bilgisayar mouse imleçleri / Custom Cursor for Chrome™ - Özel imleç - Chrome Web Mağazası

Bilgisayar Mouse Imleçleri

bilgisayar mouse imleçleri

Fare İmleci Nasıl Değiştirilir? Programsız Mouse İmleci Değiştirme (Windows 7, 8, 10 Ve Mac)

Haberin Devamı

Kişiselleştirme sekmesine girmeniz gerekir. Açılan "Ayarlar" penceresinde sağ üst kısımda yer alan Kişiselleştirme sekmesine gitmeniz gerekir. Burada bilgisayarınızın duvar kâğıdı, teması ve çeşitli görsel unsurlarını da değiştirebiliyorsunuz.

Temalar kısmında Fare İmleci seçeneğine tıklamanız gerekir. Solda bulunan kategorilerden Temaları seçmeniz gerekir. Temalar kısmında işletim sisteminizin pencere renklerini, uygulama renklerini ve fare imlecini kolaylıkla değiştirebiliyorsunuz. En alttaki Fare İmleci seçeneğine tıklamanız gerekir.

Düzen kısmından istediğiniz Fare İmleci setini seçerek ve Uygula’ya basarak işlemi tamamlamanız gerekir. Düzen yazan bölümden ise, beğendiğiniz bir fare imleci setini seçmeniz gerekir. Sağ alt taraftan Uygula butonuna tıklamanız gerekir. Fare imlecini bu şekilde kolaylıkla değiştirdiniz.

Fare İmleci Özelleştirme Nasıl Yapılır?

Windows tuşu > Ayarlar > Kişiselleştirme > Temalar > Fare İmleci yolunu tekrar takip etmeniz gerekir.

Fare İmleci türlerinin üstüne tıklayarak altında bulunan "Gözat" butonuna tıklamanız gerekir.

Açılan klasörde ise, istediğiniz fare imlecini, istediğiniz durum için seçerek ve Uygula’ya basarak işlemi tamamlamanız gerekir.

İşaretçi Hızı

Açılan yeni pencerede sekmesine giderek İşaretçi seçenekleri, işaretçinin hareket hızına biraz müdahale ederek başlığın altında bulunan ayar çubuğunda bulduğunuz imleci hareket ettirebilirsiniz. Daha sonra da işaretçi hızını seçmeniz gerekir. Doğruluk düzeyinizi de artırmak isterseniz, ifadelerin yanındaki kutuyu işaretlemeniz gerekir. Bu sayede işaretçi hassasiyetini artırabilirsiniz. İşaretçiyi bir pencerede önceden tanımlanmış olan bir düğmeye otomatik bir şekilde sabitlemek istiyorsanız, öğenin yanında bulunan kutuyu işaretlemeniz gerekir. Bir iletişim kutusunda bulunan varsayılan düğmeyi otomatik olarak yerleştirmeniz gerekir.

Bölümünde ise, görünürlük kısmından, "işaretçi izini görünür yap" seçeneğini tercih etmeniz gerekir. Bu nedenle de uygun kutuyu işaretleyerek ve daha sonra da imleci ayarlama çubuğunda olması gerektiği gibi hareket ettirerek, yazarken işaretçiyi gizleyebilirsiniz. Aynı zamanda size izin veren işlevi de kolaylıkla etkinleştirebilirsiniz.

Eğer bu ilginizi çekiyorsa, imleci bölüme ekli olan ayar çubuğu üzerinde bir süre hareket ettirerek de çift tıklamanın hızını da ayarlayabilirsiniz. Çift tıklama hızının üzerinde yapılan değişiklikleri de kolaylıkla test edebilirsiniz. Değişiklikler tamamlandığı zaman da düğmelere tıklayarak uygulamak ve sisteme gerçekten uygulandıklarından emin olmak için de kabul etmeniz gerekir.

Windows 7 ve Diğer Sürümlerde İşaretçiyi Değiştirme

Windows 7 kullanıyorsanız işaretçi imlecini değiştirmek için "Başlat düğmesi (simgesi Windows)"ne sol alt köşesinde Barra de Tareas ve diğer bağlantıyı seçmeniz gerekir. Aynı zamanda kontrol paneli açılan menüde yer alır. Şu anda sizde görüntülenen ekranda forma giderek İşaretçi seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Oradan da, imleci başlığın altında yer alan ayar çubuğunda hareket ettirerek imleç hareket hızını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. İşaretçi hızını seçerek, ifadenin yanındaki kutuyu işaretleyebilir ve doğruluğunuzu artırmayı da seçebilirsiniz. Bu şekilde işaretçi hassasiyetini artırabilirsiniz.

Dokunmatik ekranl&#; cihazlar&#;n ve tabletlerin giderek daha popüler olmas&#; ile beraber, imleçler daha az gerekli hale gelmi&#; gibi görünebilir. Ancak, e&#;er bir masaüstü bilgisayar kullan&#;yorsan&#;z, i&#;levlerin ço&#;unu gerçekle&#;tirmek için hala bir imlece ihtiyac&#;n&#;z olacakt&#;r.

Microsoft kullan&#;c&#;lar&#;, fare imlecinin genel görünümünü de&#;i&#;tirmeyi de içeren, cihazlar&#;ndaki i&#;letim sistemini kendi be&#;enilerine göre tamamen özelle&#;tirme imkan&#;na sahip. &#;mlecin rengini veya boyutunu de&#;i&#;tirmek istiyorsan&#;z, Microsoft, denemeniz için oldukça sa&#;lam ve bol seçenekli özelle&#;tirme özellikleri sunuyor.

Varsay&#;lan fare imlecinizi daha ilginç bir &#;ey ile de&#;i&#;tirmek için a&#;a&#;&#;daki ad&#;mlar&#; izlemeniz yeterli:

Windows 10'da Fare &#;mleci De&#;i&#;tirme Ad&#;mlar&#;

Windows düzenlerini de&#;i&#;tirdi&#;inizde, tüm i&#;aretçilerinize yeni bir görünüm verirsiniz.

  1. Windows 10 bilgisayar&#;n&#;z&#; aç&#;n.

  2. Klavyenizdeki Windows dü&#;mesine bas&#;n veya Windows 10 Görev Çubu&#;unuzdaki Arama Çubu&#;una t&#;klay&#;n.

  3. "Fare" yaz&#;n ve önerilerin görünmesini bekleyin, ard&#;ndan "Fare ayarlar&#;" seçene&#;ine t&#;klay&#;n. Windows, Fare ayarlar&#; sayfas&#;n&#; açacakt&#;r.

  4. Burada görece&#;iniz "Ek fare seçenekleri"ne t&#;klay&#;n.

  5. &#;&#;aretçiler sekmesini seçin ve ard&#;ndan mevcut &#;emalar&#; görmek için Düzen alt&#;ndaki aç&#;l&#;r listeye t&#;klay&#;n.

  6. Bir düzen seçin ve ard&#;ndan Uygula'ya t&#;klay&#;n.

Uygulad&#;&#;&#;n&#;z &#;eman&#;n belirli bir imlecini de özelle&#;tirebilirsiniz.

  1. Fare Özellikleri aç&#;l&#;r penceresinin &#;&#;aretçiler sekmesinde, Özelle&#;tir alt&#;nda de&#;i&#;tirmek istedi&#;iniz imleci seçin ve ard&#;ndan ekran&#;n sa&#; alt kö&#;esindeki "Gözat" seçene&#;ine t&#;klay&#;n.

  2. Bu sayfada seçim yapabilece&#;iniz bir dizi imleç seçene&#;i göreceksiniz. &#;stedi&#;iniz imleci seçin ve Aç'a t&#;klay&#;n.

  3. Ard&#;ndan yeni imlecinizi onaylamak için Uygula'ya bas&#;n.

&#;mleç Rengi Nas&#;l De&#;i&#;tirilir?

&#;mleci be&#;eninize göre daha fazla da özelle&#;tirebilirsiniz. Burada de&#;i&#;iklik yapman&#;n, imleçte yap&#;lan önceki tüm özelle&#;tirmeleri geçersiz k&#;laca&#;&#;n&#; unutmay&#;n.

  1. Fare i&#;aretçisi ayarlar&#; sayfas&#;n&#; aç&#;n ve Fare ve imleç boyutunu ayarla'ya t&#;klay&#;n.

  2. &#;&#;aretçi rengini de&#;i&#;tir alt&#;nda, imleç için yeni bir renk seçmek üzere a&#;a&#;&#;daki seçeneklerden herhangi birine t&#;klay&#;n.

&#;mleç Boyutu Nas&#;l De&#;i&#;tirilir?

  1. Fare ayarlar&#; sayfas&#;n&#; aç&#;n ve Fare ve imleç boyutunu ayarla'ya t&#;klay&#;n.

  2. Nokta boyutunu de&#;i&#;tir alt&#;nda kayd&#;r&#;c&#;y&#; istedi&#;iniz boyuta sürükleyin. Sa&#;a kayd&#;rmak imlecin boyutunu art&#;racak, sola kayd&#;rmak ise küçültecektir.

&#;mleç H&#;z&#; Nas&#;l De&#;i&#;tirilir?

  1. &#;&#;aretçi h&#;z&#;n&#; de&#;i&#;tirmek için Fare ayarlar&#;n&#; aç&#;n ve sayfada &#;mleç h&#;z&#;n&#; bulun.

  2. Ard&#;ndan, s&#;ras&#;yla imleç h&#;z&#;n&#; azaltmak veya art&#;rmak için kayd&#;r&#;c&#;y&#; sola veya sa&#;a ayarlay&#;n.

Özel &#;mleçler Nas&#;l &#;ndirilir?

  1. Kulland&#;&#;&#;n&#;z web taray&#;c&#;s&#;nda Aç&#;k &#;mleç Kitapl&#;&#;&#;n&#; aç&#;n ve istedi&#;iniz imlece t&#;klay&#;n.

  2. Sonraki sayfaya t&#;klay&#;n, büyük &#;ndir dü&#;mesine t&#;klay&#;n, imleç PC'nize indirilecektir.

Bu yaz&#;lar&#;m&#;z da ilginizi çekebilir:

İlgili GaleriTüm zamanların en çok izlenen Netflix filmleri: İlk 10&#;da yeni bir bir film var Galeriye Gözat

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası