nazar için 41 çörek otu / Çörek otunun üzerine Ayetel Kürsi okuyup eve serpmek nazarı giderir mi? - AHaber Video İzle

Nazar Için 41 Çörek Otu

nazar için 41 çörek otu

Şerife Demir

Selamün Aleyküm. Değerli okuyucular birçok kişinin evinde bulunan ve Peygamber Efendimizin hadislerinde ölümden başka her şeye şifadır diye rivayet olunan çörek otunun çoğumuz tarafından bilinmeyen manevi yönlerini sizlere bahsetmek istiyorum.

Çörek otundan uzak durmayın, onda ölüm dışında her derde deva vardır (Ebu Hureyre'den rivayet)

Bir hastanın yanına girdiğinizde Beş yahut 7 hafta alın.

Ezin ya da bir kaç damla zeytinyağı yağı ile karıştırıp burun deliklerinden damlatın.* (İbni Atik'den rivayet)

Cuma günü tertibi

Her kim üzerinde nazar varsa, kötü enerji varsa, musallat büyüden şüpheleniyorsa, bereket yoksa, çocuklarında hastalık varsa, insanlar arasında hürmet görmüyor ise, sürekli fakirlikle boğuşuyorsa, eğer bu tertibi uygularsa Allah'ın izniyle bundan mutlaka şifa ve deva vardır..

Hz Ali'den rivayetle:

Kim cuma günü çörek otunu alır 41 tane sayar her birine ayrı ayrı birer Ayetel Kürsi okuyup (Dikkat sayı fazla da olmayacak eksik de ) bir tane çörek otuna bir Ayetel Kürsi okuyacak kenara alacak ikinciye okuyacak kenara alacak )41 Ayetel Kürsi olacak sonra 41 topluca 1. Yasin 1 Fetih 7 Felak 7 Nas da okursa AliyulAla olur Sağlam bir şeye sarıp (streç ya da sağlam bez) üzerinde taşırsa cebinde para eksik olmaz.

Evinde saklarsa evinde bereket olur, büyü musallat pis ruhaniler varsa evi terk eder. Evde hastalık varsa Allah'ın izni ile terk eder, eşler arasında huzursuzluk varsa baba evlat arasında huzursuzluk varsa inşallah son bulur ev bereketli mutlu saadetli bir eve döner, eğer bir kişi ticaretinde gerçekten sıkıntı yaşıyorsa arkadaş komşuları ile sıkıntı yaşıyorsa

Herkes tarafından muhabbet görecektir parasının bereketi artar ticaretin yolu açılır.. Uygulamadan şüphe etmeyiniz Hz Ali den rivayet edilen bir hadisi şeriftir..

Yapanlar hayatlarındaki mutluluklar yenilikler rızık bereket artmasına birebir şahit olmuştur

Bu tertip Cuma günü sela-namaz arasında yapılır.. O saatte yapamıyor ise cuma sabah erken kalkip gusul alip okuyacak. Asıl okuma saati cuma sela ezan arası kıbleye dönün niyetinizi alıp okuyunuz

Hayde Bismillah…

Bunalım, Huzursuzluk ve Nazar için Çörek Otu &#; Duayla Gelen Şifa

Bunalım, Huzursuzluk ve Nazar için Çörek Otu – Duayla Gelen Şifa

Çok etkili bir uygulamadır. Bunu üstünüzde taşıyabilir, yastığınızın altında evinizin bir köşesinde saklayabilirsiniz.

Huzursuzluk,Bela,Nazar Ve Kavga İçin Kara Çörek Otu

Cuma günü sela vakti 41 kara çörek otunun üstüne tek tek bir Ayetel Kürsi okuyup küçük bir kese veya bildiğimiz naylon parçasına koyup üzerinizde vaya evinizde bir köşede funduszeue.infoı yapınca mümkünse kimseyle konuşmadan bitirin, kolay ve funduszeue.infoa başlamadan önce niyetinizi belirtip başlayın..

Bunalım, Huzursuzluk ve Nazar için Çörek Otu - Duayla Gelen Şifa

Ayet-el Kürsi Okunuşu

Bismillahirrahmânirrahîm.

Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayetel Kürsi Anlamı (Meali)

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
Allah ki, O’ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.
Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.
Göklerde ve yerdekilerin hepsi O’nundur.
O’nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?
O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O’na gizli kalmaz.)
O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,
O’nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.
O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.
O, yücedir, büyüktür.

Şans Kısmet Bolluk Bereket Nazar Anahtarlığı 41 Çörek Otlu Nazar Boncuklu M04

Şans Kısmet Bolluk Bereket Nazar Anahtarlığı 41 Çörek Otlu Nazar Boncuklu
Anahtarlık Ucu : 4 X 2,5 cm
Komple Uzunluk : 11 cm
Hz. Muhammed ( S.A.V. ) bir hadisi şerifinde,
" Ölüm dışında hiç bir hastalık yoktur ki, çörek otunda onun için bir deva bulunmasın " demiştir.
İbn-i Sina'da "Çörek Otu vücut enerjisini düzenler,hastalıkla kaybedilen canlılığı geri getirir" der.
İnsan sağlığına sayısız faydaları olan  ve negatif enerjilere karşı koruyucu etkisi olduğu bilinen Çörek Otu'nu üzerinde taşıyanları nazara, negatif enerjilere karşı koruması, şans kısmet açması, bolluk ve bereket getirdiği bilinmektedir.
Kendinize, aile bireylerinize Çörek Otlu Anahtarlıklardan alarak nazardan, tüm negatifliklerden korunma ve şifa sağlayabilirsiniz.
Ürünler el yapımı olduğundan çörek otu yerleşim şeklinde değişiklikler olabilir.
Bütün siparişler hediye paketi şeklinde gönderilmektedir.

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası