malatya eğitim ve araştırma hastanesi sonuç / Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi | funduszeue.info

Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sonuç

malatya eğitim ve araştırma hastanesi sonuç

Güncel İhaleler

funduszeue.info, Türkiye'nin en gelişmiş ihale arama ve takip platformudur. Gelişmiş altyapısı ile Türkiye’deki binlerce kamu kurumunun web sayfasını tarayarak ilanlı ve ilansız ihale duyurularını bulur , AB ihalelerini yakalar , Özel sektörün yayınlamak istediği ihaleleri yayınlar ve tek bir noktada toplar. Bu sayede, tüm ihale, sonuç ve doğrudan temin satın alım ilanlarına erişmeniz mümkün olur. İhaleler menüsü altında, ihale dokümanları, teknik şartnameler, ihale sonuçları, kazanan firmalar ve sözleşme bilgileri, KİK kararları ile yasaklı firma bilgileri yer almaktadır. İhaleleri yaklaşık bedel, şehir, yapan idare, sektör, işin süresi, sınır değer katsayısı, benzer iş gibi bir çok kritere göre arayabilmenizin yanı sıra Günlük İhale Raporu ile kriterlerinize uygun ihale ilanları, doğrudan teminler ve ihale sonuçları gün sonunda epostanıza gönderilir. Böylece ihale kaçırmanızı engeller. İhalePro, ihalelere girecek firmalara sektörlerine yönelik istatistik ve analiz bilgilerini sunar. İdare ve sektörlere ait iş bitirme, teklif stratejileri, bütçe analizleri gibi onlarca analizi ve detay bilgiye erişmenizi sağfunduszeue.info İhale Teknoloji A.Ş.’ye aittir. Kamu İhale Kurumu yada başka herhangi bir kamu kurumu ile bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Son Dakika Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Haberleri

  • Haz Malatya'da tren kazası: 1 ölüMalatya'da tren kazası: 1 ölü

    Malatya'da hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı otomobilin sürücüsü Mustafa Yılmaz hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz Malatya'da Yolcu Treni Otomobile Çarptı: 1 ÖlüMalatya'da Yolcu Treni Otomobile Çarptı: 1 Ölü

    Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hemzemin geçitte yolcu treni otomobile çarptı. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden sürücünün düğün hazırlığı yaptığı öğrenilirken, tren otomobilin bulunduğu yerden kaldırılmasının ardından yoluna devam etti.

  • Haz Malatya'da yüksekten düşen bir kişi ağır yaralandıMalatya'da yüksekten düşen bir kişi ağır yaralandı

    Malatya'da bir binanın üçüncü katından düşen kişi ağır yaralandı.

  • Haz Malatya'da Kontrolden Çıkan Araç Karşı Şeride GeçtiMalatya'da Kontrolden Çıkan Araç Karşı Şeride Geçti

    Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç çarptığı refüjdeki ağacı yerinden söküp karşı şeride geçti. Kazada 1 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Haz Malatya'da Hafif Ticari Araç Karşı Şeride Geçti: 1 YaralıMalatya'da Hafif Ticari Araç Karşı Şeride Geçti: 1 Yaralı

    Malatya-Ankara karayolu Şeker Fabrikası mevkiinde meydana gelen kazada, sürücünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç çarptığı refüjdeki ağacı sökerek karşı şeride geçti. Kazada araç sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Haz Malatya'da Kontrolden Çıkan Otomobil Takla AttıMalatya'da Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı

    Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil savrularak takla atıp ters döndü. Sürücü yaralı kurtulurken, kaza saniye saniye kameralara yansıdı. Kazada hurdaya dönen araç çekici yardımıyla kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Haz Malatya'da Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralı KurtulduMalatya'da Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralı Kurtuldu

    Malatya'da meydana gelen trafik kazasında sürücünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak ters döndü. Kazada araç hurdaya dönerken sürücü yaralı kurtuldu. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Haz Malatya'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralıMalatya'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Malatya-Ankara kara yolunun Yeni Cezaevi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında H.K'nin kullandığı otomobil ile Ş.Ç. yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada Adem Güngör yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ş.Ç'nin hayati tehlikesi devam ediyor.

  • Haz Malatya'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralıMalatya'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza, Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ Kağıt Fabrikası mevkiinde meydana geldi. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Ancak 20 yaşındaki Adem Güngör tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

  • Haz Malatya'da trafik kazası: 3 yaralıMalatya'da trafik kazası: 3 yaralı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 23 AL plakalı araç ile 10 PV plakalı otomobil çarpıştı. Kazada A.G., H.K. ile Ş.Ç. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Haz Kahramanmaraş ve Malatya'da Yataş Bedding desteğiyle yenilenen anne-bebek uyum odaları hizmete girdiKahramanmaraş ve Malatya'da Yataş Bedding desteğiyle yenilenen anne-bebek uyum odaları hizmete girdi

    Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık ve Araştırma Hastanesi'nde ve Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde hasar alan anne-bebek uyum odaları, Yataş Bedding tarafından yenilenerek hizmete açıldı.

  • Haz Darende'de Yüksek Tansiyonlu Hasta Ambulans Helikopterle Hastaneye Sevk EdildiDarende'de Yüksek Tansiyonlu Hasta Ambulans Helikopterle Hastaneye Sevk Edildi

    Malatya'nın Darende ilçesinde yüksek tansiyon tanısı konulan hasta, ambulans helikopterle kent merkezindeki hastaneye sevk edildi. Heyiketeği Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlanan ve yakınları tarafından Darende Hulusi Devlet Hastanesi'ne getirilen Kadir Gökçe'ye (70), yapılan kontrolde yüksek tansiyon tanısı konuldu. İlk müdahalenin ardından Gökçe için Komuta Merkezi'nden ambulans helikopter talep edildi. Gökçe, ilçe stadına inen Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

  • Haz Malatya'da 2 Trafik Kazası: 3 YaralıMalatya'da 2 Trafik Kazası: 3 Yaralı

    Malatya'da yaşanan 2 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Kazalardan ilki Aşağıbağlar Mahallesi'nde meydana geldi ve 2 kişi yaralandı. Diğer kaza ise Yavuz Selim Mahallesi'nde gerçekleşti ve 1 kişi yaralandı. Her iki kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Haz Malatya'da trafik kazası: 1 yaralıMalatya'da trafik kazası: 1 yaralı

    Malatya'da direksiyon hakimiyetini kaybeden araç park halindeki iki araca çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, Yeşilyurt ilçesi Özalper Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi'nde meydana geldi. Yaralı sürücü M.U. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Haz Malatya'da İki Otomobilin Çarpışması Sonucu 7 Kişi YaralandıMalatya'da İki Otomobilin Çarpışması Sonucu 7 Kişi Yaralandı

    Malatya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı. K.Ç. (28) idaresindeki 47 ACH plakalı otomobil, Malatya-Sivas kara yolunun Tepeköy Mahallesi mevkisinde Ş.Ö. (44) yönetimindeki 44 FS plakalı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan F.Ç, A.Y, Ş.Ö, F.G, U.G, H.G, ile A.Ö, Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan A.Ö'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

  • Haz Malatya'da İki Araç Çarpıştı: 7 YaralıMalatya'da İki Araç Çarpıştı: 7 Yaralı

    Malatya'da iki aracın çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmazken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Haz Otomobilin Çarptığı Yaya YaralandıOtomobilin Çarptığı Yaya Yaralandı

    Malatya'da yolun karşısına geçmeye çalışırken, otomobilin çarptığı yaya yaralandı. Kaza, sıralarında Yeşilyurt ilçesi Fahri Kayahan Bulvarı üst kavşakta meydana geldi.

  • Haz Otomobilin çarptığı yaya yaralandıOtomobilin çarptığı yaya yaralandı

    Malatya'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı yaya yaralandı. Kaza, saat sıralarında Yeşilyurt ilçesi Fahri Kayahan Bulvarı üst kavşakta meydana geldi.

  • Haz Adıyaman'da Hafif Ticari Araç Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 YaralıAdıyaman'da Hafif Ticari Araç Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı

    Adıyaman'ın Sincik ilçesinde hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • May Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 2 yaralıHafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

    Malatya'da hafif ticari araç ile otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, sıralarında Malatya-Ankara karayolu İkizce mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametine seyir halinde olan A. K. (72) idaresindeki 44 PK plakalı hafif ticari araç ile M. N. yönetimindeki 44 AV plakalı otomobil çarpıştı. Kazada M.N. ile O.D. yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - MALATYA

  • May Malatya Barosu Başkanı Onur Demez trafik kazasında yaralandıMalatya Barosu Başkanı Onur Demez trafik kazasında yaralandı

    Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, Malatya Barosu Başkanı Onur Demez ile 1 kişi yaralandı. Kazada otomobil sürücüsü ile yanındaki Malatya Barosu Başkanı Onur Demez yaralandı. Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

  • May Yüksek gerilim hattında akıma kapılarak yaralandıYüksek gerilim hattında akıma kapılarak yaralandı

    Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde çıktığı yüksek gerilim hattında akıma kapılan bir şahıs yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • May Malatya'da sulama kanalına düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybettiMalatya'da sulama kanalına düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

    Malatya'da ailesiyle birlikte kaldığı çadır kentte sulama kanalına düşen 2 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

  • May Sulama kanlına düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybettiSulama kanlına düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

    Malatya'da ailesiyle birlikte kaldığı çadır kentte sulama kanalına düşen 2 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

  • May Freni patlayan tır, kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldıFreni patlayan tır, kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı

    Malatya'nın Darende ilçesinde freni patlayan tır kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.

  • May Arıza için çıktığı telefon direğinden düşen görevli yaralandıArıza için çıktığı telefon direğinden düşen görevli yaralandı

    Malatya'da 48 yaşındaki görevli arıza için çıktığı telefon direğinden düşerek yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı hastaneye kaldırıldı. İnceleme başlatıldı.

  • May Haber alınamayan şahıs çatı katında asılı halde bulunduHaber alınamayan şahıs çatı katında asılı halde bulundu

    - Haber alınamayan şahıs çatı katında asılı halde bulundu Malatya'da bir süredir kendinden haber alınmayan şahıs çatı katında iple asılı halde bulundu.

  • May Haber alınamayan şahıs çatı katında asılı halde bulunduHaber alınamayan şahıs çatı katında asılı halde bulundu

    Malatya'da bir süredir kendisinden haber alınamayan kişi, çatı katında iple asılı halde bulundu.

  • May Malatya'da iki ayrı trafik kazası: 2 yaralıMalatya'da iki ayrı trafik kazası: 2 yaralı

    Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

  • May Akaryakıt tankeri ile kamyonet çarpıştı: 1 yaralıAkaryakıt tankeri ile kamyonet çarpıştı: 1 yaralı

    Akaryakıt tankeri ile kamyonet çarpıştı: 1 yaralı Malatya'da akar yakıt tankeri ile kamyonetin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

  • May Tadilat yaparken çatıdan düşen şahıs yaralandıTadilat yaparken çatıdan düşen şahıs yaralandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde tadilat yaparken çatıdan düşen genç ağır yaralandı.

  • May Akaryakıt tankeri ile kamyonet çarpıştı: 1 yaralıAkaryakıt tankeri ile kamyonet çarpıştı: 1 yaralı

    Malatya'da akar yakıt tankeri ile kamyonetin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

  • May Kontrolden çıkan araç refüje çarptı: 1 yaralıKontrolden çıkan araç refüje çarptı: 1 yaralı

    Kontrolden çıkan araç refüje çarptı: 1 yaralı Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil refüje çarptı.

  • May Malatya'da devrilen tırın sürücüsü yaralandıMalatya'da devrilen tırın sürücüsü yaralandı

    Akçadağ ilçesinde meydana gelen kazada, Mehmet Budak idaresindeki mıcır yüklü tır devrildi ve sürücü yaralandı. Yaralı, Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

  • May Malatya'da Tır Devrildi: 1 YaralıMalatya'da Tır Devrildi: 1 Yaralı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde sürücünün kontrolünde çıkan tır devrildi. Kazada 1 kişi yaralandı.

  • May Malatyada silahlı saldırı: 1 yaralıMalatyada silahlı saldırı: 1 yaralı

    Malatyada sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Olayda F.T. hafif şekilde yaralanırken şüpheli şahıs kaçarak uzaklaştı. Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

  • May Malatyada silahlı kavga: Bir kişi yaralandıMalatyada silahlı kavga: Bir kişi yaralandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı İstiklal Mahallesinde meydana gelen silahlı kavgada F.T isimli şüpheli tarafından ateş edilerek bacağından yaralanan bir kişi ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

  • May Malatya'da Silahlı Saldırı: Bir Kişi YaralandıMalatya'da Silahlı Saldırı: Bir Kişi Yaralandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde İstiklal Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Şüpheli şahıs olay yerinden kaçarken, polis ekipleri çalışma başlattı.

  • May Malatya'da trafik kazası: 3 yaralıMalatya'da trafik kazası: 3 yaralı

    Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

  • May Malatya'da depremzedelerin çocukları için hastanede kreş kurulduMalatya'da depremzedelerin çocukları için hastanede kreş kuruldu

    Malatya'da depremzedelere sağlık hizmeti sunan çalışanların çocukları için hastanede kreş kuruldu. Uzman pedagog ve öğretmenler eşliğinde çocuklar deprem psikolojisinden uzaklaştırılıyor. Kreşin gün boyu ve sürekli olması talep ediliyor.

  • May Malatyada Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Ağır 3 YaralıMalatyada Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Ağır 3 Yaralı

    Malatyada sürücünün kontrolünden çıkan otomobil şarampole devrildi. Kazada 1i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza sıralarında Doğanşehir ilçesi Suçatı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Yaralılar ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - MALATYA

  • May Malatyada taksi ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandıMalatyada taksi ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı

    H.K. idaresindeki 44 BH plakalı otomobil ile funduszeue.info kullandığı 44 T plakalı taksi Çevre Yolu Maşti Kavşağında çarpıştı. Kazada sürücülerden A.E ile araçlarda bulunan E.D H.D ve B.D. yaralandı. Ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

  • May Malatyada iki aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandıMalatyada iki aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı

    Malatya- Ankara karayolu MAŞTİ kavşağında meydana gelen kazada H. K. idaresindeki 44 BH plaka araç ile A. E. yönetimindeki 44 T ticari araç çarpıştı. Kazada A.E. E.D.H.D. ile B.D. yaralandı. Yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - MALATYA

  • May Malatya'da depremde hasar alan binanın duvarı çöktü, genç hayatını kaybettiMalatya'da depremde hasar alan binanın duvarı çöktü, genç hayatını kaybetti

    Malatya'da depremlerde hasar alan bir binanın çöken duvarının altında kalarak ağır yaralanan 17 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

  • May Depremde enkaz altından kurtarılan Kadriye Işık yaşadığı acıları unutmaya çalışıyorDepremde enkaz altından kurtarılan Kadriye Işık yaşadığı acıları unutmaya çalışıyor

    Kahramanmaraş merkezli 6 Şubatta meydana gelen depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Malatyada arama kurtarma çalışmalarına katılan oğluna evden battaniye almak için girdiği binada depreme yakalanan ve enkaz altından vatandaşlarca kurtarılan Kadriye Işık yaşadığı acı günleri unutmaya çalışıyor.

  • May Malatya'da deprem sürecinde 12 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, bin kişiye sağlık hizmeti verildiMalatya'da deprem sürecinde 12 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, bin kişiye sağlık hizmeti verildi

    Malatya'da deprem sürecinde 12 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, bin kişiye sağlık hizmeti verildi Malatya'da 6 Şubat depremleri sürecinde bin kişiyi sağlık hizmeti verildi.

  • May Malatya'da Sağlık Bakanlığı Ambulans Helikopteri Hizmete BaşladıMalatya'da Sağlık Bakanlığı Ambulans Helikopteri Hizmete Başladı

    Malatya'da Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulan ambulans helikopteri, Vali Hulusi Şahin ve İl Sağlık Müdürü Erhan Berk tarafından incelendi. Kentte sabit kalacak olan helikopter, Malatya merkez ve ilçelerine hizmet verecek ve yakın illere de ihtiyaç durumunda yardımcı olacak. Helikopter ambulans, acil vakalarda hastaların intikalini sağlayacak ve hasta sevklerinde kullanılabilecek.

  • May İki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandıİki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı

    Malatyada iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza sıralarında Yeşilyurt ilçesi Altın Kayısı bulvarı üzerinde meydana geldi. Kazada S.G. S.K.S.G.G.G.A.G. ile Y.K. yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

  • May Malatya'da Otomobil Kaza Yaptı: 1 YaralıMalatya'da Otomobil Kaza Yaptı: 1 Yaralı

    Malatya'nın Yazıhan ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil yol kenarında ki kaya parçasına çarparak devrildi. Kazada 1 kişi yaralandı.

  • May Malatyada Otomobilin Çarptığı Yaya YaralandıMalatyada Otomobilin Çarptığı Yaya Yaralandı

    Malatya'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı yaya yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haberleri ve İletişim Bilgileri

  • Malatya'da hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı otomobilin sürücüsü öldü

    3 gün önceMalatya Haber

    Malatya'da hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı otomobilin sürücüsü öldü

    MALATYA - Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. …

  • Malatya'da yolcu treni hemzemin geçitte otomobile çarptı: 1 ölü

    3 gün önceMalatya Haber

    Malatya'da yolcu treni hemzemin geçitte otomobile çarptı: 1 ölü

    Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hemzemin geçitte yolcu treni otomobile çarptı. Feci kazada sürücü hayatını kaybetti. …

  • Depremler sonrasında Malatya'nın içme suyu temiz çıktı

    3 gün önceMalatya Haber

    Depremler sonrasında Malatya'nın içme suyu temiz çıktı

    Malatya il Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Erhan Berk, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında 11 bin kaynaktan numune alındığını belirterek, "Su kaynaklarımızda mikrobiyolojik ve partikül olarak herhangi bir problemimiz yok" dedi. …

  • Eşya taşırken 3'üncü katta düşen şahıs ağır yaralandı

    4 gün önceMalatya Haber

    Eşya taşırken 3'üncü katta düşen şahıs ağır yaralandı

    Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde evinde eşya taşırken üçüncü kattan düşen şahıs ağır yaralandı. …

  • Malatya'da yüksekten düşen bir kişi ağır yaralandı

    4 gün önceMalatya Haber

    Malatya'da yüksekten düşen bir kişi ağır yaralandı

    MALATYA - Malatya'da bir binanın üçüncü katından düşen kişi ağır yaralandı. …

  • Arkadaş kavgasında kan aktı: 2 yaralı

    5 gün önceMalatya Haber

    Arkadaş kavgasında kan aktı: 2 yaralı

    Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde iki arkadaş arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. …

  • Kontrolden çıkan motosiklet kaza yaptı: 2 yaralı

    5 gün önceMalatya Haber

    Kontrolden çıkan motosiklet kaza yaptı: 2 yaralı

    Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan motosiklet devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı. …

  • Akrabaların arazi tartışması kanlı bitti: 1 yaralı

    6 gün önceMalatya Haber

    Akrabaların arazi tartışması kanlı bitti: 1 yaralı

    Malatya'nın Yazıhan ilçesinde iki akraba arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. …

  • Çarptığı ağacı yerinden söküp karşı şeride geçti: 1 yaralı

    1 hafta önceMalatya Haber

    Çarptığı ağacı yerinden söküp karşı şeride geçti: 1 yaralı

    Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç çarptığı refüjdeki ağacı söküp karşı şeride geçti. Kazada 1 kişi yaralandı. …

  • Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı

    1 hafta önceMalatya Haber

    Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı

    Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil savrularak takla atıp ters döndü. Saniye saniye kameralara yansıyan kazada araç hurdaya dönerken sürücü yaralı kurtuldu. …

  • Kazada yaralanan 23 yaşındaki genç kız kurtarılamadı

    1 hafta önceMalatya Haber

    Kazada yaralanan 23 yaşındaki genç kız kurtarılamadı

    Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 2 kişinin yaralandığı trafik kazasında hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki genç kız kurtarılamadı. …

  • Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı

    2 hafta önceMalatya Haber

    Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı

    Malatya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. …

  • Malatya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

    2 hafta önceMalatya Haber

    Malatya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

    MALATYA - Malatya'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, iki kişi yaralandı. …

  • Kazada yaralanan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

    2 hafta önceMalatya Haber

    Kazada yaralanan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3 kişinin yaralandığı trafik kazasında hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti. …

  • Malatya'da trafik kazası: 3 yaralı

    2 hafta önceMalatya Haber

    Malatya'da trafik kazası: 3 yaralı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. …

  • Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

    2 hafta önceMalatya Haber

    Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

    Malatya'da 21 yaşındaki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. …

  • Malatya'da elektrik akımına kapılan kişi öldü

    2 hafta önceMalatya Haber

    Malatya'da elektrik akımına kapılan kişi öldü

    MALATYA - Malatya'da elektrik akımına kapılan kişi hayatını kaybetti. …

  • Malatya'da 12 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

    2 hafta önceMalatya Haber

    Malatya'da 12 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

    Malatya'da bir tekstil fabrikasında çalışan 12 işçi, yedikleri yemekten sonra rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. …

  • Kahramanmaraş ve Malatya'da Yataş Bedding desteğiyle yenilenen anne-bebek uyum odaları hizmete girdi

    2 hafta önceEkonomi

    Kahramanmaraş ve Malatya'da Yataş Bedding desteğiyle yenilenen anne-bebek uyum odaları hizmete girdi

    KAHRAMANMARAŞ/MALATYA - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık ve Araştırma Hastanesi'nde ve Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde hasar alan anne-bebek uyum odaları, Yataş Bedding tarafından yenilenerek hizmete açıldı. …

  • Malatya'da ambulans helikopter yüksek tansiyon hastası için havalandı

    3 hafta önceMalatya Haber

    Malatya'da ambulans helikopter yüksek tansiyon hastası için havalandı

    MALATYA - Malatya'nın Darende ilçesinde yüksek tansiyon tanısı konulan hasta, ambulans helikopterle kent merkezindeki hastaneye sevk edildi. …

  • Malatya'da trafik kazası: 1 yaralı

    3 hafta önceMalatya Haber

    Malatya'da trafik kazası: 1 yaralı

    Malatya'da direksiyon hakimiyetini kaybeden araç park halindeki iki araca çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı. …

  • Malatya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı

    3 hafta önceMalatya Haber

    Malatya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı

    MALATYA - Malatya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı. …

  • Alacak verecek meselesi hastanede bitti

    3 hafta önceMalatya Haber

    Alacak verecek meselesi hastanede bitti

    Malatya'da akraba olan iki şahıs arasındaki alacak verecek meselesi kavgaya dönüşünce 1 kişi bacağından silahla vurularak yaralandı. …

  • İki araç çarpıştı: 7 yaralı

    3 hafta önceMalatya Haber

    İki araç çarpıştı: 7 yaralı

    Malatya'da iki aracın çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 7 kişi yaralandı. …

  • Otomobilin çarptığı yaya yaralandı

    1 ay önceMalatya Haber

    Otomobilin çarptığı yaya yaralandı

    Malatya'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı yaya yaralandı. …

  • Malatya Barosu Başkanı Onur Demez, trafik kazasında yaralandı

    1 ay önceMalatya Haber

    Malatya Barosu Başkanı Onur Demez, trafik kazasında yaralandı

    MALATYA - Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, Malatya Barosu Başkanı Onur Demez ile 1 kişi yaralandı. …

  • Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

    1 ay önceMalatya Haber

    Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

    Malatya'da hafif ticari araç ile otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. …

  • Malatya iki ayrı kaza: 2 yaralı

    1 ay önceMalatya Haber

    Malatya iki ayrı kaza: 2 yaralı

    Malatya'da meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi yaralandı. …

  • Malatya'da onarım yapılan kamyon damperinin kayması sonucu 1 işçi yaralandı

    1 ay önceMalatya Haber

    Malatya'da onarım yapılan kamyon damperinin kayması sonucu 1 işçi yaralandı

    MALATYA - Malatya'da onarımı yapılan kamyon damperinin kayması sonucu 1 işçi yaralandı. …

  • Malatya'da iş kazası: 1 yaralı

    1 ay önceMalatya Haber

    Malatya'da iş kazası: 1 yaralı

    Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 44 yaşındaki bir şahıs onarmaya çalıştığı kamyon damperinin altında kalarak yaralandı. …

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası