android telefonlar için en iyi virüs programı / Android için en iyi antivirüs programı hangisi yada hangileridir?

Android Telefonlar Için En Iyi Virüs Programı

android telefonlar için en iyi virüs programı

Android Telefonlar İçin En İyi Antivirüs Uygulamaları

Bu yazımızda en iyi ücretsiz Android antivirüs seçeneklerini sizler için listeledik. Yazımıza başlamadan önce, özellikle bazı temel güvenlik önlemlerini zaten çoğu yeni akıllı telefonların aldığını unutmayın. Harici bir antivirüs programı, yalnızca yapılan işlemleri daha net görmenize olanak sağlar.

Antivirüs, sistemin gerçek zamanlı olarak korunmasını sağlamak için geliştirilmiş yazılım anlamına gelir. Ana rolü, tüm potansiyel tehlikeleri tespit edebilmek, bunları ortadan kaldırmak için çözümler önerebilmek veya sizi herhangi bir güvenlik riskinden korumak için sistemin ve orada depolanan dosyaların şüpheli davranışlarını izlemektir. Şimdi piyasadaki en iyi ücretsizantivirüs programlarının bazılarını keşfedelim.

Sizin için seçtiğimiz antivirüs programları:

  • McAfee
  • Norton
  • Bitdefender
  • Safe Security
  • Avast
  • Avira Security 2020
  • AVG Antivirüs
  • Kaspersky

McAfee:

McAfee hepsi bir arada bir çözüm sunuyor. Antivirüs, casus yazılımdan koruma, kötü amaçlı yazılımdan koruma ve aygıt optimizasyonu gibi. Çalınma riskine karşın uzaktan verilerinizi de silebileceğiniz McAfee antivirüs uygulaması, en çok tercih edilenler arasında. Uygulamanın geliştiricisini açıkladığı özelliklerin bazıları şu şekilde;

  • Güvenlik Kilidi ve CaptureCam: Cihazınızı kilitleme ve sahibi olan kişinin anlık görüntüsünü alma.
  • Casus yazılıma karşı koruma: Hırsızların kişisel verilerinize erişmesini önler.
  • Uzaktan veri silme: Hırsızlığa karşı koruma işlevlerinizi kullanarak seçilen verileri siler veya fabrika ayarlarını geri yükler.
  • Konum, izleme ve alarm: Telefonunuzu bulabilme özelliği, bir harita üzerinde bulun, sesli bir alarmı tetikleyin veya kurtarmak için adım adım yardım alın.
  • Kaldırma işlemine karşı hırsızlığa karşı koruma: Bir hırsızın uygulamanızı kaldırmasını önleme.
  • Uygulama koruması: Kişisel verilerinizi riske atan uygulamaları tanımlayın.
  • Çağrı engelleme ve SMS filtreleme.

Norton:

Norton antivirüs uygulamasını ücretsiz sürümü birçok kısıtlamaya sahip olsa dahi yine de kullanıcılarını memnun etmeyi başaran uygulamalar arasında. Norton uygulamasının birincil işlevi diğer antivirüs programları gibi virüsten korumadır.

Bitdefender:

Bitdefender

Play Store’dan ücretsiz indirebileceğiniz sürümü ile cihazlarınızı virüslere karşı koruyabilirsiniz. Bitdefender ile akıllı telefonlarının güvenliğini daha da ileriye taşımak isteyenler için ücretli bir sürüm de sunan üretici, en çok tercih edilen antivirüs programları arasında yerini almayı başarıyor.

Safe Security:

Safe Security

Safe Security, Android'de en çok tercih edilen antivirüs programlarından biri. Şu anda dünya çapında 300 milyondan fazla akıllı telefonda kullanılmaktadır. Elbette gerekli tüm güvenliği sunmanın yanı sıra, bu az yer kapladığı halde stabil çalışan uygulama başka işlevler de sunuyor.

Her şeyden önce bir RAM güçlendirici, arka planda gereksiz uygulamaları kaldırıyor. Ayrıca, en çok kullanılan uygulamaları izlemenize ve pilinizi korumanıza yardımcı olmak için yepyeni bir akıllı pil tasarrufu işlevi sunuyor.

Avast:

Avast gayet minimal bir menüye sahip bir başka antivirüs programı olarak göze çarpıyor. İster virüs taraması, ister doğrudan uygulama engelleme veya gizliliğinizi koruma olsun, arayüzde her şey var.

Yukarıda belirttiğimiz işlemlere ek olarak uygulama, diğer uygulamalarınızın trafiğini istediğiniz gibi yönetmek için bir güvenlik duvarı sunuyor. Her uygulamayı birer birer yapılandırmak isteyenler için sıkıcı görülebilecek bir işlem, ancak mümkün olduğunca hassas ayarlara sahip olmak için ne yazık ki yapılması gerekiyor. "Gizlilik" bölümü, telefonunuz ve kullanılan şebeke hakkında birçok bilgi toplamanıza olanak tanıyor.

Avira Security 2020:

Avira, PC'de müthiş verimliliği, hızı ve Android'de hoş bulunan düşük kaynak tüketimi ile biliniyor. Avira Security ile bir hesap oluşturmuş olmanız koşuluyla, mümkün olduğunca basitleştirilmiş bir arayüz ile karşılaşırsınız ve uygulama yalnızca temel olan taramayı hedef alır. 

Gerçekleştirilen analiz, akıllı telefonda sorun bildirmek için dahili bellekte ve microSD kartta depolanan dosyaları kapsar. Avira uzun arama algoritması ile antivirüs tarafından algılanmaması amaçlanan birçok virüsü programını tespit edebildiğini, PC'de bulunan versiyonu ile kanıtladı.

Avira Security’nin diğer özellikleri arasında, kayıp veya çalınmış Android cihazınızı bulmak için bir hırsızlık önleme menüsü görüyoruz. Bu menüden cihazınızı uzaktan kilitleyebilir veya cihazınızda depolanan verileri doğrudan silebilirsiniz. Ayrıca sizi rahatsız edecek istenmeyen kişileri engellemek için bir kara liste oluşturmanız da mümkündür.

AVG Antivirus:

AVG Antivirüs

AVG, mobil cihazlarda oldukça iyi çalışan zaten bilinen bir PC antivirüs programıdır. Ana menü de basit ve hızlı bir şekilde gerekli ayarlar yapılabilir. Altta bulunan "Tara" düğmesi, telefonda tarama yapılmasını ve tüm tehditlerin algılanmasını mümkün kılıyor.

Bunun yanı sıra, Android için AVG Antivirus, cihazının performansını, özellikle pilin durumunu (sıcaklığı ve sağlığı) ve hatta bir enerji tasarrufu modu ayarlama olasılığını kontrol etmeyi öneriyor.

Son olarak, dosya taraması, internette gezinirken gerçek zamanlı koruma, SMS / MMS mesajlarınızın analizi ve uygulamalarınızı korumak için bir dizi seçenek veya çağrıları engelleme özelliklerini de AVG antivirüs programı bünyesinde barındırıyor.

Kaspersky:

Kaspersky, PC'de antivirüsün temel direklerinden biri ve kaçınılmaz olarak akıllı telefonlarda çok başarılı bir antivirüs uygulaması. Uygulama çok iyi düşünülmüş, aynı zamanda bazı hoş geldiniz özellikleri sunuyor.

Örneğin Kaspersky ile akıllı telefonun konumu, aramaları ve SMS'leri istenmeyen numaralardan engelleyebiliyoruz. Kaspersky, yalnızca akıllı telefonumuzu değil Wear OS saatimizi de koruyor. Her durumda Kaspersky, tüm uzmanlığını Android'e getiriyor ve güzel tasarımı ile de bu listede yer almayı sonuna kadar hak ediyor.

Sonuç olarak:

Bu listenin size Android'de ücretsiz olarak kullanabileceğiniz en iyi antivirüs çözümleriyle ilgili genel bir bakış sağlayacağını umuyoruz. Yine de tekrar belirtmek isteriz, bu tür uygulamaların bir akıllı telefonda kullanılması şart değil, ancak seçim sizin ve bu konuda sizi en azından bilgilendirecek bir içerik hazırlamak istedik.

Akıllı telefonlarınızda kullandığınız antivirüs programının adını (eğer kullanıyorsanız) ve seçiminizin nedenlerini bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. MacOS ve iOS cihazlara nazaran Windows ve Android erişim rahatlığı açısından her zaman birer hedef olduğundan mütevellit tedbiri elden bırakmayın. Biz bu yazımıza benzer içerikler ile her zaman siz değerli okurlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz, takipte kalın.

Emoji İle Tepki Ver

48

Akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiğinden, insanlar artık telefonlarını sadece iletişim kurmak için kullanmıyorlar. Bunun yerine, hassas bilgilerinin çoğunu telefonlarında saklarlar.

Ancak, bu veri sızıntıları ve gizliliğinize yönelik sürekli tehditler çağında, özel verilerinizi telefonunuzda saklamak güvenli midir? Eh, bazı güçlü mobil güvenlik uygulamalarıyla korumadığınız sürece olmaz.

Bu nedenle, Google Play Store'da bulunan 2022 Android için en iyi ücretsiz antivirüs uygulamalarının bir listesini seçtik. Sadece bu durumda dilerseniz listeyi de görebilirsiniz. En iyi antivirüs yazılımı Bir masaüstü kullanıcısıysanız (Windows veya Mac).

ملاحظة Bu Android güvenlik ve güvenlik uygulamaları listesi, tercih sırasına göre değil, yalnızca bir derlemedir. İhtiyaçlarınıza göre birini seçmenizi tavsiye ederiz.

11'nin En İyi 2022 Android Antivirüs Uygulaması

  • Avast Mobile Security
  • BitDefender Antivirüs Ücretsiz
  • Norton Güvenlik ve Antivirüs
  • AVG Antivirüs
  • Sophos Mobil Güvenlik
  • Kaspersky Mobil Antivirüs
  • Güvenlik Ustası
  • McAfee Mobil Güvenlik ve Kilit
  • DFNDR Güvenliği
  • Avira Antivirüs Güvenliği
  • 360 Güvenliği

 

1.Avast - Avast Mobil Güvenlik

Avast, dünya çapında birçok kullanıcıyı birden fazla platformda korur ve şu anda AV-Test'e göre en yüksek puan alan kötü amaçlı yazılım tarayıcısıdır. Antivirüs motoru, tek bir tıklamayla tehlikeli veya virüslü uygulamaları ve Truva atlarını tarar ve casus yazılımlara ve virüslere karşı tam koruma sağlar.

SIM kart güvenliği, kamera kapanı vb. gibi diğer bazı gelişmiş özelliklerin yanı sıra, reklamları kaldırabileceğiniz ve uygulama kilidi özelliğine erişebileceğiniz bazı uygulama içi satın alımlara sahiptir.

Ancak, Avast for Android'in ücretsiz sürümü, akıllı telefonunuzu etkileyebilecek virüslere ve diğer tehditlere karşı kapsamlı koruma sağlamak için bazı şaşırtıcı özellikleri birleştirir. Tüm bu harika özelliklerle Avast Mobile security, Android için en iyi ücretsiz antivirüs için iyi bir rakip.

Avast Mobil Korumanın Özel Özellikleri

  • Her uygulamada harcadığınız zamanı görüntülemek için App Insights
  • Önbelleği ve artık dosyaları temizlemek için Önemsiz Temizleyici
  • Fotoğrafları istenmeyen erişime karşı korumak için fotoğraf kasası
  • Güvenli web taraması için web kalkanı

 Avast Mobile Security'yi indirin

2. Bitdefender Antivirüs Ücretsiz

Bitdefender Antivirus Free, tüm büyük Android tehditlerine karşı koruma sağlayan güçlü bir antivirüs aracıdır. Süper hızlı bir tarama yeteneği ile sonuçlanan bulut tarama teknolojisini kullanan hafif bir antivirüs uygulamasıdır. Sonuç olarak, cihazınızı yavaşlatmaz veya pili boşaltmaz. BitDefender'ı en iyi Android güvenlik uygulaması için iyi bir rakip yapan şey, aynı zamanda gerçek zamanlı koruma sağlaması ve uygulamaları yüklenirken taramasıdır.

Bitdefender'ın ayrıca size 14 günlük ücretsiz deneme süresi sağlayan ücretli bir sürümü (Bitdefender Mobile Security & Antivirus) vardır. Bitdefender'ın kötü amaçlı yazılım tarayıcısı, hesap gizliliği, web güvenliği, hırsızlığa karşı koruma ve uygulama dolabı gibi daha gelişmiş özelliklerine erişmek için ücretli sürümü deneyebilirsiniz.

Bitdefender Antivirus'ün Özel Özellikleri

  • Engellenen web sitelerine erişmek için entegre VPN
  • Güvenilir bir Wi-fi ağına bağlanıldığında uygulamaları açmak için Akıllı Kilit Açma.
  • Gezinirken reklam yazılımlarını ve kötü amaçlı yazılımları taramak için Web Koruması
  • Android Wear cihazları için destek

 Bitdefender Antivirus Ücretsiz İndir

3. Norton Güvenlik ve Antivirüs

Norton antivirüs en son sürümü, ücretsiz sürümde bile harika Android güvenlik özellikleri sunar. Uygulama çoğunlukla %100 algılama oranı sağlar ve cihazınızı yavaşlatabilecek kötü amaçlı yazılımları, casus yazılımları veya Android virüslerini kaldırır. Kayıp cihazınızı bulmak için bir alarm tetikleyebilir, veri hırsızlığını önlemek için cihazınızı uzaktan kilitleyebilir veya istenmeyen aramaları veya SMS'leri engelleyebilir.

Ayrıca Play Store'da ücretsiz olarak bulunan uygulama dolabı ve şifre yöneticisi gibi ayrı ayrı uygulamalara sahiptir. 30 günlük deneme süresi için gelişmiş premium özellikler mevcuttur. Genel olarak, 2019'da Android için en iyi antivirüs yazılımı düşünüldüğünde Norton Security'nin en güvenilir uygulamalardan biri olduğuna şüphe yok.

Norton Security ve Antivirus'ün Özel Özellikleri

  • Güvenli olmayan bağlantıları size bildirmek için Wi-Fi taraması
  • Gezinirken güvenli olmayan web sitelerini işaretlemek için güvenli arama
  • İstenmeyen aramaları ve istenmeyen aramaları yok saymak için arama engelleme
  • Yetkisiz olarak cihazınıza giren birinin fotoğraflarına bakmak için göz atın

 Norton Security ve Antivirus'ü indirin

 

4. AVG Antivirüs

AVG AntiVirus, Avast'ın bir yan kuruluşu olan AVG Technologies tarafından geliştirilen güçlü bir virüsten koruma yazılımı aracıdır. Periyodik taramalar, Wi-Fi güvenliği, spam temizleyici, RAM güçlendirici, çağrı engelleyici, güç tasarrufu vb. gibi modern antivirüs ve internet güvenliğinde ihtiyaç duyulan standart işlevlerin çoğuna sahiptir.

Android için bu antivirüs uygulamasının bazı çok kullanışlı özellikleri yalnızca 14 günlük deneme süresi için kullanılabilir. AVG'de ayrıca Play Store'da ücretsiz olarak bulunan AVG Cleaner, AVG güvenli VPN, Alarm Clock Xtreme ve Galeri uygulaması gibi bazı ek uygulamalar bulunur.

AVG AntiVirus'un Özel Özellikleri

  • Virüsleri ve diğer zararlı içerikleri kaldırmak için çift motorlu antivirüs
  • Pil ömrünü uzatmak için performans artırma özelliği
  • Fotoğrafları kilitlemek için fotoğraf kasası
  • Web sitesi aracılığıyla telefondan uzaktan fotoğraf çekmek ve ses kaydetmek için izleme aracısı

 AVG AntiVirus'u indirin

5. Sophos – Sophos Mobil Güvenlik

Geçmişte Sophos, bağımsız bir BT güvenlik enstitüsü olan AV-TEST Ödülleri'nin kazananı olmuştur. Herhangi bir reklam göstermeyen ve zengin özelliklere sahip, Android için mükemmel bir ücretsiz güvenlik uygulamasıdır.

Uygun kötü amaçlı yazılım korumasına ek olarak, kayıp ve hırsızlık koruması, uygulama dolabı, cihaz güvenliğini nasıl iyileştireceğinize dair ipuçları veren güvenlik danışmanı, çağrı engelleyici, kimlik doğrulayıcı vb. özelliklere erişebilirsiniz.

Antivirüs uygulamasının Play Store'da XNUMX milyondan fazla indirmesi vardır ve akıllı telefonunuzun performansını engelleyebilecek kötü amaçlı yazılımlara, virüslere ve Truva atlarına karşı koruma görevi görür.

Sophos'a Özel Özellikler

  • Kötü amaçlı web sitelerini engellemek için web filtreleme
  • Uygulamaları bir şifre ile koruma özelliği
  • Sizi aracılar tarafından gözetlenmekten korumak için Wi-Fi güvenliği
  • İstenmeyen aramaları engellemek için Arama Koruması

 Sophos Mobile Security'yi indirin

6. Kaspersky - Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky harika bir güvenlik uygulaması ve Android için en iyi antivirüs uygulamalarından biridir. Premium uygulama içi özellik satın alımları ve ücretli bir sürümü olan ücretsiz bir sürümü vardır. Ücretsiz sürüm, kötü amaçlı yazılım ve virüslere karşı uygulamaların manuel olarak taranmasını sağlar.

Premium özellikler arasında gerçek zamanlı koruma, hırsızlığa karşı koruma, kimlik avı ve temel uygulamalarınız için ek koruma sağlamak üzere bir uygulama dolabı bulunur. Ancak, 30 günlük ücretsiz deneme süresi boyunca tüm premium özelliklere erişebilirsiniz.

Kaspersky Mobile Antivirus'ün Özel Özellikleri

  • İstenmeyen aramaları ve istenmeyen mesajları engellemek için arama filtresi
  • Kaybolursa telefonunuzu bulmak için telefonumu bul
  • Arka plan uygulamaları, indirilen uygulamalarda kötü amaçlı yazılım taraması olup olmadığını kontrol eder
  • Virüslere, truva atlarına ve kötü amaçlı yazılımlara karşı güçlü koruma

 Kaspersky Mobile Antivirus'ü indirin

7. Güvenlik Ustası

Security Master, Android için orijinal CM Security uygulamasının yükseltilmiş sürümüdür. Play Store'da iyi incelemelerin yanı sıra çok sayıda indirmeye sahip olan 2019'da kullanılacak kapsamlı bir virüsten koruma uygulamasıdır.

Telefonunuzu her türlü kötü amaçlı yazılımdan korur ve telefonunuza virüs girmemesini sağlar. Ücretsiz sürümün kendisi size uygulama dolabı, tarayıcı, mesaj güvenliği, Wi-Fi güvenliği, önemsiz temizleyici, bildirim temizleyici, telefon güçlendirici, CPU soğutucu, pil tasarrufu, çağrı engelleyici vb. gibi birçok harika güvenlik özelliği sunar.

Buna ek olarak, Facebook, Twitter, YouTube vb. favori sitelerinizden herhangi birine uygulama içinden güvenle göz atabilirsiniz. Security Master, android için en iyi ücretsiz antivirüs uygulamaları arasında listelenebilecek mükemmel bir güvenlik uygulamasıdır.

Security Master'ın Özel Özellikleri

  • Bölgenizdeki engellenen web sitelerine erişmek için Safeconnect VPN
  • Hırsız alarmı
  • Bildirim önizlemelerini gizlemek için mesaj güvenliği
  • Davetsiz Misafirleri Yakalamak İçin Davetsiz Misafir Selfie'si

 Master Security Master'ı indirin

8. McAfee Mobile Security – McAfee Mobile Security ve Kilit

McAfee, piyasaya sürülmesinden bu yana birçok önemli ödül kazandı. Hırsızlığa karşı koruma, güvenlik kilidi, Wi-Fi güvenliği, pil optimize edici, bellek temizleyici vb. gibi gelişmiş özelliklerin çoğu, bu Android antivirüs uygulamasının ücretsiz sürümünde mevcuttur.

Sezgisel bir arayüze sahiptir ve en iyi yanı, her özellik için öğreticiler sağlamasıdır. Ancak, profesyonel sürüm yalnızca birkaç ekstra özellikle birlikte gelir ve çoğu antivirüs uygulamasına kıyasla pahalıdır.

Uygulamanın bir dezavantajı, profesyonel sürümü seçtiğinizde karmaşık bir kuruluma sahip olmasıdır. Ancak uygulama, akıllı telefonunuzu koruma konusunda Android için en iyi antivirüs uygulamalarından biridir.

McAfee Mobile Security'nin Özel Özellikleri

  • Hırsız kamera davetsiz misafirlerin fotoğraflarını çekmek için
  • Cep telefonunun çalınması veya kaybolması durumunda verileri uzaktan silme özelliği
  • Hırsızlığa karşı koruma, bir hırsızın virüsten koruma uygulamasını kaldırmasını önlemek için korumayı kaldırın
  • Android Wear cihazları için destek

 McAfee Mobile Security'yi indirin

9. DFNDR Güvenliği

DFNDR, akıllı telefonunuzun optimum düzeyde çalışmasını sağlayan ücretsiz bir Android antivirüs yazılımıdır. AV-TEST Enstitüsü, onu en yüksek puan alan antivirüs uygulaması olarak adlandırdı. Bilgisayar korsanlığı ve kimlik avı önleme özelliklerine sahip kapsamlı bir telefon güvenlik uygulamasıdır. Ayrıca bant genişliği için rekabet eden arka plan uygulamalarını kapatarak internet bağlantınızı hızlandırabilir. Ancak dezavantajı, can sıkıcı olabilecek reklamlar göstermesidir, ancak az miktarda yıllık abonelikle reklamsız kalabilirsiniz.

DFNDR Güvenliğinin Özel Özellikleri

  • Korsanlığa karşı ve kimlik avına karşı koruma özelliği
  • İstenmeyen dosyaları ve önbelleği kaldırmak için Hızlı Temizleme
  • Uygulamaları parola ve parmak izi teknolojisiyle kilitlemek için AppLock
  • DFNDR Assistant, virüsten koruma yazılımınızı tam olarak kullanma konusunda size düzenli güncellemeler göndermek için

 DFNDR Güvenliğini İndirin

10. Avira Antivirüs Güvenliği

Avira Antivirus, listedeki diğer rakipleri kadar güvenilir olan, daha az bilinen bir Android kötü amaçlı yazılım tarayıcısıdır. Tam özelliklidir ve işlevlerinin çoğu ücretsiz sürümün kendisinde mevcuttur.

Virüsten koruma ve gizlilik koruması durumunda, harici depolama ortamını da tarayabilir ve her uygulamanın gizlilik ölçeğinde nasıl değerlendirildiğini gösterebilir. Cep Telefonu Takibi ile gerektiğinde telefonunuzun konumunu takip edebilir.

Ayrıca, telefonunuzu kaybederseniz, telefonunuzun sahibi olan kişiden sizi aramasını isteyebilirler. Premium sürüm ile kamera koruması, ekstra tarayıcı güvenliği vb. gibi ekstra koruma elde edersiniz. Bu özellikler, uygulama içi satın alımlarla kolayca satın alınabilir.

Avira Antivirus Security Özel Özellikleri

  • Uygulamaların verilerinizi nasıl topladığını gösteren gizlilik danışmanı
  • İzinsiz giriş saldırılarına karşı güvenlik için kamera ve mikrofon koruması
  • Fidye yazılımı saldırılarına karşı koruma sağlayan fidye yazılımı
  • Web tabanlı kötü amaçlı yazılım koruması

 Avira Antivirus Security'yi indirin

11. 360 Güvenliği

360 Security, 2019'daki Android için en iyi antivirüs listesinin bir başka seçimidir. Bu uygulama, telefonunuzda olması gereken bir uygulama olmasının birçok nedenini size sunar. Ana özellikler arasında antivirüs, önemsiz temizleyici, hız yükseltici, çok işlevli kilit ekranı, CPU soğutucusu, hırsızlığa karşı koruma vb. bulunur.

Gerçek zamanlı korumaya ek olarak, telefonunuzun durumunu doğrudan akıllı telefonunuzun kilit ekranına bildirmek için çok işlevli bir kilit ekranına sahiptir.Antivirüs uygulaması, uygulama içi satın alımlarla ücretsizdir ve reklam görüntüler.

360 Güvenlik Özel Özellikleri

  • Telefon RAM'ini temizlemek ve oyun deneyimini geliştirmek için hızlandırıcı
  • Çağrı ve SMS filtresi
  • Telefonunuzu hacklemeye çalışan birinin fotoğrafını çekmek için Davetsiz Misafir Selfie'si

 360 Güvenliği İndir

Arkadaşlar, Android için en iyi 11 antivirüs uygulaması için seçtiklerimiz bunlardı.

Faydalı buldunuz mu? Herhangi bir antivirüs ve mobil güvenlik uygulamasını kaçırdığımızı düşünüyorsanız, düşüncelerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Android için en iyi antivirüs programı hangisi yada hangileridir?

Mobil cihazlarda verimli çalışan bir antivirüs programına henüz rastlamadım. Malwarebytes kullanıyorum.

Mobil cihazlar PClere göre daha kapalı sistemler bu sebepten PC de olduğu gibi bütüncül bir koruma sağlayamıyorlar.  Mesela tarayıcı entegrasyonu vs söz konusu değil.

Android platformu için önerim: Google play üzerinden sadece güvenilir ve bilinir uygulamalar indirin, doğrudan apk yüklemeyin.

Mobil  cihazlar için şuanda antivirüs programları PC'deki kadar gelişmiş değil.

Bir de şöyle bir durum söz konusu:  Google Play üzerindeki uygulamalar zaten Google tarafından bilinen antivirüs motorları ile taranıyor. Bu işlem düzenli yapılıyor.  

Google Play üzerinde zararlı bir uygulama tespit edildiğinde daha önceden bunu yakalayabilen bir antivirüs uygulaması olmuyor. Ancak tespit edildiğinde veritabanlarını güncelliyorlar. Google Play zararlı uygulamayı tespit edince de marketten kaldırıyor. Bu noktada bir sıkıntı var işte. Eğer özel apk yüklemiyorsan, indirmeleri sadece Google Play üzerinden yapıyorsan ve güvenilir (bilindik yayıncı tarafıdan yayınlanmış) uygulamalar dışında uygulama kullanmıyorsan mobilde antivirüs gerekli değil.

En İyi ve En Popüler Uygulamalar

Artık mobil cihazlar öyle bir hale geldi ki, kredi kartı şifreleri, sosyal medya hesapları ve birçok gizli bilgilerimizi barındırıyor. Bizde bundan yola çıkarak, en çok kullanılan ve size uygun olduğunu düşündüğümüz android virüs uygulamalarını paylaştık. En iyi mobil antivirüs 2023 yılında yine kullanıcıların ihtiyacı halinde.

En iyi mobil antivirüs 2023 yılında Google play store’da yerini aldı. Seçim yaparken, güvenilir, hızlı ve pratik olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Çünkü virüs silme işlemi sırasında eğer programı kullanmayı bilmiyorsanız, yanlış işlemler yapıp telefonunuza zarar verebilirsiniz.

En İyi Mobil Antivirüs 2023

Antivirus Programi Android

Android için en iyi ücretsiz antivirüs programı kişiye göre değişebilir. Bazı kullanıcılar reklamı bol olan ve pratik olmayan uygulamaları sevmiyorlar. Webhakim.com olarak listeyi derledik.

Aşağıdan sizler için sıraladığımız listemize göz atabilirsiniz. Kendinize en uygun olanı indirin ve keyfinize bakın.

1. 360 Security

en iyi mobil antivirüs 2021

360 Security Olumlu Kullanıcı Yorumları

  • En iyi android antivirüs programlarından olan 360 Security, kullanıcı tabanını çevrimiçi reklamlar ve diğer katma değer hizmetleriyle parasal açıdan desteklemektedir.
  • Virüs taraması yaptığında bulunca imha ettiği, pil ömrünü uzattığı, telefonu hızlandırdığı söylenen akıllı telefon uygulaması.
  • Uzun zamandır kullandığım bir android uygulaması kendisi. Telefonu hızlandırmak, gereksiz yer kaplayan dosyaları silmek, bataryayı korumak gibi bir çok özelliği mevcut, işede yarıyor. Çok memnunum tavsiye ederim.

360 Security İNDİR

360 Security Olumsuz Kullanıcı Yorumları

  • Az önce virüs uyarısı alınca indirdiğim uygulama. Bu arada yukarıda sürekli programın kendisi bulunmakta. Bu arada açıkcası işe yarar mı, pek anlamadım.
  • Bir kaç gün öncesine kadar kullandığım android uygulaması idi. Fakat  Trustlook Security diye bir program kullanıyorum. Bu arada neden değiştirdiğimin nedeni ise muamma fakat ikisinden de memnunum. Sadece tek sevmediğim 360 Security de olan yukarıdaki gitmeyen ikonu oldu. Bu yüzden değiştirdim diye bilirim.

2. Avast Mobile Security

Android için en iyi virüs programı

Avast Mobile Security Olumlu Kullanıcı Yorumları

  • Tek kelimeyle ücretsiz mobile internet Security programları arasında en beğendiklerimdendir. Ayrıca da Antitheft özelliği çok güzel çalışmakta ve çok kullanışlı. Bu arada sms filtrelemesine dikkat etmek lazım, banklardan gelen mesajları engelleyebiliyor, muhteşem ötesi diyebilirim.
  • Telefonunuzun nerede olduğunu gösteren bir haritayı da sizinle paylaşan bir uygulama.
  • Sadece sms ve çağrı filtreleme özelliği için bile yüklenip kullanılası programdır. Özellikle daha yeni keşfetmiş olmama rağmen çok beğendim. Ayrıca da gereksiz sms ve tanıtım aramalarından kurtulmuş oluyorsunuz.

Avast Mobile Security İNDİR

Avast Mobile Security Olumsuz Kullanıcı Yorumları

  • Genellikle performansı yeterli bulsam da, bir kez bile tehdit bulduğuna rastlamadım. Garip geldi bana.

3. AVG Antivirüs

en iyi android antivirüs

Avg Antivirüs Olumlu Kullanıcı Yorumları

  • Aslında ilk anda neden yüklediği mi sorguladım onca android için antivirüs uygulamaları varken bunu neden yükledim, daha sonra ise uygulama kilidi, wifi  güvenliği özellikleri ile güzel buldum.

Avg Antivirüs İNDİR

Avg Antivirüs Olumsuz Kullanıcı Yorumları

  • Mesai harcanarak üretilmiş ama, hiç gereği olmayan, sırf iş olsun diye üretilmiş yazılım.
  • Android ve linux  incelendiğinde gereksiz ve anlamsız olarak nitelendirilen program.

4. Kaspersky Mobile Antivirüs

Android için En İyi Virüs Programları

Kaspersky Mobile Antivirüs Olumlu Kullanıcı Yorumları

  • Telefon görüşmeleri çok sık yapıyorsanız, internette geziniyor, sms gönderiyor ve sosyal ağlarda iletişim kuruyorsunuz, Kaspersky mobile security özel hayatınızın gerçekten özel kalmasını sağlar.
  • Mesaj filtresi, sms,  otomatik virüs Database Update ve taraması gibi her ayrıntıya girmektedir. 8 aya yakın, android cihazımda gönül rahatlığıyla lisanslı halini kullanmaktayım.
  • Telefonlara uygun olarak windows mobile, symbian ve blackberry için de bulunan uygulamadır.

Kaspersky Mobile Antivirüs İNDİR

Kaspersky Mobile Antivirüs Olumsuz Kullanıcı Yorumları

5. Norton Security and Antivirüs

en iyi android antivirüs

Norton Security and Antivirüs Olumlu Kullanıcı Yorumları

  • Aslında kullanışlı ve güzel, telefonunuzu kilitlemek için sms mesajı kullanabilirsiniz. Tam güvenlikli diyebiliriz.

Norton Security İNDİR

Norton Security and Antivirüs Olumsuz Kullanıcı Yorumları

6. Mobile Security Master

Android için En İyi Virüs Programları

Mobile Security Master Olumlu Kullanıcı Yorumları:

  • Android telefonum için kullandığım temizlik aracı. Ayrıca  ana sayfaya attığım hızlandır, widget’i sayesinde şişen telefona tek dokunuşla nefes aldırmaktadır.
  • Bu arada kalıntı ve gereksiz dosyaları da temizliyor. Dahası uygulamaları da kaldırabiliyor, yani oldukça kullanışlı.
  • Android için gerekli programlardan biri gerçekten. Ayrıca da uygulama ekibini tebrik ediyorum.

Mobile Security Master İNDİR

Mobile Security Master Olumsuz Kullanıcı Yorumları:

  • Son güncellemesiyle iyice berbat etmişler. Yok fener, yok ana ekrana sihirbaz çubuğu, yok antivirüs, arkadaşım sen temizleyicisin, başka bir şey istesem onu yüklerim hayda.
  • Temizledim dediği Megabytelara hiç inanmıyorum, açıkçası salladığına inandığım program.
  • Sürekli bir temizlik halinde görüntüsü verip, çok iş yapmış gibi durup, bir işe yaramadığından şüphelendiğim uygulama.

7. Bitdefender Antivirüs Free

en iyi android antivirüs

Bitdefender Antivirüs Free Olumlu Kullanıcı Yorumları

  • Çok basarili bir program. Bu arada kullanıyorum fakat şunu da söylemeden geçemiyorum, çok iyisin bebeğim.
  • Süper bir program.

Bitdefender Antivirüs İNDİR

Bitdefender Antivirüs Free Olumsuz Kullanıcı Yorumları

8. McAfee Mobile Security

Android için En İyi Virüs Programları

McAfee Mobile Security Olumlu Kullanıcı Yorumları

  • Özellikle samsung s7 Edge de inanılmaz performans sergilemektedir. Ayrıca da Mcafee’nin kurtarma yöntemleri de mevcut.

McAfee Mobile Security İNDİR

McAfee Mobile Security Olumsuz Kullanıcı Yorumları

  • Dünyanın en yapışkan antivirüs programıdır bana göre.
  • Ayrıcada pop up reklamı gibi sağ alt köşeden ikide bir bana tıkla diyor, heralde para istiyor.

9. Sophos Mobile Security

Android için En İyi Virüs Programları

Sophos Mobile Security Olumlu Kullanıcı Yorumları

  • Sophos firmasının yapmış olduğu en güzel uygulamalarında biridir, bana göre
  • Şu ana kadar memnunum. Çok güzel.
  • 2 aylık tecrübenin ardından tam puan verdim.

Sophos Mobile Security İNDİR

Sophos Mobile Security olumsuz Kullanıcı Yorumları

  • Bulamadık siz bulursanız, alta yorum olarak belirtebilirsiniz.

10. DFNDR Security

Android için en iyi virüs programı

DFNDR Security Olumlu Kullanıcı Yorumları

  • Kullanıyorum bir problem yoktur.
  • Bazı hataları olsa da idare ediyoruz.

DFNDR Security İNDİR

DFNDR Security Olumsuz Kullanıcı Yorumları:

Evet arkadaşlar en iyi android antivirüs programları listemizin sonuna geldik, kullanıcı deneyimlerinden yola çıkarak, kendinize uygun uygulamaları bulabilirsiniz.

Android İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Programı

Uygulamaların özelliklerinden bahsedebilirdik ama “en iyi tavsiye, tecrübedir” dedik ve size en iyi mobil antivirüs kullanıcı deneyimlerini paylaştık.

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: mobil

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır