hemşirelik taban puanları 2019 kpss / /4 SAĞLIK PERSONELİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI TABAN/TAVAN PUANLAR

Hemşirelik Taban Puanları 2019 Kpss

hemşirelik taban puanları 2019 kpss

Sağlık Bakanlığı atama tavan ve taban puanları: KPSS Ortaöğretim Hemşirelik atama puanları açıklandı!

KPSS /4: Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı. Sağlık Bakanlığı atama sonuçlarının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanlığı atama tavan ve taban puanları hakkında internet araşltırmaları yapılmaya başlandı. KPSS Ortaöğretim Hemşirelik atama puanları belli oldu. KPSS /4 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 28 Ağustos tarihinde saat ’ten itibaren ÖSYM’nin funduszeue.info adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

 

KPSS ORTAÖĞRETİM HEMŞİRELİK ATAMA PUANLARI BELLİ OLDU! 

KPSS/4 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler'de öğrencilerin erişimine açıldı. 

 

KPSS HEMŞİRELİK TABAN TAVAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

KPSS/4 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (ORTAÖĞRETİM) için TIKLAYINIZ

 

YERLEŞTİRME BİLGİLERİ AÇIKLANDI

Toplam bin kişinin tercih yaptığını açıklayan ÖSYM, ortaöğretim alanında 35 bin , ön lisans alanında 54 bin , lisans alanında ise 52 bin kişinin tercih yaptığını duyurdu. Tercihler kapsamında 12 bin kişinin yerleştiğini duyuran ÖSYM, dağılımı ise ortaöğretim 2 bin , ön lisans için 2 bin , lisans için ise 7 bin olarak açıkladı. 

 

ATAMALAR NASIL YAPILACAK?

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan sözleşmeli pozisyonlara Sağlık Bakanlığı tarafından doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

 

Hemşire Atamaları KPSS Taban Puanları (Lisans) (Son 5 Yıl)

KPSS Lisans mezunu atamalarına göre Hemşire taban puanları ve ilgili kurumlar aşağıda listelenmiştir. Tabloda Hemşire KPSS atama taban puanları en son alımları bulunmaktadır. Puan bilgileri ÖSYM baz alınarak hazırlanmıştır.

Hemşire Atamaları KPSS Taban Puanları

Hemşirelik, birey, aile ve toplumun sağlığını koruma ve geliştirmeye odaklanan, ideal sağlık düzeyine ve yaşam kalitesine ulaştırmayı hedefleyen bir meslektir.

Hemşireler bakımındaki hastaların tüm tıbbi ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüdür.

Hemşire olmak için üniversitelerin Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri bölümünden lisans derecesi ile mezun olmak yeterlidir. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Sağlık Meslek Lisesi mezunları ise ‘yardımcı hemşire’ unvanına sahip olur. Kamu kuruluşlarında çalışmak isteyen hemşire adaylarının Kamu Personel Sınavı’nı başarıyla geçmesi gerekmektedir.

Hemşire atamalarında belirttiğimiz nitelikler kurum ve kuruluşlara göre farklılık göstermektedir. Atamalarda tercihte bulunmadan tercih kılavuzunun dikkatle okunması gerekmektedir.

Kadro UnvanıAtama YılıAranan NiteliklerToplam KontenjanYerleşenEn Düşük Taban PuanEn Yüksek  Puan
HEMŞİRE/10, 63,96,
HEMŞİRE/1, 1191,91,
HEMŞİRE/14, 60,98,
HEMŞİRE/8, 64,85,
HEMŞİRE/5, 54,91,
HEMŞİRE/4, 59,93,
HEMŞİRE/1, 2283,83,
HEMŞİRE/760,96,
HEMŞİRE/6, , 313179,93,
HEMŞİRE/463,99,
HEMŞİRE/2, 3386,91,
HEMŞİRE/1, 1185,85,
HEMŞİRE/761,80,
HEMŞİRE/555,93,
HEMŞİRE/466,85,
HEMŞİRE/15584,87,
HEMŞİRE/569,90,
HEMŞİRE/372,86,

Nitelik kodlarının açıklamaları:

Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak
Cinsiyeti kadın olmak.
Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması

KPSS Lisans Puan Hesaplama

KPSS Lisans Atama Taban Puanları

KPSS Önlisans Atama Taban Puanları

KPSS Ortaöğretim Atama Taban Puanları

* Yazılarımız tamamen bilgi amaçlıdır. Tercih yapacak adayların Ösym Kılavuzunu incelemeleri gerekmektedir.

Hemşire Atamaları KPSS Taban Puanları , Hemşire Atamaları KPSS Taban Puanları , Hemşire Atamaları KPSS Taban Puanları , Hemşire Atamaları KPSS Taban Puanları , Hemşire Atamaları KPSS Taban Puanları

Hemşire Atamaları KPSS Taban Puanları (Lisans), KPSS Taban Puanları (Lisans)

Hemşire KPSS /4 Atama Taban Puanları

Kamu personeli olmak isteyen neredeyse her aday KPSS adını taşıyan sınava girmeli ve yerleşmelerine yetecek puanlar almalıdırlar. Bu yerleştirmeye yetecek puanlar mezun olunan bölüm ve açılan kadro sayısına göre değişmektedir. Bizler de sizlere fikir vermesi amacıyla bölümler için merkezi atamalar sonucu gerçekleşen yerleştirmelerin atama taban puanları listelerini derlemeye devam ediyoruz. Bu yazımızda da sizlere hemşire KPSS /4 atama taban puanlarına dair bilgiler vermeye çalışacağız.

KPSS /4 HEMŞİRE LİSANS ATAMA TABAN PUANLARI

Hemşire mesleğine merkezi atamada yerleşebilmek için adayların lisans hemşirelik, hemşirelik ve sağlık hizmetleri, sağlık memurluğu bölümlerinden birinden mezun olmaları gerekmektedir.

Tercihiniyap Forum Tekrar Aktif Tıklayın

Hemşire mesleğine /4 merkezi atama yerleştirmelerinde yerleşen adayların puanları incelendiğinde ortaya çıkan tabloya göre hemşire mesleğine yerleştirmede kullanılan en küçük taban puan 75, iken en büyük taban puan ise 93, olarak karşımıza çıkmıştır.

Hemşire mesleğine atamalarda ortaya çıkan puanların atandığı şehirler ise en küçük puan için Erzurum iken hemşire mezunlarının en büyük taban puan ile de Adıyaman kadrosuna atandığı görülmektedir.

Hemşire mesleğine atamalarda kullanılan kod olarak belirlenmiştir. Bu kod ile hemşire mesleğine KPSS /4 merkezi atamasında ayrılan kontenjan sayısı olarak belirlenmiştir.

Hemşire KPSS /4 atama taban puanları listesine ait görsel aşağıdaki gibidir.

 1 hemsire kpss atama taban puanlari

 1 kpss hemsire atama taban puanlari

kpss 1 hemsire atama puanlari

kpss 1 hemsire atama taban puanlari

kpss hemsire 1 atama taban puanlari

kpss hemsire atama 1 taban puanlari

kpss hemsire atama taban 1 puanlari

kpss hemsire atama taban puanlari 1

Hemşire bölümü, merkezi atamalar, ilan ile alımlar ve bunlar gibi KPSS’yi ve meslek sahibi olmayı ilgilendiren tüm konularda forum sayfalarımızı ziyaret ederek paylaşımda bulunabilirsiniz. Forum sayfaları için:

* Yukarıda yer alan bilgiler ÖSYM’nin resmi internet sitesinden ve orada bulunan kılavuzlardan derlenerek oluşturulmuştur. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Lisans kadrolarının tamamına ait /4 taban puanlarını incelemek için:

► KPSS /4 MERKEZİ ATAMA LİSANS TABAN PUANLARI

Mezun olduğunuz hemşirelik bölümüne kaç puan ile yerleşildiğini merak ediyorsanız ilgili içeriğimize göz atabilirsiniz.

Yazımızı Puanlamak İster misin?

/4 SAĞLIK PERSONELİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI TABAN/TAVAN PUANLAR

Öncelikle hepinize hayırlı olsun. ÖSYM sağlık bakanlığı yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Buradan sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Bu açıklama ile birlikte taban ve tavan puanların da yer aldığı bir takım sayısal bilgiler de açıklanmış oldu.

Sağlık personelleri kaç puanla nereye yerleşti, puanlar ne kadar düştü veya arttı bunları bilmek gelecek tercihler için kılavuz niteliği taşıyor.

Sağlık bakanlığı /4 atama taban tavan puanları

Öncelikle bazı sayısal bilgiler şöyle;

KPSS /4 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanları (Lisans)

Orjinal pdf için burayı tıklayın.



T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA ŞEHİR HASTANESİ HEMŞİRE alımı ile oldukça yüksek alım ve umut olmuştu.

En düşük lisans hemşire puanı 76, olurken, en yüksek lisans hemşire puanı 87, oldu.

KPSS /4 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanları (Ön Lisans)

Önlisans tablosu için buraya tıklayın.

Hemşire önlisans alımı yok ama bakmak isteyenler için ekledim.

Çok konuşulan ve hemşirelerin mesleklerinin yerini aldığı tartışılan, buna göre de iyileştirme yapılarak artık diyalizde diyaliz teknikerlerinin çalışacağı diyaliz bölümü ise en düşük 86 puan ile alım yapmış bulunmakta.



KPSS /4 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanları (Ortaöğretim)

Ortaöğretim tablosu için buraya tıklayın.

85 puanın altında ataması olan ortaöğretim hemşire yok, oldukça yüksek puanlar ile atama olmuş.

Atanan arkadaşları tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz. 

En yakın zamanda hepinizin mesleğe kavuşması adına sağlıcakla kalın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası