aykut erdoğdu ses kaydı / Ses kayıtları sonrası istifa etmişti: Aykut... | Rudaw.net

Aykut Erdoğdu Ses Kaydı

aykut erdoğdu ses kaydı

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eski eşinden yeni ses kaydı! Bu kez Tuba Torun'la yaptığı konuşmayı yayınladı

Geçtiğimiz günlerde CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ile dünya evine giren CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun 3 ay önce ayrıldığı eşi, açtığı Twitter hesabından iki ses kaydı paylaşıldı.

"TUBA TORUN İÇİN 5 KEZ KILIÇDAROĞLU'NU ARADIM"

İlk ses kaydında Erdoğdu’nun yakın zamanda evlendiği CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun'un özel hayatı hakkında kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Ayrıca görüşme kaydında Erdoğdu, Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için beş kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söyledi. Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için kendi adını listeye koymadığını anlattı.

"TWITTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ"

Aykut Erdoğdu, eski eşinin konuşma kaydını yayınlamasından sonra, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem… Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…"

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tuba Torun, bu olayın ardından hesabını “korumalı”ya çevirdi.

YENİ BİR SES KAYDI DAHA ORTAYA ÇIKTI

Aykut Erdoğdu ile Özge Erdoğdu arasında geçen konuşmanın yankıları sürerken bu kez yeni bir ses kaydı daha ortaya çıktı. Yine Özge Erdoğdu'ya ait hesaptan Tuba Torun'a ait bir ses kaydı paylaşıldı. Ses kayıtlarında Tuba Torun'un ağlayarak, "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye g... yırtıyorum. Ş... bir tanesine inandım tamam mı ve inandığım için de evet veriyorum diye kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim. Sağ olun a..k..." dediği duyuluyor. Özge Erdoğdu'nun videonun altına "'Dolarla vekil oluyorlar, ben kadın hakları diye g... yırtıyorum. Olamıyorum' demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu'yu aldın sırada vekillik var." notu düşüldü.

CHP'de Aykut Erdoğdu şoku! Ses kaydı sızdırıldı Tuba Torun hastaneye kaldırıldı

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, eski eşi Özge Erdoğdu ile birkaç ay önce yaptığı telefon konuşmasının sosyal medyaya düşmesinin ardından iki hafta önce evlendiği eşi CHP Parti Meclisi ve YDK Üyesi Tuba Torun’dan özür diledi.

Haber devam ediyorHaberin devamı
Haber devam ediyorHaberin devamı

Erdoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: “Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem… Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum… Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…” Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tuba Torun, bu olayın ardından hesabını “korumalı”ya çevirdi.

Kaynak: Milliyet 

Sıradaki haberSıradaki haber
Sıradaki haberSıradaki haber
CHP'li Aykut Erdoğdu; eski eşinin açıkladığı konuşma kaydının ardından hastaneye kaldırılan yeni eşi Tuba Torun'dan özür diledi

\n

TIKLAYIN

Aykut Erdoğdu'nun ses kaydı gündem oldu! (VİDEO) Aykut Erdoğdu ne dedi? Aykut Erdoğdu ses kaydı videosu nedir?

Aykut Erdoğdu ses kaydı gündem oldu! CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu geçtiğimiz günlerde kendisinde 24 yaş küçük olan CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ile dünya evine girmişti. Erdoğdu'nun yaptığı sürpriz evlilik büyük ses getirirken, yaşanan bir başka gelişme ise düğün görüntülerini bile gölgede bıraktı. Aykut Erdoğdu ses kaydı gündem oldu! Peki, Aykut Erdoğdu ne dedi? Aykut Erdoğdu ses kaydı videosu nedir? İşte detaylar...

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşiyle yaptığı telefon görüşmesinde yeni eşi, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun için kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. Eski eşine ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabından yapılan paylaşımda Erdoğdu'nun Tuba Torun için "50 kişi ile yatmış" ifadesini kullandığı öne sürülürken, olayın gündem olması sonrasında Erdoğdu bir açıklama yaparak Tuba Torun'un fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını aktardı.

CHP'li Erdoğdu'nun eski eşiyle yaptığı görüntülü bir telefon görüşmesi, genç kadın tarafından açıldığı iddia edilen bir Twitter hesabından paylaşıldı. "Özge" ismiyle açılan hesaptan atılan tweet'te "Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun'la ilişkisini öğrendikten hemen sonra... Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, "50 kişi ile yatmış" dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi" ifadesi kullanıldı.

Aykut Erdoğdu'nun ses kaydı gündem oldu! (VİDEO) Aykut Erdoğdu ne dedi? Aykut Erdoğdu ses kaydı videosu nedir?

"Özge" ismiyle açılan ve paylaşıma iliştirilen videonun büyük ses getirmesinin ardından CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'dan da açıklama geldi. Twitter hesabından internete düşen videoyla ilgili bir paylaşım yapan Erdoğdu şu ifadeleri kullandı;

"Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü birşey söyleyemem… Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara'dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum… Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba'yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…"

Aykut Erdoğdu'nun ses kaydı gündem oldu! (VİDEO) Aykut Erdoğdu ne dedi? Aykut Erdoğdu ses kaydı videosu nedir?

Tuba Torun, Aykut Erdoğdu'nun ayrıldığı eşinin paylaşımlarından bir süre sonra, daha önce herkese açık Twitter hesabını, sadece onayladığı takipçilerinin görebileceği "korumalı" statüye aldı. Aykut Erdoğdu'nun açıklamalarından sonra, Twitter'da "Özge" adıyla açılan konuşma kaydının paylaşıldığı hesap da kapatıldı.

Yönetici, siyasetçi, milletvekili, yazar ve CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Aykut Erdoğdu, 28 Ağustos 1972'de Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum'da tamamlamasının ardından Erdoğdu, 1993 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Erdoğdu ayrıca ABD'de Carnegie Mellon Üniversity'de Kamu Politikaları ve Yönetimi konulu yüksek lisansını yaptı. Erdoğdu, ilk defa 2011 Türkiye genel seçimlerinde 24. Dönem CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili olarak meclise girdi. 6 Eylül 2014 tarihinde CHP Parti Meclisi üyesi seçildi. Ancak 23 Ekim 2014 tarihine Parti Meclisi üyeliğinden istifa etti. 25., 26. ve 27 dönem genel seçimlerinde tekrar CHP İstanbul milletvekili olarak meclise girdi.

1987 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen Tuba Torun, Mersin Mehmet Adnan Özçelik Anadolu Lisesi'nden mezun olarak lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Kurumsal ve uluslararası hukuk gibi çeşitli alanlar olmak üzere Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği'nin de avukatlığını yapan Torun, Sosyal Haklar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Çocuk Hakları Koordinatörlüğü, Kadın Meclisleri ve Kadın Adayları Destekleme Derneği üyeliği yapıyor. Halen CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan Tuba Torun, 2018 genel seçimlerinde CHP İstanbul Milletvekili adayı oldu ancak seçilemedi.

Aykut ErdoğduGündemPolitikaHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası