combo nefes ayları / Nefes Ayları | Kredi Kartı Özellikleri | Kart Özellikleri | Bankkart

Combo Nefes Ayları

combo nefes ayları

Ziraat Kredi Kart Borcu Erteleme

Bankaların müşterilerine sunduğu kredi kartları ekstre borçlarını erteleme kampanyaları bulunuyor olsa da yaptıkları ertelemeler 3 ay için sınırlı ve bu süreler için ayrıca faiz ödemesi yapıyorsunuz. Fakat Ziraat Bankası Bankkart Combo Kredi Kartı Ekstre Erteleme için aynı şeylerden bahsetmek zor. Kart borcu erteleme için yeni bir sayfa açan banka kart borcunun yarısını faizsiz erteleme imkanı veriyor.

Yaptığınız harcamalar için kartınızın aylık olarak düzenli hesap özeti çeşitli iletişim kanalları yardımıyla harcama sahiplerine iletiliyor. Bu özetlerde harcama tutarı, asgari ödeme tutarı gibi bir çok bilgiler mevcut. Burada banka belirlediği oranlarda ekstre borcunu ödeyen müşterilerine kalan borcun faizine indirim sağlıyor. Faiz indirimi diyebileceğimiz bu bankacılık ürününü ilk kez Ziraat Bankası müşterilerine sundu.

 Combo Kart Ekstre Borcunu Erteleme Şartları

Bankkart Combo ile yeni bir marka ile kendisini gösteren Ziraat Bankası, kesilen hesap özetinde belirtilen borcun yarısının ödenmesi neticesinde kalan borç için bu indirimi sağlıyor. Nefes ayları adıyla tanıtımına başlanılan bu ürünün kullanılabilmesi için nakit çekim yapılmamış olması gerekiyor. Yani alışverişler için geçerli.

Bankkart Combo Nefes Ayları Kampanyasına Başvuru

Ziraat Bankası Bankkart Combo Nefes ayları özelliğinden faydalanabilmeniz için yapmanız gereken en kolay başvuru yolu NEFESAYLARI boşluk KARTINIZIN SON 6 HANESİ yazılarak &#;ye SMS gönderilmesi ile oluyor.

Mesaj gönderimi için bankada telefon numarası kayıtlı olması gerekebilir. SMS başvurusu dışında Ziraat Bankası Mobil Bankacılık, İnternet bankacılığı, Ziraat Müşteri Hizmetleri yada Ziraat bankası şubelerinden de başvuru yapabiliyorsunuz.

Combo faiz indirimi başvurunuzun kabul edilebilmesi için yine kredi notumuz karşımıza çıkıyor. Çünkü notu düşük olanlar, takip durumuna gelenler, mevcut kart ödemelerinde gecikme yaşayanlar yada kartlarında bloke bulunan müşterilerin başvuruları kabul edilmiyor.

Döviz kurları ile yaptığınız harcamalara istinaden kesilen ekstre borçlarında faiz indirimi söz konusu değil. Bunun için TL bazında yaptığınız harcamalar kampanyaya dahil edilmiş. Ayrıca faiz indirimi sadece Bankkart Combo için uygulanıyor. Bankanın diğer kartları olan Bankkart Genç, Bankkart Ücretsiz, Bankkat Business sahipleri bu kampanyaya başvuramıyor ve yararlanamıyor.

Bankkart Combo Kredi Kartı Ekstre Erteleme kampanyasından bir tüketici bir yıl içerisinde sadece iki kez bu faiz indiriminden yararlanabiliyor.

Hem Alışveriş, Hem Faiz İndirimi, Hem Combo Lira Kazanımı

Ziraat Bankasının Bankkart Combo Kredi kartını kullanan tüketiciler bir anlamda çok şanslı olabilir. Yaptıkları harcamalarını kredi kartı ile ödemeleri halinde ekstrenin yarısını faizsiz erteleme imkanı bulan kişiler aynı zamanda kazandıkları Combo Liralar ile daha avantajlı konuma geliyor. Yaptığınız peşin alışverişler neticesinde kazanılan 1 Combo lira 1 lira değerinde hesabınıza yatırılıyor.

Ziraat Bankası müşterilerine temassız özellikli kredi kartı tahsisi yapıyor. Hem banka kartı hem kredi kartı olayan yollanan kartlar için isteyen kişiler Ziraat Bankası Bankkart Combo Kredi Kartı Temassız Özelliğini Kapatma başlıklı yazımızı okuyabilir.

Post Views

Tweetle

combo borç ertelemeziraat kart borcu ertelemeziraat nefes ayları

Ziraat Bankasının daha yeni sayılabilecek kart markası Bankkart Combo Nefes Ayları Faizsiz Erteleme imkanlarını müşterilerine sunmaya başladı. TL bazında yapılan harcamalar için sunulan bu hizmetten yılda iki kez yararlanabilecek olan Ziraat Bankası müşterileri bu anlamda faizsiz erteleme imkanlarına sahip olan ilkleri yaşayacak.

Ziraat Bankası Bankkart Combo Kredi Kartı Ekstre borcunu faizsiz erteleme imkanı verecek olan bu işlem için yapmanız gereken kesilen hesap özetindeki borcun yarısını yatırmak oluyor. Diğer yarısı da faiz indirimi ile erteleme imkanına sahip oluyor. Örneğin 3 bin liralık bir harcamanız bulunuyorsa bu tutarın TL&#;sini yatırıyorsunuz ve kalan TL&#;si de faizsiz ertelemeye konu ediliyor.

Nefes Aylarına Başvuru Yolları

Bankkart Combo Nefes Ayları faizsiz erteleme başvurularını yapabilmeniz için bir çok yol bulunuyor. Yılda iki defa başvurabileceğiniz bu hizmetten faydalanmanın en kolay yolu yine SMS ile oluyor. Telefonunuzun mesaj hanesine NEFESAYLARI boşluk KARTINIZIN SON ALTI HANESİ yazdıktan sonra &#;ye mesaj gönderiyorsunuz. Böylelikle başvuru yapılmış oluyor.

SMS&#;ler dışında başvuru yapabileceğiniz kanallar ise her zaman olduğu gibi banka şubeleri başta geliyor. Ziraat Mobil, Ziraat İnternet Bankacılığı, 0 00 00 numara ile Ziraat Müşteri Hizmetleri yoluyla mevcut kart borcunuzu Bankkart Combo Nefes Ayları kampanyası ile ertelemiş oluyorsunuz.

Erteleme Borcun Yarısına

Türkiye&#;de faaliyet gösteren Bankalar sundukları kartları ile harcamalara üç aya kadar erteleme imkanını yüksek faiz oranları ile sunuyor. Bu oranların hesaplandığında Ziraat Bankasının sunduğu hizmetten aynı şeyleri söylemek çok zor. Bunun için kart borcu erteleme imkanı Ziraat Bankasında çok daha ekonomik diyebiliyoruz.

TL bazında yapılan harcamalara konu olan erteleme işlemi döviz kurları için mümkün değilken aynı zamanda nakit çekim yapılmış olması halinde de ertelemeye konu edilemiyor. Aynı zamanda başvurunuzun kabul edilmesi için banka kartınızın borçlarını ödemelerinde gecikme yaşanmamış olması, kredi notunuzun düşük olmaması ya da kanunen yasal takip konumuna gelmemiş olmanız önemli şartlar arasında.

Hangi Ziraat Bankası Kartları Faydalanıyor

Ziraat Bankası Bankkart Combo Nefes Ayları özellikli kampanyasını sadece combo kartlara sunuyor. Bankanın diğer kartları olan Bankkart Business, Bankkart Ücretsiz, Bankkart Combo Ücretsiz ve Bankkart Genç sahipleri bu hizmete başvuru yapamıyor ve faydalanamıyorlar.

Yapılan harcamalar için aynı zamanda Combo Lira kazandıran Bankkart Combo Nefes Ayları ile sınırlı sayıda da olsa müşterilerine ekonomik bunalım sürecinde rahat nefes almalarını sağlayacak bir bankacılık ürünü.

Kategoriler Combo, Kredi Kartları, Ziraat BankasıEtiketler nefes ayları, ziraat borç erteleme, ziraat kart borcu ertele nefes

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası