yüzük çeşitleri isimleri / Pırlanta Yüzük Modelleri | Pırlanta Yüzük Fiyatları | Pırlanta Yüzük Çeşitleri

Yüzük Çeşitleri Isimleri

yüzük çeşitleri isimleri

Taşlı erkek gümüş yüzük, taşsız erkekgümüş yüzükve Erzurum işçiliği erkek gümüş yüzük modelleri Tesbihane’de!

Erkeklerde takı deyince akla ilk gelen aksesuarların başında gümüş yüzükler gelir. Kombinlerini şık bir yüzükle tamamlayan erkeklerin gümüş yüzük tercihleri için de Tesbihane.com’da birçok alternatif bulunmakta.

Erkeklere Özel Gümüş Yüzükler

Erkek yüzükmodelleri arasından en sık tercih edilenler de şüphesiz gümüş yüzükler. Taşlı ya da taşsız erkek yüzükleri, kişiye özel yüzükler, armalı yüzük gibi modeller, erkekler için en ideal ürünlerden. Hem kendiniz için hem sevdikleriniz için seçebileceğiniz yüzük modellerimiz, Tesbihane.com güvencesi ile sizlere ulaşıyor. Gümüş yüzükleri, erkeklere hediye olarak da seçenekleriniz arasına alabilirsiniz. İstediğiniz özel günde istediğiniz yüzük modelini seçerek eşinizi, babanızı, kardeşinizi ya da herhangi bir erkek tanıdığınızı mutlu etme fırsatını kaçırmayın. Erkek yüzük fiyatları, bütçenizi sarsmamakla birlikte taksit olanaklarımız içindedir. Kampanyalarımızı da takip ederek en uygun fiyata gümüş yüzüklerimize sahip olabilirsiniz

Özel Tasarım Gümüş Yüzük Modelleri

Tesbihane’nin erkek gümüş yüzük kategorisinin en önemli parçaları özel tasarım yüzüklerdir. Erkekler tarafından en çok tercih edilen ve parmaklarından düşürmedikleri tasarım gümüş yüzükleri en uygun fiyatlarla ve kapıda ödeme seçeneği ile satın alabilirsiniz. Özel tasarım yüzükler arasında Payitaht Yüzük, Son İmparator Yüzüğü, tuğralı ve armalı yüzükler,Elif Vav yüzükler, pençe ve zihgir yüzükler gibi birçok model bulunmakta. Tarzınızı yansıtacak bu ürünleri inlemek için hemen kategorimizi ziyaret edin.

Taşlı Erkek Yüzük Modelleri

Taşlı yüzükler, yüzük takmayı seven erkeklerin en çok tercih ettiği modellerin başında gelir. Akik, zirkon, kaplangözü, oniks, sultanit gibi doğaltaşlardan oluşantaşlı erkek yüzükmodelleri,şık tasarımları ile de göz dolduruyor. Şifalı özellikleriyle ön plana çıkan taşlı yüzükler, erkekler için en iyi kombin tamamlayıcı aksesuarlardan birisi.

Taşlı Erkek Yüzük Fiyatları

Taşlı erkek yüzüklerinde taşa bağlı olarak birçok renk kullanılmaktadır. Taşa göre kırmızı, yeşil, mavi, sarı, beyaz, siyah gibi renkler ağırlıklı olarak görülür. Taş ve renklerin yanı sıra taşlı yüzüklerde elif-vav, tuğra, arma, ay-yıldız, kartal gibi motifler yer almaktadır.Taşlı yüzükfiyatları kullanılan taşa göre değişiklik gösterebilmektedir.

Gümüş Yüzük Fiyatları

Erkeklerin ve kadınların sıklıkların en çok kullandığı aksesuarlardan olangümüş yüzükler, takı ve aksesuarın en büyük markası Tesbihane’de en uygun fiyatlarla satılmaktadır. Sitemizde yer alan gümüş yüzük ürünlerinin tamamını kapıda ödeme ya da kredi kartı ile de satın alabilirsiniz. Ayrıca tüm siparişlerde kargo ücretsiz!

Yüzük ölçünüzü bilmiyorsanız ve kolayca öğrenmek istiyorsanızyüzük ölçüsü hesaplamasayfamızı ziyaret ediniz.

 Gümüş Yüzükler

925 Ayar Gümüş Yüzük Modelleri

Ofiste, günlük yaşamınızda, davetlerde ışıltınızı yansıtacak en güzel 925 ayar gümüş yüzükler birbirinden özel tasarımlarla Penta Silver'da sizleri bekliyor. Kaliteli taşlarla ustalıkla işlenmiş 925 ayar bayan gümüş yüzük modelleri, uygun fiyatları ve ödeme seçenekleriyle şıklığınızı tamamlamada en büyük yardımcınız olduğu gibi sevdikleriniz için de çok şık bir hediye seçeneği.

Farklı Tasarımlarla Tarzınızı Yaratın

Tarz sahibi kadınların kendi stillerini tamamlamada aksesuar ve takıların yeri doldurulamaz. Takı tasarımlarında klasikten moderne geniş bir ürün çeşitliliğine sahip Penta Silver, 925 ayar bayan gümüş yüzük koleksiyonunda da taşsız ve taşlı yüzük modelleri, kişiye özel isimli, harfli, burgu yüzükler gibi farklı tarzlarda seçenekler sunuyor. Tarzınıza en uygun seçimler için birbirinden şık yüzlerce model elinizin altında. Son yılların trend tasarımlarından esinlenen tria ve montür modellerin yanı sıra tektaş, beş taş, tamtur gümüş yüzük çeşitleri, hareketli taşlı modeller, zultanit taşlı, geometrik desenli modern tasarımlar koleksiyonda bulabileceğiniz seçeneklerden bazıları. Her türden kıyafetle rahatlıkla kullanılabilen gümüş taşlı yüzük modelleri ile siz de kendi tarzınızı yaratabilir, ışıltınızı yansıtabilirsiniz. İncelikle tasarlanmış, zarafetinizi yansıtacak zirkon taşlı ya da swarovski taşlı seçenekler bu konuda en büyük yardımcınız olacaktır. Taşsız, sade bir ürün arıyorsanız, ince ve kalın formlar sunan taşsız tasarımlar tam size göre. Harfli, isimli, nazar boncuklu, mineli modeller ya da bereket temalı otantik gümüş yüzükler, birbirinden zarif kıvrım dal ve çiçek işlemeleri bulunan ürünlerle stilinizi tamamlayabilirsiniz. Barok çizgiler taşıyan tasarımları da koleksiyonuna katan Penta Silver; damla, baget, prenses ve S motifli alyanslarıyla da fark yaratıyor. 

Trend Gümüş yüzük kategorisinde farklı ve çarpıcı tasarımlara yer veren koleksiyon parmağınızdan hiç çıkarmak istemeyeceğiniz eşsiz parçalar sunuyor. Kanal, burgu, zirkon taşlı, melek kanadı formunda, damla, çapraz kuşaklı, kum saatli gibi özel tasarım gümüş yüzükler farklı tarzlar arayan her yaştan kadının hayranlıkla kullanacağı modellerle dolu bir kategori.

Modelleri ile olduğu kadar gümüş yüzük fiyatları ile de kullanıcısının yanında olan Penta Silver kaliteli ürünü en uygun fiyat ve ödeme seçeneği ile sizlere ulaştırıyor. 3 takside kadar alışverişlerinizi vade farksız peşin fiyatına yapabiliyorsunuz. Tüm gümüş ürünler bir yıl garantili olup garanti belgesi ve şık hediye kutusuyla gönderiliyor.

Sevdiklerinize Bir Işıltı Hediye Edin

Özenle seçilmiş güzel bir gümüş yüzük, unutulmaz bir hediyedir. Kadın yüzük modellerinde göz alıcı özel tasarım gümüş yüzükler sunan Penta Silver, yıl dönümleri, doğum günü, sevgililer günü, anneler günü gibi özel anlarınızda hep yanınızda. Sevdiğiniz kadına sizin için ne kadar değerli olduğunu hatırlatacağınız gümüş yüzükler, ona olan tutkunuzu anlatmanın en güzel yolunu sunuyor. Kişiye özel zarif seçimler sunan taşlı ve taşsız modellerle en özel günlerinizde sevginizi çok şık bir şekilde ifade edebilirsiniz. Eşinize, sevgilinize özel günlerde hediye edeceğiniz bir tektaş veya beştaşla, geçen yılların ona olan duygularınızdan hiçbir şey eksiltmediğini anlatabilirsiniz. Zirkon taşlı yüzükler, tamtur gümüş yüzükler sevdiklerinizi çok mutlu edecek önerilerden yalnızca birkaçı.   

Sipariş etmek istediğiniz modelin parmakta nasıl duracağını merak ediyorsanız, ürün sayfasında canlı model üzerinde çekilmiş fotoğrafını inceleyebilirsiniz. Farklı kaplama rengi seçenekleriyle rose, beyaz ve altın rengi olarak hazırlanabilen tüm yüzükler 925 ayar gümüşten üretilmektedir. Her bütçeden kullanıcının kolaylıkla ulaşabileceği gümüş yüzük fiyatları ile hediyelik yüzük alışverişlerinizde güvenli alışverişin keyfini çıkartın. Siparişinizle ilgili özel bir not eklemek isterseniz sipariş notu yazabilir, beğendiğiniz ürünü hemen sepete ekleyebilirsiniz. En güzel hediyeyi vermek ve sevdiklerinizi mutlu etmek için tek dokunuşunuz yeterli...

Yüzük

Yüzükler, günümüzde hem kadın hem erkekler tarafından tercih edilen ve kıyafetlerin tamamlayıcı bir parçası olarak karşımıza çıkan takılar arasında yer alıyor. Her ne kadar erkekler tarafından da tercih ediliyor olsa da yüzük modellerinin kadınlar için ayrı bir yeri bulunuyor. Özellikle evlilik teklifi ya da çeşitli özel günlerde tercih edilen tektaş yüzük ve baget yüzük gibi daha özel yüzük modelleri, kadınların en çok beğendiği yüzük çeşitleri arasında yer alıyor. Siz de eşinize ya da sevdiklerinize özel günlerde onların tarzını tamamlayacak çeşitli yüzük modelleri hediye edebilir, özel günlerinizin çok daha unutulmaz bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. So CHIC özel tasarımlara sahip çok tarz erkek yüzük modelleri de sunuyor. Peki, kadınlar ve erkekler için tasarlanan farklı yüzük modelleri nelerdir ve bu yüzükler hangi kıyafetler ile birlikte kullanılmalıdır?

Kadın Yüzük Modelleri

Kadınlar için özel olarak tasarlanan So CHIC yüzük modelleri ince işçiliği ve benzersiz yapısı ile dikkat çekiyor. Kadınların zarif tarzını ortaya çıkarmak için özel olarak tasarlanan bu yüzük modellerinden farklı tarzlardan hoşlanan kadınların beğenisine sunulan yüzlerce farklı yüzük modeli de buluyor. Böylece siz de sevdiklerinizin ya da eşinizin tarzına uygun yüzük modellerine So CHIC avantajları ile ulaşabilir, hayalinizdeki hediye yüzük modellerine çok daha kısa sürede sahip olabilirsiniz.

So CHIC’de kadınlar için özel olarak tasarlanan farklı birçok yüzük modeli bulunuyor. Hem özel günlerinizde hem de günlük hayatınızda kullanabileceğiniz farklı yüzük modelleri sayesinde sizde bulunduğunuz her ortamda gözlerin üzerinize toplanmasını sağlayabilir ve kendi benzersiz tarzınızı yansıtabilirsiniz. Sevgiliye yüzük alma fikri aklınıza düştüğünde ilk bakacağınız yer SO CHIC'in benzersiz yüzük koleksiyonu olmalıdır.Yenilenen tasarımları ile So CHIC her yaş grubuna hitap eden farklı yüzük modellerini de bir arada sunuyor. Böylece siz de sadece sevgililer gününü ya da yıldönümü gibi özel günlerde eşinize değil aynı zamanda anneler günü gibi diğer özel günlerde de hediye olarak anne yüzükleri arasından hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz.

So CHIC tarafından tasarlanan tüm yüzük modellerinde, uzun süreli kullanıma dayalı olarak oluşabilecek tüm sorunların önüne geçmek ve daha kaliteli bir görünüm oluşturmak için gümüş ya da altın tercih edilmektedir. Bu malzemelerin benzersiz görüntüsü yüzüklerin çok daha ön plana çıkmasını sağlayarak oluşturacağınız tasarımlarım daha dikkat çekici hale gelmesini sağlıyor. Yüzük alırken çok daha uygun fiyat avantajlarından yararlanmak ve bununla birlikte gün içerisinde çok daha rahat kombinlenebilecek yüzük modelleri isteyen kişiler genellikle gümüş yüzük modellerini tercih ediyor. Gümüş yüzükler kendini özel gri ve parlak yapısı sayesinde özellikle günlük kıyafet kombinlerinin çok daha dikkat çekici hale gelmesini sağlıyor. Siz de çeşitli tarzlarda oluşturulmuş gümüş yüzük modelleri ile günlük kıyafet tarzınızın çok daha dikkat çekici bir hale gelmesini ve tüm gözlerin sizin üzerinize toplanmasını sağlayabilirsiniz.

Kadınlar için özel olarak tasarlanan yüzüklerde farklı birçok tasarım ve model seçeneği bulunuyor. Bu noktada yüzüğün kullanım amacı da satın alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer detaydır. Günlük kullanıma uygun yüzük modelleri inci yüzük gibi genellikle daha sade ve zarif yapılarıyla dikkat çekerken bununla birlikte özel günlerde kullanılacak olan ya da evlilik teklifi gibi özel anlar için tasarlanan yüzük modelleri de bulunuyor. Nişan yüzüğü ve alyans olarak genellikle tamtur yüzük modelleri tercih edilirken doğum hediyesi ve yıldönümü hediyesi olarak beştaş yüzükler tercih edilmektedir.ve Evlilik teklifi için genellikle tektaş, pırlanta ve baget yüzük gibi yüzük modelleri tercih edilmektedir. Genel olarak evlilik teklifinde kullanılan yüzük modelleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Tektaş Yüzük Modelleri: Tektaş yüzük modelleri, günümüzün en çok kullanılan yüzükleri arasında yer alıyor. Tektaş yüzük modelleri farklı birçok tasarım seçeneği sayesinde tüm kadınlara hitap edecek farklı tasarımlar sunuyor. Böylece siz de eşinizin zevklerine uygun tektaş yüzüklere ulaşabilirsiniz. Tektaş yüzüklerde, farklı tasarım seçenekleri hem günlük kullanımlarda hem de özel günlerde kullanılabiliyor. Günlük kullanıma uygun olarak tasarlanan tektaş yüzükler genellikle daha sade ve şık tasarımlar ile oluşturulmaktadır. Bu sayede hem kot pantolon ve tişört gibi günlük kıyafetlerin hem de gömlek ve benzeri ofis kıyafetlerinin çok daha şık bir tarza sahip olması sağlanıyor. Tektaş yüzük modellerinin çok daha gösterişli ve daha büyük taşlardan oluşan pırlanta ya da baget yüzük modelleri ise elbise ve benzeri daha özel günlerde tercih edilecek kıyafetler ile kullanılmaktadır. So CHIC tektaş ve baget yüzük modelleri genellikle gümüş ya da altın kullanılarak tasarlanmaktadır. Böylece baget yüzük gümüş ve altın madeni kullanılarak yüzüklerin çok daha dikkat çekici ve gösterişli bir tarza sahip olması amaçlanıyor. Gümüş kullanılarak tasarlanan tüm yüzük modellerinde .925 ayar gümüş tercih edilmektedir. Bu sayede tasarlanan tüm müziklerin uzun yıllar boyunca kullanılabilmesi de sağlanıyor. Çok daha uygun fiyat avantajları sunmak için tasarlanan gümüş yüzük modelleri, altın kaplama teknolojisi ile altının tüm gösterisi tarzını da yansıtabiliyor. Altın kaplama yüzük modellerinde ise 925 ayar gümüş yüzüğün üzerine 18 ayar altın kaplama uygulanmaktadır. Altın kaplama ile üretilen tüm müzik modellerinde de standart altın yüzükler de olduğu gibi sarı, beyaz altın ve Rose altın gibi farklı renk seçenekleri de bulunmaktadır. Bu sayede sizde sevdiğiniz kişilerin direkt olarak tarzına uygun modelleri bir arada görüntüleyerek çok daha uygun fiyatlar ile alışveriş yapabilirsiniz.
  • Altın Yüzük Modelleri: Altın yüzükler günümüzün en çok tercih edilen yüzük modelleri arasında yer alıyor. Şık ve göz alıcı tasarımlarının yanı sıra altının çok daha kolay işlenebiliyor olması bu yüzük tasarımlarının da oldukça geniş bir yelpazeye yayılmasını sağlıyor. Siz de So CHIC tarafından özel olarak tasarlanan birbirinden farklı ve şık altın yüzük modeli sayesinde hem günlük yaşantınızda hem de özel günlerinizde tüm gözleri üzerinize toplanmasını sağlayabilirsiniz. So CHIC’in tüm altın yüzük modellerinde 18 ayar altın tercih edilmektedir. Böylece tasarlanan tüm yüzük modellerinin çok daha uzun yıllar boyunca aynı formunu koruyabilmesi ve üst düzey kullanım performansı sunması sağlanıyor. Aynı zamanda So CHIC’in Gold Premium Created gibi özel koleksiyonları çok daha yüksek kalite altın ve bununla birlikte pırlanta detayları içermektedir. Klasik ve günlük altın yüzük modellerinde genel olarak 1 yıla kadar garanti sunulmaktadır. Böylece alacağınız yüzükler her ne kadar uzun süreli kullanımlara dayanıklı şekilde tasarlanmış olsa da yüzün kullanımı sırasında karşılaşabileceğiniz tüm olumsuz durumlara karşı da önlem alabilirsiniz. 
  • Gümüş Yüzük Modelleri: Gümüş, yüzük ve çeşitli takıların üretiminde günümüzün en çok tercih edilen malzemeleri arasında yer alıyor. Gümüş yüzükler kendine has gri ve parlak yapısı nedeniyle özellikle günlük kıyafet tasarımlarının çok daha dikkat çekici bir hale gelmesini sağlıyor. Bununla birlikte pırlanta, zirkon, ametist ve benzeri değerli taşlar kullanılarak daha yaratıcı ve renkli tasarımlara sahip gümüş yüzük modelleri de So CHIC’de sizleri bekliyor. Gümüş yüzük modellerinin günümüzde bu kadar tercih edilmesinin bir diğer sebebi ise altın yüzükleri kıyasla çok daha yüksek fiyat avantajları sunulmasıdır. Bu sayede siz de So CHIC’in özel olarak tasarladığı birbirinden farklı yüzlerce gümüş yüzük modeli ne çok daha uygun fiyatlar ile sahip olabilir, günlük giyim tarzınızın çok daha dikkat çekici bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Altın yüzükler de olduğu gibi tüm gümüş yüzük modelleri de So CHIC tarafından bir yıla kadar garanti kapsamında değerlendirilmektedir. Bu sayede gümüş yüzüklerin kullanımı sırasında kararma, ve çeşitli sorunlarla karşılaşmanız halinde ücretsiz olarak bakım ya da onarım desteğinden de faydalanabilirsiniz.

Devamını OkuKapat

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası