bir oyun modeli değil hatta Mario Kart serisinin oyunu. Tek farkı bu konseptin mobil platformlara ücretsiz ve büyük bir başarıyla gelmiş olması. Oyun ücretsiz olduğu için ’da Mario Kart Tour büyük bir başarı gösterdi ve beğeni topladı.

Mario Kart’ta bir dizi pistte, bir dizi araçla yapay zekaya karşı araba yarışları yapılmakta. Bu pistlerin çoğu eski Mario Kart oyunlarının klasik pistlerinin mobile devşirilmesiyle oluşturulmuş. Rakiplerimiz de Mario dünyasının diğer karakterlerinden oluşuyor. Yani bunların bazıları Mario’nun dostu, bazıları ise Mario’nun düşmanı ama yarışırken herkesi geçip birinci olmak gerekiyor.

Oyunda yapılması gereken önemli şeylerden biri yarışırken kutuları kırıp güçlendirici eşyalar almak ve bunları doğru yerde, doğru zamanda rakibe karşı kullanmak. Örneğin doğru yere muz kabuğu bırakmak, aracımızın hızını artırmak, en yakın rakibe kabuk fırlatmak, yıldırım düşürmek ve büyüyüp rakipleri ezmek gibi. Henüz oyunda “gerçek oyuncular” birbirleriyle yarışmadığı için sadece yapay zekayla yarışılıyor.

Oyunda ilerleyebilmek için haritada açık olan etkinliklerde zirveye oynayacak kadar iyi performans göstermeli, istenen skoru geçip yıldız toplamalı, sonraki etkinliğe girmek için de bu yıldızları harcamalısınız. Oyunun ilk saatlerinde bu ilerleyiş oldukça rahat gitse de daha sonra yarışlarda birinci olmak gerçekten emek istiyor. Daha hızlı bir araç veya kutulardan daha fazla eşya alabilmek için oyun içi satın alma özelliği bulunuyor. Birçok ücretsiz oyuna nazaran içinde reklam bulundurmasa da Mario Kart Tour’un ilerleyen aşamalarda zorlaşması oyuncuları engelleri geçebilmek için oyun içi satın almaya teşvik edebilir. Bu konuda ailelerin dikkatli olmasını tavsiye ediyoruz.

İyi Tarafları Neler?

Karakter, araç ve pist çeşitliliği oyun içeriğini zengin kılan özelliklerden. Pistlerin ülkelere göre tasarlanmış olması da oyunu görsel açıdan zenginleştiriyor. Oyundaki rekabet duygusu oyuncuyu kendini geliştirmeye teşvik ediyor. Ayrıca konsolda oynanan Mario Kart oyunları daha fazla el becerisi gerektirirken mobilde birçok komut otomatik olduğu için küçük yaştaki çocuklar da keyif alarak oynayabilir.

 

Çocuklarınızla Bu Konularda Konuşun

Mario Kart Tour’un geniş içerik yelpazesi oyuncunun saatlerce oyunda kalmasına neden olabilir. Çocuklarınızla ekran süresi ve oyun oynama saatleri konusunu konuşmanız faydalı olacaktır.

Oyunun kolaylık rutinine alışan oyuncu, karşılaşacağı ilk zorluğu oyun içi satın alma özelliğini kullanıp para harcayarak aşmak isteyebilir. Aileler bunun planlanmış bir engel olduğunu bilmeli. Oyun içi satın alma konusunda çocuğunuzu bilgilendirip sizden habersiz harcama yapmaması gerektiğini söylemelisiniz. Çoğu kez oyunun para kazanmak için engelleri zorlaştırabileceğini anlatıp oyuna kendi çabalarıyla devam etmesini teşvik edebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.