oğlak ve yay burcunun özellikleri / Özgürlüğüne Düşkün Yay Burcu ile Sorumluluk Sahibi Oğlak Burcu İlişkisi Nasıldır?

Oğlak Ve Yay Burcunun Özellikleri

oğlak ve yay burcunun özellikleri

KADIN YAY - ERKEK OĞLAK

Oğlak erkeği size ihtiyaç duyduğunuz maddi güveni sağlayabilir. Size güvenilir, uzun vadeli, dayanıklı ve sağlam bir ilişki sunabilir. Ancak kuralcı ve disiplinli yapısı, lider özellikleri, sizin özgürlüğünüzü bastırabilir, iyimserliğinizi elinizden alabilir. Oğlak burcunun sıkı, kuralcı, planlı yapısı, yaşamın her türlü zenginliğinden, genişlemeden uygun yapınıza son derece kısıtlayıcı gelebilir. Birbirinizi anlamanız ve birbirinize ayak uydurmanız neredeyse imkansızdır. Yay olarak keşfetme, büyüme arzunuz Oğlak’ın sınırlı sorumlu ve bir şirket gibi yönettiği yaşamının daraltıcı yönleriyle ciddi şekilde çakışabilir.



KADIN OĞLAK - ERKEK YAY

Yay burcu erkeğini anlamanız, onun da sizi anlaması kolay değildir. Yay erkeği maddi, manevi genişleme ve zenginleşmeden yanadır, siz ise istikrar ve kararlılık için bazı kısıtlama ve sınırlamaların getirilmesi gerektiğine inanırsınız. Dolayısıyla Yay’ın özgür yönü, sınır tanımaması ve hayatını zenginleştirecek pek çok ilgi alanına sahip olması, sınırlardan, şekillerden, şablonlardan hoşlanan yapınıza oldukça ters gelecektir. Sürekli hareket ve seyahat arayışında olması sizin tutucu yapınızla pek örtüşmeyebilir. Siz uzun vadeli, önemli ve ciddi planların, hedeflerin peşindeyken o ise hayatı tam bir macera ve keşif alanı olarak görebilir. Bu ilişkinin yürümesi oldukça zor ve meşakkatlidir.



Geri Dön

Oğlak Erkeği Yay Kadını Bur&#; Uyumu Yay Kadını İle Oğlak Erkeği Nasıl Anlaşır?

Oğlak Erkeği Yay Kadını Burç Uyumu

Yan yana olan burçlar, çoğu zaman birbirlerinden çok şey öğrenebilir. Ama bu iki burcu bir araya getirmek hiç de kolay olmaz. Oğlak ve Yay birbirlerine taban tabana zıt bazı özellikler de gösterirler. Yay burcu, sürekli olarak kendini geliştirmeye meraklı, fırsatlardan faydalanan ve özgürlüğüne düşkün bir Jüpiter burcudur.

Oğlak burcu ise kontrollü, sorumluluklarını hayatının en önemli alanı yapan, ciddi Satürn ile yakından ilişkilidir. Yay öğrenmeyi ve bilgiyi, kendini geliştirmeyi de anlatır. Ama bu çok ayırım yapmadan, bunu herkesin iyiliği için yapmaya eğilimlidir. Aslında Oğlak dikkatli ve seçici bir burçtur.

Kısaca iki burç kontrol, özgürlük, doğallık ve maneviyat, seçicilik ve maddiyat arasında sanki iki ayrı kutbu anlatır gibi bir uyum sergiler. Aslında Yay burçları Oğlak burçlarından çok daha fazla şey öğrenebilirler. Yay Oğlak burcunun hesaplı, yöntemli ve çalışkan yönlerini de öğrenirse çok iyi olur.

Ama bu ilişki arkadaşlık boyutunda ise, bu saydığımız bütün bu nedenlerle çok umut verici olmaz. Aşk hayatında, fiziksel bakımdan uyumlu olunsa bile, aşka yaklaşımda bazı farklılıklar bulunur. Yay aşkı bazen bir oyun gibi görürken, Oğlak ise, bunu kariyer planının bir parçası olarak görebilir. Fakat bu her zaman bir aşk evliliği de olmayabilir.

Oğlak Erkeği Yay Kadını Burç Uyumu Yay Kadını İle Oğlak Erkeği Nasıl AnlaşırYay Kadını İle Oğlak Erkeği Nasıl Anlaşır?

Yay burcu kadını, her daim güzelliğine çok önem verir ve maddiyata düşkün değildir. Ama eğlenceye oldukça düşkün biridir. Genellikle mantık ile hareket eden bir kişiliğe sahiptir. Ama çoğu zaman, yalnız kalmaktan hiç hoşlanmaz. Oğlak erkeği de içine kapanık ve hırslı bir kişiliğe sahiptir. Her zaman beğenilme arzusu vardır. Oldukça maceraperest bir kişiliğe sahiptir. İki burcun arasında bulunan uyum ne birbirlerine uzak ne de yakındır. Çaba ve emek ile çok güzel bir ilişki yürütülebilir.

Yay Burcu Kadını Oğlak Burcu Erkeği Aşk Uyumu

Burçların arasında astrolojik bakımdan çok fazla uyum bulunmasa bile kişilerin yükselenlerinin de etkilemesi sonucunda ideal çift olabilirler. Öyle ki bu iki burç, resmen birbirlerini çeken iki zıt kutup gibidir. Oğlak erkeği ise, birini sevdiği zaman o kişiyi her zaman sevmeyi iyi bilir. Birini sevmediği zaman da o kişiyi sevmemeye de devam eder. Yay kadınları da ilgi çeken ve sempatik kadınlar olduklarından aşk hayatı açısından büyük bir uyum yakalayabilirler.

Yay Burcu Kadını Oğlak Burcu Erkeği Cinsellik ve Cinsel Uyumu

Oğlak erkeği, yay kadınının cazibesinden her zaman çok etkilenir. Bu etkilenme, kişiler arasında ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi sağlanamıyorsa da kısa süre içinde biter. Bu nedenle de aralarında ten uyumu bulunmayan bu iki insan ilişkilerine devam ederlerse küçük bir uyum yakalayarak düzenli bir cinsel ilişki yaşayabilir.

Yay & Oğlak Bur&#; Uyumu

Yan yana burçlar birbirlerinden çok şey öğrenebilirler ancak bu iki burcu bir araya getirmek kolay olmayacaktır. Yay ve Oğlak birbirlerine taban tabana zıt özellikler gösterirler. Yay kendini geliştirmeye meraklı, fırsatlardan yararlanan ve özgürlüğüne düşkün Jüpiter’in burcudur. Oğlak ise kontrollü, ciddi, sorumluluklarını hayatının en önemli alanı yapabilen Satürn’le ilişkilidir. Yay bilgiyi ve öğrenmeyi, kendini geliştirmeyi anlatır. Ancak bu çok fazla ayırım yapmadan, herkesin hayrına yapmaya eğilimlidir. Halbuki Oğlak seçici ve dikkatli bir burçtur. Kısaca iki burç özgürlük ve kontrol, doğallık ve seçicilik, maneviyat ve maddiyat arasında sanki iki ayrı kutbu anlatıyor gibidir. Aslında Yay’lar Oğlak’lardan çok şey öğrenebilirler. Yay Oğlak’ın yöntemli, hesaplı ve çalışkan yönlerini de öğrense çok iyi olacaktır. Ancak bu ilişki arkadaşlık boyutunda tüm bu saydığımız nedenlerle çok umut verici olmayacaktır. Aşk hayatında, fiziksel açından uyumlu olunsa da, aşka yaklaşımda farklılıklar vardır. Yay aşkı bir oyun gibi görürken, Oğlak bunu kariyer planının bir parçası haline getirebilir. Bu bir aşk evliliği olmayabilir.

UYUM �
Aşk % 40, Arkadaşlık  %40,  İş hayatında % 60

Yay burcunun ilişkilerindeki genel tutumu: İyimser, sürekli hareket ve değişiklik isteği içinde, maymun iştahlı, tam olarak karar veremeyen, yeniliklere ve yeni deneyimlere açık, özgürlüğüne çok düşkün, aşkta maceracı

;
Daha Fazla

Doğum anımızda ufukta yükselmekte olan burç, diğer adıyla yükselen burç bizim ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle ilişkimizi şekillendirir.

10 Aralık hangi burç? 10 Aralık burcu yükseleni, yorumu ve özellikleri nedir?

Yay hukuku, ortaklığı ve adaleti sembolize eder. Yay burcuna sahip kişiler, dışa dönük ve iyimserdir. Başkalarına cesaret vermek için her zaman hazırdırlar. Eğlenmeyi, dışarı çıkmayı, içmeyi ve yemeyi, dans etmeyi, farklı kültürleri çok severler. Tipik olarak Ateş burcunda (Koç ve Aslan burçlarıyla aynı element doğasına sahiptir.

10 Aralık Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

Yay burcunda doğan insanlar, astrolojiye göre hoş, samimi, dürüst, iyimser ve böyle olmaya eğilimlidir. İçlerinde bitmek bilmeyen bir keşif aşkı vardır. Yay burcu değişken burçlara aittir ve elementi ateştir. 10 Aralık burcu yükseleni, yorumu ve özellikleri nedir? Zodyak’ın en parlak ve en olumlu işaretlerinden biridir. Bu kişiler çok yönlüdür, maceraları ve yeni ufuklar aramayı sever, çünkü yeni fikirlere ve deneyimlere açık fikirlidir ve zorluklar karşısında ayrıca bir tavır sergiler. Yay burcunda doğanların değerlerden biridir. Aynı şekilde, sonuna kadar savunacakları güçlü etikleri ve güçlendirilmiş inançları vardır. Yeni deneyimlere olan hevesleri ve her şeyi olumlu bir ışık altında görmeleri, çok fazla risk almalarına veya çok düşünmeden hareket etmelerine yol açabilir.

10 Aralık Burcu Özellikleri

İyimser ve idealist başlıca özelliklerindendir. Yay burcu kişileri genellikle iyimser bir bakış açısına sahiptir. Hayatta pozitif şeylere odaklanır ve genellikle bir idealisttir. Olumlu bir enerji yayabilir ve çevresindeki insanları motive edebilir. Yay burcuna sahip kişiler bağımsızlığına önem verir ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Özgürlüğüne düşkündür ve kendi başına kararlar almayı tercih eder. Yükselen burç ile birlikte ele alındığında ise bu özellikler kendini daha fazla gösterebileceği gibi bu durumu yumuşatabilir. İşte, 10 Aralık burcu özellikleri

  • Yay burcu insanları son derece eğlenceli ve esprilidir.
  • Bağımsız, özgür, hareketlidir. Aynı zamanda, güçlü bir güdüye sahiptir.
  • Büyük bir canlılık ve şevkle donatılmış Yay, hareketsiz kalmaktan çok sıkılır ve her zaman yeni bir maceraya hazırdır.
  • Büyük mizah anlayışı vardır
  • İçtendirler
  • Fanatik duygular beslerler
  • Eğlencelidir
  • Esprilidir

10 Aralık Burcu Kadını

Bir yay burcunun doğduğu tarih, kişilik özelliklerinin çoğunu büyük ölçüde belirler. Bu burçta doğan kadınlar iyimser ve enerjik insanlardır. Büyük canlılıkları ve hayattaki her şeyi taşıdıkları şevki ile öne çıkarlar. 10 Aralık burcu kadını yay burcudur ve yay burcu bir kadını, meraklıdır ve yeni maceralar yaşamaya her zaman hazırdır. Mükemmel ilişki tanımı, onu hiçbir şekilde kısıtlamayan, bağımsızlığını elinden almayan, ona heyecan ve macera katan ilişkidir. Kaprisli, geniş, dinamik, coşkulu, rahat, açık sözlü ve sadık, hatta samimiyette bile abartılıdır.

Yay burcu kadını mutlu, neşeli ve çok açık sözlüdür. Her zaman bulutların tepesinde olmalarına rağmen, sadık yoldaşlardır. Çok aktif zihinleri vardır, ancak disiplinden yoksun oldukları ve herhangi bir şeye çok uzun süre odaklanmaktan hoşlanmadıkları için dikkatlerini dağıtmaya eğilimlidirler. Bu burcun doğasında doğan kişilerin büyük mizah anlayışı vardır. İçtendirler aynı zamanda fanatik duygular beslerler.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası