şok 8 ocak 2022 kataloğu / One moment, please

Şok 8 Ocak 2022 Kataloğu

şok 8 ocak 2022 kataloğu

ŞOK 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu

Anasayfa / Şok Aktüel / ŞOK 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK'ta bu hafta yeni yılın ilk hafta sonu kampanyası 8 Ocak - 11 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak. ŞOK 8 Ocak Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak kataloğunu yayınladı. 8 Ocak ŞOK Market kampanyasında neler olacak hemen göz atalım.

ŞOK 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK 8 Ocak hafta sonu aktüel indirim kataloğu yayınladı. ŞOK'ta bu hafta 8 Ocak tarihinden itibaren satışa sunulacak aktüel ürünler belli oldu. ŞOK Marketlerde 8 Ocak - 11 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada neler var hemen göz atalım.

8 Ocak ŞOK Kataloğu incelememizde bu hafta USSU Benzinli Ağaç Motoru haftanın öne çıkan aktüel ürünü oluyor. ŞOK'ta bu hafta USSU Benzinli Ağaç Motoru için TL fiyat sunulacak. ŞOK 8 Ocak aktüel kataloğunda yer alan diğer aktüel ürünlere de hızlıca göz atalım.

ŞOK Aktüel 8 Ocak kampanyasında 5 Raflı Metal Kitaplık, USSU Tezgah Testere, Çalışma Masası ve Çalışma Sandalyesi gibi aktüel ürünler de yer alıyor. Yeni yılın ilk ŞOK Market kampanyasında yer alan tüm aktüel ürünlere sayfanın devamından göz atabilirsiniz.

ŞOK'ta bu hafta 8 - 11 Ocak tarihleri arasında yapacağımız 25 TL ve üzeri alışverişlerde 3'lü UniBaby Islak Havlu için 29,25 TL yerine 15 TL indirimli fiyat olacak. 10 - 11 Ocak'ta yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerde ml Selin Limon Kolonyası için 14,90 TL yerine 6 TL fiyat sunulacak.

Hemen ŞOK 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu ile satışa sunulacak aktüel ürünleri ve bu ürünlerin fiyatlarını listeleyelim;

  • USSU Benzinli Ağaç Motoru TL
  • USSU Tezgah Testere TL
  • USSU Taş Motoru TL
  • USSU Avuç Taşlama TL
  • USSU Silikon Tabancası 39,95 TL
  • USSU Darbeli Matkap TL
  • USSU Vidalama 89,90 TL
  • USSU Balta 64,90 TL
  • Takım Çantası 39,95 TL
  • Organizer Kutu 19,95 TL
  • Paketleme Bandı 12,95 TL
  • Pattex Japon Yapıştırıcı 3 gr 8,75 TL
  • 5 Raflı Metal Kitaplık TL
  • Çalışma Masası TL
  • Çalışma Sandalyesi TL
  • GoKidy Monster Otobüs 14,95 TL
  • Mega Kinetik Kum 49,95 TL
  • Lisanslı Oyun Çadırı 69,90 TL
  • İş Araçları 3'lü 29,95 TL
  • Pembe Scooter 34,95 TL
  • Tamir Seti 19,95 TL
  • Sök Tak Taşıt 19,95 TL
  • Kitap Çeşitleri 7,99 TL
  • Barbie Prenses Bebek 30 cm 39,95 TL
  • UniBaby Islak Havlu 3'lü Paket 15 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir)
  • Selin Limon Kolonyası ml 6 TL ( Ocak'ta 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir)

Böylece ŞOK 8 Ocak Aktüel Kataloğu incelememizi tamamladık. 8 Ocak ile 11 Ocak tarihleri arasında tüm ŞOK Market şubelerinde geçerli olacak bu kampanyaya ait broşür resmi hemen aşağıda yer alıyor. Gelecek hafta Çarşamba gününe ait ŞOK 12 Ocak Aktüel Kataloğu ve hafta sonu için ŞOK 15 Ocak Hafta Sonu Fırsatları incelemelerine de sitemizden ulaşabilirsiniz.

ŞOK 8 Ocak Aktüel Kataloğu - 1ŞOK 8 Ocak Aktüel Kataloğu - 2

Reklam

En Yeni Kampanyalar

ŞOK 21 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞUŞOK 17 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞUŞOK 14 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞUŞOK 10 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Paylaş

ŞOK 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu

Şok 8 Ocak kataloglarında güncel detaylar ve fırsatlar nihayet yayınlandı. Şok Hafta Sonu kataloglarının sunacağı yeni indirimlerde onlarca üründe kampanyalı fiyat dikkat çekecek. Aktüel Ürün hafta sonu indirimleri arasında bulunacak olan Şok Katalog detaylarına bu haberimizde bakalım:

Şok Aktüel Hafta Sonu 8 Ocak kataloglarıyla Cumartesi günü sizleri selamlıyor. Onlarca üründe harika fiyatlar bulunan Şok kataloğunda geniş bir ürün grubunda pek çok kampanya yer alıyor. Tamirat&tadilat ürünlerinden tutun bazı mobilya ürünlerine ve oyuncaklara kadar geniş bir ürün grubu ile Şok 8 Ocak kataloğu pek merak ediliyor. 26 farklı üründe indirimli fiyatlar sunacak olan Şok için &#;Aman Kaçırma&#; derken fırsatların stoklarla sınırlı olmak üzere 11 Ocak &#;ye kadar indirimde olduğunu da hatırlatalım.

Şok 8 Ocak &#; Şok Hafta Sonu

Türkiye&#;nin en merak edilen ürünlerini ve kataloglarını hazırlayan ŞOK, adına yakışan şaşırtıcı fırsatlar sunmaya yeni yılın ilk hafta sonu kataloğunda kaldığı yerden devam ediyor. Şok 8 Ocak kataloğunun sunacağı kesinleşen fırsatları Şok Market camlarında ortaya çıkmasının ardından ve ayrıca el broşürleriyle de edinilmeye başlanmasının ardından biz de Aktüel Ürünler&#;de incelemeye başladık. Şok Aktüel Hafta Sonu kataloglarında ilk fırsat ile incelemeye geçelim. USSU markalı ürünlerle dolu muhteşem brir sayfa bu hafta sonu Şok ile sizlerle olacak. Tamamı USSU markalı olarak benzinli ağaç motoru ,00 TL fiyatla raflarda! Tezgah testere ,00 TL olarak yine Şok&#;ta! Ayrıca taş motoru da geliyor. ,0 0TL fiyata sahip olan bu ürün de USSU markalı ve 2 yıl garantili. Avuç taşlama ,0 0TL&#;den satılacak olup silikon tabancası 39,95 TL fiyatla raflarda yer edinecek. Ayrıca bu hafta vidalama ürünü 89,90 TL&#;den Balta ise 64,90 TL&#;den satılacak. Şok Hafta Sonu kataloğunun sunduğu bir diğer avantajlı üründe darbeli matkap ,0 0TL fiyatla sizlerle oluyor. 11 Ocak gününe değin müşterisi karşısında kalacak olan Şok Aktüel fırsatlarında takım çantası 39,95 TL&#;den, organizer kutu ise 19,9 5TL2den gelecek. Paketleme bandı 12,95 TL&#;den ve son olarak ise Pattex japon yapıştırıcısı 8,75 TL&#;den sizlerle. Dahası da var. Ancak daha fazlasını resmi adresten görmelisiniz. Resmi adres ise sokmarket. com. tr &#;dir.

Şok 8 Ocak Aktüel Ürünler kataloğunun müşterisi karşısına çıkmasının ardından kaçırılmaması gereken fırsatlar resmen belli oldu. Şok Hafta Sonu 8 Ocak günü başlatacağı kampanyayı 11 Ocak &#;ye kadar müşterisine sunacak. ,00 TL fiyatla dikkat çeken şık tasarımlı 5 raflı metal kitaplık odanız veya ortamınız için harika görünüyor. Metal çalışma masası da sunacak olan Şok bu ürün için ,00 TL fiyat belirtmiş. Ayrıca bir de çalışma sandalyesi bulunduran katalog ,00 TL&#;ye bu ürünü sunmuş. GoKidy oyuncakları ile süren 8 Ocak Şok Kataloğu içerisinde iş araçları, manyetik kum, kitaplar, oyun çadırları, tamir setleri, bebekler ve arabalar sizlerle. Fırsat listelerinde Şok Aktüel 8 Ocak kataloglarında 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olmak üzere sunulan ıslak havlu ve kolonya da büyük indirimle sizlerle. Dahası da var. Tüm detaylar, fırsatlar ve en son fiyatlar için resmi adres olan sokmarket. com. tr &#;yi ziyaret edin. Unutmayınız, fiyatlar ve hatta ürünler değişebilir. Bu sebeple mutlaka resmi adresi ziyaret etmelisiniz. İndirimli günler dileriz.

Şok 8 Ocak Hafta Sonu Kataloğu

Katalogları, ürünleri, stok durumlarını, indirim tarihlerini v.s. katalog sahibi marketin resmi web sitesinden teyit ediniz.

Güncel Kataloglar

Bim aktüel - A aktüel - Şok aktüel için incelemelerimiz bağlayıcı değildir. İlgili marketin websitesini mutlaka ziyaret etmelisiniz.

ŞOK 8 OCAK HAFTA SONU KATALOĞU

Yeni dönem kampanyalarına Şok 8 Ocak Aktüel Kataloğu ile devam edecek olan Şok Market Aman Kaçırma etiketi ile Hafta Sonu Hem Şok&#;ta Hemde Cepte Şok&#;ta geçerli; 8 Ocak Şok Aktüel Kataloğu detayları sayfamızda&#;

Şok 8 Ocak Aktüel Kataloğu ile Hafta Sonu indirimli ürünler kampanyalarına hız kesmeden devam eden Şok Market Aman Kaçırma etiketi ile hazırladığı muhteşem ürünlerle dolu dolu bir yeni kataloğu ile karşınızda. İşte; Türkiye geneli Şok Market şubelerinde ve Cepte Şok&#;ta ile Online olarak geçerli sizlerin merakla beklediğiniz; Şok&#;ta Bu Hafta İndirimde neler var?

  • Şok Aktüel 8 Ocak hafta sonu indirimli fırsat ürünleri nelerdir?
  • 8 Ocak Şok Kataloğu kampanya avantajları içinde neler yer alıyor?
  • Şok 8 Ocak Aktüel Ürünleri indirimli fiyatları etiketlere nasıl yansıyacaktır?
  • Şok Aktüel Kataloğu ile 8 Ocak Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak kampanyalı ürünleri hangi tarihe kadar Şok Market mağazaları indirim reyonlarında yer alacaklar? tüm bu soruların merak ettiğiniz cevapları yazımız devamında&#;

BİM 18 OCAK KATALOĞU YAYINLANDI

ŞOKTA BU HAFTA İNDİRİMDE NELER VAR?

8 Ocak Şok Aktüel Kataloğu kapsamında Türkiye Geneli Şok Market şubelerinde ve Cepte Şok&#;ta Online olarak Cumartesi gününden itibaren sizlere sunulacak fırsat ürünlerine baktığımızda Tadilat-Tamirat ve Bakım işlerinizde kullanabileceğiniz Elektrikli El aletleri, Modern tasarımlı mobilyalar ile Çocukların mutlu olacağı eğitici ve öğretici oyuncak grubunda ürünlerle dolu dolu Yeni Şok Aktüel Kataloğu görüyoruz. İşte; Şok Aman Kaçırma etiketi ile hazırlanan Şok Kampanya avantajları ile Hem Şok&#;ta Hemde Şok&#;ta Geçerli Şok Aktüel 8 Ocak kataloğu ilk sayfasında; USSU Power Tools markası ile 2 yıl garantili kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit imkanı ile bu hafta alabileceğiniz 50 Hz alternatif akım motor gücüne sahip olan 36mm toz emme bağlantılı Tezgah Testere TL. Otomatik zincir yağlama, ml yakıt kapasiteli, Benzinli Ağaç Kesme Motoru TL. sağ ve sol göz koruması, mm taş çapı, watt motor gücüne sahip olan Ussu Taş Motoru TL. Kesme taşı hediyeli Ussu Avuç Taşlama TL. Darbeli ve darbesiz kullanım, tetik sabitleme, sağ ve sol kullanım, derece dönebilen tutma koluna sahip olan Ussu Darbeli Matkap TL. lik indirimli fiyatları ve Şok Aktüel kampanyası ile sizlerin tercihine sunulacak Şok Hafta Sonu Kataloğu ilk sıradaki fırsat ürünleri diyebiliriz. Şok&#;ta ve Cepte Şok&#;ta siz değerli müşterilere sunulacak olan kampanyalı ürünler bu kadarla sınırlı değil tabi ki; Tadilat işleri için ihtiyaç duyduğunuz fırsat ürünleri 8 Ocak Şok Aktüel Kataloğu içinde dikkatlerden kaçmıyor. İşte; İki adet silikon çubuk hediyeli Silikon Tabancası 39,95 TL. USB şarj kablosu, Volt, Lityum Batarya, 24 Parça aksesuarlı Ussu Vidalama 89,90 TL. Cilalı ve boyalı ahşap saplı Balta 64,90 TL. Organizerli kapak, 2 adet kilitli Takım Çantası 39,95 TL. İki adet plastik kilide sahip olan Organizer Kutu 19,95 TL. Vege 40 metre uzunlukta Paketleme Bandı 12,95 TL. indirimli fiyatları ve Şok Market kampanya avantajı kapsamında Hem Şok&#;ta Hemde Cepte Şok&#;ta 8 Ocak Cumartesi gününden itibaren sizlerin tercihine sunulacak ilk sayfadaki  Şok Aktüel Ürünleri diyebiliriz.

Şok Aktüel8 Ocak  Kataloğu ikinci sayfasında Aman Kaçırma etiketi ile kampanyalı ürünler devamında Modern ve şık tasarımı ile büyük dikkat çeken harika ürünlerin yer aldığını görüyoruz. İşte; Şok Aktüel Kataloğu kapsamında kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit imkanı ile 8 Ocak tarihinden itibaren sizlerin tercihine sunulacak olan; 2 yıl garantili 18 mm suntalamdan 5 Raflı Metal Kitaplık TL. Metal Çalışma Masası TL. Kol dayama alanı, 46 cm süngerli oturma alan genişliği, 41 cm oturma derinliği, 48 cm sırt yüksekliğine sahip olan, derece dönebilen, amortisörlü 2 yıl garantili Çalışma Sandalyesi TL. indirimli fiyatları ile sizlerin tercihine sunulacaklar. 8 Ocak Şok Aktüel Kataloğu ikinci sayfasında bu hafta dikkatlerden kaçmayacak olan fırsat ürünleri Çocuklarınızı mutlu edeceğiniz Eğitici ve Öğretici oyuncaklar epeyce yer alıyor. Gokıdy Monster Otobüs 14,95 TL. Mega Kinetik Kum 49,95 TL. Pembe Scooter 34,95 TL. İş Araçları 3&#;lü set 29,95 TL. Barbie Lisanslı Oyun Çadırı 69,90 TL. Barbie Prenses Bebek 39,95 TL. Tamir Seti 9 Parça 19,95 TL. Sök Tak 22 Parça Taşıt 19,95 TL. Kitap Çeşitleri 7,99 TL. Şok Market hafta sonu sizlere sunacağı kampanyalar bu kadarla sınırlı değil tabi ki; 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde Şok Kampanya avantajları kapsamında Uni Baby 3&#;lü Islak Havlu Paketi 29,95 TL yerine 15 TL. Limon Kolanyası 14,90 TL yerine 6 TL. indirimli fiyatları ile 15 Ocak Cumartesi gününe kadar Şok Market indirim reyonları veCEPTE ŞOK&#;TAOnline olarak alabileceğiniz 8 Ocak Şok Aktüel Kataloğu yeni kampanyalı ürünleri diyebiliriz.

ŞOK HAFTAYA GELECEK ÜRÜNLER NELERDİR?

Şok Aktüel Ocak dönem kampanya dönemi içerisinde yer alacak; Şok 15 Ocak Aktüel Kataloğu içerisinde görmek istediğiniz kampanyalı ürünler ile alakalı talep ve önerilerinizi bizlere yorum bölümünde yazabilirsiniz.

Şok 15 Ocak  tarihine kadar geçerli kampanyalarının yer aldığı; Şok 8 Ocak Aktüel Kataloğu ürünleri görsel detayları şöyle…
sokocakaktuel-katalogu

>>

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır