outlook hesabı almak istiyorum / "E-Posta" Sıkça Sorulan Sorular

Outlook Hesabı Almak Istiyorum

outlook hesabı almak istiyorum

Microsoft hesabınızın e-posta adresini veya telefon numarasını değiştirme

Oturum açmak için kullandığınız Microsoft hesabı e-posta adresini veya telefon numarasını (hesap diğer adınız veya kullanıcı adınız olarak da bilinir) değiştirmek için bu sayfadaki adımları izleyin.

Lisanslarınız konusunda endişeli misiniz? Endişelenmeyin; hesap diğer adınızı değiştirirseniz veya bir diğer adı kaldırıp yenisini eklerseniz, Microsoft hesabınıza bağlı tüm lisanslar hesabınızda kalır.

Microsoft hesabınızdaki mevcut diğer adı kaldırma

Uyarı Microsoft etki alanı (@funduszeue.info, @funduszeue.info veya @funduszeue.info gibi) olan bir e-posta diğer adı kaldırıldığında bu e-posta sistemlerimizden tamamen silinir ve e-posta göndermek veya almak için kullanılamaz. Başka bir hesapta diğer ad olarak tekrar kullanılamaz. Microsoft e-posta adreslerini geri dönüştürmez, bu nedenle gelecekte de kullanılamaz.

  1. Sayfanın üst kısmındaki Bilgileriniz’e gidin.
  2. Microsoft’ta oturum açma yönteminizi yönetme’yi seçin.
  3. Kaldırmak istediğiniz diğer adı seçin.
    • Bu, birincil bir diğer ad ise eski olanı kaldırmadan önce yeni birincil diğer adı seçin. Bunu yapmak için hesaptaki diğer adlardan birini seçin ve atdından Birincil yap‘ı seçin.
    • E-posta gönderip almak, Microsoft hesabı bilgilerinize erişmek ve cihazlarda görünmek için bu yeni birincil diğer adı kullanacaksınız.
  4. Kullanmak istemediğiniz e-posta adresi veya telefon numarasını kaldırmak için yanındaki Kaldır’ı seçin ve ardından verilen yönergeleri izleyin.

Microsoft hesabınıza yeni bir diğer ad ekleme

  1. Sayfanın üst kısmındaki Bilgileriniz’e gidin.
  2. Microsoft’ta oturum açma biçiminizi yönetin’i seçin.
  3. Herhangi bir değişiklik yapılabilmesi için hesabınızı doğrulamanız istenebilir. Diğer adınızı seçmek için verilen yönergeleri izleyin:
    • E-posta ekle'yi seçin. Yeni bir funduszeue.info e-posta adresi oluşturabilir ya da zaten sahip olduğunuz bir adresi ekleyebilirsiniz. Ardından, Diğer ad ekle'yi seçin. Bir önceki ekrana geri döndükten sonra, Doğrula’yı seçin ve ardından verilen yönergeleri izleyin.
    • Veya Telefon numarası ekleyin'i seçin. Kullanmak istediğiniz telefon numarasını girip İleri’yi seçin. Yeni bir telefon numarası eklediğinizde doğrulamak için o numaraya bir kısa mesaj göndeririz. Kısa mesajdaki kodu girip İleri’yi seçin.

Not Zaten başka bir hesapta diğer ad olarak kullanılan e-posta adresleri ve telefon numaraları kullanılamaz.


Oturum açmak için diğer ad olarak listelediğiniz herhangi bir e-posta adresini veya telefon numarasını kullanabilirsiniz. Hesabınızın ele geçirilmesini zorlaştırmak için oturum açma tercihlerinizi, hesabınıza erişirken kullanılmasını istemediğiniz tüm diğer adları kapatacak şekilde değiştirin.

Değişikliğin tüm Microsoft hizmetlerinde geçerli olması 48 saat sürebilir.

Uyandığınızda kontrol ettiğiniz ilk şeylerden biri nedir?

Cevabınız, &#;e-posta&#; mı? Eğer öyleyse, yalnız değilsiniz.

İnsanların %58&#;i e-posta’larını sosyal medyadan (%14) ve aramalardan (% 20) önce kontrol ediyor.

E-posta, sosyal medya platformları kadar yeni olmasa da, hem bireysel kullanıcılar hem de işletmeciler için en iyi iletişim aracı olmaya devam ediyor. Durum böyle olunca da e-posta ile ilgili en çok sorulan soru, ‘E-posta nasıl açılır?’ oluyor.

E-posta Nedir? 

Elektronik posta, e-posta veya eposta, iki veya daha fazla kişi arasındaki dijital bir iletidir. Biraz açmak gerekirse, bir ağ üzerinden belirli bir kişiye veya bir grup kişiye gönderilen; metin, dosya, resim ve diğer ekleri içerebilen bir mesajdır.

Kağıt üzerine yazmak için kalem kullanmak yerine, e-posta servis sağlayıcısının altyapısı sayesinde, akıllı telefon veya bilgisayar gibi elektronik bir cihazla mesajınızı yazabilir ve ‘gönder’ düğmesine tıklayarak, mesajınızı iletmek istediğiniz alıcıya dijital olarak gönderebilirsiniz.

Bir e-posta mesajı göndermek veya almak için bir e-posta adresi gerekir. E-postalara erişmek ve bunları saklamak için ise internet tabanlı bir uygulama veya bilgisayarınızda özel bir program bulunması gereklidir.

Birçok e-posta servis sağlayıcısı olsa da, tüm e-posta servis sağlayıcılarında alıcıları belirtmek için ‘kime’ bölümü, ‘gönder’ düğmesi ve ‘konu satırı’ gibi aynı temel öğeler vardır.

E-posta Adresi Nedir?

E-posta Adresi Nedir?

E-postalar bir e-posta adresinden başka bir e-posta adresine gönderilir. E-posta adreslerinin başında özel bir kullanıcı adı bulunur, ardından e-posta servis sağlayıcı ya da özel alan adı gelir. Örneğin; [email protected] bir çoğu kişinin kullandığı popüler bir Google hizmetidir. Bu servis sağlayıcısının uzantısını taşıyan e-postaya iyi bir örnektir. [email protected] da kendi alan adınızı içeren e-postaya bir örnektir.

İlgili İçerik:E-posta Adresi Nedir? Neden Bir E-posta Adresi Kullanmalıyız?

Neden Bir E-posta Adresi Kullanmalıyız?

İşletmenizi ve web sitenizi tanıtmanın en kolay yollarından biri e-posta adresinizdir. Bu yüzden Gmail ya da Hotmail gibi dünya devlerinin reklamını yapmak yerine alan adınızın reklamını yapabilirsiniz. 

Bir alan adına ve bir web sitesine sahip olmak işletmenize daha profesyonel bir görüntü verir. Bugün müşterileriniz, sizinle ilgili daha fazla bilgi edinebilecekleri bir web sitenizin ve sizinle iletişim kurmak için kullanabilecekleri bir e-posta adresinizin olmasını bekler.

Belki daha da önemlisi, profesyonel bir e-posta adresi size ve işletmenize duyulan güveni artırmaya yardımcı olur.

Biz de bu yüzden bugün size ‘E-posta nasıl açılır?’ sorusunun cevabını adım adım açıklayacağız.

Hadi başlayalım!

Kurumsal E-posta Nasıl Oluşturulur?

Kurumsal E-posta Nasıl Açılır?

Gmail veya Yahoo uzantılı e-posta adresleri yerine şirketinizi temsil eden alan adınıza bağlı e-posta adresleri, kurumsal e-posta adresi olarak tanımlanabilir.

Kurumsal bir e-posta adresi açmak için ihtiyacınız olan en önemli şey bir alan adıdır. Bilmeyenler için bir alan adı web sitenizin adresidir. Örneğin, web tarayıcınızın adres çubuğuna funduszeue.info yazdığınızda, Google ana sayfasına yönlendirilirsiniz. Yani funduszeue.info bir alan adıdır. Alan adınıza sahip olmanın dışında, canlı bir web siteniz de olabilir. Ancak bu, profesyonel e-posta hesabı oluşturmak için bir gereklilik değildir.

Profesyonel görünmek için her ne kadar kurumsal e-posta gereklilik olsa da, e-posta iletişimine yeni başlayanların çoğu, profesyonel görünmeyen ve bir alan adına bağlı olmayan ücretsiz e-posta hesaplarını kullanır. Fakat herkes bu genel e-posta hesaplarını oluşturabildiğinden, müşterilerin ve diğer işletmelerin ücretsiz e-posta adreslerine güvenmesi zorlaşır. Böyle bir durumda Uzman Posta gibi profesyonel e-posta servis sağlayıcılarından faydalanmanız gerekir.

Uzman Posta kurumsal e-posta hizmeti, ücretsiz e-posta veya herhangi bir hosting firmasının sunduğu e-posta servislerinin aksine, premium e-posta özellikleriyle çalışmanızı sağlar ve tüm ihtiyaçlarınıza cevap verir. 

Yerli, güvenli ve bütçe dostu Uzman Posta’nın size sunduğu avantajları incelemek gerekirse:

  • Esnek Kota (Kotanız dolunca otomatik artan e-posta kutuları)
  • Gelişmiş Karantina (Gelişmiş anti-spam servisi)
  • Yedekli MX Yapısı (% kayıpsız e-posta trafiği)
  • Two Factor &#; Çoklu Doğrulama (Yüksek güvenlik)
  • E-posta Arşivleme
  • Yetkilendirilmiş Admin
  • Kolay ve Türkçe Arayüz
  • Silinmiş E-posta Kurtarıcı
  • E-posta Trafiği Raporlama
  • Gelen ve Giden E-mail Kopyalama
  • Outlook vb. Mail Programları ile % Uyum
  • % Yerli Altyapı
  • Sürekli ve Kesintisiz Erişim
  • Ücretsiz  Taşıma ve DNS Desteği
  • Teknik Destek Ekibi

Ücretsiz E-posta Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Ücretsiz E-posta Nasıl Açılır?

E-posta, insanların gün içinde en az 1 kere girip kullandığı bir alandır. Bu yüzden ihtiyaçlarınız için doğru e-posta hizmetini seçmek zor olabilir. Seçiminizi yapmadan önce, sizin için ücretsiz e-posta adresi açabileceğiniz web sitelerinin bir listesini yaptık.

İlgili İçerik:Ücretsiz E-Mail Nedir? Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Şimdi adım adım bu listeyi inceleyelim:

1. Gmail hesabı için kaydolma

  1. Google Hesabı&#;nda oturum açma sayfasına gidin.
  2. Hesap oluştur&#;u tıklayın.
  3. Adınızı girin.
  4. &#;Kullanıcı adı&#; alanına bir kullanıcı adı girin.
  5. Şifrenizi girip onaylayın.
    • İpucu: Mobil cihazda şifrenizi girdiğinizde ilk harf büyük/küçük harfe duyarlı değildir.
  6. Sonraki&#;yi tıklayın.
    • İsteğe bağlı: Hesabınıza bir telefon numarası ekleyip bu numarayı doğrulayın.
  7. İleri&#;yi tıklayın.

İlk kez yılında piyasaya sürülen Google&#;nin Gmail&#;i, dünya genelinde bir milyardan fazla kullanıcısıyla ücretsiz e-posta hizmetlerinde pazar lideridir.

Google tarafından sağlanan ücretsiz bir e-posta hizmeti olan Gmail, neredeyse diğer tüm hizmetlerden daha fazla özellik sunar. Web üzerinden, üçüncü taraf programlar kullanılarak, iOS ve Android mobil cihazlardan üzerinden Gmail’e erişilebilirsiniz. 25 MB&#;a kadar paylaşım yapmanıza izin veren platform, 25 MB&#;tan büyük dosyaların da Google Drive üzerinden paylaşılmasını sağlar. Ayrıca Gmail üçüncü taraf ve mobil uygulamalarla sayısız entegrasyonla sunar.

Gmail, hem kişisel hem de ticari iletişim için kullanılır.

2. Outlook mail hesabı açma

Microsoft, Hotmail&#;den Microsoft Live Mail&#;e ve sonunda funduszeue.info&#;a geçerek yıllar içinde kullanıcılarının kafalarını karıştırsa da, kullanımı kolay bir arayüzle, insanlara kullanım kolaylığı sağlayan bir e-posta hizmeti sunar.

Yeni bir Microsoft hesabı oluşturma

  1. funduszeue.info adresine gidin,
  2. Oturum aç&#;ı tıklayın.
  3. Bir tane oluştur! öğesini seçin.
  4. Yeni bir e-posta adresi oluşturmayı tercih ederseniz, Yeni bir e-posta adresi alın&#;ı seçin.
  5. İleri&#;yi tıklayın.
  6. Ardından yönergeleri izleyin.

İlgili İçerik:Outlook Nedir? MS. Outlook Kurulumu ve Mail Hesabı Oluşturma

3. Yahoo Mail ile E-posta hesabı açma

yılında piyasaya sürülen Yahoo, bir web portalı ve arama motorudur. Yahoo Mail, Yahoo News ve Yahoo Groups gibi diğer hizmetleri de sağlar. Ayrıca iyi bir spam engelleme özelliği ve iyi miktarda depolama alanı vardır.

Yahoo Mail olağanüstü özelliklere sahip çok yönlü, kullanışlı bir e-posta hizmetidir. 

4. Yandex Mail Hesabı Oluşturma

Yandex, çok taze ve modern bir görünüme sahip bir ücretsiz bir e-posta hizmetidir. Ayrıca, ücretsiz bir Yandex hesabına kaydolmak size, Disk (Google Drive&#;a benzer) ve Takvim gibi diğer Yandex ürünlerine de erişme imkanı sunar.

Yandex&#;in güvenlik yaklaşımı, otomatik spam filtrelemeyi, mobil uygulamaya PIN ve parmak izi erişimini de içerir. Gelen e-postalar; satın alma işlemleri, seyahat ve sosyal içerikler de dahil olmak üzere uygun sekmelere gönderilir.

5. GMX için Kaydolma

GMX oldukça basit görünen ücretsiz e-posta servislerinden biridir, ancak göründüğünden çok daha fazla özelliğe sahiptir.

Klasör yönetimi, bireysel e-postaları PC&#;ye kaydetme, POP ve IMAP erişimi ve hatta 10 adede kadar takma ad dahil olmak üzere ilginç özellikler sağlar. Fakat GMX’i diğerlerinden ayıran şey, aynı zamanda Google Dokümanlar veya Office &#;e çok benzeyen bir bulut ofis hizmeti sunmasıdır. GMX hesabı, bulutta belge, e-tablo ve sunu oluşturmanıza olanak tanır. Ayrıca 2 GB ücretsiz depolama alanına ve temel olarak Google Takvim&#;e alternatif olan bir Düzenleyici&#;ye sahip olursunuz.

GMX, diğer bulut tabanlı Office paketleri için önemli bir rakiptir. Google Drive uygulamalarında bulacağınız üçüncü taraf uygulamalarla ve hizmetlerle entegrasyonu yoktur. Ancak Google&#;dan uzaklaşmak istiyorsanız, iyi bir alternatiftir.

6. ProtonMail Hesabı Açma

ProtonMail güvenliğini ciddiye alan insanlara, uzman düzeyinde güvenlik sunan ücretsiz e-posta hizmetlerinden biridir.

ProtonMail&#;e kaydolduğunuzda, yalnızca e-posta gönderdiğiniz kişilerin bunları okuyabilmesini sağlayan bir şifrelemeye sahip olursunuz. ProtonMail, her e-posta için uçtan uca şifreleme sağlayan protokolleri içerir.

7. AOL Mail İçin Kaydolma

&#;lardan beri çevrimiçiyseniz, muhtemelen America Online (AOL) markasını duymuşsunuzdur. Dünyanın en popüler çevirmeli internet sağlayıcılarından biri olarak başlayan AOL, ücretsiz e-posta hizmetinde de en popülerlerden biri olmaya devam ediyor.

Uzman Posta Kurumsal E-Posta Hizmetini Ücretsiz Nasıl Deneyebilirim?

Şirketinizi temsil eden bir alan adınız varsa ve kurumsal bir e-posta hizmetine ihtiyaç duyuyorsanız, web sitemizin ana sayfasında bulunan ‘30 Gün Ücretsiz Dene’seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada e-posta hesap adedi seçmeniz istenecektir. Dilerseniz e-posta kullanacak kişi sayısını 2 olarak işaretleyerek ürünü direkt sepete ekleyin ve 30 gün boyunca Uzman Postanın kesintisiz e-posta servisini deneyimleyin.

İlgili İçerik:E-posta Kur, Bilgisayar Telefon Tablet E-mail Hesabı Ekleme

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası