71 bölüm söz / Söz | 71.Bölüm - Öleceksin! - Dailymotion Video

71 Bölüm Söz

71 bölüm söz

Söz dizisi 71. son bölüm izle

Söz dizisi 71. yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Ülkemizin en çok sevilen dizi türlerinden olan askeriye dizisiyle heyecanını sürdürmeye devam ediyor. Yayınlandığı günlerden beri sevilerek izlenen Söz dizisinin son bölümünde Yavuz bir yol ayrımındadır. Nazlı ise, peşindeki tehlikeden kaçarak sığındığı kişinin kim olduğundan habersizdir. Asıl tehlikeyle ise içine düştüğü zor durumun farkına vardığında yüzleşecektir. Yavuz ise Dragan’ın hain planın peşine düşmüştür. 

Söz 72. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimize eklenecektir.

 

 

Yavuz bir yol ayrımındadır, Derya onun hakkında gizli kalması gereken bilgileri öğrenmek üzeredir. Resmi kayıtlarda yer almayan gizli görevinin ortaya çıkması Yavuz’un kendi başının çaresine bakması anlamına gelmektedir. Gerçekler ortaya çıkmadan önce Yavuz, bizzat kendisi gidip Derya’yla konuşmaya karar verir. 

 

Peşindeki tehlikeden kaçan Nazlı, sığındığı kişinin kim olduğundan habersizdir. İçine düştüğü zor durumun farkına vardığında ise asıl tehlikeyle yüzleşecektir.

 

Sami’nin içerde tutulmasının tek dayanağı olan Seda’nın, ifade veremeden suikasta uğramasının ardından, Sami ve Samet istediğini elde eder. Ekibiyle buluşan Sami’nin boş durmaya niyeti yoktur.

 

Dragan, Karabatak ile alakalı planlarını sürdürürken Yavuz Dragan’ın hain planının peşine düşmüştür bile. Sami’nin boş durmayıp bu planda Dragan’a yardım ettiğini öğrendiği an ise Sami için yolun sonu gözükmüştür.

 

Nazlı’dan haber alamayan Erdem, kızının Karabatak’ın peşinden gittiğini öğrenir. Tim ile birlikte Nazlı’nın izini bulmak için çıktıkları yolculuğun sonu Karabatak’a çıkacaktır.

 

 

SÖZ 70. BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

 

Linda’nın Yavuz hakkında söyledikleri Derya’yı derinden etkiler. İçinde barındırdığı şüpheleri iyice gün yüzüne çıkan Derya, gerçeğin peşine düşmekte kararlıdır. Linda tarafından çok zor bir durumun içine sokulan Yavuz ise Linda’ya karşı hamle için harekete geçer.

 

Samet’in evine düzenlenen operasyonun ardından Samet’in bulaştığı pis işler Melisa ile Keşanlı’nın arasında mesafe girmesine neden olur. Sami’nin de alınmasının ardından Seda’nın ifadesi büyük önem kazanır. Fakat Seda’nın konuşmasını engellemek için eski işbirlikçiler de devreye girecektir.

 

 

Kurulması planlanan terör devleti için Dragan ve Linda hazırlıklarını hızlandırır. Fakat ellerinde bulundurdukları terör örgütlerini uluslararası alanda meşrulaştırmak için kurdukları plana Tim karşı mücadelesini sürdürecektir.

 

Karabatak’ın izini bulmak için çıktığı yolda, aşkı uğruna büyük bedeller ödemek zorunda kalan Nazlı ise kendisini Ateş’e hiç olmadığı kadar yakın bulacaktır.

 

Linda, Yavuz hakkındaki iddialarını kanıtlayacağını söyleyip Derya’yı buluşmaya ikna eder. Eline geçen kanıtlarla Derya büyük bir şok yaşayacaktır.

 

 

SÖZ DİZİSİ ESKİ BÖLÜMLERDE YAŞANANLAR

 

Yavuz yaptığı büyük hamleyle Dragan’ı köşeye sıkıştırır. Yavuz’un gözü karalığı karşısında çaresiz kalan Linda, Dragan’ı ona bırakmak zorunda kalır. Kopuk’un da yardımıyla Dragan’ı Türkiye’ye getirmek için Yavuz’u zorlu bir süreç beklemektedir.

 

Nazlı’nın Ateşle karşılaşmasının hemen ardından beklenmedik bir gelişme yaşanır. Ateş’in yaşadığına canlı tanık olan Nazlı bu durumu Erdem ve Tim’e anlatır fakat bütün aramalar yine sonuçsuz kalır. Ateş’e dair bir ipucuna sahip olduğunu düşünen Nazlı bu işin peşini bırakmamakta son derece kararlıdır.

 

Seda’nın yakalanmasının ardından Sami ile bağlantılı olduğuna dair şüpheler üzerine Tim harekete geçer ve Sami’nin izine ulaşabilmek için yoğun gayret gösterir. Sami ise güvenli bir yer olarak Samet’in evinde kendisini yurtdışına çıkaracak helikopteri beklemektedir. Tim’in ani operasyonu beklenmedik sonuçlara yol açacaktır.

 

Ayrıca Yavuz ve Derya buluştukları restoranda onları bekleyen sürprizden habersizdirler. Linda’nın ansızın ortaya çıkışı bir anda tüm dengeleri değiştirecektir.

 

 

SÖZ DİZİSİ KONUSU

 

Türkiye'nin gündelik hayatının en önemli olayı olan Afrin operasyonuna paralel yürüyen Söz Dizisi kahraman ordumuzun yaşantısından ve mücadelesinden kesitler sunuyor. Özel harekat subay ve askerlerinin hem askeri hem de sivil hayatlarının konu edildiği Söz Dizisi bir sınır şehri olan Karabayır'da geçiyor.

 

SÖZ DİZİSİ OYUNCULARI

 

 

Her bölümü ile izlenme rekorları kıran  Tolga Sarıtaş (Kdemli Üsteğmen Yavuz Karasu), Serhat Kılıç (Çolak), Mehmet Özgür (Agah), Aybüke Pusat (Bahar Kutlu), Meriç Aral (Eylem Mercier), Nihat Altınkaya (Yarbay Erdem Kaçmaz), Burak Sevinç (Üstçavuş Fethi Kulaksız), Görkem Sevindik (Üstçavuş Mücahit Serdengeçti), Mustafa Yıldıran (Başçavuş Ali Haydar Bozdağ), Eren Vurdem (Başçavuş Ateş Acar), Aytaç Şaşmaz (Uzman Çavuş Feyzullah Altınparmak), Doğukan Polat (Aşık), Nil Günal (Güler Korkmaz), İlayda Ildır (Nazlı Korkmaz), Burcu Binici (Ceren) gibi oyuncularyer alıyor.

 

Derya, Yavuz’u bulacak mı? Söz 72. yeni bölüm fragmanları yayınlandı (Söz 71. son bölüm izle)

Söz dizisi 71. son bölüm bu akşam ekrana geldi. Heyecan dolu son bölümün ardından Söz yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Söz 71. Son bölümde, Yavuz, Derya’nın gerçekleri ondan öğrenmesini ister. Ayrıca Turan usta ile telefonda helalleşir. Nazlı, Karabatak’ın peşine düşer ve bu onun için büyük bir tehlikeyi de beraberinde getirir. Yavuz, Dragan’ın hain planının peşine düşer. Karabatak canlı bomba olarak Tim'in karşısına dikilir. Söz dizisi son bölümde başka neler yaşandı? Söz 71. bölüm izleme linki ve 72. yeni bölüm fragmanı hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz…

Sozcu.com.tr

Yayınlanma: 22:25 - 25 Şubat 2019 Güncellenme:

SÖZ 72. BÖLÜM FRAGMANI

Söz yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz, soluksuz izlenen 71. son bölümünü yayınladı. Star TV'de yayınlanan Söz 71. son bölümde; Yavuz için Derya ile yeni bir dönem başlar. Tamirhanenin bomboş olduğunu ve Turan'ın gittiğini gördükten sonra Derya ile konuşmaya karar verir. Ayrıca Dragan'ın peşini de bırakmaz. Seda'nın suikaste kurban gitmesi ile Sami'yi içeride tutacak hiçbir sebep kalmaz. Karabatak'ın peşinden giden Nazlı kendini Karabatak'ın namlusunun ucunda bulur. Duyulan silah sesi ile tüyler diken dike olur. Albay Erdem kızı için feryat eder. Söz 71. Son Bölüm izleme sayfası…

SÖZ 71. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

SÖZ SON BÖLÜM İZLE

Linda'nın Derya'nın aklını bulandırması Yavuz'u çok zor duruma sokar. Derya Yavuz hakkındaki gerçekleri öğrenmek üzeredir. Bu nedenle Yavuz gerçekleri bizzat kendi anlatmak ister . Derya'nın yanına giderek onunla konuşmak ister. Yavuz, Derya' ya ‘ben ülkemi çok seviyorum. Her şeyden çok. Senin gibi. Ülkeme hizmet etmekten büyük keyif alıyorum' diyerek konuyu açar.

YAVUZ VE TURAN VEDALAŞIYOR

Yavuz'un gizli görevinin ortaya çıkması Yavuz'un yeniden yalnız kalması demektir. Turan, Yavuz'la telefonda konuşur ve hakkını helal etmesini ister. Ayrıca Turan Yavuz gibi yiğidi kaybetmenin ona çok acı geldiğini söyler. Ama Yavuz ustasına bir Yavuz'un gideceğini başka bir Yavuz'un geleceğini söyleyerek hakkını helal eder.

NAZLI'NIN BAŞI BELADA

Nazlı sevdiği adamın peşinden korkusuzca gittiği yolda büyük bir tehlikeye girer. Karabatak'ın aklı bir sorun olduğunun işaretlerini verse de gerçek kimliğine dair hiçbir şey hatırlamaz. Nazlı elleri, ağzı sık sıkıya bağlı şekilde Karabatak'ın görür. Ama Karabatak'ın onu görse de tanımadığını anlar.

SAMİ'YE GÜN DOĞUYOR

Seda suikaste kurban gider. Bu Sami için yeni bir sayfa açar. Çünkü Sami'yi içeride tutmanın tek yolu Seda'nın ifadesidir. Seda'nın ölümü Samet ve Sami'yi amacına ulaştırır. Sami vakit kaybetmeden ekibiyle buluşur.

Dragan, Karabatak'ı elinde tutmanın keyfini sürer. Ama bu sırada Yavuz da onun peşindedir. Sami, Dragan'a yeniden destek vermeye başlar. Yavuz bunu öğrenir. Dragan'ın hain planının peşinde olan Yavuz, Sami'yi ortadan kaldırır.

KARABATAK CANLI BOMBA OLUYOR

Karabatak Dragan’ın büyük oyununa kurban gider. Karabatak’ın üstünü bomba ile doldurup onu canlı bomba olarak Tim’in karşısına geçirir. Erdem, canlı bomba olduğunu söyleyip Tim’i uyarır. Tim, kardeşlerinin geldiği hali şaşkınlık ve üzüntü içinde izler.

ERDEM'İN YÜREĞİNİ YAKAN SİLAH SESİ

Albay Erdem ve Tim, Nazlı'nın peşine düşer. Kızı için endişelenen Erdem Nazlı'nın Karabatak'ın peşinden gittiğini öğrenir. Tim ile birlikte Nazlı'nın izini bulmak için çıktıkları yolculuğun sonu Karabatak'a çıkar. Ama içeri girmeye hazırlandıklarıanda içeriden gelen silah sesi ile yüreklerine bir ateş düşer. Nazlı'ya silah doğrulturken görülen Karabatak ve duyulan silah sesi yeni bir belirsizliği ortaya çıkarır.

18 Şubat reyting sonuçları: Çukur, Yasak Elma, Survivor, Söz reyting yarışı...İlginizi Çekebilir18 Şubat reyting sonuçları: Çukur, Yasak Elma, Survivor, Söz reyting yarışı...

bombacanlıÇukurdizidizisifragmankurbanreytingreyting sonuçlarıSamisözStar TvSurvivorYeni Bölüm

DMCA

Əsas səhifə

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası