mecidiyeköyden marmara üniversitesi göztepe kampüsüne nasıl gidilir / Göztepe Yerleşkesi İETT | Marmara Üniversitesi

Mecidiyeköyden Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsüne Nasıl Gidilir

mecidiyeköyden marmara üniversitesi göztepe kampüsüne nasıl gidilir

Görkemli günler! Bugün “Göztepe&#;ye Gitmek” isteyenlere yardımcı olacağım ya da üşenip “göztepe nasıl gidilir” ? diye aratanlara önerilerim olacak. Bu tarz aramalarda hep benzer ansiklopedik bilgiler çıkıyor biliyorum.

Burası Görkemliyollar! 10 yılı aşkın süredir İstanbul’da yaşayan ve 55&#;ten fazla ülkeye gitmiş deneyimli bir gezgin 🙂 olarak sizlere Kadıköy&#;ün semti olan Göztepe&#;ye nasıl gidileceğini bireysel tecrübelerimle anlatacağım, genellikle sizi trafikten kaçıracak hızlı ve kolay yollar önereceğim, başlayalım!

Index / Indeks

Göztepe&#;ye Nasıl Gidebilirim?

İlk olarak nerede olduğunu bilmem gerekiyor! Eğer Anadolu yakasından Göztepe&#;ye gideceksen bana kalırsa öncelikle metro, marmaray ve iett otobüslerini kullanmayı düşünmelisin.

Avrupa yakasından Göztepe&#;ye gitmek isteyenler ise metro, metrobüs ve marmaray gibi toplu taşıma seçeneklerine yoğunlaşmalı. Şimdi genel hatları belirlediğimize göre ayrıntılı olarak ulaşım rehberimize başlayalım! Sana uyan alt başlığı bul ve Göztepe&#;ye ulaş 🙂

Göztepe Nerededir?: Göztepe; Erenköy, Fikirtepe ve Feneryolu semtleri arasında kalan Kadıköy&#;ün eski ve bilinen semtlerinden biri. Yazı içerisindeki haritadan tam konumu görebilirsiniz.

Marmaray İle Göztepe&#;ye Nasıl Giderim?

Öncelikle eğer Göztepe&#;ye gitmek istiyorsanız bence ilk düşünmeniz gereken marmaray olmalı! Çünkü marmaray tam olarak Göztepe&#;nin merkezinden geçiyor. Halk arasında Göztepe benzinci dediğimiz yer de hemen marmaray istasyonunun orada! Ayrıca Göztepe&#;nin görülmeye değer tarihi de bir istasyonu var&#;

Halkalı, Bakırköy, Zeytinburnu, Kartal, Pendik, Gebze’ye kadar bir noktada isen sadece marmarayı kullanarak kolayca Göztepe&#;ye gidin. Marmaraya İstanbul’un öteki metrolarından Yenikapı, Üsküdar ve Ayrılıkçeşme’den aktarma yapabilirsiniz.

Marmaray Durakları Listesi (büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz)

Metro İle Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Göztepe&#;nin bir de metro istasyonu var! M4 Kadıköy-Kartal-Pendik metrosu Göztepe&#;den de geçiyor 🙂 Fakat bu konuda bir açıklama yapmalıyım.

M4 Kadıköy-Kartal-Pendik metrosunun Göztepe istasyonu aslına bakarsanız tam olarak Göztepe&#;de değil 🙂 orası Göztepe Köprüsü! Eğer M4 metrosunun Göztepe durağında inerseni E-5 kenarında ipsiz sapsız bi yere geldiğinizi düşünebilirsiniz. Eğer işiniz Libadiye ve E-5 Göztepe tarafındaysa metroyu tercih edin.

Eğer Göztepe mahallesine gidecekseniz de marmarayla Göztepe&#;ye ulaşmaya çalışın.

  • M2 Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosu’ndan Yenikapı,
  • M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı metrosu’ndan Yenikapı,
  • M1B Yenikapı-Otogar-Bağcılar-Kirazlı metrosu’ndan Yenikapı,
  • M4 Kadıköy-Kartal-Pendik metrosu’ndan Ayrılıkçeşme,
  • M5 Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosu’ndan da Üsküdar’da inerek kolayca marmaraya geçiş yapabilir ve Göztepe&#;ye ulaşabilirsiniz ?

Not: İstanbul Toplu Taşıma & Raylı Sistemler Haritası&#;nı yazı sonunda paylaşıyorum, metro aktarma seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Metrobüsle Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Eğer herhangi bir metrobüs durağının yakınlarındaysanız hemen bir metrobüse atlayın ve hattın en sonundaki Söğütlüçeşme’ye kadar gidin ?

Söğütlüçeşme’den de marmaraya geçerek 10 dakikada Göztepe&#;ye ulaşabileceksiniz. Bence metrobüsle Göztepe&#;ye ulaşımın en mantıklı yolu bu!

Ayrıntılı Metrobüs Durakları (büyütmek için resim üzerine tıklayabilirsiniz)

İETT Otobüsleri ile Göztepe&#;ye Gidiş

Göztepe&#;ye ilk olarak marmaray ve metrolar ile ulaşmanızı öneriyorum tabii ki. Ancak otobüslerle de Göztepe&#;ye gidebilirsiniz. Şimdi size Göztepe&#;ye geçen İETT otobüs hatlarını paylaşacağım.

Göztepe&#;ye Giden İETT Otobüsleri

  • Kadıköy&#;den GZ1-GZ2, 19F, 19S, 20K, 14ES, 14B,
  • Pendik&#;ten 17,
  • Kartal ve Maltepe&#;den 17,
  • Fındıklı&#;dan 19F,
  • Bostancı ve Harem&#;den 2,
  • Esatpaşa&#;dan 10E numaralı otobüslerle Göztepe&#;ye ulaşabilirsiniz.

Göztepe&#;ye Araçla Yol Tarifi

Göztepe&#;ye giderken ilk olarak toplu taşıma kullanmanızı öneririm ? Ama ben özel arabamla gideceğim diyorsanız tarif şöyle;

İlk olarak nerede gelirseniz gelin E-5’e çıkın ve Acıbadem-Kozyatağı arasındaki bölüm Göztepe oluyor. Buradaki Göztepe köprüsünden sahil yönüne doğru dönerek Göztepe&#;ye ulaşabilirsiniz. Ben şimdi sizler için Göztepe&#;ye araçla yol tarifi haritamı da bırakıyorum;

Not: Sağ üst köşedeki büyütme ikonuna tıklayarak telefonunuza indirebilir ve detaylı inceleyebilirsiniz. Göztepe&#;ye bulunduğunuz yerden yol tarifi almak için burayatıklayın.

Sabiha Gökçen&#;den Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Göztepe&#;ye giderken en mantıklı yol 16S ya da E numaralı otobüslere binerek aktarmasız olarak Göztepe&#;ye gitmek olur. Size tavsiyem bu otobüslerden Pendik Metro’da inin ve kalan yola M4 metrosu ile devam edin ki trafiğe takılmayın.

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na ulaşım rehberi yazıma bakarak ayrıntılı seçenekleri öğrenebilirsiniz.

İstanbul Havalimanı&#;ndan Göztepe&#;ye Ulaşım

İstanbul Havalimanı’ndan Göztepe&#;ye gitmek için direkt olarak Havaist-9 otobüsüne binerek Yenisahra’ya ulaşabilirsiniz. Yenisahra’dan da 1 durak metro ile Göztepe&#;ye gitmek oldukça kolay.

Trafiğe takılmak istemeyenler Havaist 14b ile önce Levent metroya gidip oradan metro + metrobüs + marmaray yaparak da Göztepe&#;ye ulaşabilir.

İstanbul Havalimanı&#;na ulaşım rehberi yazıma bakarak ayrıntılı seçenekleri öğrenebilirsiniz.

Otogar&#;dan Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Esenler Otogar’dan Göztepe&#;ye gidecekler öncelikle hemen M1B Yenikapı-Otogar-Bağcılar-Kirazlı metro hattına binsin ve Yenikapı’ya kadar gitsin! Yenikapı’dan da marmaray ile Göztepe&#;ye kolayca ulaşabilirsiniz.

Alibeyköy Otogar’dan Göztepe&#;ye gidecekler ise önce tramvay ile M7 Mecidiyeköy-Kağıthane-Mahmutbey metrosuna geçsin. Bu metronun Mecidiyeköy istasyonundan metrobüse geçebilir ve sonrasında Söğütlüçeşme&#;den marmaraya geçerek Göztepe&#;ye gidebilirsiniz.

Esenler otogar ulaşım rehberi,Alibeyköy otogara nasıl gidilir? ve Harem&#;e gidiş seçenekleri yazıma bakarak ayrıntılı gidiş yollarını öğrenebilirsiniz.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü&#;ne Nasıl Gidilir?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü aslında daha çok Kuyubaşı dediğimiz küçük semtte yer alıyor. Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü&#;ne gitmek için benim önerim marmaraydan Feneryolu&#;nda inin ve dakika kadar yürüyün.

İsteyenler M4 metrosu ile Göztepe&#;de indikten sonra 14B, 10E gibi bir otobüse binerek de Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü&#;ne ulaşabilir.

Kadıköy&#;den direkt olarak 17 numaralı otobüsle de giderek tam önünde inebilirsiniz.

Göztepe Özgürlük Parkı&#;na Nasıl Gidilir?

Göztepe Özgürlük Parkı&#;na gitmek isteyenler de olacaktır. Göztepe Özgürlük Parkı&#;na gidecekler kesinlikle marmarayı tercih etsin!

Marmaraydan da ister Göztepe ister de Feneryolu istasyonunda inerek 5 dakikada Göztepe Özgürlük Parkı&#;na ulaşabilirsiniz.

Göztepe Parkı&#;na Nasıl Gidilir?

Göztepe&#;nin bir parkı daha var, adı da direkt olarak &#;Göztepe Parkı&#;

Göztepe Parkı aslında daha çok Çiftehavuzlar dediğimiz yerde yer alıyor 🙂 Yani başka bir deyişle Bağdat Caddesi ve Sahilyolu&#;nun tam arasında kalıyor. Yani Göztepe Parkı&#;na gitmek için Kadıköy ya da Pendik&#;ten Bağdat Caddesi ve Sahilyolu&#;nu kullanan 16,16D,4 gibi otobüslere binmeniz gerekli. Ayrıca bu rotada sarı dolmuşlarla da Göztepe Parkı&#;na ulaşabilirsiniz.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi&#;ne Nasıl Gidilir?

Göztepe&#;deki bir diğer önemli yer de şüphesiz Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi!

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi&#;ne giderken de benim önerim marmaraydan Feneryolu&#;nda inin ve dakika kadar yürüyün. İsteyenler M4 metrosu ile Göztepe&#;de indikten sonra 14B, 10E gibi bir otobüse binerek de Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü&#;ne ulaşabilir.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi&#;ne Kadıköy&#;den direkt olarak 17 numaralı otobüsle de giderek tam önünde inebilirsiniz.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi&#;ne Nasıl Giderim?

İstanbul Medeniyet Üniversitesi&#;nin de Göztepe&#;de bir kampüsü bulunuyor. Medeniyet Üniversitesi&#;ne ulaşmak için bence direkt olarak M4 Kadıköy-Kartal-Pendik metrosunu kullanın ve Ünalan durağında inin 🙂

Ayrıca E-5 üzerinde giden onlarca otobüs hattından birine de binerek İstanbul Medeniyet Üniversitesi&#;ne ulaşabilirsiniz.

Semt Semt Göztepe&#;ye Ulaşım & Öneriler

Üsküdar&#;dan Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Üsküdar’dan Göztepe&#;ye gitmek için eskiden otobüs seçenekleri vardı ? Şimdi ise yalnızca marmaraya binin ve 15 dakika sonra tam olarak Göztepe mahallesine ulaşın!

Kadıköy&#;den Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Kadıköy&#;den Göztepe&#;ye giderken direkt olarak otobüsleri kullanabilirsiniz. GZ1 ve GZ2 otobüsleri sizin hemen Göztepe&#;ye götürecek. Bunun dışında 17,19S gibi minibüs yolundan giden otobüslerin çoğu da sizi Göztepe&#;ye götürür!

Bostancı ve Caddebostan&#;dan Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Bostancı ve Caddebostan Göztepe&#;nin komşu semtleri! Bu semtlerden yürüyerek bile Göztepe&#;ye gidebilirsiniz. “Görkem ben üşenirim” diyenler ? marmaraya binsin ve Göztepe&#;ye ulaşsın!

Beykoz ve Beylerbeyi&#;nden Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Beykoz ve Beylerbeyi gibi noktalardan Göztepe&#;ye giderken önce 15 numaralı otobüsle  Üsküdar’a geçin derim. Sonrasında da direkt marmaray ile Göztepe&#;ye gidebilirsiniz.

Maltepe, Kartal, Pendik&#;ten Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Maltepe, Kartal, Pendik gibi noktalardan direkt olarak marmaraya binin ve Göztepe&#;de inin, bu kadar basit ? Bu yolculuk yalnıza dakikalar alacak…

Ayrıntılı İstanbul Raylı Sistemler & Metro Haritası (büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz)

Ümraniye, Sancaktepe ve Ataşehir&#;den Göztepe&#;ye Ulaşım

Ümraniye, Sancaktepe ve Ataşehir’den Göztepe biraz terste kalıyor ulaşım açısından. Fakat size önerim Ümraniye, Sancaktepe gibi noktalardan önce M5 Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosu ile Üsküdar’a geçin ve sonrasında marmaraya geçerek Göztepe&#;ye ulaşın!

Ataşehir’den Göztepe&#;ye gideceklere tavsiyem önce otobüsle Kadıköy’e geçmeleri olur 🙂 Bu otobüslerle Kadıköy&#;e gitmeden  Göztepe&#;den zaten geçiyorsunuz 🙂

Beşiktaş&#;tan Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Beşiktaş’tan Göztepe&#;ye giderken bence en mantıklı yol önce motor ya da vapurla Kadıköy’e geçmek ve sonrasında ister otobüsle ister marmarayla Göztepe&#;ye gitmek olur!

Taksim ve Mecidiyeköy&#;den Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Taksim ve Mecidiyeköy’den Göztepe&#;ye giderken önce M2 Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosuna binerek Yenikapı’ya gitmenizi öneririm. Yenikapı’dan da marmaray ile aktarmasız olarak Göztepe&#;ye!

Eminönü ve Karaköy&#;den Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Eminönü ve Karaköy’den Göztepe&#;ye giderken hiç düşünmeden hemen T1 tramvayı ile ya da yürüyerek Sirkeci’ye ulaşın! Sirkeci’den de marmaray ile anında Göztepe?

Fatih ve Zeytinburnu&#;ndan Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Fatih ve Zeytinburnu’ndan Göztepe&#;ye gitmek isteyenlere önerim önce T1 Kabataş-Eminönü-Bağcılar tramvayı ile Sirkeci’ye gidin ve oradan marmaray’a binerek Göztepe&#;ye ulaşın.

Şirinevler, Avcılar, Beylikdüzü ve Bakırköy&#;den Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Şirinevler, Avcılar, Beylikdüzü gibi noktalardan direkt olarak metrobüse binerseniz Söğütlüçeşme’ye kadar gidersiniz ? Sonrasında da marmaraya geçip Göztepe&#;ye gidebilirsiniz.

Bakırköy’den ise Göztepe&#;ye giderken bence marmaraya binin, bu kadar

Bağcılar, Kirazlı ve Esenler&#;den Göztepe&#;ye Nasıl Gidilir?

Bağcılar tarafından Göztepe&#;ye giderken de size önerim öncelikle M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı metrosu ile Yenikapı’ya gidin ve marmaraya binerek Göztepe&#;ye ulaşın…

Artık Göztepe&#;ye nasıl gidileceğini biliyorsunuz 🙂 Eğer özel bir noktadanGöztepe&#;ye nasıl gidileceğini merak ediyorsanız, çekinmeden aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak bana sorabilirsiniz! size özel hemen yanıtlıyorum, herkese Görkemli yollar 🙂

Bu Yazıları da Okumalısınız

göztepegöztepe parkımarmara üniversitesi

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Nerede, Nasıl Gidilir

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Göztepe semtinde bulunmaktadır.

Anadolu yakasından gelenler için

  • Kadıköy Rıhtım'dan 10B, 10E, 10S, 14ŞB, 15SK, 17, 19ES, 19M, 19S, ER2, GZ2 numaralı otobüslerden birine binerek Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.
  • Üsküdar'dan 2 numaralı otobüse binerek Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz. 
  • Ümraniye'den 14B, 14ES, 8E numaralı otobüslerden birine binerek Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.
  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Tavşantepe-Kadıköy metrosuyla Göztepe durağında indikten sonra Medeniyet Üniversitesi Güney çıkışından çıkınız. Daha sonra Göztepe köprüsünün üstündeki durağa kadar yürüyünüz. Buradan 10E, 14B, 14ES, 8E numaralı otobüslerden birine bindiğinizde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Mecidiyeköy taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan 34AS ile Söğütlüçeşme'de ininiz. Karşıdaki otobüs durağından 10B, 10E, 10S, 14ŞB, 15SK, 17, 19ES, 19M, 19S, ER2, GZ2 numaralı otobüslerden birine aktarma yaparak Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.
  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattyıa Zeytinburnu'nda inerek Metrobüse aktarma yapınız. 34AS ile Söğütlüçeşme'de ininiz. Karşıdaki otobüs durağından 10B, 10S, 10S, 14ŞB, 15SK, 17, 19ES, 19M, 19S, ER2, GZ2 numaralı otobüslerden birine aktarma yaparak Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.
  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Merter'de metrobüse aktarma yapınız. 34AS ile Söğütlüçeşme'de ininiz. Karşıdaki otobüs durağından 10B, 10E, 10S, 14ŞB, 15SK, 17, 19ES, 19M, 19S, ER2, GZ2 numaralı otobüslerden birine aktarma yaparak Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.
  • Taksim'den T'ye binerek Göztepe Köprüsü durağında indikten sonra 10E, 14B, 14ES, 8E numaralı otobüslerden birine aktarma yaparak Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Üsküdar Göztepe&#;ye nasıl gidilir?

Ünalan, Üsküdar bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Göztepe adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: Ş, 15BK, 16A, 16F, 19EK,
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY &#; PENDIK), MARMARAY (HALKALI &#; GEBZE)
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D

10 Şub

Bostancıdan Göztepe&#;ye nasıl gidilir?

5. yöntem: Kadıköy sahilden hareket eden bostancı dolmuşları sahil yolundan ilerler ve Göztepe&#;den de geçmektedirler. 6. yöntem: Kadıköy&#;Bostancı arası sefer yapan 4 hat numaralı otobüs sahil yolundan ilerler ve Göztepe&#;ye de ulaşım sağlar.

Göztepe köprüsüne hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Göztepe Köprüsü yakınından geçiyor: T, Ş, 15BK, 16A, 20D, 20K,

Göztepe Köprüsü Ümraniye hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Göztepe Cad. yakınından geçiyor: 11ÇB, , 14, 14ŞB, 19D, B.

Avrupa yakasından Göztepe&#;ye nasıl gidilir?

Göztepe Yerleşkesi&#;ne ulaşmanın kolay yollarından birisi de Avrupa Yakası&#;nda da Zincirlikuyu, Mecidiyeköy, Topkapı gibi birçok merkezden geçen metrobüs hattını kullanmaktır.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi Otobüs?

Bu Otobüs hatları Göztepe Egitim Araştırma Hastanesi Durağı yakınından geçiyor: 14B, 14ÇK, 17, 19F, 19S, 2, 20K.

Göztepe SSK hangi durağı?

Göztepe Kampüsü durak, Kadıköy içindeki Göztepe Ssk Müdürlüğü konumuna en yakındır.

14B şu an nerede?

14B (İETT) 14B otobüs hattının ilk durağı Adem Yavuz Mahallesi olup son durağı Kadıköy durağıdır. 14B (Adem Yavuz Mahallesi‎→Kadıköy), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 14B hattında 63 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 66 dakika.

20 K ne zaman gelir?

-1 İŞARETLİ SEFERLER KAZIM KARABEKİR CEMEVİNE GİDER. KADIKÖYDEN İŞ GÜNLERİNDE SAATİNE, CUMARTESİ GÜNLERİ SAATİNE KADAR ARAÇLARIMIZ RİNG ÇALIŞMAKTADIR&#;.KAZIM KARABEKİR KALKIŞ

İş GünleriCumartesiPazar
20
-1

19S nereden geçiyor?

  • 1 &#; YENİDOĞAN PERONLAR. Sancaktepe. Durak detayına git.
  • 2 &#; MERVE CADDESİ Sancaktepe. Durak detayına git.
  • 3 &#; SEÇKİN SOKAK. Sancaktepe. Durak detayına git.
  • 4 &#; ADAY SOKAK. Sancaktepe. Durak detayına git.
  • 5 &#; OTLUKBELİ CADDESİ Sancaktepe. &#;
  • 6 &#; FİLİZ. Sancaktepe. &#;
  • 7 &#; KARAPINAR SOKAK. Sancaktepe. &#;
  • 8 &#; VEYSEL KARANİ CADDESİ Sancaktepe.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü hangi Marmaray Durağı?

Marmaray&#;ın Anadolu Yakasındaki Ayrılık Çeşmesi durağında inildikten sonra Ziverbey istikametine giden minibüsler ile kampüse ulaşılabilir.

Kadıköyden Göztepe kampüsüne nasıl gidilir?

Kadıköy bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden MÜ Göztepe Kampüsü adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 14ÇK, 14ES, 17, 19F, 19S, 2, 20K.
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY &#; PENDIK), MARMARAY (HALKALI &#; GEBZE)
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C- 50, MİNİBÜS: C, MİNİBÜS: C

9 Şub

Göztepe Prof Dr Süleyman Yalçın şehir hastanesi hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi yakınından geçiyor: 14B, 14ÇK, 17, 19F, 19S, 2.

Göztepe Prof Dr Süleyman Yalçın şehir hastanesi hangi Otobüs?

Bu Otobüs hatları Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi yakınından geçiyor: 14B, 15ÇK, 17, 19S, 2, 20K, 8E, BEYLIKDÜZÜ &#; SÖĞÜTLÜÇEŞME.

GZ2 şu an nerede?

MARMARAY (ATAKÖY &#; PENDIK), Kadıköy bölgesinde bulunan GZ2 Kadıköy &#; Göztepe konumundan geçen ilk Tren aracıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası