izmir özel yüzme dersi / İzmir Yüzme Spor Kulübü : Yüzme Dersleri

Izmir Özel Yüzme Dersi

izmir özel yüzme dersi


TECRÜBE

Deneyimli eğitmen kadromuz ile İzmir ve çevresinde birçok otel ve eğitim kurumunda uzun zamandır kurs gerçekleştiriyoruz. Pedagojik formasyon ve antrenörlük belgesine sahip eğitmenlerimiz her yaştan öğrenciye eğitim vermektedir

KADINLARA ÖZEL EĞİTMEN
Kadınlara özel birebir özel derslerimizde dilerseniz kadın antrenörlerimizden eğitim alabilirsiniz


KİŞİYE ÖZEL EĞİTİM

Kişilerin her konuya yatkınlığı ve beceresi birbirinden farklılık gösterir. O zaman herkese aynı şekilde uygulanan kalıplaşmış eğitimler ne kadar faydalı olacaktır? Yüzme öğrenmek isteyen kişilerin kimisi nefes tutmakta kimisi ayak vuruşu yapmakta kimisi su üzerinde kalmakta zorlanır. Örnekler çoğaltılabileceği gibi her öğrencinin başarabileceği ve zorlanabileceği çalışmalar birbirinden farklıdır. Geçmişte boğulma tehlikesi geçiren ve yüzme kursumuza katılan öğrencileri de düşündüğümüzde herkesin alacağı eğitim birbirinden farklıdır ve ‘’kişiye özel’’dir.


SİZE EN YAKIN HAVUZDA EĞİTİM

İzmir’in birçok bölgesinde 12 ay boyunca eğitimlerimiz devam ediyor. Size en yakın havuzumuzda sizin belirleyeceğiniz saatlerde eğitim alabilirsiniz. Ayrıca eğer site havuzunuz veya müstakil bir havuzunuz var ise eğitimlerimizi buralarda gerçekleştirebiliyoruz.


DENİZDE YÜZME EĞİTİMİ

İzmirin tüm ilçelerinde ve çevre illerde kendi havuzunuzda veya size en yakın havuzda sizlerin belirleyeceği gün ve saatlerde eğitim fırsatı

Yüzme

Çocuğunuzla birlikte tatil yapıyorsanız onunla havuzda ya da denizde özgürce oynamak veya çocuğunuz suya girerken aklınızın onda kalmasını istemiyorsanız çocuğunuzun yüzme eğitimi alma zamanı gelmişseafoodplus.infoşkinlerin yaşı veya kilosu ne olursa olsun hatta hamilelik sırasında bile yapabileceğini en güvenli spor dalıdıseafoodplus.infoşkinlere özel ve grup yüzme derslerimizde su üstünde durabilme ve stil geliştirme öğretilmektedir. Çocuğunuzun yüzme sporunda ilerlemesini istiyorsanız milli takım antrenörleri kontrollerinde yapılan alt yapı çalışmalarımıza bekliyoruz.
Şavkar Arena yüzme eğitiminde akademiden mezun milli ve rekortmen antrenörleri ile İzmirin tek adresi.

ÇOCUKLARDA YÜZME SPORUNUN YARARLARI

Yüzme bütün spor dallarının temelini oluşturur.
Çocuklarda kas-iskelet sisteminin gelişimine yardımcı bir spordur.
Çocuklarda bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.
Metobolizmayı hızlandırarak kolay acıktırır. Yemek yeme problemi olan çocuklarda iştah açıcıdır.

YETİŞKİNLERDE YÜZME SPORUNUN FAYDALARI

Yüzme sporu öğrenildiği takdirde yaşı veya kilosu ne olursa olsun herkesin tehlikesizce yapacağı bir spor dalıdır.
Yüzme sporu yapılırken eklemler ve bağlar herhangi bir spora göre daha az zorlanmaktadıseafoodplus.info nedenle kaslarında eklemlerinde ya da iskelet sisteminde herhangi bir rahatsızlığı olanlara doktorlar tarafından önerilen tek spor dalıdır.

İzmir Yüzme Kursu

WhiteClub İzmir Yüzme Kursu

Whiteclub yetişkin ve çocuk  izmir yüzme kursu faaliyetlerini İzmir genelinde yüzme havuzu tesisleri aylık üyelikler şeklinde faatliyet göstermeye devam etmektedir. Whiteclub eğitim havuzlarımız Olimpik ve yarı Olimpik yüzme havuzlarından oluşmaktadır.

İzmir yüzme kursu eğitim programlarımız üç basamak üzerinden gerçekleşmektedir. İzmir yüzme kursu eğitimlerine yeni başlayanlar, orta seviyede olanlar ve yüzme bilen veya teknik yüzme eğitimi alanlar üzerinden gerçekleşmektedir. İzmir yüzme kursu eğitimlerine katılım hafta da iki gün veya her ders bir saat sürdürülmektedir. Her eğitim grubu maksimum beş veya altı kişi ile sınırlı olarak gerçekleştirilmektedir. Derslerimiz bay bayan karma olarak işlenebilmektedir<

İzmir yüzme kursu eğitimfaaliyetlerimize katılmak için size en yakın tesisimiz gelerek bizleri tercih edebilir ve geniş bilgiler edinebilirsiniz. Çocuk ve yetişkin yüzme eğitimlerimizi yerinde takip edebilir tesis incelemesinide gerçekleştirebilirsiniz. Katılmak istediğiniz kursu için mutlaka bize ulaşarak randevu almanızı tavsiye ederiz.

Yetişkin ve Çocuk İzmir yüzme kursu eğitim basamakları;

  1. program;
  • Yeni başlayanlardan oluşmaktadır.
  • Su ile tanışma ve suya karşı adaptasyon çalışmaları yapılmaktadır
  • Yüzmede nefes egzersiz çalışmaları gerçekleştirilir
  • Yüzmede ayak çırpma teknikleri çalışması
  • Yüzmede streamline ve yüzmede kulaç nasıl atılır ve su üzerinde kalabilme çalışmaları yapılmaktadır

2. program;

  • Bu programda genel olarak bir önceki programda öğrendiklerimiz pekiştirilmektedir
  • Yüzme tahtları ile uzun mesafeli ayak çırpma teknikleri geliştirilir
  • Yüzme tahtları ile sağ kol, sol kol çalışmaları yapılmaktadır
  • Serbest yüzmede rotasyon çalışmaları gerçekleştirilir
  • Sırtüstü yüzme tekniği ayak vuruşu tekniği geliştirilir
  • Su atlama çalışmaları gerçekleştirilir

3. program;

  • Bu programda sürekli serbest yüzme ve sırtüstü yüzme tekniğini geliştirme adına çalışmalar yapılmaktadır
  • Su atlama çalışmaları gerçekleştirilir
İzmir yüzme kursu, yüzme kursu, İzmir yüzme kursu eğitimleri, İzmir yüzme kursu eğitimi, yetişkinler için yüzme kursu, izmir yüzme kursu balçova,

İzmir yüzme kursu eğitim programlarımız üç basamak üzerinden gerçekleşmektedir. İzmir yüzme kursu eğitimlerine yeni başlayanlar, orta seviyede olanlar ve yüzme bilen veya teknik yüzme eğitimi alanlar üzerinden gerçekleşmektedir.

İzmir Yüzme Kursları ve Ders Saatleri

İzmir yüzme kursu dersleri farklı seanslar halinde yani farklı aşamalar halinde gerçekleşmektedir. İzmir yüzme kursu eğitimi almak isteyenler ilk olarak su ile olan temaslarının ölçülmesi gerekmektedir. Yüzmenin bir korku haline geldiği kişilerde havuzun içinde İzmir yüzme kursu eğitimini verebilmek oldukça zor olmaktadır. Bu sebeple ilk aşamada başlangıç olarak kişilerin korkuların olup olmadığı varsa bu korkuları ile nasıl yüzleşmeleri gerektiği öğrenilip ona göre eğitim seçeneği sunulabilmektedir.

Su ile olan korkunun yenilmesi için kişilere gerekli hazırlık aşamalarının yapılması ve gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu program aslında yüzmeye geçmenin en önemli aşamasını oluşturmaktadır. Çünkü pek çok yetişkin birey daha önce yaşadığı olaylar yüzünden veya edindiği ön yargılar yüzünden yüzmeye korkuyla yaklaşabilmektedir.

İzmir Yüzme Kursu Derslerimizde Neler Öğreneceksiniz?

Whiteclub, İzmir yüzme kursu programı sayesinde öğrenebileceğiniz içeriklerden bir kaçı;

  • Suyun üzerinde rahat biçimde durabilme yetisi
  • Kafanız dışarıda durarak rahat bir şekilde konuşabilme ve istediğiniz yöne doğru hareket edebilerek ilerlemek
  • Serbest stil
Bizlere gelen ve İzmir yüzme kursu almak isteyen bireylerimizin çoğunluğu hayatları boyunca ayaklarının zemine değdiği yerlerde suya girebilmiş bireylerdir. İzmir yüzme kurslarımızda öncelikli amacımız kişinin derin suda canını kurtarabilecek seviyede suyun üzerinde kalabilmesi ve istediği yöne doğru rahat nefes alarak ve konuşarak yüzebilme yetisini gerçekleştirebilmesidir.
Whiteclub, İzmir yüzme kursu olarak verilen kurslar;

Yetişkinlerin yüzme kursuna gkatılmaları için genel olarak iki tane ana sebep bulunmaktadır. Bu sebeplerden bir tanesi; öğrenim amaçlı olmaktadır diğeri ise; sağlık amaçlı olarak gerçekleştirilmesidir. Son yıllarda gelişen teknoloji ile hareketsiz yaşam tarzından kaynaklanan kilo alma veya omurga problemleri yüzünden yüzmeye gelen erişkin sayısında gözle görülür oranda artış yaşanmakta ve gerçekleşmektedir.

Şehrin ve iş yaşamının stresini üzerinizden atmak için &#;su&#; en iyi ilaç olmaktadır. Su toprak gibidir ve vücutta biriken elektriği alırak szileri rahatlatabilmektedir.  Bunun yanında kilo vermek için en iyi aktivite yüzme sporudur. Yüzme; en çok kalori yakan spordur ve bel, boyun fıtığı rahatsızlıkları için bilinçli birçok doktor hastalarına yüzmeyi tavsiye etmektedir.

Gelişim çağındaki çocuklarnızın potansiyel enerjileri kendilerinden oldukça fazladır ve bu enerji mutlaka boşaltılmalıdır. Diğer aksi taktirde çocukta patolojik rahatsızlıklar yer alabilmektedir. Hiperaktivite tedavisinin en büyük destekçisi çocukların hareketli yaşam tarzları olmakatdır. Maalesef kalorisi yüksek gıdaların tüketilmesi sonucu ile de çocuklarımızın kilo alması kaçınılmaz olup gözle görülebilir farklılıklar edinilebilmektedir. Çocuklarınızın hem vücut sağlıklarının hem de ruhsal yapılarının kalitesi için ağır olmayan sporlar yapmak en iyi çözümdür ve yüzme bu amaçla biçilmiş kaftan bir spor olmaktadır.

Çocuklar için organize ettiğimiz yüzme kursları ile minikler, hem yüzme öğrenir hem de yetenek taramasından geçerek gelişimleri aktif yönde ilerlemketedir. Yüzme kursu sayesinde olimpik sporcu olma fırsatı yakalanabilir. İzmir yüzme kursu kapsamında yaş arası minikler için yüzme alıştırma eğitimi ve yaş aralığında çocuklar için yüzme kursu verilmektedir. İzmir yüzme kursu çocuk gelişimi için en iyi araç olmaktadır.

İzmir yüzme kursu eğitimlerimiz de her ne kadar grup dinamiğinden yana olsak da bazı durumlarda özel yüzme dersi alınması gerekebilmektedir. Eğer ciddi bir şekilde su korkunuz varsa özel yüzme dersi almalısınız. Çünkü grup yüzme eğitimlerinde kendinizi baskı altında hissedebilir ve rahatsız olabilirsiniz. Bu durum sizin motivasyonunuzu düşürebilir ve daha fazla uzaklaşabilirsiniz. Yukarıda saydığımız gerekçelerin dışında özel yüzme dersi almanıza gerek olmadığını hatırlatmak isteriz.

Ortalama 8 seanstan oluşan birebir özel yüzme dersi ise su korkunuzu yenebilir, su üzerinde kalabilir hatta can güvenliğinizi sağlayabilecek seviyeye rahatlıkla İzmir yüzme kursu ile ulaşabilirsiniz. Bizler ile buradan iletişime geçebilir veya facebooksayfamızdan da bizleri takip edebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir