o ses türkiye damla sönmez / O Ses Türkiye Yılbaşı Haberleri - Son Dakika O Ses Türkiye Yılbaşı Haber Başlıkları

O Ses Türkiye Damla Sönmez

o ses türkiye damla sönmez

Murat Boz ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor? İşte cevabı

O Ses TürkiyeYılbaşı Özel programında sahne alan Damla Sönmez, son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz nisan ayında 9 yıllık sevgilisi Ushan Çakır'dan ayrılan Damla Sönmez'in özel hayatı merak ediliyor.

Uzun bir süre adı Çukur dizisindeki partneri Aras Bulut İynemli ile anılan Damla Sönmez, bu aşk iddiasını kesin bir dille yalanlamıştı.

DÜET YAPMALARI OLAY OLDU

O Ses Türkiye Yılbaşı programında sahne alan oyuncu Damla Sönmez, sahnede Murat Boz'la düet yaptı. İkili hakkında aşk iddiası ortaya atıldı.

DUYGUSAL YAKINLIK SÖZ KONUSU DEĞİL

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Damla Sönmez ile Murat Boz arasında duygusal bir yakınlık söz konusu değil. Sönmez ve Boz'un sosyal medyada yapılan yakıştırmalara güldükleri ifade edildi.

Sönmez ile Boz'un hayatında kimse bulunmuyor.

AŞKI BU SÖZLERLE TARİF ETTİ

Bir dergiye röportaj veren Damla Sönmez, aşka dair görüşlerini anlattı.

Sönmez, "Aşk senin yaratımını sağlayan ateş. Ailen, mesleğin, yaratımını nerede kullanıyorsan orası. Hayata aşkla bakmak, yaşıyor hissettiriyor insana. Tam olarak olduğun yerde durabilmek, anda var olabilmek aşk. Başka bir yerde olmak istememek. Tam hissetmek. Kendinde tam, var oluşla tam. Hareketini her hücrende hissettiğin bir ateşin içinde huzurla var olabilmek." sözleriyle aşkı tanımladı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika›Magazin›Murat Boz ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor? İşte cevabı - Son Dakika

Damla S&#;nmez kimdir? O Ses T&#;rkiye Yılbaşı konukları Damla S&#;nmez ka&#; yaşında? Damla S&#;nmez instagram!

O Ses Türkiye programının yılbaşı özel konukları arasında Damla Sönmez yer alıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan programında yeni yıl heyecanı coşkuyla kutlanıyor. Damla Sönmez Türkiye'nin ünlü oyuncuları arasında yer alıyor. Peki ama Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında?

Haber devam ediyorHaberin devamı
Haber devam ediyorHaberin devamı

Damla Sönmez, O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına konuk oldu. Ünlü oyuncu sahne performansıyla ilgi uyandırdı. İşte Damla Sönmez'e dair bilgiler 

Damla Sönmez kimdir? 

Damla Sönmez, 3 Mayıs yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesinden mezun olduktan sonra Fransa'da Paris Sorbonne Üniversitesinde Tiyatro eğitimi aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Sıradaki haberSıradaki haber
Sıradaki haberSıradaki haber

O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; konuklar&#; belli oldu! O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; özel program&#; için geri say&#;m ba&#;lad&#;. Ebru Günde&#;, Beyaz&#;t Öztürk, Murat Boz ve O&#;uzhan Koç’un jüri üyeli&#;i yapt&#;&#;&#; O Ses Türkiye Y&#;lba&#;&#; Özel Program&#;na birbirinden ünlü isimler yer al&#;yor.

Ünlü oyuncu Damla Sönmez’in, O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; özel bölümünde sahne alaca&#;&#; ö&#;renildi. Peki, O Ses Türkiye Y&#;lba&#;&#; özel program&#;na kat&#;lacak olan Damla Sönmez kimdir? Damla Sönmez kaç ya&#;&#;nda, nereli?

O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; konuklar&#; belli oldu! O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; özel konu&#;u Damla Sönmez kimdir? - Resim : 2

O SES TÜRK&#;YE YILBA&#;I ÖZEL KONU&#;U DAMLA SÖNMEZ K&#;MD&#;R?

Damla Sönmez 3 May&#;s tarihinde &#;stanbul’da do&#;du. St. Joseph Frans&#;z Lisesi’nden mezun olduktan sonra Paris Sorbonne Üniversitesi’nde ba&#;lad&#;&#;&#; tiyatro e&#;itimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamlad&#;. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvar&#;'nda yar&#; zamanl&#; 2 y&#;l keman, 1 y&#;l da piyano dal&#;nda ö&#;renim gören Sönmez, New York Black Nexxus Academy’de Stuart Burney ile çal&#;&#;t&#;.

O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; konuklar&#; belli oldu! O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; özel konu&#;u Damla Sönmez kimdir? - Resim : 3

Damla Sönmez y&#;l&#;nda “Bornova Bornova” filmindeki rolüyle Alt&#;n Portakal Film Festivali’nde “En &#;yi Yard&#;mc&#; Kad&#;n Oyuncu”, Sadri Al&#;&#;&#;k Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde “Umut Veren Genç Yetenek”, Uçan Süpürge Kad&#;n Filmleri Festivali’nde “Genç Cad&#;” ödüllerine lay&#;k görüldü.

 O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; konuklar&#; belli oldu! O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; özel konu&#;u Damla Sönmez kimdir? - Resim : 4

y&#;l&#;nda Uçan Süpürge Kad&#;n Filmleri Festivali'de, festivalin Festival Genç Ba&#;kan&#; görevini yürüten Damla Sönmez, “Deniz Seviyesi” filmindeki rolüyle de Alt&#;n Koza Film Festivali ve Milano Uluslararas&#; Film Festivali (MIFF) 'nde “En &#;yi Kad&#;n Oyuncu” ödüllerinin sahibi oldu.

O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; konuklar&#; belli oldu! O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; özel konu&#;u Damla Sönmez kimdir? - Resim : 5

Pürtela&#;’&#;n “Constellations/Parçac&#;klar” adl&#; oyunu, 'de Tiyatro Yanetki’nin “Yaln&#;z Bat&#;” adl&#; oyunuyla ba&#;layan, sonras&#;nda 'de "Sava&#;" oyunu profesyonel tiyatro hayat&#;n&#;n üçüncü oyunudur.

O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; konuklar&#; belli oldu! O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; özel konu&#;u Damla Sönmez kimdir? - Resim : 6

Ayn&#; zamanda Damla Sönmez “Sava&#;” oyunundaki rolü ile Yeni Tiyatro Dergisi’nden “En &#;yi Yard&#;mc&#; Kad&#;n Oyuncu” ödülünü ald&#;.

O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; konuklar&#; belli oldu! O Ses Türkiye y&#;lba&#;&#; özel konu&#;u Damla Sönmez kimdir? - Resim : 7

DAMLA SÖNMEZ HANG&#; D&#;Z&#;LERDE OYNADI?

Damla Sönmez sinema ve tiyatronun yan&#; s&#;ra dizilerde de yer al&#;yor. Oyunculuk hayat&#;nda birçok projeye imza atan Sönmez Gece Gündüz, Türkan, Bir A&#;k Hikayesi ve Güllerin Sava&#;&#;, Çukur, Rise of Empires: Ottoman mini dizisinde de yer ald&#;.

O Ses TürkiyeO Ses Türkiye YılbaşıO Ses Türkiye yılbaşı konuğuO Ses Türkiye O Ses Türkiye konuklarıDamla Sönmez

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır