beni takip etmeyen instagram / Instagram Takip Etmeyenler Nasıl Bulunur? Takipten Çıkanları Görme? - ErkeklerSoruyor

Beni Takip Etmeyen Instagram

beni takip etmeyen instagram

Instagram takip etmeyen ve takipten çıkanları bulma: Instagram'da beni takip etmeyenler nasıl bulunur?

Sosyal medya uygulamalarının hayatımızdaki öneminin artmasıyla 'takipçi' kelimesini çok fazla önemser olduk. Dolayısıyla kullanıcılar kendilerini takip etmeyenleri bilmek veya onları takipten çıkarmak için kolay yollar arıyorlar.

İnstagram Takip Etmeyenler

Kullandığınız cihaza göre farklı yöntemleri olan Instagram'da takip etmeyenleri belirleme yöntemlerinle sizinle inceleyeceğiz. Burada hassas olunması gereken durum, bazen kendi kullanıcı bilgilerinizi üçüncü taraflarla paylaşmak zorunda kalmanızdır. Bu sebeple güvenmediğiniz bir uygulamayla bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmanız daha doğru olur. Eğer Instagram'da sizi takip etmeyenleri bulmak istiyorsanız aşağıdaki uygulamalara bir bakın deriz.

Follow Meter

Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanabildiğimiz bu uygulama, kendi profil hesabınızla ilgili birçok kişisel veriye ulaşmanıza yardımcı oluyor. Bu kişisel bilgilerin arasında aslında var olmayan takipçiler gibi detaylar da bulunuyor.

Uygulamayı indirip işletim sistemi şeklinde kurduktan sonra Instagram hesabınızı açık halde bulundurmanız gerekir. Daha sonra menüdeki seçenekler üzerinden takibi bırakanları, yeni takipçileri, geri takip etmediklerinizi ve diğer pek çok detayı incelemede bulunabilirsiniz.

Followers Tracker Pro

Followers Tracker Pro, ücret karşılığında hizmet sunan bir uygulamadır. Follow meter'dan farklı olarak sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilir. Uygulamayı indirdikten sonra bazı ana hizmetlere ücretsiz erişebilirsiniz.

Uygulamayı indirip hesabınıza giriş yaptıktan sonra takipçileri, sizi takip etmeyi bırakanları, sizin takibinize takiple karşılık vermeyenleri, silinen beğeni ve yorumları görebilirsiniz.

Follow Cop

Sadece Android cihazların kullanabildiği bir uygulama olan Follow Cop, Instagram hesabıyla ilgili bilgilere ulaşmak isteyenler Instagram çılgınları için gayet kullanışlı bir uygulamadır. Uygulama düzenli kullanım sonucunda sizi takip etmeyi bırakanları size güncel olarak bilgi verir.

Follow Cop uygulaması sayesinde sizi takip etmeyen kullanıcıları öğrenmeniz beraberiyle sahte takipçileri bulmak için de çeşitli filtreleri kullanabilirsiniz.

İnstagram Takibi Bırakanlar

İnstagramı önemseyenler bilirler ki, bu uygulamada en önemli şey daha fazla takipçi kazanmaktır. Ama önce var olan takipçiler korumak daha önemli. Peki sizi takip etmeyi bırakan insanları görmenin yolu olduğunu biliyor muydunuz? İnstagramda takibi bırakanlar, Instagramda takip etmeyenleri bulma başlığı altında birçok yöntem bulabilirsiniz. Neden olduğu bilinmez ama Instagram uygulaması, sizi takibi bırakanların kimler olduğunu bilmenizi istemiyor.

Şu an ulaşmak istediğiniz bilgiye en yakın şey, sadece sizi takip etmeyi bırakanların sayısı. Piyasada güncel bulunan takipçi kontrolü uygulamaları sadece ne kadar takipçi kazanıp kaybettiğinizi gösterebiliyor. Instagram uygulaması kimlerin sizi takip etmeyi bıraktığı bilgisini içermeyebilir bile. Bu tarz uygulamalarla kişisel bilgilerinizi de paylaştığınız için çok daha dikkatli davranıp iyice inceleyerek hareket etmelisiniz. İtibar etmediğiniz sitelerle hiçbir şekilde araştırmadan ve adımları tek tek ve inceleyerek asla işlem yapmayın. Dikkatlice ve özenerek ,inceleyerek hareket edin.

İnstagram Takip Etmeyenleri Görme

İnstagramda takipten çıkanları bulma, takipten çıkanları görme, takip etmeyenleri bulma, kalıcı olarak takipten çıkanları öğrenme aracı olarak da bilinen aracımız, sizin hesabınızı takipten çıkanlar için, sizlere kolaylık sağlaması açısından geliştirildi. Bundan sonra sizde sizi takipten çıkanları tek tek aramak zorunda kalmadan kolayca ve güvenilir bir hizmet sayesinde sizi takipten çıkaranların listesini toplu olarak görebileceksiniz ve takipçi listenizi kontrol edebileceksiniz.

Sizler için tamamen ücret karşılığı beklemeden ve kişisel verilerinizi son derece güvenilir bir yere emanet ederek hizmet garantisiyle geliştirilen sistemler de var. Aracımızdan Instagram şifrenizi girmeden ve site üzerinden Instagram adresinize giriş yapmadan güvenle faydalanabilirsiniz.

İnstagramda sizi takipten çıkaranları görmek, bulmak işte bazen bu kadar kolay olabiliyor. Fakat yukarıda da belirtiğimiz gibi kişisel bilgi paylaşımlarınıza dikkat etmeniz gerekir. Güvenilir bir şekilde bir site veya uygulama bulduktan sonra dikkatlice işlemleri takip etmeniz gerekmektedir. Siz de Instagramı hayatınızın önemli bir parçası haline getirdiyseniz bu adımları izleyebilirsiniz.

INSTAGRAM DONDURMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Instagram takip etmeyenleri bulma (programsız)

Instagram’da takipçi sayısına önem vermeyen kullanıcılar olduğu gibi belli aralıklarla takipçilerinin eksilip eksilmediğini kontrol eden kullanıcılar da var. Öyle ki, Instagram'da beni takip etmeyenleri nasıl görebilirim? 'de de en çok gelen sorulardan. Instagram takip etmeyenleri bulma programsız yolu mevcut.

Instagram, her yeni takipçide size bildirim gönderse de, profilinizi kontrol etmediğiniz sürece birinin sizi takip etmeyi bırakıp bırakmadığını bilemezsiniz. Gizlilik politikası nedeniyle, Instagram’da takibi bırakanlar kullanıcı tarafından doğrudan görülemiyor ancak size yardımcı olabilecek birkaç çözüm var.

Tam Boyutta Gör

Instagram takipten çıkanlar ve takip etmeyenler için doğrudan bir liste sunmasa da, takibi bırakanlar iki farklı yolla öğrenilebiliyor. Android ve iOS platformu için geliştirilmiş birkaç uygulama mevcut ancak az sayıda takipçiye sahipseniz uygulama kullanmanıza gerek yok. Bu rehber yazıda hem uygulama ile hem de uygulamasız (programsız) Instagram’da takip etmeyenleri bulma yolunu göstereceğiz.

Instagram takip etmeyenleri bulma

Bu yöntem, çok sayıda takipçisi olmayan Instagram hesapları için iyi bir seçenek. Binlerce takipçiniz varsa tüm takipçiler listenizi gözden geçirmeniz uzun zaman alacaktır. Takip ettiğiniz hesapların sayısıyla sizi takip eden hesapların sayısı arasında büyük fark varsa, bunun için yapılmış uygulamaları kulanmak daha akıllıca olacaktır. Takipçiler ve Takip Edilenler listenizi karşılaştırarak sizi takipten çıkanları kontrol edebilirsiniz. Instagram takip etmeyenler nasıl bulunur programsız? adım adım görelim:

Instagram bilgileri indirme

  1. Instagram uygulamasını açın ve profilinize gidin.
  2. Ayarlar menüsünü açın ve Hareketlerin'e dokunun.
  3. Bilgilerini indir'e dokunun.
  4. E-posta adresinizi girin ve "İndirme talep et"e dokunun.
  5. Instagram'dan gelen e-postada "Bilgileri indir"e tıklayın.
  6. Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi girin ve indir butonuna tıklayın.
Tam Boyutta Gör

Instagram takibi bırakanlar görme

  1. Zip dosyasını açın ve followers_and_following klasörüne girin.
  2. funduszeue.info ve funduszeue.info dosyalarını web tarayıcınızda açın.
  3. funduszeue.info sitesini açın.
  4. Takipçiler listesini kopyalayıp List A bölümüne yapıştırın.
  5. Takip Edilenler listesini kopyalayıp List B bölümüne yapıştırın.
  6. Compare Lists'e tıklayın.
  7. A only, sizi takip edenler; AB, sizi takip eden ve takip ettiğiniz kişiler; B only, sizi takip etmeyenler
  8. Sıralama ölçütlerinden Sort A - Z seçimini yapıp tekrar Compare Lists'e tıklayın.
  9. Instagram'da sizi takip etmeyenleri görmek için, B only bölümüne bakın.
Tam Boyutta Gör

Instagram takibi bırakanlar uygulama önerileri

Instagram takip etmeyenleri bulma programsız yolu, çok takipçili hesaplarda etkili değil. Bunun için, üçüncü parti uygulamaları kullanmanın mantıklı olduğunu düşünebilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olan milyonlarca kullanıcı var ve çoğunlukla Instagram takip etmeyenler hangi program? sorusunu soruyorlar.

Instagram takipten çıkanları görme imkanı sağlayan tüm bu uygulamalar, indirdiğiniz andan itibaren toplanan verileri gösterir. Uygulamayı yüklemeden önce kaybettiğiniz takipçilerin hiçbirini göremezsiniz. Bu uygulamalar, ayrıca Instagram tarafından onaylanmamıştır, bu da hesap güvenliğinizin risk altında olabileceği anlamına gelir. Ayrıca Instagram, herhangi bir uyarı yapmadan API’sini ve kurallarını değiştirebildiğinden uygulama artık çalışmayabilir. Unfollowgram ve FollowMeter'ı buna örnek gösterebiliriz.

Tam Boyutta Gör

Instagram takipçi takip uygulamasını indirdikten sonra, uygulama üzerinden Instagram hesabınıza giriş yapmanız ve Instagram’la ilgili verilerinize erişmesine izin vermeniz gerekir. Bu tür uygulamalar, yalnızca sizi takip etmeyi bırakanları değil, profil etkinliğinizi de takip eder. Instagram geri takip etmeyenler, engelleyenler vb. bilgiler de sağlarlar. Instagram kim takip etmiyor programı ücretsiz indirilebiliyor mu? Evet ancak, tüm özellikleri kullanabilmek için uygulama içi satın alım yapmanız, premium sürüme yükseltmeniz gerekiyor.

Hem Android Google Play Store’da hem de App Store’da “Instagram takibi bırakanlar uygulama” olarak arattığımızda çok sayıda seçeneğe rastladık ancak bu uygulamaları öneri olarak sunmak istemedik. Çünkü, daha önce de belirttiğimiz üzere bu tür uygulamaları kullanabilmek için Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor ve giriş yaptığınız anda hesabınız ele geçiriliyor, hesabınıza tekrar erişmek için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Ayrıca ücretsiz olarak gözüken bu uygulamalar, asıl işlevini ücretli sürümde yerine getiriyor; yani abone olmadan tam olarak kullanamıyorsunuz. Hem paranızı hem de hesabınızı kaptırmamak için yüklemekten kaçının.

Bu rehber yazıda, Instagram takip etmeyenleri bulma programsız nasıl oluyor? anlatmaya çalıştık. Instagram takibi bırakanlar vb. adı taşıyan uygulamalara itibar etmemeniz hususunda tekrar tekrar uyarıyoruz. Apple, App Store’da bu tür uygulamaları tespit ettiğinde zaten kaldırıyor ancak Android tarafında APK olarak yüklenebiliyor. "Instagram takipten çıkanları görme" altında listelenen uygulamaları, programları lütfen kullanmayın.

funduszeue.info Eposta ile Paylaşın başlıklı bu arkadaşınıza postalayıfunduszeue.info haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:DH Android Uygulamasını İndirDH iOS Uygulamasını İndir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası