praktiker dolap modelleri / Login • Instagram

Praktiker Dolap Modelleri

praktiker dolap modelleri

Praktiker Lavabolu Banyo Dolabı

Praktiker Lavabolu Banyo Dolabı Modelleri kendiniz rahatlıkla kurabileceğiniz şekilde tasarlanmış olan ve yanında kolay kurulum kılavuzu bulunan ürünlerden oluşmakta olup sizler için beğenip paylaştığımız Alya isimli bu üründe bu modeller arasında en çok tercih edilen ürün olup Praktiker Lavabolu Banyo Dolabı Fiyatlarında uygulanan indirimler ile sadece liraya satılmaktadır.

Praktiker Banyo Dolabı Modelleri

Praktiker Aynalı Banyo Dolabı olarak ta bilinen bu ürün bambu renginde dizayn edilmiş alt ve üst olmak üzere 2 bölümden oluşmaktadır. Dolabın alt kısmında 2 tane kapaklı bölme ve üst kısmında 3 tane aynalı kapaklı bölme yer almaktadır.

Füme renkte gösterişli aynaya sahip olan Alya isimli bu Praktiker Banyo Dolabı fiyatının çok üzerinde bir ürün olarak mağazalarda siz değerli müşterilerini beklemektedir.

Tags:Praktiker Aynalı Banyo Dolabı Modelleri, Praktiker Banyo Dolabı Fiyatları, Praktiker Banyo Dolabı Modelleri, Praktiker Lavabolu Banyo Dolabı Fiyatları, Praktiker Lavabolu Banyo Dolabı Modelleri

MOBİLYA

En Şık Mobilyalar Uygun Fiyatlarla Tekzen’de

Boş odaları sıcak yuvalara dönüştüren mobilyalar, evleri hem işlevsel olarak hem de estetik olarak tamamlayan parçalardır. Mobilyalar, evlerin uzun yıllar boyunca kullanılıp çok sık değiştirilmeyen eşyalarıdır. Bunun için mobilya alışverişini özenle yapmak, alınacak olan her eşyanın tarzı ve işlevini tek tek düşünmek, en iyi mobilya modelleri üzerine araştırma yapmak gerekiyor. Kalitesinden emin olup beğenilerek alınan ve sahibinin tarzını yansıtan her mobilya yıllarca bıkmadan kullanılıyor. Evler için geçerli olan bu noktalar iş yerleri için de geçerli sayılabilir. Ofis mobilyaları da iş yerlerinin vitrini olarak bir tarz yaratıyor ve bunun yanında sağlıklı seçim yapıldığı takdirde kaliteli ve standartlara uygun bir ofis mobilya takımı, çalışma verimini de artırıyor. Bu kriterlerle üretilmiş olan, şık tasarımlı, birbirinden güzel ev ve ofis eşyaları Tekzen kalitesiyle beğeninize sunuluyor. 

Oturma Odası için Özel Modeller

Günün büyük kısmının geçtiği oturma odalarında kullanılan koltuk takımları, rahatlık için büyük önem taşıyor. Ev içi yaşam alanı olan bu odalar, ailelerin bir arada zaman geçirdiği, yakın arkadaşların ağırlandığı, eğlenceli ev aktivitelerinin yapıldığı alanların başında geliyor. Aile hayatı için bu kadar önemli olan bir odanın konforlu olması ev gereksinimlerinin başında geliyor. Bunun için bazı temel mobilyaların seçimine özen göstermek gerekiyor. Örneğin geniş kanepe ve koltuklar, uzun puflar veya uzanma koltukları oturma odasının rahat bir mekana dönüşmesini sağlıyor. Bunun yanında fazla eşyadan arınmış bir oturma odası, huzurlu bir alan anlamına geliyor. Tekzen kullanıcılarının bolca tercih ettiği fonksiyonel mobilyalar, ihtiyaç duyulandan fazla olan eşyaların ortadan kalkmasını sağlayarak evin her odasında olduğu gibi oturma odalarında da kalabalık ve dağınık görüntüyü ortadan kaldırıyor. Birleştirildiğinde orta sehpa olarak kullanılabilen zigon sehpa çeşitleri, kapaklı kitaplık ya da raflar, yanında gazetelik bulunan kanepe ve koltuk modelleri oturma odalarını gereksiz dağınıklıktan kurtarabiliyor.

Benzersiz Yatak Odası Mobilyaları 

Yatak odaları, huzurlu bir uykuyla ve uzun dinlenmelerle günün yorgunluğunun atıldığı yerlerdir. Dinlenmiş bir beden ve zihinle uyanmanın yolu, doğru yatak odası mobilyasından geçer. Yatak odası takımları set olarak bulunduğu gibi, karyola, gardırop modelleri, ayna ve komodinler tek tek parçalar halinde de sunulabiliyor. Böylelikle alışverişin sınırları genişletilerek alıcılara tarzlarını yaratmaları için özgürlük tanınıyor. Yatak odası takımında olmayan bazı parçalar da uygun görüldüğünde ve ihtiyaç duyulduğunda bu takıma eklenebiliyor. Bu konuda bir kısmı giyinme odasına çevrilmiş yatak odalarında kullanılan ayakkabılıklar bolca tercih ediliyor. Çoğu zaman bu takımlar, yemek odası takımı ile aynı model olup ev içinde bir bütünlük yaratıyor. Kişisel beğeni ve tercihlere göre değişiklik gösteren bu seçimler aynı zamanda karar verme sürecini kısaltıp alışverişi de kolaylaştırıyor. Arama kriterleri ne kadar farklı olursa olsun, Tekzen’in geniş ürün yelpazesindeki çeşitliliğin oldukça fazla olduğu günümüz koşullarında her alıcı, kendi zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun olan yatak odası mobilyalarını rahatlıkla bulabiliyor.

Kullanışlı Mutfak Mobilyası Modelleri

Lezzetli yemekler aracılığıyla aile bireylerini bir araya toplayan mutfakların, kullanışlı olduğu kadar iç açıcı olması da bekleniyor. İç açıcı mutfaklar oluşturmanın yolu da şüphesiz, mutfak mobilyalarından geçiyor. İnce ayrıntıları düşünülerek üretilmiş mutfak dolapları, mutfak işlerini keyifli hale getirdiği gibi, şık tasarımlarıyla da fark yaratıyor. Alt ve üst olarak iki parçadan oluşan mutfak dolaplarının dışında farklı parçalardan oluşan mutfaklar tasarlarken dikey dolaplar, çok amaçlı dolap çeşitleri, ya da kullanım koşullarına bağlı olarak ankastre modülleri de tercih edilebiliyor. Evlerde belki de en fazla eşyanın bulunduğu alan mutfak olduğu için burada kapalı dolaplara çok ihtiyaç duyuluyor ama duvar rafları da renkli aksesuarlarla süslenerek farklı tarzlar yaratmak için çokça kullanılıyor. Dolap ve rafların yanı sıra masa ve sandalyeler de mutfakların vazgeçilmez mobilyaları arasında geliyor. Mutfak masaları, dolaplarla uyum içinde olduğunda odada estetik bir bütünlük sağlanıyor. Böylece Tekzen ile doğru yapılan mobilya seçimi sayesinde nefis yemeklerle karınların doyduğu mutfaklar; şık mobilyalar, modüller ve aksesuarlarla süslenerek aynı zamanda göz doyuran mekanlara dönüşüyor. 

Yüksek Performans için Kaliteli Ofis Mobilyası Türleri

Ofis mobilyaları, çalışma alanlarının olmazsa olmazları arasında geliyor. Verimli geçen mesai saatleri için, konforlu çalışma ortamları hazırlamak gerekir. Bunun için ofis mobilyalarının seçimine özen göstermek gerekiyor. Ofislerdeki koltuklar, masalar ve dolapların uyum içinde olması göz yorgunluğuna azaltıyor. Bu da hem çalışanların zihinsel olarak yorulmamasını, misafirlerin ferah bir çalışma ortamıyla karşılaşmasını sağlıyor. Ofislerde kullanılan çalışma masası ve koltuklar kullanım amacına göre farklılık gösterebiliyor. İş yerinde kullanılacak çalışma masaları, gerekirse çizime elverişli, aydınlatma destekli ya da dolap modüllü modeller arasından ihtiyaç kriterleriyle belirlenerek seçilebiliyor. Bu masalara, modellere göre değişiklik göstermekle beraber, opsiyonel olarak tamamlayıcı ve düzenleyici ürünler de eklenebiliyor. Ofis mobilyalarının temel parçalarından olan kitaplıklar ve dolaplar da gereksinimler doğrultusunda farklılık gösterebiliyor. Zengin model çeşitliliğiyle olağanüstü mekanlar oluşturma lüksünü üst düzeylere çıkaran bu mobilyalar, fonksiyonlarının yanında şık tasarımlarıyla da Tekzen ürünleri arasında göz dolduruyor. 

Onlarca Mobilya Markası Tekzen’de

Kullanıcıların şahsi beğenilerine, tarzlarına ve tercihlerine yönelik ürünler sunan seçkin mobilya markaları, geniş ürün yelpazesi ve zengin çeşitlilikleriyle reyonlarda alıcılarını bekliyor. Yeni evlenecek çiftler ya da evini yenileyecek olanlar; çocukları için yeni bir genç odası hazırlamak isteyenler ve kitaplıklar, ayakkabılıklar, TV üniteleri, gibi tamamlayıcı ürünlere ihtiyaç duyanlar tarzlarına ve ihtiyaçlarına uygun olan mobilyayı kolaylıkla bulabiliyor. Dinlendirici uyumlarıyla yatak odası takımı ve tamamlayıcı modülleri, rahatına düşkün gençler için köşe koltuk takımı, çocuk ve bebeklerin kullanımına uygun olan sağlıklı ve güvenli mobilyalar, kalabalık toplantılarla keyifli sohbetlere tanık olacak Tekzen yemek odası takımı modelleri bir arada sunuluyor. 

Doğru Mobilya Seçimi Yapmanın Püf Noktaları

Eviniz ya da ofisiniz için mobilya almaya karar verdiyseniz mobilya alırken yapılan hatalar ve sorunlarla karşılaşmamak için bir takım püf noktalarını bilmeniz gerekiyor:

•Bu alanda öncelikle mobilya alışverişi için bir bütçe planlaması yapmalı ve bu alışverişe ne kadar bütçe ayırabileceğinizi hesaplamalısınız. 

•Mobilyaların yerleştirileceği alanlara önceden karar verilip ölçülerin alınmış olması da büyük önem taşıyor. Eşyaların kullanılacakları alanlara sığmaması gibi problemler yaşanmaması için bu ölçülere dikkat etmelisiniz. 

•Bunun yanında, daha sonra pişmanlık yaşamamak için alışverişten önce ortalama bir stil belirlenmeli ve mobilya alırken dikkat edilmesi gerekenler gözden geçirilmeli.

•Alışveriş sırasında ise özellikle kalitesinden ve güvenirliğinden emin olunan markalar tercih edilmeli. Bu konuda, tecrübeli kullanıcıların yorumları yol gösterici olacağından tavsiyelere ihtiyaç duyulabilir. 

Fakat zevklerin bunun dışında tutulması gerektiği, unutulmamalı; üzerinde durulması gereken soru: hangi tarzda mobilya almalıyım? değil, mobilya seçimi nasıl yapılır? olmalıdır. 

Tarzınıza Uygun Renk Seçimi Nasıl Yapılır?

Mobilya alışverişinde önemli bir başka husus da renk seçimidir. Mobilya alırken hangi renkler tercih edilmeli sorusunun cevabı öncelikle kişiye özel zevklerle ortaya çıkarılabilir. Fakat mobilya renklerini belirlemekte genel geçer bazı kuralların olduğu da biliniyor. Örneğin dar alanların ferah görünmesi, açık renkli mobilyalarla mümkün olabiliyor. Minimalist tarzda düzenlemeler için tek renkli mobilyalar, klasik ve nostaljik görünümü yakalamak için ise koyu renkli mobilyalar, dolaplarda oymalı ya da işlemeli kapı modelleri tercih edilebiliyor. Böyle bir tarz belirlendikten sonra bütünlük oluşturan bir renk uyumu üzerinde durulmalı. Zigon sehpalar, servis modülleri, komodinler, sandalyeler gibi küçük parçaların temel mobilyalara karar verildikten sonra onlara uyum sağlayacak şekilde seçilmesi bütünlük kurma işini kolaylaştırıyor. Bütün mobilyalar tamamlandıktan sonra renkli aksesuarlar, aynalı beyaz takı dolabı, çerçeve ya da tablolarla yapılacak küçük dokunuşlar mükemmel renk uyumu tamamlamış oluyor. Evinizin iç dekorasyonunu baştan yaratabilmenize olanak tanıyan tüm bu ürünler Tekzen kalitesiyle sizlere sunuluyor. Çeşitli fırsatlar ve uygun fiyatlardan yararlanmak için siz de geniş ürün yelpazesini anında inceleyebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası