rüyada çölde yılan görmek / Rüyada Kara Yılan Görmek - Büyük Kara Yılan Görmenin Tabiri

Rüyada Çölde Yılan Görmek

rüyada çölde yılan görmek

Rüya Yorumları, Rüyada Yılan Görmek

Rüya Yorumları, Rüyada Yılan Görmek

Rüyada iri ve uzun yılan görmek, korkuya işarettir. Bazen de, iri ve uzun yılan görmek, Aile, kadın ve evlattan düşmanlığa işarettir. Bazen de, bu rüya, yaramaz, korkunç ve serli komsuya işarettir. İri ve uzun bir yılana sahip olduğunu gören kimse büyük bir saltanata nail olur.

Rüyada yılan görmek, bir düşman yahut bir devlet ya da, bir hazine veya bir kadın yahut da bir çocuktur. Bir kimsenin rüyada gördüğü ve ondan korkmadığı ejderha, o kimsenin kuvvet ve devletidir. rüyada yılan görmek, mal sahibi düşmandır. yılanı kendi evine soktuğunu gören kimse, o yılan kendisine hile edecek bir düşmanıdır. Rüyada yılanı tuttuğunu gören kimseye emniyet içerisinde bir düşman tarafından mal gelir. Eğer yılanı öldürdüyse düşmanına galip olur. Kendisini yılanın ısırdığını gören kimseye düşmanı tarafından bir eza ve meşakkat erişir. Rüyada yılanı yaktığını görse, düşmanım katleder ve düşmanlarına galip gelir. yılanın uçtuğunu görse, düşmanları başka bir yere gider. küçük yılan, küçük çocuktur. küçük bir yılanı öldürdüğünü görse, küçük çocuğu vefat eder. Rüyada, sokaklarda yılanların gezdiğini görmek o yerde harbin meydana gelmesine işarettir.

Rüyada yılan avladığını gören kimse düşmanına hile yapmakla onlardan bir şey elde eder. Siyah yılan, hile ve yaramazlığı cihetiyle düşmanının en şiddeti isidir. yılanın beyazı, zayıf ve kuvvetsiz düşmandır. Bir kimse rüyada, yılanı deliğinden girip çıktığını görse, o kimseyi mahzun edecek şeytanin tasallutuna işarettir. Rüyada yılanla kavga ettiğini görse, kuvvetli düşmanı ile harbe der ve düşmanından korkar ve birbirlerinden ayrılırlar.

Eğer yılan onu soksa, bir musibete düşer ve halas olmadan ümit kesilir. Kendi döşeğinde bir yılan öldürdüğünü gören kimsenin hanimi vefat eder. iki parça edilmiş yılanın parçalarını eline aldığını gören kimse, düşmanı bulunan bir kimseden istifade eder. Rüyada yılanın erini çiğ olarak yediğini görse, düşmanına ve düşmanının malına zafer bulur ve bu sebeple sevince erişir. yılanın etini pişirerek yediğini görse, düşmanına galip ve cihat yüzünden helal mala nail olur. yılanın, kendisini zehirleyerek vücudunun şiştiğini gören kimsenin bir düşmanı ile düşmanlığı otur ve kendisine istenmeyen bir şey isabet eder. yılanın zehir'i kendisine tesir edip et ve kemiklerini birbirinden ayırdığını görse, o kimse düşmanı ile harbe der ve mağlup olur. Ailesi ve çoluk çocuğu muhtelif şehirlere dağılır.

Yılanın sivri dişleri düşmanın kuvvetidir. Kendi evinin yılanlarla dolduğunu ve onlardan korkmadığını görse, o kimse kendi evinde nefsine düşkün insanları ve Müslüman düşmanlarını görür. Rüyada görülen Su yılanları maldır. Rüyada yakasında ve kolunda, korkmadığı beyaz ve küçük yılanın olduğunu görmesi, faydalı maldır. Rüyada zehirsiz, sıkıntısız, kendisine itaat ve dilediği gibi hareket eden bir takim yumuşak yılanlara sahip olmak, rüyayı görenin eline eritilmiş bir takim Altın ve külçeler geçmesine ve onları bir yere gömüp gizlemesine işarettir.

Rüyada arkadan yürüyen yılan hileli düşmandır. yılanların gözü önünde yürüdüklerini ve etrafında dolaştıklarını gören kimseye, beraberinde bulunan ve ona bir zarar ve ziyan veremeyecek düşmana işarettir. Bir yılanı görüp fakat ona görünmeksizin kaçsa, düşmanından emin olur ve ona zafer bulur. Ölmüş bir yılan görse, kendi çabası olmadan Allah-u Teala düşmanım helak eder. Zarar ve ziyan vermeksizin birtakım yılanların evine girip çıktıklarını görse, bu rüya akrabalarından olan düşmana işarettir. O yılanları yine ayni şekilde kendi evinden başka yerde görse, düşmanının yabancılardan olmasına işarettir. yılanı iki parça ettiğini görse, düşmanın düşmanlığını yarıda keser, düşmanlık ve hilesini yapmaktan onu meneder.

Bir şehirde yılanların oldu karini ve onların büyüklerinden birisini kendisinin öldürdüğünü görse, o şehre sahip olur. yılanı yüksek bir yere çıkıyor görse, rahat, ferahlık ve sevince erişir. yılanın yüksek bir yerden indiğini görse, o yerde bir lider ölür. yılan eti yediğini gören kimseye, sevinç, menfaat ve izzet isabet eder. Bir yerden bir yılan çıktığını görse, o yerde meydana çıkacak bir azaba işarettir. yılanın, kendisini yuttuğunu gören kimse, devlet ve saltanata nail olur. Başında yılan olduğunu görenin sanı devlet ricali yanında yüce olur. Rüyada yılanları çiğneyerek onların aralarında gezinmek, dereler dolusu, sellerin akacağı büyük bir yağmura işarettir. Bazen de yılan küffara ve bidat sahiplerine işarettir. yılan, Sel ve devlete işarettir. Bir kimse bir yılan öldürdüğünü görse, bir kadınla evlenir. Eğer yılanın bir evden çıktığını görse, o ev harap olur. Hasta olan kimsenin ağzından yılan çıksa, ölmesine işarettir. Ağzına yılanın girdiğini gören kimse düşmanını kahreder. Bir yılanı beline sardığını görse, o kimse beline kemer takar. Arkasından eliyle yılan çıkardığını gören kimseye akrabaları tarafından bir musibet erişir. Ev yılanı komsu, sahra yılanı, yol kesicidir. yılan, ser, kıskançlık, hile ve düşmanlıkla yardımdır. Rüyada yılan tutan kimseyi görmek şerli kimselerle geçinmeye, bugz ve düşmanlığını gizli tutarak düşmanı idare etmeye işarettir. Eğer yılancının yanında yılanlar varsa ve rüyayı gören de hasta ise ömrünün uzun olmasına işarettir.

Rüyada görülen yılanın türüne göre rüya yorumları

Rüyada zehirsiz yılan: Rüyanızda, korkmadığınız zehri olmayan, zararsız bir yılan görmeniz; elinize bol miktarda altın geçeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada arkadan gelen yılan: Rüyanızda, arkanızdan gelerek sizi takip eden bir yılan görmüşseniz, hileye başvuracak bir düşmanınız var demektir.

Rüyada kara yılanı görmek: Rüyanızda kara yılanı görürseniz ev veya eşya alabilirsiniz.

Rüyada su yılanı görmek: Rüyada görülen su yılanı, yeni bir arkadaşlığınız başlayacak ve bu kişi servet veya mevki sahibi birisi olacak demektir.

Rüyada siyah yılan görmek: Rüyada görülen siyah yılan, büyük veya uzun bir yılandan daha tehlikelidir. Düşmanınız gerçekten son derece güçlü ve tehlikeli.

Rüyada beyaz yılan görmek: Rüyada beyaz yılan görmek size zarar veremeyecek, çelimsiz ve güçsüz bir düşmanınız var demektir.

Yılanın ayakları varsa: Rüyanızda yılanın ayaklarının bulunduğunu görürseniz, mevki sahibi veya sizden daha güçlü bir düşmanınız var demektir.

Rüyada altından yılan görmek: Rüyanızda altından veya gümüşten yapılmış bir yılan görürseniz, hayırlı işlerle uğraşacaksınız demektir. Bu rüya, sadece iş yaşamını işaret etmez. Günlük yaşamınızda size hayrı dokunacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil yılan görmek: Rüyanızda gördüğünüz yeşil renkli yılan, inancı zayıf bir kişiyi temsil eder. Bu kişiyle geçirdiğiniz zamanlarda, ondan etkilenebilirsiniz. Bu kişi sizi günaha girmeye teşvik edebilir.

Rüyada engerek yılanı görmek: Rüyada engerek yılanı görmek, düşmanınızın son derece tehlikeli olduğuna işaret eder.

Rüyada kobra yılanı görmek: Kobra yılanı, aynı engerek yılanı gibi çok tehlikelidir. Engerek yılanı ile aynı rüya tabiri geçerlidir.

Rüyada boğa yılanı görmek: Rüyada boğa yılanı görmek; sıkıntılı, karmaşık ve karanlık günlerin yaklaştığının habercisidir.

Yılanın pençe ve boynuzunun olması: Rüyanızda gördüğünüz yılanın tırnakları veya pençeleri varsa, düşmanınızın kini ve kötülüğü büyük seviyelere ulaşmış demektir.

Rüyada büyük yılan görmek: Rüyanızda gördüğünüz yılan büyükse, düşmanınız sizden daha güçlüdür.

Rüyada küçük yılan görmek: Rüyanızda gördüğünüz yılan küçükse, düşmanınız sizden daha zayıftır.

Rüyada uçan yılan görmek: Rüyanızda gördüğünüz yılan uçuyorsa, yakın zamanda sıkıntılı günleriniz son bulacak, kafanıza taktığınız problemler kolayca çözülecektir. Bu rüya yaşayacağınız neşe ve mutlulukların habercisidir.

Bir başka rivayete göre de düşmanınız sizden uzaklaşacak demektir.

Rüyada uzun, iri yılan görmek: Rüyanızdaki yılanın çok uzun ve iri olması, sizi rahatsız eden ve size korku veren bazı şeyler olduğu şeklinde yorumlanır. Bir diğer rüya tabirine göre de aile içinden bir kişinin size beslediği düşmanlığa işaret eder. İri yılanın bir başka tabiri de, düşmanın komşularınızdan biri olduğudur.

Eğer bu iri, uzun yılan rüyanızda size aitse, yakın zamanda mal ve mülk kapıları size açılacaktır. Böyle bir yılan evlat sahibi olabileceğinize de delalet etmektedir.

Rüyada yılanla boğuşmak: Rüyanızda yılanla boğuşuyorsanız, sizden hoşlanmayan birinin, size kötülüğü dokunacaktır.

Rüyada yılan öldürmek: Rüyanızda bir yılan öldürürseniz, düşmanlarınızı yeneceğiniz anlamına gelir. Eğer yılandan korkmayarak ona dokunur veya onu elinize alırsanız; iş veya aşk yaşamınızda mutlu günler sizi bekliyor demektir. Rüyada yılan öldürmek çoğu zaman da evliliğe işarettir.

Rüyanızda yılanı öldürüp, ardından yerden kaldırmışsanız veya yılanı parçalara ayırmışsanız; galip geldiğiniz düşmanınızın mallarını da alacağınız anlamına gelir.

Rüyada yılanın size yaklaşması ile ilgili değerlendirmeler

Rüyada yılanın bedeninizde olması: Eğer rüyanızda bedeninizden yılan veya çiyan çıkarsa, bir akrabanızdan zarar göreceğiniz anlamına gelir. Yılanın bedeninizden çıkması bu kişiyle aranızda bir kan bağı olduğunu simgeler. Bu kişi çok yakın bir dostunuz da olabilir.

Rüyada ağızdan yılan çıkması: Rüyanızda yılan ağzınızdan çıkarsa, bu sizin sözlerinizle ilgili olumsuz bir durum yaşayacağınız anlamına gelir. Sarf ettiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Söylediğiniz şeyler size masumane gelebilir veya başkalarını incitmek amacı taşıyabilir ancak kendi gönderdiğiniz okların hedefi yine kendiniz olacaksınız. Bu nedenle bu uyarıcı niteliğindeki rüyayı dikkate almalı ve bir süre ağzınızdan çıkanı kulağınızın duymasına izin vermelisiniz.

Rüyada boğazdan yılan çıkması: Eğer yılan boğazdan çıkarak toprağa dönerse, bu rüyayı gören kişinin vefat edeceğine işaret eder.

Rüyada ağza yılan girmesi: Rüyanızda bir yılan ağzınıza girerse, bilgi hazineniz artacaktır. Kurslara yazılabilir, yeni eğitim olanaklarına sahip olabilirsiniz. Bu rüya tabiri bir diğer taraftan kişinin iç dünyasında yeni şeyleri keşfedeceği şeklinde de yorumlanabilir.

Rüyada kolda yılan görmek: Rüyanızda, kolunuzda veya yakanızda bulunan açık renkli küçük bir yılan gördüyseniz, bu size fayda getirecek bir para veya mal sahibi olacaksınız demektir.

Rüyada kulağından yılan çıkması: Rüyada kulağınızdan veya göbeğinizden yılan çıkarsa, ailenizden birinin size içten içe düşmanlık beslediğine delalet eder.

Rüyada burundan veye memeden yılan çıkması: Rüyanızda burnunuzdan veya memenizden yılan çıkarsa, çocuğunuzun size kızgın olduğu anlamına gelir. Rüyada cinsi organlardan çıkan yılan da aynı şekilde yorumlanır.

Rüyada koynundan yılan çıkması: Yılanın rüya sahibinin koynundan çıkması, erkek çocuğunun ona kızgın olacağı anlamına gelir. Oğlunuzla tartışma yaşayabilirsiniz.

Yılanın başın üstünde olması: Rüyanızda bir yılan başınızın üzerinde duruyorsa, devlet kapısında bir işiniz olumlu sonuçlanacak demektir. Devam eden bir mahkemeniz varsa, sizin lehinize sonuçlanır. Herhangi bir belge bekliyorsanız, kısa sürede elinize geçer. Devletle olan işlerde kısa sürede çözüme kavuşursunuz.

Evde yılan görmek: Yılanı evde gördüyseniz, ev halkından birinin size düşmanlık yapacağına delalet eder. Bu kişi illa sizden nefret ediyor demek değildir. Kendisi farkında olmadan da canınızı sıkacak bazı durumlara sebebiyet verebilir.

Evde yılan görmenin bir diğer tabiri de evdeki biriyle tartışma yaşayabileceğinizdir.

Eğer yılanı, dışarıdan eve siz sokmuşsanız, evinize aldığınız kişilere dikkat edin. Bu kişilerden zarar görebilirsiniz.

Evinizde birçok yılan bulunuyorsa ve siz bu yılanlardan korkmuyorsanız, evinizde günah işlemeye meyilli insanlar var demektir.

Yılanların evinize girip çıktığını ve size zarar vermediğini görürseniz, akrabalarınız arasında düşmanlarınız olabilir. Eğer rüyanızda gördüğünüze mekan sizin eviniz değilse, o halde bu düşmanlar aile veya akrabalar arasından değildir.

Rüyada yılanın yatakta olması: Eğer rüyayı gören kişi yılanı kendi yatağı üzerinde öldürürse, bu rüyanın meali de rüya sahibinin vefat edeceği yönündedir.

Rüyada çok yılan görmek: Rüyanızda birden çok yılanla karşılaştıysanız, yakın çevrenizden bir düşmanınız var. Bu kişi dostunuz veya akrabanız olabilir. Rüyasında birçok yılan tarafından sokulan bir kişi, akrabalarından veya yakın çevresinden zarar görecek demektir. Bu yılanlar rüya sahibini sokmazsa, düşmanlıklar devam etse de rüya sahibi bir zarar görmeyecektir.

Rüyanızda yılanların çok olduğu bir mekana girerseniz, bu Müslümanlara karşı düşman olan bir kişinin çevrenizde bulunduğu anlamına gelir.

Rüyada yılandan korkmak: Rüyanızda yılan görüp ondan korkuyorsanız, düşmanlarınızın kötülüğü size dokunamayacaktır.

Rüyada yılandan korkmamak: Rüyanızda yılandan korkmamışsanız fakat yine de yılandan kaçmışsanız, sıkıntılı günler geçireceksiniz demektir.

Rüyada gökten yılan düşmesi: Rüyada gökten yılan düşmüşse, yılanın düştüğü mekanı yöneten kişinin yaşamının sonuna yaklaştığına delalet eder.

Rüyada yılanla konuşmak: Rüyanızda bir yılanla konuştuğunuzu görürseniz, size düşman olan biri bu düşmanlıktan vazgeçecektir. Dargın olduğunuz bir yakınınızla da barışma ihtimaliniz olabilir. Rüyada yılanla konuşmanın bir diğer rüya tabiri de menfaatinize olacak durumlarla karşılaşacağınızdır.

Rüyanızda yılan size hoş olmayan sözler sarf ederse, düşmanınızla tartışmaya girebilirsiniz.

Rüyada yılan yumurtası görmek: Size düşmanlık besleyen biri var ancak korkmanıza gerek yok. Çünkü bu kişi gayet güçsüz ve size zararı dokunamayacaktır.

Rüyada yılan beslemek: Rüyanızda yılan beslediğinizi görmüşseniz, bu yaşamınızın herhangi bir alanında ilerleme yaşayacağınız anlamına gelir. Terfi edebilir, maaşınıza zam alabilirsiniz. Bu durum aşk yaşamınız için de yorumlanabilir. Yeni biriyle tanışabilir veya sevgilinizle ilişkinizi resmiyete dökebilirsiniz.

Rüyada ejderha görmek: Rüyada görülen ejderha, güçleneceğiniz anlamına gelir. Servetiniz ve gücünüz artacak, konumunuz kuvvetlenecek demektir. Eğer ejderhadan korkmamışsanız, servetiniz sınırsız olacak ve gücünüz daim kalacaktır.

Bir kimsenin rüyada gördüğü ve ondan korkmadığı ejderha, o kimsenin kuvvet ve devletidir.

Rüyada yılan ısırması: Düşmanınız tarafından bir kötülük gelebilir ve bazı konularda zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada yılan yakmak: Rüyanızda bir yılanı yakmışsanız, düşmanlarınıza galip gelmekle kalmayıp, siz onlara bir kötülük yapacaksınız demektir.

Sokakta gezen yılanlar: Sokakta gezen yılanlar görmüşseniz, bulunduğunuz çevrede kötü olaylar geçecektir. Bu yer düşman saldırısına uğrayabilir, herhangi bir afetten zarar görebilir.

Rüyada yılan avlamak: Düşmanınıza karşı hamlelerinizde başarılı olacaksınız ve bu başarının sonunda bir menfaat elde edeceksiniz.

Rüyada yılan eti yemek: Rüyanızda yediğiniz yılanın eti çiğ ise, düşmanınıza galip gelirsiniz. Onun mallarına sahip olursunuz. Eğer rüyanızda yediğiniz yılanın eti pişmişse, hakkınız olan şeyi düşmanınızdan geri alırsınız.

Rüyada yılan zehirlenmesi: Rüyanızda yılan sizi zehirlemişse, düşmanınız size bir kötülük yapacak ve bundan olumsuz etkileneceksiniz demektir.

Yılan zehirlenmesi sonucu öldüğünü gören kimse, düşmanı tarafından öldürülür.

Rüyada yılandan kaçmak: Rüyanızda bir yılan görüp, ona fark ettirmeden kaçarsanız, düşmanınıza galip gelirsiniz.

Rüyada ölü yılan görmek: Rüyada ölü yılan görmenin tabiri, Allahın rüya sahibine yardım edeceği ve rüya sahibinin hiç çabası olmadan düşmanlarından kurtulacağıdır.

Yüksek yerde yılan görmek: Rüyanızda bir yılan tırmanarak yüksek bir yere ulaşırsa, sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Mutlu günler sizi bekliyor demektir. Rahata ve feraha yakın zamanda kavuşacaksınız.

Rüyanızda yüksek yerden bir yılanın indiğini görürseniz, o bölgede liderlik yapacağınız bir konuma ulaşırsınız.

Rüyada yılan tarafından yenilmek: Rüyada yılan tarafından yenilmek her ne kadar olumsuz bir rüyaymış gibi gözükse de, aslında hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibi devlet işlerine girişebilir. Girdiği devlet işlerinde başarılı olur. Eğer iş yeri sahibiyse, malında artış olur. Eğer bir yerde çalışıyorsa mevki sahibi olur.

Yılanların üstünden yürümek: Rüyanızda yerde bir sürü yılan bulunuyor ve siz bu yılanların üzerinden yürüyor ve geziyorsanız, bulunduğunuz bölgeye bol miktarda yağmur yağacaktır. Sel ve su basma tehlikesi olabilir.

Evden çıkan yılan: Herhangi bir evden yılan çıktığını görmek, o evde sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Yılan tutan kimse: Rüyanızda birinin eliyle yılan tuttuğunu görmeniz durumunda, düşman olduğunuz kişiden, düşmanlığınızı gizleyerek sinsice hareket edeceksiniz demektir.

Rüyada yılan görmek ile ilgili psikolojik yorumlar

Rüyada yılan görmek veya yılan tarafından ısırılmak gizli korkularınızın ve endişelerinizin olduğu anlamına gelir. Her şey çok yolunda gidiyor gibi gözükse de içten içe korktuğunuz bir durum, olay veya kişi olabilir. Rüyanızda gördüğünüz yılan, bilinçaltınızdan bu korkunuzun henüz su yüzüne çıkmadığının ancak yakın zamanda korkularınızı fark etmeniz gerektiğinin habercisidir.

Alternatif olarak, yılan günahları, tehlikeli ve yasak cinsel ilişkileri simgeler. Özellikle yatak üzerinde bulunan bir yılan görmek, cinsel korkularınızla ilintilidir. Bu cinsel korkular cinsel olarak özgüven eksikliği veya karşı tarafla ilgili olabilmektedir.

Olumlu bir sembol olarak yılanlar şifa, dönüşüm, bilgi ve bilgeliği temsil ederler. Bu kendini yenileme ve olumlu bir değişimin göstergesidir.

Rüyanızda bir yılan derisi görmek, hastalıklardan korunmayı temsil eder.

Rüyanızda iki kafalı bir yılan görmüşseniz, iki farklı ruh hali içinde olduğunuz anlamına gelebilir. Hissettiklerinizle, davranışlarınız birbirine ters olabilir. Bir diğer yandan karmaşık ilişkilerinizin de simgesi olabilir.

Rüyanızda gördüğünüz yılanın gözleri veya başı yoksa, çevrenizdeki tehlikeleri görmezden geliyorsunuz demektir. Sizi korkutan, kaygılandıran ve size tehlikeli gelen durumları kabullenmeniz gerekir.

Çocukların rüyasında yılan görmesi, arzu ve isteklerini temsil edebilir.

Rüyada anakonda görmek psikolojik yorum: Rüyanızda anakonda görmeniz yaratıcılık potansiyelinizi simgelemektedir. Bu tür büyük yılanlar ayrıca cinselliği de sembolize eder. Cinsel ilişkinizin daha uyumlu olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada boğa yılanı görmek psikolojik yorum: Rüyanızda boğa yılanı görmeniz, bazı kişisel ilişkilerinizde kısıtlanmışlık hissinizin açığa çıkmasıdır. Alternatif olarak, rüyada boğa yılanı görmek bastırılmış cinsel dürtüleri simgelemektedir.

Rüyada yılan görme ile ilgili değişik uzmanlardan rüya tabirleri

Tiflisi Tabirleri

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada yılan görmenin on tabiri vardır:

1 - Gizli düşman
2 - Geçim
3 - Esenlik
4 - Yöneticilik
5 - Ordu komutanlığı
6 - Baht
7 - Kadın
8 - Murat
9 - Erkek evlat
10 - Sel.

Allame Meclisî

Yılan görmek; cimri bir arkadaş edineceğinize…
Yılan eti yemek; mal ve menfaat elde edeceğinize…
Yılanla dövüştüğünüzü ve onu alt ettiğinizi görmek; düşmana galip geleceğinize…
Yılanı bir sandığa veya torbaya koyduğunuzu veya kucağınıza aldığınızı görmek; mal ve menfaat elde edeceğinize…
Evinize yılan girdiğini görmek; bir sıkıntı yaşayacağınıza…
Yılan öldürmek; düşmanı öldüreceğinize veya etkisiz hâle getireceğinize işarettir.

İbn-i Sîrîn

Yılan; gizli düşmana yorulur.
Evde yılan olduğunu görmek; gizli düşmanınızın aileden biri olduğuna…
Çölde yılan görmek; düşmanınızın yabancı olduğuna…
Yılanla boğuştuğunuzu görmek; düşmanla husumet edeceğinize…
Yılanın size galip geldiğini görmek; düşmanınıza yenik düşeceğinize…
Sizin yılana galip geldiğinizi görmek; düşmanınızı alt edeceğinize…
Yılan eti yediğinizi görmek; hükümet işlerinde yüksek bir mevkie geleceğinize…
Yılanı ikiye ayırdığınızı görmek; düşmanınızın malını yiyeceğinize…
Ölmüş bir yılan görmek; bir afetin sizden uzaklaşacağına işarettir.

Kirmanî

Beyaz bir yılan yakaladığınızı görmek; büyüklüğe…
Yılanın sizden kaçtığını görmek; düşmanınızın zayıf olduğuna…
Siyah yılanlar görmek; düşmanınızın çokluğuna…
Yeşil yılan görmek; düşmanınızın zahit ve salih biri olduğuna…
Sarı yılan görmek; düşmanınızın hasta olduğuna…
Kırmızı yılan görmek; düşmanınızın zevke düşkün biri olduğuna…
Etrafınıza çok sayıda yılan toplandığını görmek; akrabalarınızın size düşman olacağına işarettir.

Cabir Mağribî

Ağzınızdan, burnunuzdan, kulağınızdan vs. yılan çıktığını görmek; çocuklarınızın size düşman olduğuna veya olacağına…
Herhangi bir zarar görmeden yılan yakalamak; saygınlık kazanacağınıza, muradınıza ereceğinize ve arzu ettiğiniz şeyleri elde edeceğinize işarettir.

Çağdaş Ulema

Yılan görmek; bir entrikaya karşı dikkatli olmanız gerektiğine…
Yılan tarafından sokulmak; bir kimsenin hile ve entrikaları yüzünden sıkıntı yaşayacağınıza…
Kobra yılanı görmek; aşkta mutluluğa ve evlilikte tehlikeye…
Kobra yılanı tarafından ısırılmak; kötü arkadaşlardan veya arkadaşlıklardan uzak durmanız gerektiğine, aksi takdirde zarar göreceğinize işarettir.

İhya Rüya Tabirleri

Gizli düşmana, kadına, çocuğa, esenliğe, saltanata, beyliğe, kişinin geçimine;
Vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek aile fertlerinden birinin düşmanlığına,
Ağızdan yılan çıkması kötü söz söyleyerek bundan zarar görmeye,
Yastık veya yatağı üzerinde yılan öldürmek işinin vefat etmesine,
Boğazından yılan çıkıp toprağa girdiğini görmek ecelinin yaklaşmasına,
Yılanla boğuşmak düşmanından zarar görmeye,
Yılanı öldürmek yahut kesmek düşmanına galip gelmeye,
Yılan tutmak korktuğu şeyden eminolmaya,
Yılana sahip olup ondan korkmadığını görmek yüksek derecelere,
Büyük yılan büyük ve güçlü düşmana,
Küçük yılan zayıf düşmana,
Ağzına yılan girdiğini görmek ilim ehli olmaya,
Yılanın uçarak yükseldiğini görmek sevinç ve sürura ermeye,
Yir yere yılan düşmesi, oranın yöneticisinin vefatına,
Başının üzerinde yılan görmek devlet kademesinde itibar sahibi olmaya,
Kab dolusu yılan görmek müslümanlara buğzetmeye,
Yeşil yılan din düşmanına
Etrafında yılanlar görmek yakınlarının düşmanlığına, onların sokamaması zarar verememelerine,
Yılandan korkmak düşman şerrinden emin olmaya,
Evde görülen yılan evdeki düşmana, hariçte görülen yılan dışarıdaki düşmana,
Yılanın eti, kemiği ve derisi düşmanın malına,
Yılanın kendisiyle konuştuğunu görmek düşmanı ile barışmaya yahut hayır ve menfaate ermeye,
Yılanın kendisine fena söz söylediğini görmek düşmanı ile kavga etmeye yahut düşmanı yüzünden zarara uğramaya,
Altın, gümüş ve diğer madenlerden yılan görmek büyük hayra,
Arkadan yürüyen yılan hileli düşmana işaret eder.

Seyyid Süleyman

Yılın hilekar bir düşmanı temsil eder. Evinde yılan görenin düşmanı, içeridedir. Hanesinin dışında yılan görenin düşmanı, dışarıdadır. Yılanın eti, derisi, kanı vs. düşmanın malıdır. Bir yılanı öldüren, eliyle parçalayıp kaldıran; hem düşmanını yener, hemde onun malını alır. Yılanın kendisine güzel bir şey söylediğini gören, düşmanıyla barışır. Bir rivayete göre hayır ve menfaat bulur yahut sevinmesine vesile olacak bir mala kavuşur. Yılanın kendisine kötü bir söz söylediğini gören, düşmanıyla kavga eder veya onun yüzünden zarara uğrar. Yılanın kendisine itaat ettiğini gören, ni'met, makam ve i'tibar sahibi olur. Serveti artar. Madenden bilhassa altın ve gümüşten yılan görmek; büyük hayırdır.

Kirmani demiştir ki: Beyaz bir yılan tuttuğunu gören, büyük mertebeye nail olur. Yanında küçük yılanlar olan siyah bir yılan görenin; malı, itibarı ve yardımcıları artar. Yeşil yılan, din düşmanının sembolüdür. Sarı yılan; hastalık ve zayıf düşmandır. Kırmızı yılan, akrabaları ve taraftarları çok ve kuvvetli bir düşmana delalettir. Kanatlı yılan gören ve onu istediği gibi idare eden, servet sahibi olur. Talihi yaver gider. Ayaklı yılan; Güçlü bir düşmanın ifadesidir. Etrafında birçok yılanlar görenin akrabaları, kendisine düşmanlık ederler. Bu yılanların kendisini soktuğunu gören, akrabalarının zararına uğrar.

MollaCami Tabiri

Rüyada iri ve uzun yılan görmek, korkuya işfunduszeue.info de, iri ve uzun yılan, aile, kadın ve evlattan düşmanlığa işarettir. Bazen de, bu rüya, yaramaz, korkunç ve şerli komşuya işarettir. İri ve uzun bir yılana sahip olduğunu gören kimse büyük bir saltanata nail otur. Rüyada yılan, bir düşman yahut bir devlet ya da, bir hazine veya bir kadın yahut da bir çocuktur. Bir kimsenin rüyada gördüğü ve ondan korkmadığı ejderha, o kimsenin kuvvet ve devletidir. Yılan, mal sahibi düşmandır. Yılanı kendi evine soktuğunu gören kimse, o yılan kendisine hile edecek bir düşmanıdır. Yılanı tuttuğunu gören kimseye emniyet içerisinde bir düşman tarafından mal gelir. Eğer yılanı öldürdüyse düşmanına galip olur. Kendisini yılanın ısırdığını gören kimseye düşmanı tarafından bir eza ve meşakkat erişir. Rüyada yılanın yaktığını görse, düşmanım katleder ve düşmanlarına galip gelir. Yılanın uçtuğunu görse, düşmanları başka bir yere gider.Küçük yılan, küçük çocuktur. Küçük bir yılanı öldürdüğünü görse, küçük çocuğu vefat eder. Rüyada, sokaklarda yılanların gezdiğini görmek o yerde harbin meydana gelmesine işarettir. Yılan avladığını gören kimse düşmanına hile yapmakla onlardan bir şey elde eder. Siyah yılan, hile ve yaramazlığı cihetiyle düşmanının en şiddeti isidir. Yılanın beyazı, zayıf ve kuvvetsiz düşmandır. Bir kimse rüyada, yılanı deliğinden girip çıktığını görse, o kimseyi mahzun edecek şeytanın tasallutuna işarettir. Rüyada yılanla kavga ettiğini görse, kuvvetli düşmanı ile harbeder ve düşmanından korkar ve birbirlerinden ayrılırlar. Eğer yılan onu soksa, bir musibete düşer ve halas olmadan ümid kesilir. Kendi döşeğinde bir yılan öldürdüğünü gören kimsenin hanımı vefat eder. İki parça edilmiş yılanın parçalarını eline aldığını gören kimse, düşmanı bulunan bir kimseden istifade eder. Rüyada yılanın erini çiğ olarak yediğini görse, düşmanına ve düşmanının malına zafer bulur ve bu sebeple sevince erişir. Yılanın etini pişirerek yediğini görse, düşmanına galip ve cihat yüzünden helal mala nail olur. Yılanın, kendisini zehirleyerek vücudunun şiştiğini gören kimsenin bir düşmanı ile düşmanlığı otur ve kendisine istenmeyen bir şey isabet eder. Yılanın zehiri kendisine tesir edip et ve kemiklerini birbirinden ayırdığını görse, o kimse düşmanı ile harbeder ve mağlup olur. Ailesi ve çoluk çocuğu muhtelif şehirlere dağılır.


Rüyada boğa görmek

Rüyada boğa görmek

Rüyada boğa görmek ne anlama gelir, rüyanızda boğa gördüğünüzde bunun rüya taibrleri açısından yorumu nedir?

Rüyada büyük balık görmek

Rüyada büyük balık görmek

Rüyada büyük balık görmek ne anlama gelir, rüyada büyük balık görmenin rüya tabirleri açısından yorumu nedir?

Rüyada koyun görmek ya da koyun kesmek

Rüyada koyun görmek ya da koyun kesmek

Rüyanızda koyun görmek ya da koyun kesmek ne anlama gelir, rüya tabirleri açısıdan rüyada koyun görmenin yorumu nedir?

Rüyada bebek görmek

Rüyada bebek görmek

Rüyanızda bir bebek görmenizin ne anlama geldiğini ve rüyada bebek görmenin rüya tabirleri açısından yorumunu sayfamızda öğrenebilirsiniz.



Rüyada Yılan Görmek, Öldürmek Yılan Isırması Ne Demek Neye Yorumlanır?

İslami rüya yorumlarında rüyada yılan görmek şeytani asılsız rüya olarak tabir edilmektedir. Korkutucu rüyaların görülmesi halinde anlamı ne şekilde olursa olsun başkalarına anlatmamak ve Cenâb-ı Hakk'a sığınmak gerekir. Rüyada yılan hain ve sinsi düşmana demektir.Rüya tabiri yapan yorumculara göre yılanlar her toplumda farklı anlamlar taşıdığından dolayı rüyanın kesin bir tanımını yapmak zordur. Genel olarak, rüyada yılan görmek gizli düşmanlık, iktidar veya kişinin geçimine işaret eder. Yılan bazen devleti, kadını ve çocuğu simgeler.

İmam Cafer Sadık (r.a)'ın tabirlerine göre rüyada yılan görmek, farklı anlamlara sahip olan on tabir içermektedir. Bu tabirler arasında gizli düşmanlık, geçim, esenlik, yöneticilik, ordu komutanlığı, baht, kadın, murat, erkek evlat ve sel gibi farklı anlamlar bulunur. İmam Cafer Sadık (r.a)'ın bu tabirleri rüya yorumlamalarında kullanılmaktadır.

Rüyada yılan, genel olarak rüya sahibinin gizli bir düşmana sahip olduğunu gösteren bir işarettir. Rüyada görülen yılan, rüyayı gören kişinin çevresinde onun kötülüğünü isteyen bir düşmana yorumlanır. Ayrıca, yalnızca iyi günlerde yanında olan ve çıkarları için yakın olan arkadaşlara da işaret etmektedir.

Yılan rüyası, genellikle kişinin var olan düşmanlarıyla mücadele etmesi ve onları yenmesi gerektiğine işaret eder. Ayrıca, bazı alimler rüyada yılan gören kişinin ilerleyen süreçte maddi kazançlarının azalacağını da yorumlamışlardır. Yılan rüyaları genellikle gizli düşmanlıklara işaret eder.


1- Rüyada Yılanın Sürünerek Gelmesi

Rüyanızda sürünerek yılanın size doğru geldiğini görmekse düşmanlarınızın birleşerek, bir araya gelip size karşı tehlike oluşturacaklarına işarettir.


2- Rüyada Mavi Yılan Görmek

Rüyada mavi yılan görmek, rüya sahibinin bir erkek düşmanının olduğuna işaret eder. Bu düşman, rüya sahibinin adımlarını ve her yaptığını izleyen ve gözlemleyen biri olduğu için dikkatli olunması gerektiğini gösterir. Bu düşmanın niyetleri hakkında tedbirli olmak önemlidir. Mavi yılan aynı zamanda sinsice ve gizlice işler karıştıran bir kişiye de işaret etmektedir.


3- Rüyada Yılan Öldürmek

Düşmanınızı yeneceğinize işarettir. Rüyada yılan öldürmek düşmanı yenmek şeklinde ifade edilmiştir. Düşmana karşı zafer elde etmek demektir.

Rüyada Sokaklarda yılan öldürmek, savaş ve kavga anlamına gelir. Bu şekil rüyayı görenin düşmanlarını alt edeceğine yorum edilir.

Sürünen Yılan rüyası

4- Rüyada Yılanla Kavga Etmek

Yılanla boğuşup kavga etmek düşmanınızla kavga etmeye, zarar görmeye yorumlanır. Kuvvetli düşmanı ile harp eder ve düşmanından korkar ve birbirlerinden ayrılırlar. Eğer rüyasında yılan onu soksa, bir musibete düşer ve halas olmadan ümit kesilir. İki parça edilmiş yılanın parçalarını eline aldığını gören kimse, düşmanı bulunan bir kimseden istifade eder.


5- Dev Yılan Görmek

Büyük bir mücadeleye delalet eder. Mücadele uyarısı şeklinde de ifada eder. Olası tehlike ve tehlikeye karşı kararlılık anlamına gelmektedir.


6- Rüyada yılan ısırması

Düşmandan gelecek zarara yorumlanmıştır. Rüyada yılan ısırması, kişinin düşmanı aracılığıyla gelecek eza ve meşakkattir. Isırılan kimsenin haram mal kazandığına işarettir. Aynı zamanda rüyada yılan ısırması, düşmanının kendisini üzeceğine, sıkıntı çekeceğine yorumlanır.

Rüyada Yılan Isırması

7- Rüyada Yılan Yemek

Yaptığınız işten fayda sağlayacağınıza, menfaat, sevinç, izzete tabir olunur. Yılanın etini çiğ yemek, düşman üzerine galip gelmeye, düşmanın malından nasiplenmeye yorum edilir. Düşmanına karşı zafer elde eder. Sevince erişir.


8- Rüyada Kırmızı Yılan Görmek

Kişinin rüyasında kırmızı yılan görmesi endişeye yorumlanır. Büyük kırmızı yılan korku anlamına gelmektedir.

Bazen de bu rüya kötü, yaramaz ve ahmak komşuya da delalet etmektedir. Rüyada zehirli iri kırmızı yılan mal sahibi düşmandır. Çünkü zehrin tabiri maldır.


9- Rüyada Yılan Başı Ezmek

Yumrukla yılanın başını ezmek, düşman üzerine galip gelmeye, düşmanı yeneceğinize yakın zamanda kudret ve kuvvette yorumlanır.


Yılan Eti Görmek

Düşmandan mala delalettir. Rüyada yılanın eti, kemiği, derisi, kanı düşmanın malına delalettir. Rüyada yılanla konuşmak düşmanla barışmaya işarettir.

Ağızdan yılan çıkması

Vücudundan Yılan Çıkması

Aile bireylerinden birinin düşmanlığına yorulur. Kötü söz söyleyip, söylediğiniz sözlerden zarar görmeye yorumlanır.


Üzerinde Yılan Görmek

İlim ehli olmaya yorumlanır.


Rüyada Yılanın Uçtuğunu Görmek

Yılanın uçarak yükseldiğini görmek sevinç, sürura ermeye yorulur. Yılanın uçarak yüksek bir yere konduğunu görmek, gönül süruruna delalet eder. Kişi rüyasında yılanı uçtuğunu görse, düşmanları başka yere gider.


Rüyada Evin İçinde Yılan Görmek

Rüyada evin içinde yılan görmek, genellikle yakın birinin rüya sahibine düşmanlık yaptığını işaret eder. Bu düşmanlık, kişinin canını sıkmak veya zarar vermek anlamına gelmez. Acak kişi farkında olmadan rüya sahibine olumsuz etkilerde bulunacağı demektir. Ayrıca, evde yılan görmenin başka bir yorumu da evde tartışma yaşanacağıdır. Rüyada evde yılan olduğunu görmek, yakın birinin size kötü niyetle baktığı anlamına gelir. Bu rüya, aile içinde bazı tartışmaların yaşanabileceğini gösterir. Rüyada evde yılan yakaladığını görmek ise, ailesine düşmanlık besleyen bir kişinin varlığını ve bu kişinin kendini belli edeceğini ifade eder.

Rüyada Evde Yılan Görmek

Rüyada evde yılan görmek genellikle düşmanın kötülüğüne işaret eder. Yılanın evin içine girmesi, hile yapmaya çalışan bir düşmana yorumlanır. Bu rüya, karı-koca arasında kavgaya neden olabilecek bir gelişmeyide belirtir. Ayrıca rüyada evde yılanlar görmek, uyuyan düşmanlara da işaret eder. Evin dışında bir düşmanın varlığını gösterir. Evden yılanın geldiğini görmek, rüya sahibinin etkileneceği biri tarafından üzüntü yaşayacağına işaret eder.


Rüyada Kara Yılan Görmek

Kişinin rüyada kara yılan görmesi, karşısına çıkacak olan büyük sorunlara işarettir. Kişinin karşısına çıkacak olan sorunlara ve sıkıntılara karşı soğukkanlı olacağına, maddi kazancını daha çok arttıracağına delalet eder.


Başının Üzerinde Yılanlar Görmek

Başının üzerinde yılanlar görmek devlet kademesinde itibar sahibi demektir.


Rüyada Yılan Tutmak

Korkunun gitmesine, yılanı tuttuğunu gören kimseye emniyet içerisinde düşmanından mal gelir.

rüyada yılan öldürmek

Rüyada Yılandan Korkmamak

Rüyada yılandan korkmamak, yüksek mevkilere işaret eder. Korkulan şeylerden kurtulmak anlamına gelir. Rüyada korkulmayan yılan, kişinin güç ve devletini temsil eder. Rüya sahibinin yılandan korkmaması, her alanda yükselerek birçok başarı elde edeceği bir döneme gireceğini gösterir. Rüya sahibi, önemli bir konuma ulaşacaktır. Bu rüya, kişinin kendisine düşmanlık besleyen düşmanlarına karşı korkusuz olacağına işaret eder.


Rüyada Yılandan Korkmak

Rüyada yılandan korkmak, düşmanın kötülüğünden korunmaya işaret eder. Yılandan korkan biri, karşılaştığı sorunlarla başa çıkabilecektir. Sıkıntıların sona ereceği ve huzurlu bir hayat süreceği anlamına gelir. Eğer rüya sahibi yaşlıysa, iş hayatında istediği mevkiye ulaşacağını gösterir. Aynı zamanda kişinin gerçek hayattaki somut sorunların ortadan kalkacağına işaret eder. Bu rüya, keyifli bir hayat sürme beklentisini de gösterir.


Rüyada Büyük Yılan Görmek

Rüyada büyük yılan görmek, kişinin etrafında sinsi ve kötü niyetli insanların olduğuna ve düşmanlarının güçlü olduğuna işaret eder. Aynı zamanda aile içinde veya akrabalar arasında anlaşmazlık veya kavga yaşanabileceğini gösterir. Büyük yılanlar büyük düşmanları temsil ederken, uzun ve iri bir yılan görülmesi rahatsızlık ve korku veren durumlar olduğunu gösterir. Bu rüya, dikkatli olmayı ve çevresindeki insanlara karşı tedbirli olmayı gerektirir.


Rüyada Çok Sayıda Yılan Görmek

Rüyada çok sayıda yılan görülmesi düşmanın çokluğuna delalet eder. Etrafınızda iyi görünen, kötü insanlara işaret eder. Rüyada bir sürü yılan görmek dost ve düşmanı ayırmanız gerektiğini ifade eder. Gerçek dostlara daha çok zaman ayırmaya işarettir.


Rüyada Yılan Saldırması

Uyarı niteliğindedir. Dikkatli olunması gerektiğini ifade eder. Düşmanın sizi takip ettiğine delalettir. Beklenmedik şekilde ortaya çıkan zorlukları göstermektedir.


Rüyada Renkli Yılan Görmek

Rüyada renkli yılan görmek, sinsi kişileri temsil eder. Bu yılanlar, dost gibi görünerek zarar vermeye çalışan insanları simgeler. Rüyada çok renkli yılanlar görülmesi ise bereket ve bolluk anlamına gelir. Bu dönemin yağmurlu ve verimli geçeceği ve rüya sahibinin evine bolluk geleceği şeklinde yorumlanır. Eğer rüya sahibi çok renkli yılanların arasından geçtiğini görüyorsa, çevresinde birçok farklı düşmanın olduğunu ifade eder. Bu rüya, kişinin hayatında kin besleyen ve kötü niyetli insanların ortaya çıkacağına işaret eder.


Ölü Yılan

Düşmanınızın öldüğüne işaret eder. Size zarar verecek kimselerin zararlarının kendilerine döndüğünü ifade eder. ölmüş yılan, korkulardan kurtuluş şeklinde ifade edilir.


Rüyada Yavru Yılan Görmek

Rüyada yavru yılan görmek, hayatında zayıf bir düşmanın olduğunu ifade eder. Bu düşman sizi takip eder, ancak gücü yeterli değildir. Aynı zamanda rüyada yavru yılan rüyası, olumsuz olayların kolaylıkla atlatılacağı demektir. Yavru yılanın görülmesi, size zarar verme potansiyeli olan, ancak henüz gücünü kullanmayan bir düşmana işaret eder. Ayrıca maddi kayıplardan hızla toparlanma anlamına da gelir. Rüyada yavru yılan görmek, çocuklara karşı iyimser olmanız gerektiğini ve gizli düşmanlara dikkat etmeniz gerektiğini gösterir.


Rüyada Küçük Yılan Görmek

Rüyada küçük yılan görmek, genellikle küçük düşmanları temsil eder. Ayrıca küçük yılan, beklenmedik tehlikelerin hala var olduğunu gösterir. Bu rüya, olumsuz olayların kolaylıkla atlatılacağına işaret eder. Kişi çevresindeki düşmanları hızla mağlup edecek ve zararlardan kurtulacaktır. Ayrıca maddi kayıplardan hızla toparlanma anlamına gelir. Rüyada ev içinde küçük yılan görmek, olayların yeni başladığını gösterir. Küçük siyah yılan görme durumu ise genel olarak olumsuz durumların aşılacağını ve düşmanın takva sahibi biri olduğunu ifade eder. Bu rüya, zahmete, niyete ve husumete işaret eden anlamlar içerir. Yanında küçük yılanlar olan bir yılan görenin; malı, itibarı ve yardımcıları artar.


Rüyada Yeşil Yılan Görmek

Din düşmanı bir kimseye yorumlanır. Rüyada yeşil yılan görmek dinin düşmanı demektir. Bazı kere de rüyada yeşil yılan düşmanınızın zahit ve salih biri olduğuna delalet edilmektedir. Yani görünüşte iyi biri gibi görünürken, içte ise sinsi hain bir kimseye yorumlanır.

Rüyada Yeşil Yılan Görmek

Etrafında Yılanlar Görmek

Yanında, etrafında yılanlar görmek yakınlarınızın düşmanlığına yorumlanır.


Rüyada Yılan Yakalamak

Yüksek mevki ve makama işaret eder. Kişinin rüyasında yılan yakalaması saygın bir kişi olacağını ifade eder. Yine Rüyada yılan tutmak korktuğu şeyden emin olmaya işarettir.


Sokakta Yılan Görmek

Sokakların, yılanların istilasına uğradığını ve burada yılanların gezdiğini görmek, o bölgede savaşın meydana geleceğine tabirdir.


Rüyada Yılan Kovalaması

Gerçek hayatta da yanlış olduğunu bildiğin bir şeyden kaçtığın anlamına gelir. Hayatında bildiğin bir yanlışı düzeltmek konusunda karar vermek gerektiğini ifade etmektedir.


Yılanla Konuşmak

Rüyada yılanla konuşmak düşmanınızla barışmaya, menfaat, hayra işarettir. Rüyada yılanın kötü söz söylemesi, düşmanla kavga etmeye ya da düşman yüzünden zarara uğramaya yorum edilir.


Rüyada Altın Yılan Görmek

Gümüş, altın ya da diğer madenlerden yılanlar görmek büyük hayır demektir.


Rüyada Yılanın Arkadan Gelmesi

Rüyada arkadan yürüyen yılanlar görmek hileli düşman demektir.


İri Uzun Yılan Görmek

Uzun yılan korkuyu ifade eder. Bazen de, iri yılan, kadın, evlat ya da aileden düşmanlığa işarettir. Yaramaz komşuya da yorumlanmaktadır. Tabirciler uzun, iri yılana sahip olduğunu gören kişinin büyük bir saltanata sahip olacağına belirtmektedir.


Rüyada Sarı Yılan Görmek

Sarı yılan düşmanınızın hasta olduğuna delalet etmektedir. Rüyada sarı yılan görmek, hayırlara yorulmaz. Maddi durumu iyi bir kimsenin çevresindeki insanları etkisi altına almasına yorulur. Rüyada sarı yılan, art niyetli ve kötülük düşünen sinsi insana yorulur.


Yılan Avlamak

Düşmanına hile yapmakla, düşmanlarından bir şeyler elde edeceğine tabirdir.


Rüyada Siyah Yılan Görmek

Rüyada siyah yılan güçlü düşmanı temsil eder. Siyah yılan, hile ve yaramazlığı cihetiyle düşmanının en şiddeti işidir. Yine rüyada siyah yılan görmek ordu generallerine tabirdir.


Rüyada Beyaz Yılan Görmek

Yılanın beyazı, zayıf ve kuvvetsiz düşmandır. Rüyada beyaz yılan, zayıf düşman demektir. Size zarar veremeyecek biridir. Kirmanî demiştir ki: rüyada beyaz yılan tutmak veya bu yılana malik olmak, yüksek mertebelere naili yete delalettir.


Rüyada Yılan Pişirmek

Düşmanına karşı zafere, cihat yüzünden helal mala sahip olur.


Boyuna Yılan Dolanması

Kişinin boynuna bir yılanın dolanmış olduğunu görmesi, malının zekâtını vermediğine alamettir.


Rüyada Yılan Sokması

Kişinin mahsurlu ve yasak bir şeyi yapması demektir. Aynı zamanda rüyada yılan sokması, birinin hile ve entrikaları yüzünden sıkıntı yaşamaya yorumlanmaktadır. Bazen de rüyada yılan sokması bazı kişilerin düşmanlığına, yılanların sokamaması zarar verememelerine yorulur.


Rüyada Kahverengi Yılan Görmek

Kahverengi yılan, kötülüklerden kurtulmak için mücadeleye delalet etmektedir. Hane içindeki sorunlara işaret etmektedir. Ailenize daha çok vakit ayırmanıza işaret etmektedir.


Rüyada Yılanın Konuşması

Yılanın size güzel bir söz söylediğini gördüyseniz, bir düşmandan erişecek hayır ve sevince işarettir. Rüyada yılanın kendisine güzel bir sözle hitap ettiğini görmek, düşmanınızla barışacağınıza işaret eder.


Rüyada Yılan Sütü İçmek

Allahu Teâlâ'nın razı olacağı bir ameli işlemeye delalet eder.


Rüyada Kobra yılan görmek

Rüyada kobra yılanı görmek, rüya sahibinin yakın çevresinde bir düşman olduğunu ve kötü olaylar yaşanabileceğini işaret eder. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibini dikkatli olması konusunda uyarır. Yılanlar düşman anlamına gelir ve zehirli kobra yılanları daha da tehlikeli bir düşmanı temsil eder. Rüyada kobra görmenin genellikle bir düşmanın varlığına yorumlandığı bilinir. Bu güçlü düşmanın, rüya sahibine zararlar vermeye çalışacağı anlamına gelir. Ayrıca rüya sahibi çevresindeki insanlara karşı dikkatli olmalı ve olumsuz enerjilere karşı tedbirli olmalıdır.

Rüyada Yılan görmek

Kıvrılmış Yılan Görmek

Kurtulması zor olan duygusal enerji ve bağları ifade eder.


Cinsel Organının Yılan Olması

Hanımının akrabaları tarafından bir düşman kazanmaya işarettir.


Elinde Başında Yılan Olması

Yılandan elleri üzerine mal bulaştığını görmek, düşmanın sıkıntısına ve düşmanının malından yarar sağlayacağına işaret eder. Başında yılanının olduğunu görmek, rüya sahibinin şanının melikler yanında yüce olacağına alamettir.

Rüyada Yılan Isırması

Bahçe Bostanın Yılanlarla Dolması

O bostandan meydana gelecek büyüme ve gelişmeye, nebatatın fazlalığına ve bereketine delalet eder.


Yılan Derisi

Yılanın derisini Altın olarak bulmak, meliklerin hazinesinin ele geçmesine işarettir.


Koynunda yılan görmek

Nablusî demiştir ki: Koynunda yılan olduğunu ve bunu iki parça etse, düşmanından intikamını alır.


Yılan Çiğnemek

Ezerek yılanların üstünde gezmek, sel meydana geleceğini belirtir. Büyük bir yağmurun yağacağına işarettir. Rüyada bir yılanı beline sardığını görmek, bele takılan kemere delalet eder.


Rüyada Su Yılanı Görmek

Ebu Saidü'l-Vaâz demiştir ki: mal ve menfaate çıkar. Su yılanı görmek, kadri yüce bir zatla sohbete, ejderha görmek kuvvetin ziyadeliğine çıkar. Rüyada yılanların içinde olduğu dolu bir kap, kutu görmek, rüyayı görenin Müslümanlara karşı düşmanlığına yorumlanır.

Rüyada Zararsız Yılan Görmek

Rüyada zararsız yılan görmek, genellikle olumlu şekilde yorumlanır. Her ne kadar yılanlar genellikle tehlikeli düşmanları simgelese de bazen rüyalarda zararsız yılanlar da görülebilir. Zararsız yılanı rüyada görmek, rüya sahibinin bir dönüşüm geçireceği demektir. Yakın zamanda yenileneceğine işaret eder. Eğer rüyada korkmadığınız, zehri olmayan bir yılan görüyorsanız, bu altın gibi değerli şeylerin elinize geçeceği anlamına gelir. Bu rüya, olumlu gelişmelere ve fırsatlara işaret eder.


Rüyada Engerek Yılanı Görmek

Rüyada engerek yılanı görmek, düşmanlarınızın size karşı bir komplo hazırladığı anlamına gelir. Dikkatli olmanız gerektiğine işaret eder. Engerek yılanı rüyası, olumlu bir şekilde yorumlanmaz. Hasımlarınızın size karşı bir tuzak kurduklarını gösterir. Adımlarınızı dikkatli atmanız gerektiğine işaret eder. Bu rüya, sizin hakkınızda olumsuz niyetlerin olduğunu ve tedbirli olmanız gerektiğini gösterir.

Kobra yılanı görülmesi

Rüyada Yılan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz, Yeşil, Siyah Yılan Isırmasının ve Sokmasının Anlamı

Rüyada yılan görmek konusunun irdelendiği çok sayıda rüya tabiri kaynağı vardır. Rüyada siyah ve yeşil yılan görmek şeklinde ayrı ayrı tabirlerin varlığı da dikkat çeker. Rüyada beyaz yılan görmek, yılan ısırması ve yılan öldürmek ile ilgili de farklı yorumlar yapılmıştır. Rüyada sarı yılan görmek de olumlu ve olumsuz şekilde yorumlanmıştır. Rüyada büyük ve küçük yılan görmek, rüyada evin içinde bir sürü yılan görmek gibi konunun merak edilenleri için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Rüyada Yılan Görmek

Rüyada yılan görmek ile ilgili farklı yaklaşımlar sergileyen tabirciler olmuştur. Kimi tabirciler rüyada yılan görmeyi hayırla yorumlamış olsalar da genellikle bu rüyayı olumsuz şekilde yorumlayanlar ağırlıktadır. Rüyada yılan görmek gizli düşman ve geçim zorluğuna işarettir. Yılan bazı durumlarda kadın, çocuk ve devlet işlerine de yorumlanır. Cafer-i Sâdık (R.A.) de bu rüyayı selamet, zevce ve hayırlı evlada yorumlamıştır.

Rüyada Siyah Yılan Görmek

Rüyada görülen rüyanın rengi de yapılan yorumun niteliğini belirler. Rüyada görülen siyah yılan güçlü düşmana işarettir. Siyah yılan, hile yolu ile rüya sahibine yaklaşan gizli düşmana yorumlanır. Rüyada siyah yılan görmeyi asker kişilere yorumlayan tabirciler de vardır. Rüya sahibi, asayiş konularından kaynaklı olarak sıkıntı yaşayabilir. Yaşanacak sorunlar başkalarının hatalarından kaynaklı olabilir.

Rüyada Yeşil Yılan Görmek

Rüyada yeşil yılan görmek din düşmanı bir kişiye işaret eder. Bu din düşmanı esasında Salih bir kimsedir. İnsanları kandıran din düşmanı, çevredekilerin dini hassasiyetlerini kullanarak yakın çevreye zarar vermektedir. Görünüşte iyi biri gibi görünen düşman, sinsi planlarla insanları tuzağa çekmektedir. Rüya sahibi de din düşmanının oyunlarından kaynaklı olarak zarar görecektir. Rüya sahibi çevresine karşı dikkatli olduğunda zararı en aza indirebilme iradesine sahiptir.

Rüyada Beyaz Yılan Görmek

Rüyada beyaz yılan görmek, kuvvetsiz ve zayıf düşmana işarettir. Çevrenizdeki düşman çok yakınınızda olsa da size zarar verecek kudrette değildir. Kirmani, yaptığı rüya tabirinde beyaz yılan görmek tabirine de yer vermiştir. Bu tabire göre rüyada beyaz yılan görmek ya da beyaz yılanı tutmak, yüksek mertebelere ulaşmaya işarettir. Rüya sahibi yakın zamanda bir kısım sıkıntılar yaşasa da iş hayatında önemli başarılara imza atacaktır.

Rüyada Sarı Yılan Görmek

Rüyada sarı yılan görmek genellikle hayra işaret etmez. Rüyada görülen sarı yılan, düşmanın hasta olduğuna yorumlanır. Maddi durumu iyi olan düşman, art niyetli ve kötü davranışları ile çevresini etkisi altına almaktadır. Fakat düşmanın rüya sahibine zarar verecek kudreti yoktur. Sinsi şekilde hareket eden düşman, zaman zaman rüya sahibinin çok yakınına kadar gelmektedir. Düşman her ne kadar sinsi olsa da rüya sahibi düşmanın sinsiliğinden zarar görmeyecektir.

Rüyada Büyük ve Küçük Yılan Görmek

Rüyadaki yılanın büyüklüğü de rüyanın yorumlanmasına etki eden bir husustur. Rüyadaki yılanın küçüklüğü, düşmanın zayıflığına işarettir. Büyük yılan ise düşmanın büyük olmasına yorumlanır. Yılanın büyüklüğünü evlada yorumlayan tabirciler de olmuştur. Büyük yılan hayırlı evlada, küçük yılan ise evlattan yana sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Rüyada Evin İçinde Bir Sürü Yılan Görmek

Rüyada görülen yılanın sayısı da rüya yorumunu etkileyen hususlardan biridir. Rüyada görülen yılanların rüya sahibinin evinin içinde olması, kişinin çok sayıda düşmanı olduğuna yorumlanır. Ayrıca bu düşmanlar rüya sahibine çok yakındır. Evi ile içli dışlı olan bu düşmanlar nedeniyle kişinin zarara uğrama ihtimali çok yüksektir. Bu nedenle rüya sahibi dostlarına daha fazla zaman ayırmalıdır.

Rüyada evin içinde çok sayıda yılan görmek, uyarıcı bir rüya olarak nitelendirilmiştir. Etrafını art niyetli kişiler sarmış olan rüya sahibi, çevresine karşı çok dikkatli olmalıdır. Hal ve hareketlerine dikkat ederek düşmanlarından zarar görme ihtimalini en aza indirebilir. Rüyada evin içinde bir sürü yılan olduğunu görmek, kişinin kazancının bereketsiz olduğuna da işarettir. Rüya sahibi manevi yönünü güçlendirerek kazancını daha bereketli bir hale getirebilir.

Rüyada Fare Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evde Büyük, Küçük Fare Görmek Ve Öldürmek Anlamı

Rüyada Yılan Öldürmek

Rüyada yılan öldürmek her anlamda hayırlıdır. Düşmanı yenmek ve zorluklara baş gelmek olarak tabir edilir. Bu rüya ardı arkası kesilmeyen kazanca ve mala da işaret eder. Aynı zamanda rüyada yılan öldürdüğünü gören kişiler düşmanlarını da yeneceğine delalet eder. Bu rüya genel olarak hayra yorulur. Son derece güzel rüyalar arasındadır. Bu rüya sizi rahatsız eden bir çevreden kurtulmanıza da işarettir.

Rüyada yılan öldürdüğünüzü görmek özel yaşantınıza da delalet eder. Evliliğinizde ya da ilişkinizde fikir ayrılıklarının son bulmasına delalet eder. Aynı zamanda mücadele ederek öldürülen yılan başarı için biraz çalışmanız gerektiğine işarettir.

Hasta birisi rüyasında sarı renkte bir yılan öldürürse bu kişi kısa vakitte şifa bulacağı şeklinde tabir edilir. Ölmüş bir yılanı rüyada görmek düşmana galip gelmek şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda düşmanı kahretmeye yorulan rüyalardandır.

Rüyada Yılan Sokması Anlamı

Rüyada yılan ısırması, sokması üzüntü ve kedere işarettir. Rüya sahibi için sorunların çıkacağının işaretidir. Rüyada yılan sokması, rüya sahibin düşmanları tarafında en kısa sürede zarar geleceğine işaret edilmiştir. Yılan sokması kısacası sıkıntılı durumların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yılan yakalamak, rüya sahibinin düşmanına karşı elde edeceği zafere işarettir. Düşmanı rüya sahibine çok büyük kötülük yapmadan önce rüya sahibinin bunu fark edeceğine işaret edilmiştir. Tehlikeli ve aynı zamanda kişinin canına da kasteden bir düşmanın olduğuna delalet eder. Rüya sahibinin akıllıca davranarak bu tehlikeli kişiden kurtulmasına işaret edilir.

Rüyada Elini Yılan Isırması

Rüya tabirleri başlığında araştırılan konuların belki en başında, hayvanlar ve hayvanlar tarafından saldırıya uğrandığını rüyalar gelmektedir. Rüyada yılan ısırması ise bahsi geçen bu rüyaların bir örneğidir. Rüya tabiri kaynaklarına göre bu rüya, kişinin etrafında düşmanlık ve kin besleyen bir kişinin varlığını haber veren bir rüyadır. Rüyada elini yılan ısırdığını gören kimsenin, yakın çevresinden bir kişiden zarar göreceği, iş ortamında çok dikkatli ve temkinli olması gerektiği, etrafına açığını bekleyen kişilerin olduğu rivayet edilmektedir. Bu rüya gizli bir düşmanın başlayacağı çekişme ve zorluğa delalettir.

Rüya tabiri yorumcuları rüyada elini yılan ısırmasını kişinin kolay kolay kimseye muhtaç olmayacağı, işlerini büyüyüp güzel paralar kazanacağı, çevresinde onu kıskanan ve kin güden kişilerin olduğu, bu düşmanların kişinin işlerini ya da insan ilişkilerini bozmak için hazırlık yaptığı şeklinde yorumlamaktadır. Rüyada elini yılan ısırmasının psikolojik yorumu ise, rüya sahibinin kaygılı ve olumsuz hissettiği, çevresinden güvendiği kişilerden hainlik ve kendisini yalnız hissettiği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Yılan Sevmenin Anlamı

Rüyada yılan sevmeyi, rüya sahibinin son dönemde yaşadığı korku ve kuruntuları yeneceği şeklinde yorumlayan tabirciler de vardır. Bunun yanında rüya sahibi son dönemde elde ettiği başarılar nedeniyle iş hayatında önemli bir terfi elde edebilir. Rüya sahibi elde ettiği başarılar nedeniyle huzurlu bir süreç yaşayacaktır. Kişinin moralinin yüksek olması, çevresine de yansıyacak, çevresindeki insanlar da bu başarıdan nasibini alacaktır. Rüya tabircilerinin söz konusu rüya ile ilgili yaptığı yorumlar incelendiğinde, daha çok aşağıdaki yorumların yapıldığı görülür.

  • Bol kazanç ve para kazanılacaktır.
  • Kişinin sahip olduğu maddi birikim artacak, mal varlığı çoğalacaktır.
  • Rüya sahibi yakın zamanda önemli toplantı ve seminerlere katılacaktır.
  • Kişi şans oyunlarına meraklı ise oynayacağı bir şans oyunundan az da olsa bir kazanç elde edeceğine yorumlanır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası