banyo tasarım programı ücretsiz / Küchenplaner online - Ücretsiz, indirme gerekmez ve 3B

Banyo Tasarım Programı Ücretsiz

banyo tasarım programı ücretsiz

Aşağıdaki adımları takip ederek, herhangi bir kayıt işlemi yapmadan ve ücretsiz olarak Pera.3D Online Planner programını deneyimleyebilirsiniz.

Nasıl Çalışır?

Müşterilerinize ve Mimarlarınıza 3 kolay adım ile "İNTERNET SAYFANIZDAN" mutfak/banyo/ofis/iç mekan tasarlama şansı verin!

  1. 1 &#; Pera.3D online tasarım aracını web sayfanızda açın,
    -Oda ölçülerini düzenleyin.
    -Duvar ve zemin renklerini ayarlayın, pencere ve kapı yerleşimini yapın.
    -Dilerseniz mekana kolon ve kiriş yerleştirebilirsiniz.
  2. 2 &#; Odamız hazır, mutfak tasarıma geçelim&#;
    -Menüden katalog kısmına gelerek, ürünlerden istediğinizi yerleştirin.
    -Ekrana yerleştirilen modüllerin üzerine tıklayarak; ölçülerini, pozisyonlarını ve menteşe &#; kapak yönünü değiştirebilirsiniz.
    &#;
    Modüllerin renk ve kapak modellerini değiştirmek için sol menüdeki malzeme kısmını kullanabilirsiniz.
    -Sağ menüdeki Geometri modunu kullanarak odanızın ölçülendirilmiş görünüşlerini alabilir, resim kaydet butonunu tıklayarak anlık olarak resim kaydedebilirsiniz.
  3. 3 &#; Projenizi kaydedin ve yetkililere bildirim gitsin!
    -İşte bu kadar! Çiziminizi tamamladınız. Müşteri veya mimar projesini kaydettiği zaman, yetkili kişilere iletişim bilgileri iletilir. Müşteri sipariş kaydının ardından elde edeceği özel link ile mutfağı sosyal medya ve çeşitli platformlarda paylaşabilir. Geriye firma yetkilisinin ödemeyi alması ve siparişi tamamlaması kalır.

Tanıtım videosunu izleyerek nasıl mutfak tasarlayacağınızı ve sistemin işletmenize sağlayacağı avantajları görebilirsiniz.

BAŞLAYIN! Hazır proje örnekleri veya yeni bir proje ile..

Pera.3DOnline Planner aracının en güçlü yanı özelleştirilebilir olmasıdır. Firmaların prensipleri ve kütüphaneleri doğrultusunda mimari kullanıma ya da internet üzerinde müşteri kullanıma göre konfigüre edilebilir bir altyapısı vardır. Bu sayede tamamen kendi firmanıza göre özelleştirerek, web sayfanıza yerleştirebilir, müşterilerinizin sizin ürünleriniz ve fiyatlarınız ile proje çizmesini sağlayabilirsiniz!

Bu limitli ve ücretsiz demo versiyon ile bir çok fonksiyon, model ve renk kütüphaneler kısıtlanmıştır.

Firmanıza göre özelleştirmek, ücretli versiyonu kullanmak ve önerilerinizi paylaşmak için her zaman iletişime geçebilirsiniz. Sizlerden geri dönüşler almak için sabırsızlanıyoruz!

Mutfak Projesi Çizim Programları

Bilgisayar ortamında mutfak dolaplarında yer alan her detayın imalat öncesinde görülebilmesini sağlayan programların çeşitleri ve özellikleri

1Mutfak Tasarım programları

Mutfak tasarımları, mutfak tadilatları, mutfaklarda gerçekleştirilecek olan değişiklikler insanların hayatlarında belki de komple olarak bir defa yaptıracakları işlemlerdir. Bu nedenle tadilatın yapılmasından önce tadilat sonrasında neyle karşılacaklarını bilmek istemeleri çok normaldir. Bu sayede hoşlarına gitmeyecek bir görseli, unutulan bir detayı henüz tasarım aşamasındayken tespit edip ona göre pozisyon belirlemek mümkün olacaktır. Mutfak tasarım ve imalat firmalarında görsel anlamda müşterilerine en doğru hizmeti veren firmaların tercih edilmesi tadilat öncesinde görsellerin görülerek güven probleminin ve merak unsurunun minimuma indirilmesinden kaynaklanmaktadır.

Geçmiş yıllarda mobilyacıların, marangozların kara kalem çalışmaları ve projelerde imalat ve montaj aşamasında sıkıntılar yaşamaları insanların mutfak çizim programlarına yönelmelerine neden olmuştur. Piyasada mutfak çizim programı olarak tercih edilen birçok yazılım bulunmaktadır. Bunların bir kısmı profesyonel çözümler sunarken bir kısmı da amatör sonuçlar verse de insanlar arasında yol gösterici olmaları açısından tercih funduszeue.info çizim programları ücretsiz olabildiği gibi belirli bir kullanımdan sonra ücretli sürüme geçilmesi gereken aksi halde hizmet alınamayan programlar da mevcuttur.

Mutfak dolabı çizim programları arasında;

  • 3D MAX
  • Optima Dekor
  • Adeko
  • Kitchen Draw
  • Arcon

isimli programlar bulunmaktadır.

23D MAX Mutfak Çizim Programı

3D MAX Mutfak Çizim Programı

3D MAX Mutfak Çizim Programı

3D MAX dünya üzerinde en çok kullanıcısı olan çizim ve tasarım programıdır. Aynı fonksiyona sahip olduğu belirtilen program türleriyle kıyaslandığında kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan 3D Max amatör çizimler için uygun değildir. Kullanımı kolay olsa da sadece kendi mutfağını çizmek isteyen bir kullanıcının çizim detaylarına inebilmesi ve render denen mutfağın son halini alabileceği aşamayı başarması zordur. program ile imalat sonrası aşamaların net bir şekilde görsel olarak görülebilmesi için render işleminin çok yavaş hızlarda ve özellik açısından sağlam bir bilgisayarda gerçekleştirilmesi gerekmektedir.Ücretli versiyonları olduğu gibi deneme sürümü kullanılarak mutfak programı olarak kullanılabilir. Mutfak programı demo sürümü mevcuttur.

3Optima Dekor Mutfak Çizim Programı

Optima dekor sektörde öncü bir mutfak çizim programı olarak tanınmasa da sektörde öncü olan ve imalatçılar, mağazalar tarafından sıkça takip edilen ve kullanılan çizim programlarının yeniliklerini takip ediyor olmasıyla tanınmaktadır. İlk dört sürümde 3 boyutlu görüntü alma imkanı sunmayarak rakiplerinden çok geride kalan optima dekor yazılımcılarının yaptığı güncellemelerle birlikte beşinci sürümde 3 boyutlu görsel seçeneği sunmaya başlamıştır. Sektörde öncü olan çizim programlarının ücretleriyle kıyaslandığında arada ciddi bir fark olan Optima Dekorun tercih edilmesi nedenleri arasında haliyle ekonomik çözümler arayan müşterilerin talepleri gelmektedir. Optima Dekor programı parayla satılan bir yazılım olmasına rağmen kullanıcılara kendilerini tanımaları için gerekli zamanı tanıyan demo sürümleri mevcuttur. Fakat programın demo versiyonu hem süreli hem de paralı versiyonlara göre bazı özellikleri yazılımcı firma tarafından kısıtlanmış durumdadır.

Optima Dekor Mutfak Çizim Programı

Optima Dekor Mutfak Çizim Programı

4Adeko Mutfak Çizim Programı

Merkezi Bursa&#;da olan ve mobilya sektöründe mutfak çizim programı olarak zirvede talep gören mutfak çizim programı Adeko adıyla anılmaktadır. Sürekli yapılan güncelleştirmelerle mobilyacıların, imalatçıların çok basit komutlarla saniyeler içerisinde özel olarak ölçüleri girilmiş alanlara hazır mutfak çizimleri dahi yapabilmektedir. Program mutfak tasarım ve çizim programı olarak kullanılsa da biraz detaylı incelendiğinde çok farklı tasarımların ortaya çıkabileceği programın alt yapısının buna müsait olduğu görülebilmektedir. Adeko programı kullanım kolaylığı, render aşamasındaki başarısı nedeniyle kullanıcılara gerçeğe yakın kalitede sonuçlar vermesi nedeniyle ucuz bir program değildir.

Adeko Mutfak Çizim Programı

Adeko Mutfak Çizim Programı

Adeko programı için istenilen paranın hakkı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Güncellenen sürümler arasında belirli bir ücret ödenerek programı yükseltmek mümkündür. Peşin fiyata uygun fiyatlara program satın alınabileceği gibi çeşitli yöntemlerle taksitli olarak da satın alınabilmektedir. Deneme sürümünü kullanabilmek için yazılım firmasıyla görüşmek gerekmektedir. 30 gün süreyle yazılım firmasıyla görüşme yapıldıktan sonra mutfak çizim programının demo sürümünü kullanmak mümkün olacaktır.

5Kitchen Draw Mutfak Çizim Programı

Mobilya tasarım, banyo ve mutfak tasarım amacıyla kullanılan tasarım programlarından birisi de Kitchen Draw&#;dır. Çok tercih edilen bir tasarım programıdır. Mobilya anlamında mutfak ve banyoların tasarlanması açıısından son derece profesyonel çözümler sunmaktadır. Kategoriler en sade şekilde dizayn edilmiş ve tasarım aşamaları çok kolay bir şekilde kullanıma sunulmuştur. Çok az bilgisayar tecrübesi olan bireyler tarafından dahi rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Kitchen Draw

Kitchen Draw

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars(7votes, average: 4,57out of 5)
Loading

Mutfağını Kendin Çiz uygulamamız ile kendi evinizin mimarı olabilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz uygulama ile mutfak şeklinize en uygun tasarımları oluşturabilir; dolaplar, zemin ve tezgah üstü tüm alternatifleri deneyimleyebilirsiniz. Size özel mutfak tasarımını bitirdikten sonra, projenizi kaydedebilir, bulunduğunuz yere en yakın İntema şube seçimini yaparak mimarlarımızla paylaşabilirsiniz.

Tasarima Başla

Mutfağınızın şekli; I, L, U veya koridor mutfak şeklinde olabilir. Ada veya yarım ada şeklinde bir mutfak oluşturmak istiyorsanız, tasarıma başlamadan önce, şekline karar vermelisiniz. Mutfağınızın kapladığı alan ölçümleri, yer döşemesinin seçiminde etkilidir. Mutfak tipi seçiminden sonra, mutfakla ilgili tüm aksesuarlar ve malzemeler önünüze gelir. Geniş renk yelpazesi sayesinde, tam da hayalinizdeki mutfağı ortaya çıkarma imkanı bulursunuz. Mutfak tezgahının geleceği duvarı, su tesisatının geldiği yere göre belirleyebilirsiniz. Uzun dolap isterseniz, tezgahın sağına veya soluna gelecek şekilde yerleştirebilirsiniz. Alt ünitedeki mutfak dolaplarını, üst ünitedeki mutfak dolaplarıyla aynı renkte seçebileceğiniz gibi, farklı renklerden de seçerek bir uyum yakalayabilirsiniz. Dolapların ölçülerini, duvar ölçüsüne göre, kendiniz ayarlama imkanı bulursunuz. Dolap menteşelerinin yerlerini de kullanım durumuna göre değiştirebilir, animasyon oluşturarak dolapların nasıl açılıp kapandığını test edebilirsiniz. Kullanım rahatlığını 3 boyutlu olarak görmek, fikir verme aşamasında yardımcı olur. Sezonun trend aksesuar seçimlerini, ücretsiz olarak size sunan uygulama ile, mutfak dolaplarının kulplarını da istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Hayalinizdeki Mutfağı Kendiniz Çizin

Günün belli bir zamanının mutfakta geçirildiği düşünüldüğünde, en güzel mutfağa sahip olmak herkesin hakkıdır. Birbirinden lezzetli yemekleri yapmak için, hayalinizdeki mutfağa sahip olmak istemez misiniz? Mutfağını kendin tasarla 3 boyutlu ev tasarım programları, son yılların en gözde uygulamalarından biridir. Binlerce kişinin kullandığı uygulamalarla, herkes kendi evinin mimarı olma imkanına sahiptir. Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz uygulama ile mutfak şeklinize en uygun tasarımları oluşturabilir; dolaplarda, yerlerde ve tezgah üzerinde tüm renkleri deneyebilirsiniz. Tasarımınızı beğenmezseniz, silerek yeni bir tasarıma başlayabilirsiniz. Hayalinizde canlandırdığınız mutfak, Mutfağını Kendin Çiz programı ile çok basit bir şekilde hayata geçirilebilir. Mutfağınızın ölçülerini belirledikten sonra, İntema Mutfak Çizim programını kullanarak, yer döşemesinin renginden, mutfak dolaplarının renk ve desenlerine kadar, kendi belirlediğiniz tarzı oluşturabilirsiniz. Tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz program sayesinde, birkaç adımda mutfak proje çizimi tamamlanmış olur. Size özel mutfak tasarımını bitirdikten sonra, bulunduğunuz yere en yakın İntema şube seçimini yaparak proje formu alabilirsiniz. Karar verdikten sonra, projenizi hayata geçirmek için tüm fiyatlandırmaları yapan personel ile birlikte çalışmak imkanına sahip olursunuz. Hayalinizdeki projeyi hayata geçirirken, en uygun fiyatla kaliteli ürünlere ulaşmayı kim istemez ki?

Mutfak Çizme Programı

Bir mimardan yardım alarak, hayalinizdeki tasarımları hayata geçirmek yerine, evde kendi imkanlarınızla tasarım yapabilirsiniz. Mutfağını Kendin Çiz, fikri yılların tecrübesi ile düşünülerek hayata geçirilmiş bir uygulamadır. İntema markasına ait Online Web sitesi üzerinden, tasarım yapmak istediğiniz mutfak şekli seçilir. Mutfağınızın şekli; I, L, U veya koridor mutfak şeklinde olabilir. Ada veya yarım ada şeklinde bir mutfak oluşturmak istiyorsanız, tasarıma başlamadan önce, şekline karar vermelisiniz. Mutfağınızın kapladığı alan ölçümleri, yer döşemesinin seçiminde etkilidir. Mutfak tipi seçiminden sonra, mutfakla ilgili tüm aksesuarlar ve malzemeler önünüze gelir. Mutfak çizimi programı sayesinde, mutfak dolabı çizimi de modelleri ile birlikte tamamen size ait olur. Geniş renk yelpazesi sayesinde, tam da hayalinizdeki mutfağı ortaya çıkarma imkanı bulursunuz. Mutfak tezgahının geleceği duvarı, su tesisatının geldiği yere göre belirleyebilirsiniz. Uzun dolap isterseniz, tezgahın sağına veya soluna gelecek şekilde yerleştirebilirsiniz. Alt ünitedeki mutfak dolaplarını, üst ünitedeki mutfak dolaplarıyla aynı renkte seçebileceğiniz gibi, farklı renklerden de seçerek bir uyum yakalayabilirsiniz. Dolapların ölçülerini, duvar ölçüsüne göre, kendiniz ayarlama imkanı bulursunuz. Dolap menteşelerinin yerlerini de kullanım durumuna göre değiştirebilir, animasyon oluşturarak dolapların nasıl açılıp kapandığını test edebilirsiniz. Kullanım rahatlığını 3 boyutlu olarak görmek, fikir verme aşamasında yardımcı olur. Sezonun trend aksesuar seçimlerini, ücretsiz olarak size sunan uygulama ile, mutfak dolaplarının kulplarını da istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Mutfağımı Nasıl Çizebilirim?

Mutfağımı kendim çizmek istiyorum, diyenler için mükemmel bir imkan olan Mutfağını Kendin Çiz tasarım programı, sanal bir mutfak planlayıcısıdır. Mutfak pencereleri, kapısı ve diğer unsurları ile, hayalinizdeki mutfağın birebir kopyasını hazırlama imkanı bulursunuz. Mağaza mağaza dolaşmadan, boşa vakit kaybetmeden tasarım yapma imkanı sağlayan programda birçok aksesuar seçimi yapılabilir. Mutfağını Kendin Çiz programı; buzdolabı, fırın, davlumbaz ve bulaşık makinesi gibi eşyaların da yerleştirilebildiği özel bir programdır. Ocak üzerine tencere bile koyabilir, yaşam alanı haline getirebilirsiniz. Duvar üzerinde bıçaklar cezve gibi aksesuarları kullanmayı sevenler için her ayrıntı düşünülmüştür. Mutfaktaki evyenin hangi yöne bakacağına da siz karar verirsiniz. Tasarım bittikten sonra, mutfağınızı çeşitli açılardan görme imkanına sahip olursunuz. Mutfak tasarım programı, bir uzmandan görüş alma imkanı sağlarken, dışarıda zaman harcamadan kolay yoldan tasarım yapma imkanı verir. Hayalinizdeki mutfağa kavuşmanız, artık çok kolay!
Yetkili Servisler ve Hizmetler
Premium Yetkili Servislerimizle Banyonuzu Yenileyin

İşleri ek zaman ve b&#;t&#;e harcatmadan, her iş i&#;in farklı usta aratmadan, anahtar teslim servis veriyoruz.

DETAYLI BİLGİ AL
Mimari & Tasarım Hizmetlerimizden Faydalanın

Sonu&#;ların hayalinizi yansıtması i&#;in proje teklifi, i&#; mimar danışmanlığı ve &#;cretsiz keşif hizmetlerimizden yararlanın.

DETAYLI BİLGİ AL

Bize Ulaşın

M&#;ŞTERİ İLETİŞİM MERKEZİ

WHATSAPP İLETİŞİM HATTI

0() 52 53

G&#;R&#;NT&#;L&#; ARAYIN

Uzmanımıza Danışın


Mağazalar & Satış Noktaları

Kale g&#;vencesiyle hizmet alabileceğiniz t&#;m mağaza ve satış noktalarını g&#;r&#;n.

SATIŞ NOKTASI BUL

3D Modelleme ile Banyonuzu Baştan Yaratın!

Banyonuzu ger&#;ek &#;l&#;&#;lerde tasarlayın, inceleyin, g&#;rerek karar verin.

HEMEN DENE

Alternate Text

&#;ye Olun

Hemen &#;ye olun, beğendiğiniz t&#;m &#;r&#;nleri listeleyerek kaydedin, hızlıca bilgi alın.

HEMEN &#;YE OL

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası