el fali nasil okunur resimli / El falı nasıl bakılır? 9 adımda el falı bakabileceksiniz

El Fali Nasil Okunur Resimli

el fali nasil okunur resimli

El falı nasıl bakılır ?

Avuç içi okuma, bir kişi hakkında daha fazla bilgi edinmek veya geleceğini anlatmak için ellerin avuçlarını kullanan sanattır.

Nasıl yapıldığına göz atalım

Adım 1: Okumak İçin Eli Seçmek


Avuç içi okurken, aktif bir el ve pasif bir el vardır. Baskın eliniz veya en sık kullandığınız eliniz aktif elinizdir; baskın olmayan eliniz veya sık kullanmadığınız eliniz pasif eldir.

Pasif el kalıtsal özellikleri gösterir .Baskın  el, yaşam olayları gibi kalıtsal durumdaki değişiklikleri gösterir.

Pasif ve baskın el çizgileri arasındaki büyük farklılıklar, kişinin kendini geliştirmek için çok çalıştığını gösterir.

Adım 2: Avuç İçi 4 Ana Çizgiyi Belirleyin


Kalp Çizgisi


Kalp çizgisi avucun üst kısmı boyunca yatay olarak ilerler. Kalbinizin hem fiziksel hem de duygusal durumunu temsil eder.

Zihin çizgisi


Zihin çizgisi, avuç içi ortasında, kalp çizgisinin hemen altında yatay olarak ilerler. Beyninizin ve zihninizin fiziksel ve duygusal durumunu temsil eder.

Hayat çizgisi


Yaşam çizgisi, güneşin tabanına doğru aşağı doğru eğrilerde parmak ve başparmak arasında bir yerde başlayan kavisli çizgidir. Bu çizgi ne kadar yaşayacağınızı göstermez, bunun yerine canlılık ve refah gibi çeşitli güçleri temsil eder.

Kader Çizgisi


Bu çizgi herkeste mevcut olmasa da, avuç tabanından dikey olarak ve ortada bulunabilir. Bu çizgi, hayatınızın kariyer yolu ve başarı gibi yönlerini temsil eder.

Adım 3: Avuç İçindeki Çizgileri Yorumlama

Kalp Çizgisini Yorumlama


Kalp çizgisi işaret parmağının altında başlarsa, sevgi açısından şanslı olduğunuz anlamına gelir.Çizgi orta parmağın altında başlarsa, aşkta bencilliği gösterir. Avucunun ortasında başlarsa, kişinin kolayca aşık olduğunu gösterir. Kalp çizgisi yoksa, bu bireyin duygu yerine mantık tarafından yönetildiğini gösterir. Kader çizgisinde çizgi varsa, bu kişinin duygularına çok az önem verdiğini gösterir.

Düz, kısa, kalp çizgisi, romantizm hakkında özellikle endişelenmeyen bir kişiyi temsil eder. Ancak uzun ve kıvrımlı bir çizgi, kişinin duygularını özgürce ifade ettiğini gösterir. Dalgalı bir çizgi, ciddi bir ilişki olmadan birkaç kişiyle sevgili olduğunu gösterir.

Kalp ve zihin çizgisi birbirine paralel ilerlerse, bu kişinin duygularını iyi idare ettiğini gösterir. Kalp çizgisi ve yaşam çizgisine dokunursa, bu kişinin kalbinin kolayca kırıldığını gösterir. Kalp çizgisi kırılırsa veya kalp çizgisi içinden geçen daha küçük çizgiler varsa  duygusal travmayı temsil funduszeue.infoleme çizgiler depresyonu gösterir.

Zihin  Çizgisini Yorumlama


Zihin çizgisi yoksa, halsiz bir kişiyi gösterir. Soluk bir çizgi, kişinin konsantrasyon ve hafızadan yoksun olduğunu gösterir. Derin bir çizgi iyi hafızayı ve konsantrasyon güçlü olduğunu temsil eder.

Burada kısa bir çizgi pratik olan kişiyi temsil eder. Uzun bir çizgi, kişinin bencil olma eğilimi göstermesine rağmen, odaklanmış ve başarılı olduğunu gösterir. Düz bir çizgi kişinin mantıklı, organize olduğunu ve detaylara dikkat ettiğini gösterir. Dalgalı bir çizgi kısa bir dikkat süresini belirtir. Eğri veya eğimli bir çizgi, son derece yaratıcı olan birini gösterir.

Zihin  çizgisi yaşam çizgisinde başlarsa, bu kişinin güçlü istekli olduğunu gösterir. Yaşam çizgisinden ayrı bir zihin çizgisi, yaşam için güçlü bir coşku ve macera duygusu olan bir kişiyi gösterir. Kesik çizgi düşüncede tutarsızlıkları gösterir. Artı işaretleri kader üzerinde önemli etkisi olan önemli kararları temsil edebilir. Çizgideki zincirler duygusal zorluk veya kişisel çatışmayı gösterir.

Hayat Çizgisini Yorumlama


Hayat  çizgisi  yoksa, kişinin endişeli ve gergin olduğu düşünülür. Soluk çizgiler düşük enerjiyi gösterirken derin çizgiler pürüzsüz bir yaşam yolunu gösterir. Uzun derin çizgiler iyi sağlığı temsil ederken, kısa derin çizgiler bir kişinin sağlık sorunlarını kolayca aşabileceğini gösterir. Kıvrımlı çizgiler bol enerjiyi temsil eder.

Başparmağa doğru giden bir çizgi, kolayca yorulan bir kişiyi gösterir. Çizgideki kopmalar yaşam tarzında ani değişiklikler anlamına gelir. Her iki eldeki kırık çizgiler ciddi hastalık veya yaralanmaya işaret edebilir. Zincirleme çizgiler, kişinin hayatını bir dizi yöne götürebilecek birçok sağlık sorununa duyarlı olduğunu gösterir.

Kader Çizgisini Yorumlama


Derin çizgiler hayatın kader tarafından kontrol edileceği anlamına gelir. Yaşam çizgisine katılırsa, bu kişinin kaderini kendisinin oluşturacağını gösterir.

Derin ve Uzun

● Avuç tabanından başlayan ve Satürn Dağı'na (orta parmağın altında) uzanan derin, düz ve uzun bir kader çizgisi, kendi kariyerinizi veya işinizi başlatmak ve yürütmek için güçlü bir yeteneği gösterir. Genellikle güvenilirliğe önem verirsiniz, böylece başarılı bir kariyere sahip olabilirsiniz


● Çizgi avucun orta kısmından kademeli olarak daralır ve incelirse, daha genç yaşta sorunsuz bir kariyer şansı ve orta yaştan sonra yavaşlayan bir kariyeri gösterir.


Evlilik Çizgisini yorumlama:



Evlilik çizgisi (ayrıca ilişki çizgisi veya sevgi çizgisi) esas olarak evlilik hayatınızın durumunu, aşk ilişkinizi, evlilik zamanınızı ve sevgiye karşı tutumunuzu yansıtır. Kalp çizgisinin hemen üzerinde küçük parmağın tabanının altında bulunur . Evlilik çizgisi sayısı her  insanlarda farklıdır. Bazı kişilerin sadece bir çizgisi vardır ve bazılarında birden fazla çizgi  olabilir. Ayrıca bazı kişilerde evlilik çizgisi bulunmaya bilir.

Düz uzun bir evlilik çizgisi derin ve uzun sevgiyi gösterir. Tutkulu, nazik ve genellikle mutlu bir aileniz olduğunu gösterir. Yüzük parmağına  yakın, derin veya uzun, sadece bir evlilik hattınız varsa, sadece mutlu bir evliliğin tadını çıkaramayacağınızı, aynı zamanda evlilikten sonra kariyerde büyük başarı elde edebileceğinizi gösterir.

Evlilik çizginiz kısaysa, karşı cinse tutkusuz olduğunu gösterir. Ayrıca silikse karşı cinse karşı sabırsız ve kırıcıdır.

Etiketler:El falı nasıl bakılır,

El falı alanında küçük çizgiler. Satırdaki işaretler ek bilgi verecektir

Eldeki aşk çizgisinin nerede olduğunu biliyor musun? Bu önemli çizgi genellikle kalbin çizgisiyle karıştırılır. Bu makale, aşk çizgisi hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacak ve en çok elinizi nasıl doğru tahmin edeceğinizi öğretecek. parlak duygular.

Makalede:

Eldeki aşk çizgisi - yeni başlayanların bilmesi gereken her şey

Eğer öyleyseniz, ana çizgilerin avucunuzun içinde nerede olduğunu bulmanız gerekir. İnsanlar, aşk çizgisinin, serçe parmağın altından başlayıp ortasına kadar uzanan ince bir çizgi olduğuna inanmaya meyillidir. işaret parmağı. Ama bu sadece bir yanılsama.

Avucunuzu yana çevirin ve kalp çizgisi ile küçük parmağın başlangıcı arasındaki kenara bakın. Küçük bir çizgi olacak. Aşkın çizgisi odur.

Şerit düz, kısa, net ise, o zaman gerçekten aşkın ne olduğunu bilen ve eşini asla aldatamayan bir kişi var. Bu özelliğe sahip değilseniz şaşırmayın. Olur. Bu durumda, avuç içi uzmanları, bir kişinin bu tür bir bağlılığı özellikle önemli bir şey olarak görmediğini garanti eder.

Bazen böyle bir fenomen, bir kişinin bencil olduğu veya kimsenin kalbine girmesine izin veremediği anlamına gelebilir. Çizgide kırılmalar veya noktalar olup olmadığına dikkat edin. Bu tür semboller, sık sık aşık olacağınızı, tüm ilişkilerin uzun sürmeyeceğini, belki de acılı ayrılık, boşanmak.

Kehanet sürecinde sol ve sağ elleri karşılaştırdığınızdan emin olun. Avuç içlerinden birinde çizgi uzun ve net, diğerinde ise belirsiz ve kısaysa, bu, ideal olmaktan uzak oldukları için ilişkinizin her an daha da kötüleşebileceğini gösterir. Geleceğinizi değiştirmek için kendiniz üzerinde çalışmanız gerekir.

Önemli: bir kişinin birden fazla evlilik çizgisi olabilir farklı uzunluklar, derin, bulanık (genel olarak - herhangi biri). Kimse bu ilişkinin evliliğe yol açacağını garanti edemez. Bu çizgilerin hayatınızdaki güçlü aşk bağlılıklarının sayısını gösterdiğini söylemek çok daha mantıklı. gençlik yılları ve Ötesi.

Aşk için yandan ayrıntılı olarak nasıl okunur?

Doğru yapmak için detaylı analiz, iki eli de karşılaştırmanız gerekir. Bu önemli sadece özel durum, aynı zamanda okurken , ve diğerleri. Sol ve sağ elleri dikkatlice inceleyin. Sol avuç, müşterinin ne tür bir aşk karmasına sahip olduğunu size söyleyecektir. Sağ tarafta, bir kişinin sevgilisiyle nasıl bir ilişki kurduğunu öğrenebilirsiniz.

Örneğin, bir kişinin sol elinde iki kısa bulanık çizgi ve bir uzun, derin çizgi vardır. Aynı zamanda, sol avuç içinde uzun olana denk gelen diğer tarafta sadece bir derin çizgi vardır. Bu, bir insanın hayatında üç romanın mümkün olduğunu göstermektedir.

İlk 2 uzun sürmeyecek ve son uydu tarafından bir kişi özellikle deneyimleyecek güçlü his ve bu kişilerin eninde sonunda ilişkilerini meşrulaştırmaya karar vermeleri oldukça olasıdır.

Çizgi aşağı eğikse, daha yakınsa, aşk kısadır.

Çizgi kalbin çizgisini tamamen geçerse, bu kişinin eşinden daha uzun yaşayacağı ve onları ancak ölümün ayıracağı anlamına gelir.

El falı bu soruyu cevaplayabileceğini iddia ediyor. Bunun doğru olup olmadığını anlamak için sevgilinizin veya sevgilinizin eline bakmanız gerekecek.

Seni simgeleyen evlilik çizgisinin yanındaysa, üstünde veya altında bir tane daha var. yatay çizgi, bu uzun ve oldukça güçlü ilişki tarafta sık hile. Küçük süreçler ilgili özellikten ayrılırsa, bu kısa vadeli, muhtemelen bir kerelik değişikliklerin varlığını gösterir.

İki aşk çizginiz varsa, ilki (kalp çizgisinin yakınında bulunan) göze çarpmayan, ince, zar zor görülebilir. Ve hepsi, neredeyse her zaman ilk, kısa ile ilişkili olduğu için, genç aşk. İlk özellik derin ve genişse, ancak tek değilse, bu kişinin bir partner tarafından kullanıldığını gösterir. Ayrıca, bu insanlar tek eşli olarak sınıflandırılmaz.

Üç veya daha fazla çizgi varsa, analiz biraz farklı olacaktır. Bu durumda derin, derin ve geniş hat duyguların karşılıklı olmadığını gösterir. Ancak dar, uzun bir çizgi, uzun, korkunç bir birliğin sembolü olarak görülüyor.

Avucunuzun içinde bir çatal varsa ve kolun kenarına yakın bir yerdeyse, bu, partnerinizden ayrılacağınızı, ancak uzun sürmeyeceğini ve yakında tekrar birlikte olacağınızı gösterir.

Benzer bir yorum, bir yerden üç aşk çizgisi çıkarsa olabilir. İki ayrılıktan sonra, bu güçlü bir karşılıklı aşk olduğu için hala birlikte olacağınız garanti edilebilir.

Hatırlanması gereken ek değerler

Daha spesifik analiz etmenize yardımcı olmak için evlilik çizgisine çeşitli semboller yerleştirilebilir. Tahmini kısmen değiştirebilecekleri için varlıklarına dikkat edin.

Yıldız- Evlilik aşk için değildir, ilişki örtü olarak kullanılır. Oldukça sık, avucunda böyle bir işaret olan bir kişi, duygularını kendi bencil amaçları için kullanır. Büyük ihtimalle partnerini sevmiyordur ama ilişki içinde olması onun için faydalıdır.

Ada- sembol kehanetleri zor ilişki, sevginin karşılıksız olması muhtemeldir, yoksa birliktelikten mutsuz olursunuz. Sürekli kavgalar ve molalar mümkündür.

Resimler- Muhtemelen dul.

Geçmek- ilişkilerde güçlü müdahale. Büyük olasılıkla, çeşitli koşullar nedeniyle eşinizle bir arada yaşayamayacaksınız.

Mükemmel bir çift misiniz?

El falı yardımıyla sizin ve eşinizin birbirinize uygun olduğunu nasıl öğrenirsiniz? Her şey son derece basit. Avuç içlerini (kendin ve sevdiklerin) karşılaştırman gerekiyor. Çizgide eller aynı kıvrıma veya aynı düz çizgilere sahipse, kesinlikle birbirinize uyuyorsunuz. Eğer onlar farklı şekiller, o zaman karşılıklı anlayışa ulaşmak oldukça zor olacaktır.

Büyük olasılıkla biriniz çok inatçı, dünyevi, maddi refahı önemsiyor ve diğeriniz sadece ölümlülerin sorunlarından çok uzak, her zaman bulutlarda. Bu yüzden birbirimizi anlamak kolay olmayacak.

Avuç içi çizgileri ve tepeleri

Birinin yaşam çizgisi zayıf, çok yakın, diğeri ise bu tepeden uzakta derin bir yaşam çizgisi varsa, insanlar birlikte olmaya mahkum değildir. Çatışma durumları ortaklardan birinin sevmesi nedeniyle ortaya çıkacak aktif görüntü hayat, diğeri sessiz bir varoluşu tercih eder.

En müreffeh birlik, kalp hatları neredeyse aynı olan insanlar için olacaktır: aynı uzunluk, kalınlık.

Yeni başlayan bir avuç içi uzmanının bilmesi gereken başka ne var?

Bir kişinin ayasını, parmaklarını, parmaklarını değerlendirdikten sonra evliliğin özelliklerini incelemeye başlamalısınız.

Avucunuzun içinde bir evlilik çizgisi örnekleri:

  • Net bir çizgi, yakın bir ilişkiyi gösterir. Satır sayısı, evliliklerin veya hobilerin sayısını belirler.
  • Bulanık çizgiler, pek de önemli olmayan bir tür romantik bağlılığın işaretidir.
  • Uzun ve düz çizgiler, uzun ve mutlu bir ilişkinin işaretidir.
  • Kırık çizgiler - boşanma veya ayrılma olasılığı.
  • Çift çizgiler, aynı anda iki ortakla bir bağlantı olduğunu bildirir, ilişkinin gücü, çizgilerin düzlüğü ile belirlenir.
  • Yol ayrımından başlamak - ilk aşamada ilişkilerde bir mola.
  • Çatal ile biten - ayrılık.
  • Bir ilişki şeridinin yokluğu - tezahür yok aile hayatı.

Eldeki evlilik çizgileri nasıl kontrol edilir? Fotoğraftaki değer (erkekler ve kadınlar için belirtilmiştir), her iki eldeki bağlantı şeritlerinin incelenmesini gerektirir:

  • Önde gelen tarafta, durumun açık ve net şeklinde olumlu sinyalleri varsa, derin çizgiler, bu derin ihtiyacı gösterir, samimi ilişki ve kalıcı bir ittifak yaratmak için değişim için çabalamak.
  • Tersine, pasif el daha fazlasını gösterirse uygun koşullar, nispeten aktif.

Hat düzenlemesi

Evlilik hatları Merkür tepesine yerleştirilmiştir. Sağ taraftan bakılırlar, başlangıç ​​avucunun kenarında işaretlenir - bunlar küçük parmak arasında küçük bir boşlukta ve Kalp çizgisinin üstünde bulunan yatay çizgilerdir. Sadece avucun kenarından çıkan güçlü ve net bir aşk çizgisi seçimi, evlilikte uzun vadeli ve güçlü ilişkiler vaat eder, ancak farkedilmeyen çizgiler kısa romantizmleri ve evliliğe yol açmayan ilişkileri gösterir.

Evlilik çizgileri, önemli aşk birliklerinin ve ayrılıklarının sayısı hakkında bilgi edinmenizi sağlar. Çizgilerin konumuna dikkat etmek önemlidir. Yukarıdaki fotoğraf, uzun bir ilişkiyi ve birlikte yaşamayı gösteren 3 satırı göstermektedir.

Evlilik hatlarının yokluğu, soğuk doğaların karakteristiğidir. Evli ve karşılık gelen çizgileri olmayan insanlar, duygusal ve manevi ilişkiler olmadan karlı ve ihtiyatlı bir ilişkiye bağlı kalırlar. Olayların zamansal ayrımıyla (ilk sabit ekler), kalbin çizgilerinden geri sayım yapılır.

Yaşam için bir eş seçerken, sevgilinin kalp çizgisinin durumunu incelemeli, duyguların kalitesini ve dengesiz bir şerit tarafından bildirilen doğanın değişkenliğini belirlemelidir.

Merkür raporlarının tüberkülüne uzanan açık ve uzun bir çizgi uzun süreli bağlantı, evlilik olasılığı yüksek. Uzunluğun artmasıyla, güçlü ve kalıcı bir ilişki yargılanabilir. Tüberkül üzerinde iki çizginin varlığı, yaklaşan iki evliliği gösterir. Çizgilerin uzunluğu ilişkinin süresini gösterir.

Aşkın kısa çizgisi

Hatların uzunluğu, bağlantının süresi hakkında bilgi edinmenizi sağlar. Kısa çizgilerin (1) varlığı, inşa etmenin imkansızlığını gösterir. uzun süreli ilişki. Bu, önceliklere karar vermeyen gençlerin tipik bir örneğidir (özellikle aşk çizgisi, erken yaşta ilişkileri gösteren kalp çizgisinin yanında olduğunda).

Aşk çizgilerinden (2) kalp şeridine kadar uzanan küçük çizgiler evlilikte sorunlara işaret eder.

Alçaltılmış uçlu (3) evlilik çizgileri ve aşağıya doğru açılı olarak yerleştirilmiş yavru çizgileri evlilikten memnuniyetsizliği gösterir. Yüksek umutlara ve gerçekleşmemiş hayallere dayanıyordu. Evliliğin kendisi var olabilir ve onunla olan memnuniyetsizlik azalan çizgilerle ortaya çıkar. Ve avuç içi kenarına yaklaştıkça hayal kırıklığı çizgileri belirir, eski insanlar deneyimleyecek benzer durum ruhlar.

Aşk çizgisi kalbe göre eğilirse, sahibi eşten daha uzun yaşayacaktır. Kalp şeridinin kesişimi, ikinci yarıdaki kederi ve kaybı gösterir.

Çizgi, başın çizgisine bir açıyla ulaşırsa, saldırı ve aşağılama eşliğinde ilişkide olumsuzluk hüküm sürer. Benzer işaretler temsilciler için tipiktir ihale yarısı maruz fiziksel şiddet ya da zihinsel baskı.

Bir sürü aşk çizgisi

3'ten fazla çizgi, karşı cinse olan yoğun ilgiyi, evlilik sayısını gösterir. Bu işaretler hassas doğaları ortaya çıkarır. Merkür tüberkülündeki birçok çizgi belirler karamsar tavır bu konuya yaklaşırken. Çizgilerdeki bir artışla, ortaklarla ilgili çok fazla gereksinimin olduğu yargısına varılabilir. Özellik sahipleri cinsel yaşam artan konfora, hayal gücünün kullanımına ve olağandışı eylemlere güveniyorlar.

Belki de Merkür'ün tüberkül üzerindeki kesişimi, Merkür'ün (1) çizgileri ile evlilik çizgilerinin tüberkülle eğilimli olmasıdır. Bu, karşı cins için güçlü bir tutkunun doğrudan kanıtıdır, bu da kariyer basamaklarını tırmanırken mantıksız harcamalara veya engellerin oluşmasına yol açar.

Evlilik çizgilerinden birine bitişik olan Merkür çizgisi, ikinci yarı ile bir çelişki olduğunu gösterir. Elin sahibi, genellikle ilişkilerde bir kopuşa yol açan işle ilgili suçlamalara katlanmak zorundadır.

Çizgileri kırma

İlişki kesintiye uğrar ve konu boşanmaya giderse, bu kesinlikle eli etkileyecektir. Fotoğrafta, aşk şeridi bir sonraki ayrılığı öngörüyor (1). Bir çatallanma veya çatal durumunda, boşanma konusunda dikkatli olunmalıdır. El falı içindeki bu çizgi, yaklaşmakta olan ayrılıktan önce uyarıda bulunan kader olarak kabul edilir.

Boşanma sonrası yeniden birleşme (2) numaralı şekil ile gösterilmektedir. Evlilik şeridinin çatalının veya çatallanmasının boyutu, eşlerin ilişkilerin kopmasındaki anlaşmazlıkları ve evlilik hattındaki çatal çatallanma açısının genişliği ile izlenen duygusal yük ile orantılıdır. Benzer bir işarete sahip bir elin sahibi genellikle boşanmanın başlatıcısı olarak hareket eder.

Kalp çizgisine doğru eğilen ilişki grubu

Kalp bandına (1) indirilen evlilik çizgisi, sahibine diğer yarısını geride bırakacağını bildirir. Kalbin çizgisini (2) birleştirirken veya geçerken, kişi kayıp eş tarafından kederi yargılayabilir. Uygulamada, atlanan satır eşlerden birinin ölümünü her zaman doğrulamaz, büyük şans mükemmel bir sağlık içinde uzun bir süre yaşayacaklarını.

İnsan ruhları, başkalarıyla ilişkili olmayan daha süptil enerji yönlerinden oluşur. fiziksel özellikler. Bu enerji, tüm düşüncelerin bütünlüğünün bir sonucu olarak ortaya çıkar ve evrensel bir araç olarak hareket eder. fiziksel durum insanların. Böylece ihanet kalbe güçlü bir darbe verebilir ve el acıyı düzelterek kendine bir sevgi çizgisi çeker. Bu değer değişimini etkiler.

Bölünmüş çizgiler

Çizginin başında bir çatal veya çatal oluşumu, evliliğin yeniden birleşmesini ve bir ön kırılmayı gösterir. Kısa vadede layık ve eksiksiz bir ikame ile ilişkiyi dışlar.

Evlilik hattındaki çatalın kendisinin bildirdiği sert ayrılıklara rağmen, kısa çizgilerin bağlantısı, gerçek zamanlı olarak bir ortakla elde edilen mutluluğu karakterize eder. Aksi takdirde, benzer olaylar daha önce kaydedilmiştir. Çataldan evlilik hattının başlangıcı, ortağın inisiyatifinden, yani marka sahibinin arzusuna karşı konuşur.

Ek işaretler

Bir kadının veya erkeğin elindeki evlilik çizgisinin nerede olduğuna karar verdikten sonra, ek işaretlerin varlığına dikkat etmelisiniz:

  • İlişki çizgilerindeki bir ada, eşin davranışı nedeniyle ilişkide bir zorluk dönemini gösterir. Ada, işaret sahibinin devam eden sorunlar için ortağı suçladığını belirtir. Adadan sonra, hat daha önce olduğu gibi gücünü ve derinliğini koruyor - sorun çözüldü. Bir adada biten bir çizgi, bir ruh eşini affetme veya anlama yetersizliğini gösterir. Olumsuz anıların silinmez bir iz bırakması mümkündür.
  • İlişki çubuğunun üzerindeki çarpı, bir ortakla ilgili sorunların varlığını gösterir. Evlilik çizgisinin sonunda, eğilip istirahat eden veya Kalbin çizgisini geçen haç, bir skandal ve mal paylaşımı ile bir kırılma işaretidir. Bazı durumlarda, kamu ayrımı mümkündür.
  • İlişki çizgisinin sonunda bir haç veya bir yıldızın varlığı ani bir ayrılmayı gösterir. farklı sebepler bir ortağın kaybı dahil.
  • İlişki çizgisinin sonundaki çapraz çubuk, olumsuz koşulların meydana geldiğini gösterir.
  • Aşağı eğimli birleşme hattındaki üçgen, boşluğu etkileyen kötü niyetli kişilerin müdahalesini gösterir.

Sendika oluşumundan önceki zaman aralığı nasıl hesaplanır?

El falı, düğünün ne zaman olacağına ve ilişkinin ne kadar süreceğine karar vermeye yardımcı olacaktır. Açıklamaları olan evlilik çizgisi (fotoğraflar ve örnekler, sahibin 40 yaşındaki yaşına karşılık gelir), yerine göre, birliğin ne zaman gerçekleştiğini gösterir, Etki ve Kader çizgisinin kesişimine odaklanarak, daha az kesin tarih aşağıdaki işaretleri bildirin:

  • Kalp çizgisine yakın net bir sevgi kuşağının varlığı, erken bir birleşmeyi (yirmi yaşından önce) gösterir.
  • Serçe parmağın tabanı ile kalp çizgisi arasındaki bölgenin ortasındaki aşk çizgisi 20 yıla tekabül etmektedir.
  • Merkür tepesinin üst kısmındaki şeridin geçişi, birliğin geç sonuçlandığını gösterir.

Eş 40 yaşından büyükse süre yukarıdan aşağıya doğru belirlenmelidir. Böylece süre 80 yıla kadar ulaşıyor.

Mükemmel çift nasıl belirlenir?

Her iki partnerin de zihin hatları eğik veya düz ise, birbirleri için mükemmeldirler. Birinin düz bir zihin çizgisi varsa ve diğerinin eğri bir çizgisi varsa, karşılıklı anlayışa güvenmemelisiniz. Bu özellik, bir insanın hayata temel yaklaşımını karakterize eder. Düz bir zihin çizgisine sahip insanlar pratiktir, gerçekçi ve önemsizdir. Kavisli şeridin sahipleri romantik, duygusal ve günlük sorunlardan uzak.

Yaşam çizgisinin zayıf bir oluşumuyla, Venüs tepesini saran ve yakın geçen, oluşumu güçlü birlik yaşam çizgisi büyük bir yarım daire içinde bu tepenin etrafında dönenlerle. Bunun nedeni, ilkinin enerji dolu olması ve ikincisi için sessiz bir yaşam tercih edilmesidir.

Kalbin çizgileri aynı yöne gidiyorsa, avuç içi geçiyorsa ve aynı uzunluğa sahipse, bu birliğin iyiliğini gösterir. Genel olarak, tüm ana çizgiler - Zihin, Kalp, Yaşam, Kader - benzerse, sahipleri ideal bir çift olabilir.

Evlilik şeridi boyunca sevgilinin çizgisi

Dışarıdan avucun derinliklerine yönlendirilen aşk çizgisi daha az etkileyici hale gelir, bu yakın gelecekte ayrılıkla sevginin zayıflamasını yansıtır.

Duygularda yönelim için, kalbin çizgisine güvenilmelidir. Kalbe yakın olan ince bir çizginin paralel geçişi ile, uzun şüpheler ve hayal kırıklıklarından sonra başka bir kişiye bağlılığı yargılayabilir.

Genellikle uygulamada, hattın sahiplerinin hoş bir eğlence sağlayan bir sevgilisi vardır. İkinci satır ifade kazanıyorsa, eş değiştirme olasılığı artar.

Evlilik ve çocuk çizgilerinin geçtiği yer çok küçüktür. Merkür tepesinde, evlilik ve çocuk çizgisi (1), gizli bir ilişki sergileyen sevgilinin (2) çizgisi gibi zayıf ve kısadır.

Bu bölgedeki bazı insanlar Büyük sayı tahmin eden dikey çizgiler çok sayıdaçocuklar. Hatalardan kaçınmak için, çocukları ve gizli bir bağlantıyı ifade eden en belirgin çizgilere odaklanmalısınız.

Aşk ilişkisinin türü nasıl belirlenir?

ilişkilerde ısrar

Kalbin alçakgönüllü çizgisi (1), insanların yumuşak kalpliliğine ve asaletine rağmen, aşka pratik ve rasyonel bir yaklaşım iletir. Kalbin düz bir çizgisinin sahipleri, şu ya da bu ortağın yaratmaları için uygun olup olmadığı sorusu üzerinde uzun süre düşünürler. uzun ilişki. Ancak, karar verilirse, sonsuza kadar sürer. Sonunda çatal olan Kalbin dizisi (2), romantik ve nazik tutum ortak. Kader çizgisi (3), Yaşam çizgisinden (4) kaynaklanmak koşuluyla, insanların aileye karşı oldukça gelişmiş bir sorumluluğu vardır.

ilişkilerde utangaçlık

Birinci ve ikinci parmaklar (5) arasında biten Kalp Çizgisi, sevgiyi eylemlerle kanıtlayan sevecen bir tutum sergiler. Venüs tepesinin yanından geçen Yaşam çizgisi cinsel uyaranlara işaret eder (6).

İlişkilerde romantizm ve duygusallık

Kalbin yüksek düz çizgisi (7), platonik aşk ilişkilerine eğilimi bilmenizi sağlar. Jüpiter'in tepesinde (8) biten Kalbin çizgisi romantik doğalara aittir, algılar Aşk hikayesi yüksek, her zaman gerçekçi olmayan beklentilerle mükemmellik olarak.

Kalp çizgisinde bir zincir (9) varsa, özellikle partnerin hassasiyetine dikkat edilmelidir, o çok savunmasızdır. Bazı durumlarda, bu işaret ilişkilerde karışıklığı gösterir.

ateşli tutku

Tutkulu insanlar "Venüs Kuşağı"na (10) sahiptir. Bir yay oluşturan (uçlar üst yönü alır) ve Satürn tepesinin (11) altında sona eren Zihin çizgisi, ateşli doğalara aittir. Güçlü bir Yaşam çizgisinin (12) varlığı, Venüs tepesini geniş bir şekilde kapsayarak cinsel arzuyu gösterir.

İlişki sorunları

Kalbin kısa bir çizgisinin (13) varlığı, sorumsuz ve sadakatsiz aşıkların özelliğidir. Zayıf, zincirler veya kalbin belirsiz çizgileri ile kendine güvenmeyen bir eşin duygusal yoksulluğundan bahseder.

Ayın tepesindeki (14) Yaşam çizgisinin sonu, bekarlar ve yaşlı hizmetçiler verir. Yaşam çizgisinin başında "Ada" - iktidarsızlık veya soğukluk olasılığı (15).

Her insanın eline mühür basar ki, herkes O'nun işini bilsin.

  1. El falı açısından, bir kişinin ellerinden biri baskın, ikincisi ise pasiftir. Sağ elini kullananlar için sağ el, sol elini kullananlar için sol el baskındır.

baskın el

  • bir kişinin karakterini ve bir kişinin şu anda nasıl yaşadığını anlatır
  • geleceği tahmin etmeye yardım et

pasif el

  • geçmişi temizlemek
  • çocukluk ve derece hakkında konuşmak ebeveyn etkisi insanın kaderi üzerine
  • potansiyel yetenekleri ortaya çıkarmak
  1. Ellerin her birinde dört ana çizgi ayırt edilir (aşağıdaki şekle bakın)
  • mavi çizgi (1) - kalbin çizgisi - duygular ve ilişkiler. Bir kişinin güçlü duygusal deneyimlere sahip olma yeteneği, satır boyunca okunur.
  • yeşil çizgi (2) - aklın çizgisi veya kafa çizgisi - bir kişinin özü, yetenekler, potansiyel. Çizginin coğrafyası, zeka ve psikolojik problemlerle ilgili başarıları gösterecektir.
  • sarı çizgi (3) - yaşam çizgisi - yaşam potansiyelinin bir göstergesi ve ifşa derecesi. Yaşam çizgisinde sağlık durumu ve fiziksel dayanıklılık hakkında bilgi okuyun
  • kırmızı çizgi (4) - kader çizgisi (her zaman mevcut değildir) - yaşamdaki değişiklikler, şüpheler, nihai hedeflerin farkındalığı. Kural olarak, yıllık bir yaşam dönemini gösterir. Kader çizgisinin yokluğu tarafsızdır ve akışla birlikte hayatta belirli hedeflerin olmadığını gösterir.
  1. Çizgilere ek olarak, avuç içi uzmanları, güneş sisteminin gezegenlerinin etkisi altındaki sözde tepeleri veya tepecikleri ayırt eder.


Eldeki evlilik çizgisi nerede ve önemi nedir?

Evlilik çizgisi veya evlilik çizgisi - gerçekten değil doğru isim Merkür tepesi ile kalp çizgisi arasındaki dış Mars bölgesinde baskın elin avucunun kenarında bulunan ince kısa çizgiler için.

Palmistler bu satırlara

  • ilişki çizgileri
  • ek çizgileri


  • İlişki çizgileri, bir kişinin hayatındaki kader birliklerinin sayısını gösterir. "Kader birliği" terimi ile ne kastedilmektedir. etkileyen bir ittifaktır. psiko-duygusal durum kişi veya özel manevi öneme sahip. Bu çizgi her zaman anlamına gelmez Aşk ilişkisi ya da evlilik. Örneğin, bilinçli bakım itibaren Dünyevi hayat manastıra da bir dizi ilişki ile avucunuzun içinde görüntülenecektir.
  • Sevgi çizgileri, kalp çizgisinden Merkür tepesine kadar aşağıdan yukarıya doğru okunur.
  • Kalbin çizgisinin yakınında, en erken ekleri gösteren çizgiler olacaktır.
  • Çizgileri daha net görebilmek için elinizi hafifçe yumruk şeklinde sıkmanız gerekir.


Fotoğrafta: bir daire içinde, küçük parmağın tabanı ile kalbin çizgisi arasında yer alan iki sevgi çizgisi açıkça görülüyor.

Ek satırları okunurken yaklaşık zaman aralıklarının nasıl belirlendiği aşağıdaki fotoğrafta gösterilmektedir.

Neden yandan iki evlilik çizgisi? Eldeki neden farklı evlilik çizgileri var?

Birden fazla ek satırı olabilir. Ancak bu, birkaç evlilik birliği olacağı anlamına gelmez.

Ek çizgileri genellikle şunu gösterir:

  • aşık olmak üzerine
  • evlilik dışı ilişkiler vb.

Kural olarak, bu tür çizgiler kısadır, genellikle tarzlarında bulunur. ek elemanlar adalar, haçlar, yıldızlar şeklinde

Yani evlilik/sevgi çizgisi göz önünde bulundurularak okunur.

  • uzunluk
  • açıklık
  • anahtar çizgilere göre konumu
  • ek elemanların varlığı


Eldeki uzun evlilik çizgisi ne diyor?

Uzun bir evlilik / sevgi çizgisi, evlilik bağı olarak adlandırılabilecek güvenilir ve güçlü bir ilişkiden bahseder. Ancak, uygun uzunlukta net bir çizginin varlığının, pasaportta bir mührün varlığını hiçbir şekilde garanti etmediği anlaşılmalıdır.

Eldeki evlilik çizgisi türleri: fotoğraf

Evlilik çizgisi ne hakkında söyleyebilir?

  1. Hattın sonundaki bir döngü / ada şunları gösterebilir: zor ilişki eşliğinde sürekli kavgalar. Çatal, ortaklar arasında ayrılmalarına yol açabilecek bir uyumsuzluk işareti olabilir.

2. Güneş çizgisine dayanan evlilik çizgisi, etkili bir kişiyle ittifakı öngörür. Sonunda bir ada ile evlilik çizgisi, kalbin çizgisine yay şeklinde kıvrılarak, kan akrabası olan ihaneti gösterir.

3. Birçok avuç içi uzmanı, kalp çizgisini geçen kavisli bir sevgi çizgisi olduğunu düşünür, kötü işaret ilişkiler için. Dulluk her zaman eşlerden birinin fiziksel ölümü anlamına gelmez. Oldukça sık, böyle bir çizgi dizilimi, duyguların "bu kişi benim için yok" seviyesine kadar soğumasını gösterir. Evlilik çizgisinin yayı başın çizgisine dayanıyorsa, ilişkide şiddet vardır: hem fiziksel hem de ahlaki.

4. Sevgi çizgilerine eşlik eden bazı ek çizgiler aşk ilişkilerini gösterebilir.

Eldeki evlilik çizgisi boyunca evlilik sayısı nasıl belirlenir?

Evlilik çizgisine göre (doğru adının “sevgi çizgisi” olduğunu hatırlıyoruz), evlilik sayısı belirlenemez. Evlilik sayısı, kader çizgisi ve çoğaltıldıkları Venüs tepesi tarafından belirlenir. Evlilik çizgisi neden elden kayboldu?

Şaşırtıcı bir şekilde, birçok insanın elinde evlilik çizgisi yoktur. Bu, bir kişinin sendikalarda olmayacağı anlamına gelmez. Bu, böyle bir ilişkinin duygusal bir bileşeninin olmadığını gösterir.

Kural olarak, kâr ve hesaplama üzerine kurulu ilişkileri hedefleyen insanlarda bağlanma çizgileri yoktur. Şaşırtıcı bir şekilde, birçok erkek onlardan mahrum kalırken, kadınların her zaman sevgi çizgileri vardır.

Eldeki evlilik hattı: yorumlar

  • Rahim içindeyken avuç içlerimize çizgiler uygulanır. Ve inkar edilemez bir gerçek
  • Deneyimli avuç içi uzmanları, yukarıdan “doğru” görüntüleri uygulayarak kader çizgilerinin düzeltilebileceğine inanıyorlar.
  • Herhangi bir falcılık sadece bir tahmindir. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceği doğrudan kişiye bağlıdır.
  • Bir şarlatan veya tecrübesiz bir falcıya inanmaktansa, falcılık olmadan yapmak daha iyidir. Geleceği tahmin etmeye çalışırken bunu aklınızda bulundurun
  • Ellerimizdeki çizgiler bizimle birlikte değişiyor. Bugün bizi üzen şey yarının sevincine dönüşebilir

Önemli: Kendinize ve güçlü yönlerinize olan inanç, kişisel yaşamınızda ve kariyerinizde başarının ana kuralıdır. Kaderini öğrenmeye çalışırken bunu aklında tut

Video: Eldeki evlilik çizgisi

Kalbin çizgisi, el falı alanında bir tür "Külkedisi" dir. Bazen buna bağlanma çizgisi funduszeue.info hakkında biriken bilgiler genellikle çelişkili ve belirsizdir.

Ve aynı zamanda, bu satır, fizyolojik veya duyusal bir bakış açısından bakmaktan çok, bağlanmalara karşı zihinsel bir tutum olarak adlandırılabilecek şeye atıfta bulunur.

Kalbin normal çizgisi, hafif renkli bir çizgi olarak kabul edilir. pembe renk ve hiçbir özelliği yoktur. Birinin eşini algılamasının doğası, sevgi duygularının deneyimi ve genel olarak insanlara karşı hakim tutum, Kalbin çizgisinin yerini gösterir.

Çok yüksek bir konum, aşkta mutluluğun bir işareti olarak yorumlanır, ancak bu mutluluk, başkalarının sizden hoşlandığı gerçeğinden tamamen bireysel tatmin almak olarak anlaşılmalıdır.

Bu işarete sahip insanlar, kendilerine çevrelerine karşı bir sempati duygusu yansıtırlar, kural olarak, aynı anda birkaç hayranı vardır.

Bu insanlar çekiciliklerinin tüm gücünün farkındadırlar ve bunu yaşamlarında aktif olarak kullanırlar. Her zaman verebileceklerinden fazlasını alırlar.

Kalp çizgisinin derin konumu, yukarıdakinin tamamen zıttı bir anlama sahiptir.

Kalbin bu çizgisi parmakların tabanından oldukça uzaktadır.

Bu mesafe, tüm avuç içinin yaklaşık üçte biri kadar olabilir.

Bu işarete sahip insanlar, eşlerini idealleştirmeye eğilimlidirler, fedakarlık yapmaya hazırdırlar ve zevk almaktan daha fazla acı çekmeye meyillidirler, güçlü bir şehvetleri ve ihtiyaç duyulacak bir susuzlukları vardır.

Ek hattı. Önem Kalp çizgisinin kaynağının özelliklerine sahiptir.

Bu çizgi alçaldığında ve Yaşam ve Baş çizgisi ile süreçleriyle temas ettiğinde veya bağlantı kurduğunda, "yanlış arkadaş, yanlış arkadaş" olarak adlandırılabilecek bir işaret (Şekil 18b) oluşturur.

Böyle bir işareti olan bir kişi, yaşamda genellikle içgörü eksikliğinden muzdariptir, yanlış insanları sever veya yanlış insanlara inanır.

Aldatılabilir, "ikame edilebilir", en az beklemediği başkaları tarafından kullanılabilir.

Kalbin çizgisi birçok kişiyle göründüğünde ince çizgiler, ondan yola çıkarak (Şekil 17g), bu, bir kişinin flört etme ve sosyal eğlence eğilimini gösterir.

Bu tür insanlar için her zaman aşık olmak önemlidir, ancak bunlar kelimelerden başka bir şey değildir.

Kalbin çizgisi bir dizi "adaya" geçerse - bu, bir kişinin kayıtsızlığın yaşıdır. karşı funduszeue.info çizginin tamamı "adalardan" oluşuyorsa, kişinin karşı cinse karşı tutumu hayatı boyunca rasyonel kalır.

Kalbin çizgisi parlak kırmızı ise, açık işaret büyük tutku. Solgun ve geniş olduğunda cinsel hayatta ilgisizlik ve uyuşukluktan bahseder. Kalbin çizgisi dallar olmadan çizilir ve çıplak ve ince gibi görünür ve avuç içi kenarına kadar uzanır - bu duyguların soğukluğunun bir işaretidir ve duyguların kısıtlanması ve yoksulluğu nedeniyle bu tür insanların elleri genellikle okunamaz. "ellerin dilini" sınırlandırır ve yoksullaştırır, genellikle nihai bilgi içeriğini hayır'a indirger.

Chirosemantics'in büyüdüğü el falı popülaritesi, her zaman cevap verme yeteneği ile beslenmiştir. kritik meseleler yaşam ve ölümle, sağlık durumuyla ilgilenen.

Yaşam - Ölüm - Sağlık birdir ve bölünemez, her bir parçası bütünü belirler.

Palmar işaretlerinin bu sorulara cevap verme yeteneği, vücudun yüzey alanlarında iç organların bir izdüşümü olduğu modern refleksoloji fikirlerine dayanmaktadır.

Bunun üzerine kurulular modern sistemlerşifa Shi-Aatsu, Su-Jok, akupunktur, vb.

Bu fikirlere ve ayrıca, isterseniz, “her şeyin her şeyle bağlantısı” mistik fikrine, kirosemantikte sağlık alanının teşhisine dayanmaktadır.

Şek. 20, iç organların yazışma noktalarının avuç içi üzerindeki izdüşümlerini göstermektedir.

Yaşam çizgisinin, ilgili çıkıntının noktalarının bulunduğu avuç içi bölümünü tanımladığını görmek kolaydır: kalp, akciğerler, boğaz, mide ve diğer önemli organlar.

Akciğerlerde hayat veren oksijen ve bağırsaklarda besinlerle doyurularak vücudumuzu yıkayan kanı pompalayan kalp değil midir?

Eğer böyle değilse, o zaman Yaşam çizgisinin böyle muazzam bir isim taşıma hakkı yoktur.

Ama başka türlü değil.

Sadece eskilerin bu çizgiyi tam olarak nasıl adlandırdığını merak edebilirsiniz.

Sonuçta, iç organların avuç içine yansımasının verilen yazışma noktaları, yalnızca yirminci yüzyılda SuJok (el-ayak) şifa sistemini yaratan Koreli profesör Pak Je-woo tarafından keşfedildi.

Bu yazışmalardan, organizmanın genel canlılığının (yaşam - yaşam) teşhisini takip eder.

Yaşam Çizgisi altında bir tüberkül tanımlar baş parmak ve ne kadar geniş olursa o kadar iyi.

Baskılar, bu çizginin genişliğinin nasıl değiştiğini çok net bir şekilde gösteriyor.

Yaşam çizgisinin düzensiz akışının genel önemi, bireyin genel canlılığındaki bir değişiklikle ilişkilidir - bu çizgi ne kadar genişse, yaşam gücü o kadar zayıf olur.

Anlatılan yarım daire değil, bu çizginin genişliğidir.

Bu çizgi boyunca yaklaşık olarak aynı genişliğe sahipse, yavaş yavaş kalınlaşırsa, bu, yaşam boyunca, yaşla orantılı olarak, sıçramalar ve hoş olmayan "sürprizler" olmadan canlılığın düzgün bir şekilde azalacağının bir işaretidir.

Bu çizgi şimdi daha geniş, daha sonra daraldığında, bu işaret zaman zaman değişimi yansıtır. canlılık, kararsız ruh hali ve esenlik dönemlerini ifade eder.

Çok ince, “titreyen” bir çizgi ile, bir zincir veya bir dizi “ada” ile gösterildiğinde, bu kırılgan bir sağlık işaretidir.

Böyle bir işaretin sahibi, ağrılı bir anayasaya ve düzensiz işleyen bir bitkisel sisteme sahiptir.

Yaşam çizgisi, bir “fırça” oluşturan birkaç sürece ayrılırsa, bu, acı verici çaresizliği nedeniyle bir kişinin avucunun içinde belirtilen yaşam süresi boyunca vücudun aşırı tükenmesinin bir işaretidir. , kendisine ve başkalarına yük olur.

Çift yaşam çizgisi(Şekil 21a), aynı zamanda Yaşamın iç çizgisi olarak da adlandırılabilir, yukarıdan başlar ve Venüs'ün tüberkülünden geçen Yaşam çizgisine eşlik eder.

Böyle bir işaretin sahibi, hastalığa direnme organik yeteneğinde ifade edilen canlılığı arttırdı.

İçinde kendini gösteren gizli canlılıktır. aşırı koşullar vücudun biyolojik sağlığı için bir tehdit olduğunda.

Aşırı dayanıklılık tezahürü gerektirmeyen koşullar ortaya çıkmazsa, bu tür canlılığın fazlalığı, ifadesini olağanüstü enerjide veya aşırılıkta bularak boşa harcanır. cinsel aktivite.

Yaşamın bu iç çizgisi ana çizgiye eşlik ettiği sürece, bu dönemde hiçbir şeyin biyolojik sağlığı tehdit etmediği kabul edilir.

Olumsuz bir Yaşam çizgisine elverişli bir paralel çizgi eşlik ediyorsa, o zaman mevcut farklılıklar - çizgilerin genel resmi organik zayıflığı gösterse bile - Yaşam çizgisine paralel bir çizgi eşlik ettiği sürece sonuçsuz kalacaktır.

Sol taraftaki Yaşamın iç çizgisinin sağdakinden çok daha uzun olduğu sıklıkla gözlemlenebilir.

Ek hattı. Bu, vücudun yoğun aşınma ve yıpranmasının, vücudun yedek kuvvetleri normal yaşamı sürdürmek için harcandığında meydana geldiğinin kanıtıdır, bir hastalıkla mücadele durumunda, gergin bir ritim ve yaşam tarzı ile bir kişi, kendine rahatlama, gücü geri kazanma fırsatı veremez.

Tütün, alkol, vücudun kronik zehirlenmesi, bu içsel Yaşam çizgisini siler. sağ el(sağ elini kullananlarda).

Ve dış işaretler henüz sağlığa zarar veren bir şey yok ve avuç içi çok önce bir kişinin “aniden” demirden değil, ne yazık ki sonsuz olmayan kan ve etten yapıldığını keşfettiği tarihi gösterir.

Hattın kendisi yaşam beklentisi hakkında rapor veremez.

Uzunluğunun yaşanılan yıl sayısına tekabül etmesi çok yaygın bir yanılgıdır.

olan milyonlarca insan var kısa çizgi Uzun yaşayan hayatlar.

Ve uzun bir Yaşam çizgisi olan aynı sayıda insan erken ölüyor.

Sebep nedir, burada bir çelişki mi var? Gerçek şu ki, Yaşam çizgisinin yıpranan bir antagonist çizgisi vardır. güzel isim- Sağlık çizgisi, içsel özünde buna Ölüm çizgisi demek daha doğru olsa da.

Küçük parmağın altındaki tüberkül üzerindeki Sağlık çizgisinin kaynağı, hastalıkların doğasının doğası gereği psikosomatik olduğunu ve tedavi edilmesi gereken ayrı bir organ olmadığını (“ince olduğu yerde, orada kırılır”), ancak bütün kişilik bir bütün olarak.

Bir diğer ilginç örnek- bir kadında, Sağlık çizgisinin kaynağı, eski el falı okullarında negatif Mars olarak adlandırılan avucun ulnar kenarının tepesinde başladı (Şekil 21b), burada avlanma, seyahat ile ilgili yaralanma izleri, maceralar bulundu.

Bir kadındaki aynı Sağlık çizgisi, böbreklerin projeksiyonuna karşılık gelen bir noktada bir "ada" oluşturdu.

Avuç içi işaretlerini okurken, sağlığın zayıflamasının kaynağının, maruz kaldıkları yaralanma olduğu belirtildi. iç organlar.

Seans sırasında, demiryolu raylarını geçerken, zamanında bir yerde olmaya çalışırken, trenin nasıl hareket etmeye başladığını ve yan tarafa çarptığını fark etmediğini doğruladı.

Onu raydan çıkaran darbeydi. şiddetli çürük böbrekler.

(Eldeki elektrikli trenle ilgili hiçbir yerde yazılmadığını ve bunun bir elektrikli tren veya başka bir şey olacağını tahmin etmenin imkansız olduğunu lütfen unutmayın.

Belirli içerik Genel anlamİşareti sadece işaretin sahibi doldurabilir, okuyan tarafından doldurulamaz.)

Bağlanma Çizgileri veya genellikle adlandırıldığı gibi Evlilik çizgileri Merkür'ün tepesinde bulunur ve elin kenarından avuç içine doğru uzanır (Şekil ). Bazı ellerde bu çizgilerden hiçbiri bulunmazken, bazılarında çok sayıda bulunur.

Çok eski zamanlardan beri, bu çizgiler eski el yazarları tarafından evliliğin veya farklı cinsiyetten insanların birliğinin bir göstergesi olarak kullanılmıştır. Pratikteki değerleri, diğer işaretlerle birlikte önemlidir, ancak elin diğer unsurlarını dikkate almadan bunları kendi başlarına kullanmak bir hata olur.

Evlilik her insanı aynı şekilde etkilemez. Bazı insanlar bu ilişkileri günlük bir rutinden başka bir şey olarak algılar.

Bu tür insanların Bağlanma hatları olmayabilir. Diğerleri tüm hayatlarını ve ruhlarını evliliğe verirler ve avucunun içinde derin Sevgi çizgileri olacaktır.

"Evlilik" kelimesinin Sevgi dizeleriyle bağlantılı olarak kullanılması yanıltıcıdır, meşrulaştırılan çizgilerin bir göstergesi olarak alınmamalıdır. evlilik. Bu çizgiler genellikle evlilik olmadığında gözlemlenebilir, ancak kişi aynı şekilde evlilik bağlarıyla bağlıymış gibi sevilir.

Bu tür denekler, sanki evlilik töreni gerçekleşmiş gibi aynı Sevgi çizgisine sahip olacaklardır. Bu satırlara Evlilik satırları yerine Sevgi satırları demek daha doğru; bu isim daha doğru

Her durumda, bağlanma, bu çizgiler derinleşmeden önce kişi üzerinde güçlü bir izlenim bırakır; ve bu tür izlenimler ve etkiler ne kadar çok olursa, elimizde o kadar çok Bağlanma çizgisi göreceğiz.

İnsan tipi her zaman olacak büyük yardım Sevgi satırlarını okurken, her türün evlilik meselelerine farklı bir bakış açısı olduğu için. Jüpiter tipi evliliğe yatkındır ve genç yaşta girer. Bu nedenle, Jüpiter tipinin avucunda, Bağlanma çizgisi erken bir evlilik olarak yorumlanabilir.

Satürn halkı kendilerini erken bağlama eğiliminde değildir. evlilik ilişkileri. Kural olarak, daha olgun bir yaşta evlenirler.

Güneşli tiplerin evlilik özlemleri genellikle erken yaşta gerçekleştirilir, ancak genellikle mutsuz evlilikler yaparlar çünkü parlak ortaklar isterler ve ikincisi her zaman böyle olmaz.

Merkür tipi insanlar erken evlenir. Ancak, herhangi bir fayda tarafından yönlendirilebilirler.

Mars tipi de evliliğe yatkındır. Bu türün avucunda iyi tanımlanmış bir Sevgi çizgisi evlilik olarak yorumlanacaktır.

Ay tipi evlilik konusunda çok tuhaftır, bazen onu hor görür, bazen garip bir evlilik birliğine girer. Ay tipinin avucundaki Bağlanma Çizgisi, evlilik olarak yorumlanabilmesi için net, açıkça görülebilir olmalıdır.

Venüs tipi insanlar, deneseler bile evliliğe karşı koyamazlar. Çekici oldukları ve karşı cinsi cezbettikleri için yalnız kalmaları zordur.

Venüs tipi avuç içinde, evlilikten bahsetmek için küçük bir çizgi yeterli olacaktır, ancak bu türün avuç içlerinde güçlü çizgiler bulabilirsiniz.

Merkür tepesini inceleme pratiği, diğer göstergeleri hesaba katmadan evlilik sayısıyla ilgili tahminlerinizi yalnızca Ek satırlarında haklı çıkarırsanız, bu kesinlikle sizi bir hataya götüreceğini göstermiştir.

Hiçbir uygulayıcı önceden tahmin etmemelidir gelecekteki düğün, birçok el falı severin yaptığı gibi; önce konunun ellerini mümkün olduğunca tam olarak incelemek ve ancak o zaman evliliği hakkındaki varsayımlarınızı ifade etmek daha iyidir.

Belirlenecek ilk şey, avucunuzun içinde Bağlanma çizgileri olup olmadığıdır.

Hiçbiri yoksa, konu muhtemelen kimseden güçlü bir şekilde etkilenmeyecektir.

Bir insan doğası gereği sağlıklı ve ateşliyse, güçlü arzular içeriğinde nefsî dürtülere zıttır, fakat bunlar tatmin oluncaya kadar secdeye düşer. hayati enerji onu eski mesleklerine devam etme fikrine geri getirmeyecek.

Avuç içlerinde Bağlanma çizgisi yoksa ve Kalp çizgisi hasar görmüşse, bu kalp hastalığının veya güçlü duyguların yokluğunun bir göstergesidir.

Elinizde birçok Bağlanma çizgisi varsa (Şek. ), özne, çizgilerin zayıf ya da güçlü olmasına bağlı olarak az ya da çok kalple ilgili konularda hassastır. Sevgi çizgileri her zaman yataydır, elin kenarından başlar, bazen Merkür tepesinde devam eder.

Tek bir çizgi varsa, o zaman tek bir tutku olacak, ama derin. Bu çizgiler, bir kişinin ailesine olan bağlılığını göstermez.

Bağlanma çizgisi bir çatalla başlıyorsa (Şekil ), bu, çarpmanın olağanüstü bir güce sahip olduğunu gösterir - çatalın iki çizgisi tek bir çizgide birleşir ve iki birleşme akımının etkisini tek bir çizgide oluşturur, bu da bir çift alır. Kuvvet.

Bağlanma çizgileri boyunca yaş tespiti iki şekilde mümkündür. Biri etkinin başladığı yaşı, diğeri ne kadar süreceğini belirleyebilir.

Duyguların hareket etmeye başladığı yaşı belirlemek için, Merkür tepesinin alt işareti ve üst - üst kısmı için Kalbin çizgisini alın. Bu alan, orta olarak 36 yaşına karşılık gelen tepenin ortası ve son olarak 70 yıla karşılık gelen tepenin üst kısmı alınarak, yıllar içinde ortalama olarak bölünmelidir.

Böylece, ortaya geçen Bağlanma çizgisi, 36 yıla kadar olan dönemde ve orta yaştan sonra - 36 yaşından sonra duyguların tezahürü anlamına gelir. Ölçek (şekil ) genel amaçlar için yeterince doğru, yaklaşık olarak doğru yaşı bulmaya yardımcı olacaktır.

Gelecekte, daha doğru bir tarih belirlemeniz gerekirse, başka bir bölme yapabilirsiniz.

Duyguların etki süresini belirlemek için çizgi baştan sona ölçülmelidir. Böylece, bu duygunun tezahürü ile ilgili tüm olaylar kaydedilir.

Ölçek için ortası 36 yıl sonu 70 yıllık dönüm noktası olan tüm çizgiyi baştan sona almak gerekiyor. Yaşın doğru bir şekilde belirlenmesi gerekiyorsa, ara yıllar daha ayrıntılı olarak alt bölümlere ayrılabilir (Şekil ).

Sevgi dizisi ne kadar uzun olursa, duygular o kadar uzun sürer ve birçok satır görünür olduğunda, her bir romantizmin süresi birkaç satırın uzunluğundan tahmin edilebilir. Bir çizgi diğerlerinden daha derin ve daha uzun olduğunda, bu bağlanma en güçlü olanıdır (Şekil ).

Böyle bir işaret, derin bir çizgi ile gösterildiğinde bir kişinin en yüksek tutku durumuna ulaştığı birkaç derin eki gösterir.

Aralarında en üsttekinin en derin olduğu birçok satır görüyorsanız, ancak aynı zamanda önceki satırlardan birinin sonunda yoğunlaşan bir çöküntü varsa, bu şu anlama gelir: eski aşk asla tamamen kaybolmaz (Şek. ).

Her çizgi kombinasyonundan en güçlü duygulardan bahseden çizgileri seçin ve bu çizgilerin doğası gereği eski takıntıların ne kadar sürdüğünü belirlemeye çalışın.

İki çizgi birbirine yakınsa ve üstteki inceyse ve uzunluk ve diğer onaylayıcı işaretler, çizginin evlilikten bahsettiğini ve alt çizginin daha güçlü olduğunu onaylıyorsa, kişi kar için evlenir, ancak aşk için değil. (Şek. ) .

Avuç içindeki diğer çizgilere göre Sevgi çizgileri inceyse, kişi gerçekten güçlü bir tutkuya sahip olmayacaktır. Bir ortağa karşı kardeşçe duygular yaşayacak, ancak bu aşk her şeyi tüketen bir tutku olmayacak.

Bu tür insanlar duygularını göstermeye meyilli değildirler, kararsızdırlar, soğukturlar ve eğer avuçlarında birçok Bağlanma çizgisi varsa flört etmeye eğilimlidirler.

Güzel ve çekiciyse birçok kalbi kırarlar.

Bir kadının avucunda Bağlanma çizgileri geniş ve yüzeysel veya zincir şeklindeyse, kişi duygularında daha da belirsizdir. Aşk oyununun tadını çıkarmak için bir partnerle flört edecek.

Bu tür insanlar gerçek hobiler yaşamazlar. Soğuk, bencil ve zalimdirler.

Beyaz renkçizgiler konunun soğukluğunu artırır.

Derin ve kalıcı duygular, derin ve iyi biçimlendirilmiş çizgilerle karakterize edilir. Çizgiler kırmızı veya pembe ise bu nitelikler geliştirilir.

Bu tür denekler tutkuyla, sürekli olarak severler ve aşk için kendilerini feda ederler. Sadık ve sürekli olmak onlara zevk verir, bununla gurur duyarlar.

Tüm uzunlukları boyunca bu tür derin çizgiler kusur veya boşluk içermiyorsa, kişi hayatı boyunca bir ortağa ateşli bir sevgi, güvenilirlik ve sadakat yaşar.

Bağlanma çizgisi sonunda çatallanırsa, ilişki zayıflayacaktır (Şekil ). Eski el falı bu işareti boşanma olarak kabul etti. Bu, aile hayatında her zaman boşanmaya yol açmayan, ancak duyguların zayıflamasını gösteren bir çarpışma olasılığıdır.

Çatal geniş değilse (Fig. ), yabancılaşma bu dallanma büyükmüş gibi ciddi değildir (Fig. ). Çizgi bir fırça ile bitiyorsa, bu, duyguların tamamen zayıfladığını ve parçalandığını gösterir (Şek. ).

Hattın bir kopması varsa (Şek. ), bu, insanlar arasındaki aşk ilişkilerine bir şeyin müdahale ettiğini veya kesintiye uğrattığını gösterir. Durumu düzelten işaretleri arayın.

Boşluğun karesi alınırsa, kişi kötü etkiler(Şek. ).

Kategoride popüler:

Şeritler ile yeni yıl için şişelerin dekorasyonu Şampanya Noel Baba

Şeritler ile yeni yıl için şişelerin dekorasyonu Şampanya Noel Baba

okuman
Plastik kaşıklardan el işleri: Kendin yap takıları nasıl yapılır (78 fotoğraf)

Plastik kaşıklardan el sanatları: kendi ellerinizle nasıl süslemeler yapılır

okuman
Kendin Yap sapan boncuklar: Yeni başlayanlar için bir tığ işi ana sınıfı Sapan boncukları doğru şekilde nasıl monte edilir

DIY sapan boncuklar: için bir tığ işi ana sınıfı

okuman
kendin yap popik bebek: ana sınıf

kendin yap popik bebek: ana sınıf

okuman

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası