piton yılanı kadını yuttu / Endonezya’da 7 metre uzunluğundaki piton yılanı tarlada bir kişiyi yuttu | Euronews

Piton Yılanı Kadını Yuttu

piton yılanı kadını yuttu

Endonezya’da 6 metrelik dev piton bir kadını yutmuştu. Görüntüleri ortaya çıktı

56 yaşındaki kadının 6 metrelik dev pitonun karnından çıkarıldığı görüntüler ortaya çıktı.

Endonezya''nın Jambi eyaletinde 54 yaşındaki Jarrah isimli kadın kauçuk toplamak için ormana gitmesinin ardından kayboldu. Kadından haber alınamaması üzerine bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Ekipler iki günlük aramanın sonucunda ormanda midesi şişmiş halde 6 metre uzunluğunda bir piton buldu. Yapılan incelemelerin ardından kadının cesedinin yılanın midesinde olduğu anlaşıldı.

Endonezya''da kaybolan kadın, 6 metrelik pitonun midesinde çıktıEndonezya''da kaybolan kadın, 6 metrelik pitonun midesinde çıktı

Arama ekibinden yetkili yaptığı açıklamada, "Kurban, cuma günü ağaçlardan kauçuk toplamak için ormana gitti. Kadından haber alınamayınca ailesi yerel yetkililere kayıp olduğunu bildirdi ve o zamandan beri bölgede arama yapıldı. Yapılan çalışmaların ardından aradığımız kadının yılanın midesinde olduğu ortaya çıktı" dedi.

54 yaşındaki kayıp kadının piton yılanı tarafından canlı canlı yenildiği öğrenildi.

Yılanı yakalayan köylüler karnını yardı.

Kadının cesedi hiç bozulmamıştı.

Henüz sindiremeden kadının cesedini bulan köylüler dehşete düştü.

Kadının başı, bedeni, ayakları her şeyi duruyordu.

Kadını piton yılanın yutması tam 2 saat sürmüş ve kadın o sırada canlıymış.

İlgili Haberler

Dev piton eve girdi polis alarma geçti
Lüks AVM&#;de yılan paniği

7 metrelik yılan, tarlada &#;alışan 50 yaşındaki kadını &#;ld&#;r&#;p yuttu!

A+A-

Haber Merkezi – Endonezya’da 7 metre uzunluğundaki piton yılanın midesinde tarlada çalıştığı belirlenen bir kadının ölü cesedi çıktı.

Polis yetkililerine göre adı Jahra olan ve kauçuk sütü toplayıcılığı yapan 50'li yaşlarındaki kadın Pazar günü işten dönmeyince arama çalışmalarına başlandı.

B ir gün sonra köylüler karnı genişlemiş, yedi metre uzunluğunda bir piton yılanı buldu.

Jahra'nın bedeni yılanın karnında ortaya çıktı.

Jambi Emniyet Müdürü, Jahra'nın bedeninin büyük kısmının zarar görmemiş olduğunu belirtti.

Piton tarafından yutulan kadına ait bazı eşyalar toplayıcılık yaptığı bölgede eşi tarafından Pazar gecesi bulunmuştu.

Bunun üzerine arama çalışmaları başlatılmıştı.

Endonezya'da daha önce de benzer olaylar yaşanmıştı.

ve 'de de iki kişi bir piton yılanı tarafından yutulmuştu.

Pitonlar avlarını tek parça halinde yutuyor ve karınları genişleyebiliyor.

Singapur Doğal Yaşam Rezervi'nden uzman Mary-Ruth Low, pitonların genellikle sıçan ya da diğer hayvanları yediğini ancak belli bir boyuta ulaştıkları zaman doymadıkları için bu hayvanlarla yetinmediklerini söylüyor.

Low'a göre pitonlar bu kez inek ya da büyük domuzları avlamaya başlıyor.

 

Ormanda çalılıkların arasından aniden fırlayan dev yılan, koca kadını canlı canlı yuttu

Endonezya'nın Jambi eyaletinde korkunç bir olay meydana geldi. 54 yaşındaki Jahrah adlı kadın, ormanda çalılıkların arkasından aniden fırlayan dev pitona yem oldu. Kadının kaybolmasının ardından harekete geçen ekipler, talihsiz kadını yılanın karnının içinden çıkardı.
Endonezya'da meydana gelen olay, duyanların tüylerini ürpertti. 21 Ekim'de ormana kauçuk toplaya giden 54 yaşındaki Jahrah adlı kadından bir daha haber alınamadı. Yakınlarının ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Ekipler, çevrede uzun süre sonra fark ettikleri bir yılanın midesinin şiş olduğunu görünce şüpheye düştü. HEMEN KARNI YARILDIKadını yutmuş olabileceği ihtimali üzerine metre uzunluğundakiyılanın karnı açıldı. Yapılan işlem sonucunda ekiplerin şüphesi de boşa çıkmamış oldu, çünkü kadının kalıntıları yılanın midesinden çıkarıldı. Aile üyeleri ise karşılaştıkları manzara ile yıkıldı. Haber

monash.pw

İki g&#;nd&#;r kayıptı, pitonun midesinde bulundu Kadını canlı canlı yemiş!

Haberin Devamı

Yılan önce Zahara'yı yerine sabitlemek ve hareket etmesini engellemek için geriye doğru açılmış olan dişlerini kullanırdı.

BULUNDUĞUNDA KIYAFETLERİ BİLE SAĞLAMDI

O zaman, güçlü gövdesini kullanarak mümkün olduğunca hızlı bir şekilde kadını sardı ve nefes alamaz hale getirene kadar onu yavaşça sıkıştırırdı.

Kadın boğulduktan sonra ise çenesini yerinden çıkararak ve bütün vücudunu yuttu. Bu büyüklükteki bir yemeği tamamen sindirmek, yılanın haftalarını alabilir. Bu nedenle talihsiz Zahara'nın vücudu, yılan yetkililer tarafından kesilip açıldıktan sonra kıyafetleri de dahil olmak üzere büyük ölçüde sağlam görünüyordu.

Yetkili, yaptıkları korkunç keşfi şöyle anlattı:

Kurban, Cuma günü ağaçlardan kauçuk toplamak için bahçeye gitmek için ailesiyle vedalaştıktan sonra eve gelmedi. Ailesi daha sonra yetkililere kadının kayıp olduğunu bildirdi ve o zamandan beri ormanda arama yapılıyordu. Bölge sakinleri midesi fazlasıyla şişkin olduğu dikkat çeken yılanı öldürdü ve midesini açtı. Gördükleri manzara karşısında herkes şaşkındı. Çünkü aradığımız kadının yılanın midesinde olduğu ortaya çıktı.

Anto, kadının tek başına ormana giderken bir yılan tarafından yendiğine hiçbir sakinin tanık olmadığını söyledi. Anto, yakınlarda çok sayıda dev piton görüldüğü için köyündeki koşulların zorlu, sakinlerin ise gergin olduğunu ifade etti.

Köy sakinleri, daha önce 7 metre civarındaki uzunlukta olan bir yılanı yakalamaya çalıştıklarını, ancak hayvanın durdurulamayacak kadar güçlü olduğunu iddia etti.

İki gündür kayıptı, pitonun midesinde bulundu Kadını canlı canlı yemiş

Anto şunları ekledi:

Köylüler artık daha büyük yılanların da ormanda olduğundan endişeleniyor. Bu dev yılanın varlığı tedirginlik yaratıyor, hayvanın daha önce de iki keçiyi yuttuğu anlaşıldı.

DÜNYANIN EN UZUN SÜRÜNGENİ

Endonezya, Zahara adlı talihsiz kadını yiyen hayvan gibi büyük bir piton popülasyonuna sahip. Bu hayvanlar uzak ormanlarda yaşar ve vahşi hayvanlarla, bazen de insanlarla beslenir. Dünyadaki en uzun sürüngen olan ağlı pitonlar, bütün olarak yutmadan önce avlarını boğuyor. Bu tür pitonlar genellikle insanların yaşadığı yerlere yaklaşmıyor ancak bu hayvanlar için çiftlikler iyi bir avlanma sahası olabiliyor.

Haberin Devamı

Daha önce de ülkede benzer olaylar yaşanmıştı. yılında, Sulawesi adasında palmiye çiftliğine giden Akbar Salubiro adlı işçinin ortadan kaybolduğu bildirilmişti. BBC'ye konuşan polis yetkilileri, 25 yaşındaki Salubiro'yu ararken dev bir yılan bulduklarını ve işçiyi yuttuğundan şüphelendiklerini söylemişti. 7 metre uzunluğundaki ağlı piton yılanının karnı kesilince içinde Salubiro'nun cesedi bulunmuştu.

yılında meydana gelen bir diğer olayda ise, dev bir piton iki çocuk annesi 54 yaşında bir kadını yutmuştu. Bahçede gezdiği sırada ortadan kaybolan kadının cansız bedeni, yerliler tarafından görülen 7 metrelik bir pitonun midesinde bulunmuştu.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır