koyu mavi elbisenin üstüne hangi renk şal gider / Elbise Modelleri ve Fiyatları | Allday

Koyu Mavi Elbisenin Üstüne Hangi Renk Şal Gider

koyu mavi elbisenin üstüne hangi renk şal gider

TRENDYOLMİLLA Elbise

Kıyafetler insan hayatında büyük bir öneme sahiptir. Geçmişten günümüze kadar geçirdikleri değişimler ile hayatın vazgeçilmez bir parçası olur. Sizleri sıcak, soğuk, yağmur, toz, toprak gibi dış etkilerden büyük ölçüde korur ve bedeninizi sararak daha sağlıklı bir hayat sürmenize olanak tanır. Trendyolmilla elbise modelleri, kaliteli malzemeleri ve şık tasarımları ile maksimum memnuniyet yaratır. Her yaştan insanın kullanımı için ideal olan bu ürünler, zarafeti ve şıklığı ile tüm dikkatleri üzerine toplar. Özenle yapılan tasarımı, herkes tarafından beğenilir. Özel kesim tarzı, siluetinizi vurgulayarak sizi ön plana çıkarır. Şık ve sade modelleri her türlü ortamda rahatlıkla kullanılır. Dayanıklı kumaşı sayesinde kolayca yırtılmaz ya da deforme olmaz. Renkleri ilk günkü parlaklığını korur. Renk tonları her kombinde rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tercih edilir. Ayrıcalıklı tasarımları ile yaz ya da kış fark etmeksizin, her mevsim gönül rahatlığıyla kullanılır. Hava alan kumaşı ile terlemenizin büyük oranda önüne geçer. Bu sayede sizlere daha sağlıklı bir müşteri deneyimi yaşatır. Kesim tarzları ile çok bol ya da dar olmadan her bedene uyum sağlar. Üzerinize tam oturarak daha fit bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Marka, üretime başladığı günden bu yana modellerini genişleterek farklı tarzdaki müşterilere hitap eder. Her modeli ayrı güzelliktedir. Zengin çeşitliliği sayesinde her ortama ve bedene uygun seçenek bulunur. Bu ürünlerin kumaşları istenilen kalitede olduğu için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Alanında uzman kişiler tarafından üretilerek beğeninize sunulan tasarımlar, büyük beğeni toplar. Uzun ya da kısa modeller, kadınların zevkine ve ihtiyacına uygun seçenekleri barındırır. Trendyolmilla uzun elbise, oldukça şık ve gösterişli çeşitleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Sahilde, düğünde ya da özel davetlerde rahatlıkla giyebileceğiniz bu modeller, özenle tasarlanarak sizlerin önüne çıkarılır. Trendyolmilla mini elbise özellikle yaz aylarının kurtarıcısı haline gelir. Kumaş yapısı ile terletmez ve görünüşü ile sizleri bir adım öne çıkarmayı başarır. Siz de yaz aylarında hem şık görünmek hem de ferah kalmak isterseniz Trendyolmilla kısa elbise modellerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Birbirinden Şık Tasarımlara Sahip Modeller

Birbirinden Şık Tasarımlara Sahip Modeller

Her tarza ve ortama uygun tasarımlar sunan marka, dikkatleri fazlasıyla üzerinde toplamayı başarır. Markanın tasarımları, kadınların favori ürünleri haline gelerek piyasada yükselişe geçer. Üretiminde kullanılan boyalar ve malzemeler, cilde zarar vermeyecek şekildedir. Kaliteli malzemeler kullanıldığı için ürünlerin sağlığa herhangi bir olumsuz etkisi bulunmaz. Farklı boy ve tasarımları ile size özgür bir seçim ortamı sunar. Trendyolmilla midi boy elbise her ortama uyum sağladığı için sıklıkla tercih edilir. Boyutu sayesinde rahatça hareket edebilir ve şıklığı üstünüzde taşıyabilirsiniz. Hem şıklığı hem rahatlığı bünyesinde barındıran bu tarz kıyafet modelleri, istenilen yerde kullanıma uygundur. Aynı zamanda tesettürlü kadınlar için de özel olarak tasarlanan modelleri bulmak oldukça kolaydır. Trendyolmilla tesettür elbise çeşitleri, uzun ve şık bir modele sahiptir. Tasarımında hava alan kumaşlar tercih edildiğinden yaz aylarında dahi terleme gibi sorunlardan uzak kalmanızı sağlar. Bu modellerde farklı kumaş türleri tercih edilir. Herkesin severek kullandığı kot kumaşı da bu kıyafetlerde kendine yer bulur. Trendyolmilla kot elbiseleri her yaşa hitap eden çeşitleri ile beğenileri toplar. Rahat bir kot kumaşı kullanıldığından bunları yürüyüşte dahi kullanabilirsiniz. Kaliteli malzemeleri sayesinde oldukça fazla ilgi gören bu kıyafetler, değişik modelleri ile fazlasıyla sevilir. Kadınlar özellikle şık bir ortama girecekleri zaman giydiklerine ekstra özen gösterir. Bu gibi durumlara rahatlıkla ayak uydurabilen Trendyolmilla leopar elbise modeli, kadınların gönlünü fetheder. Kısa ya da uzun modelleri bulunduğundan vücut tipinize uygun olanı rahatlıkla bulabilirsiniz. Üstünüze tam oturan yapısı ile ortamda oldukça estetik bir duruş sergileyerek sizi bir adım öne çıkarır. Alanında başarılı olan markanın tasarımları, kadınların ilgisini çekerek popülerliğini artırır. Her daim her modelinde başarılı olan firma, müşterileri için elinden geleni yapar. İstenilen görüntüyü oluşturarak onları memnun eder. Kullandığı farklı kumaş tipleri sayesinde her mevsime uygun modeli mevcuttur. Trendyolmilla triko, şifon, yazlık elbise modelleri yaz aylarının vazgeçilmez ürünleri haline gelir. Yazın kavurucu sıcağında herkes rahat ve ferah giyinmeyi sever. Marka, buna uygun kıyafetler tasarlayarak müşterisinin ilgisini çekmeyi başarır. İlgi çekici rahat kıyafetleri ile her daim göz önünde olur. Rahatlığının yanı sıra şık ve güzel görüntüsüyle de oldukça beğenilir. Trendyolmilla plaj elbisesi de yazın kullanılabilecek kıyafetlerin başında yer alır. Denizden çıktığınızda ya da sahilde otururken kullanabileceğiniz bu ürünler, oldukça rahattır ve terletmeyen yapıya sahiptir. Bunlarla denizin ve plajın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Her zaman memnuniyeti üst düzeyde sağlayan bu ürünler, herkesin hoşuna gider. Trendyolmilla örme elbiseler de oldukça kullanışlıdır. Kullanım kolaylığı sağlayan tasarımları, aynı zamanda şık ve modern bir tarza sahiptir. Trendyolmilla yeşil, lila, mor, bordo, lacivert elbise çeşitleri arasından seçim yapmak için Trendyol’dan destek alabilir, her mevsim rahatlıkla giyebileceğiniz tasarımların sahibi olabilirsiniz. Marka, sunduğu farklı renkteki ürünleri ile değişik kombinler yapmanıza olanak sağlar. Geniş renk seçeneği sayesinde oldukça geniş kitlelere ulaşır. Her ortama uygun renk seçeneği bulunduğundan herkes tarafından büyük beğeni toplar. Yaz aylarının vazgeçilmez rengi olan beyaz, markanın kıyafetlerinde fazlasıyla yer alır. Trendyolmilla beyaz elbise modelleri, yaz akşamlarında sahile giderken ya da arkadaş ortamlarına katılırken rahatlıkla tercih edebileceğiniz ürünler arasındadır. Beyazın saflığı ve temizliği sizi oldukça ferah bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olur. Her renkle uyum sağladığından rahatlıkla kombinlenir. Beyaz, çabuk kirlenmesi dolayısıyla çok fazla tercih edilmez. Ancak markanın kullandığı kumaşlar sayesinde bu ürünler kolay temizlenebilir özelliktedir ve hemen kir tutmayan yapıya sahiptir. Oldukça iddialı olan kırmızı renkli tasarımlar ise özel günler için uygundur. Öz güvenli durmanıza olanak sağlayan bu ürün, özellikle geceleri giymek için idealdir. Kırmızının birkaç tonunu kıyafetlerinde kullanan marka, her yaş grubu için özel ürünler üretmeye çaba gösterir. Gardırobunuzda bulunması gereken önemli renklerden biri de siyahtır. Siyahın asaletini her ortamda kullanabilir ve kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Trendyolmilla siyah elbise, joker bir parça olarak rahatlıkla kullanılabilir. Her renkle ve modelle uyum sağladığından kolay kombinlenebilir özelliğine sahiptir. Siyahın zarafeti sizi her daim her ortamda şık ve asil gösterir. Gecenin karanlığını üstünüzde taşıyarak ortamların dikkat çekeni olabilirsiniz. Trendyolmilla çok renkli elbiseler de sıklıkla tercih edilenler arasındadır. Renkli kişiliğinize uygun değişik tonlardaki kıyafetler, hiçbir zaman sizi yarı yolda bırakmaz ve her zaman şık görünmenizi sağlar. Yaz ya da kış aylarında kullanıma uygun seçenekleri bulunur. Sevdiğiniz renkteki ürünü tercih ederek güzel kombinler oluşturabilirsiniz. Doğayı sevenler ve doğayla bütünleşmek isteyenler için özellikle yeşil renkte olanlar sıklıkla önerilir. Yeşil, teninizle buluştuğunda oldukça doğal bir görünüme yol açar. Siz de farklı renklere sahip bu kıyafetlerden istediğinizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda tercih ederek Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.

Özel Günler İçin Tasarlanan Şık Ürün Modelleri

Özel Günler İçin Tasarlanan Şık Ürün Modelleri

Herkes özel günlerde şık ve güzel görünmek ister. Bu tür zamanlar için özel olarak tasarlanan modeller, estetik bir duruş sergilemenize imkan tanır. Düğün, nikah, nişan, akşam yemeği gibi çeşitli zamanlarda kullanılabilecek birçok tarzda ürün bulunur. Bu tip durumlarda ilk akla olarak abiye ürünler gelir. Trendyolmilla abiye elbise modelleri, benzersiz tasarımlarıyla göz doldurur ve kadınların çağdaş bir görünüm elde etmesine imkan tanır. Çeşitli renklerde ve modellerde tasarlanan abiyeler, oldukça zarif görünmenize yardımcı olur. Göz alıcı renkleri ile modelleri birleştirerek güzel tasarımlar ortaya çıkaran marka, kadınları arasında oldukça popülerdir. Trendyolmilla nikah elbisesi de oldukça şık ve rahat yapısıyla öne çıkar. Abiye çeşitleri arasında daha sade ve zarif tasarımlı olanları da nikah için tercih edebilirsiniz. Sadeliği ve şıklığı bir arada bulunduran tasarımlar, maksimum memnuniyet yaratır. Trendyolmilla gece elbisesi de özel günlerde giymek için rahatlıkla tercih edilebilir. İş yemeğine çıkarken giyilebilecek şık kıyafetlere de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gece kıyafetleri genelde siyah, kırmızı, mor gibi iddialı renklerden oluşur. Bu sayede istediğiniz görüntüyü kolayca elde etme imkanına sahip olursunuz. Trendyolmilla mezuniyet elbisesi ise her yaş grubuna uygun olarak tasarlanır ve mezun olacak öğrencilere yönelik farklı tarzlarla üretilir. Öğrenciler, oldukça önemli bir etkinlik olan mezuniyet törenlerinde fazlasıyla şık olmak ister. Bunun için büyük bir titizlikle tasarlanan kıyafetler, geniş bir model skalasına sahiptir. Bu sayede zevkinize ve ortama uygun özgür bir seçim yapma şansını elde edebilirsiniz. Kadınların en önemli günlerinden biri de nişan törenleridir. Sade ama şık kıyafetler, bu tür organizasyonlar için uygundur.

Trendyolmilla nişan elbisesi modelleri, farklı tarzlara hitap ederek kadınların ihtiyaçlarına eksiksiz yanıt verir. Siz de özel günler için tasarlanan bu ürünlerden dilediğinize Trendyol üzerinden ulaşabilir ve istediğinizi seçerek satın alabilirsiniz. Kumaş kalitesi bakımından oldukça iyi olan bu ürünler, sağlıklı bir şekilde üretilir. Cildi tahriş etmeden sizi şık bir görünüme kavuşturur. Farklı modelleri ile herkesi fazlasıyla memnun eder. Trendyolmilla mavi, ekru, pembe, sarı elbise modelleri yazlık ortamlarda giymek için gayet uygundur. Yazın cıvıltısını ve neşesini üstünüzde taşımanıza olanak sağlar. Renkli ve desenli modeller, her ortamda rahatlıkla tercih edilebilir. Trendyolmilla kırmızı elbise, sıcak yaz günlerinde çarpıcı seçenekler arasında yer alır. Trendyolmilla gül kurusu, haki, fuşya, turuncu, kiremit rengi elbise modelleri de her mevsime uyan tarzı ile müşterilerinin aklını başından alır. Müşterilerini her daim önemseyen marka, onlara uygun ürünler tasarlayarak piyasanın enleri arasında yer almayı hedefler. Kaliteli kumaşları ile uzun süreli kullanımlar için ideal ürünler sunar. Bunları uzun süre yıpranmadan ve deforme olmadan kullanabilirsiniz. Trendyolmilla pudra, mürdüm, nar çiçeği, su yeşili, gri elbise modelleri ise herkesin beğenebileceği tarzlarla ortaya çıkar. Değişik tarzdaki çeşitleri sayesinde her müşteri kitlesine hitap eder. Her tarza uygun model bulunduğu için çok sayıda kişinin ilgisini çeker. Trendyolmilla çiçekli, puantiyeli, volanlı, fırfırlı elbise modellerinin her biri şık bir görüntü elde etmeniz için özenli bir şekilde tasarlanır. Dilediğiniz ortamda rahatlıkla kullanım imkanı sunan ürünler, güzelliğinizi taçlandırır. Trendyolmilla payetli, limonlu, püsküllü elbise modelleri de yazın tercih edilebilecek seçeneklerdendir. Markanın ürettiği ürünler kaliteli olduğundan oldukça rağbett görür. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak tasarımlarını yapan marka; değişik renklere, modellere ve tarzlara sahip ürünleriyle hep bir adım öne çıkar. Kalitesiyle adından sıkça söz ettiren bu ürünler, zamansız tasarımlarıyla çok beğenilir. Zevkinize uygun olan ürüne sahip olabilmek için Trendyol’dan seçenekleri inceleyebilir ve dilediğinizi sipariş edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Ürün Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Ürün Fiyatları

Sahip olduğu özelliklere göre fiyatlandırılan ürünler, her bütçeye uygun olur. Böylece isteyen herkes kendi ihtiyaçları ve bütçesi doğrultusunda seçim yapabilir. Şık ve modern tasarımlarının yanı sıra, uygun fiyatlarıyla da beğenilen ürünler müşterileri kendine çekmeyi başarır. Trendyolmilla tek omuz elbise modeli, oldukça zarif bir görüntüye ulaşmanıza imkan sağlar. Şık bir duruşu olan bu çeşit sayesinde özel günlerde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Değişik modeli ile modaya ayak uydurmanızı sağlayan tasarım, kolay kombin yapmanıza da olanak tanır. Asimetrik kesimi ile sizi oldukça güzel bir görünüme kavuşturur. Trendyolmilla deri, saten, jile, kadife, dantel, ekose elbise modelleri ise özellikle gece partilerinin vazgeçilmezleri arasındadır. Oldukça asil bir görünümü bulunan bu modeller, kadınların beğenisini kazanmayı başarır. Geceleri dışarı çıkarken tercih edebileceğiniz kıyafetler, benzersiz güzelliğiyle herkesin aklını başından alır. Kaliteli kumaşı sayesinde uzun süre boyunca gardıropta yerini alır. Trendyolmilla elbise Party serisinde yer alan tasarımlar, fazlasıyla gösterişli ve zarif olur. Partiler herkesin göz önünde olmak ve dikkat çekmek istediği ortamlardır. Bu yüzden markanın parti kıyafetlerini tercih etmek size avantaj sağlar. Trendyolmilla straplez elbise çoğu zaman geceleri parti, akşam yemeği gibi ortamlarda tercih edilir. Vücut ölçünüze uygun olan modelleri bulduğunuzda harika kombinler oluşturabilirsiniz. Straplez çeşitleri değişik renklerde ve bedenlerde bulunduğundan geniş bir kitlenin zevkine hitap eder. Marka her bedene yönelik yaptığı tasarımlarla büyük ilgi toplar. Trendyolmilla büyük beden elbise tasarımları da dikkatleri üzerine toplar. Büyük bedenler için oldukça rahat ve geniş yapıda olan kıyafetler, ihtiyaç sahiplerinin memnuniyetini kazanır. Siz de Trendyolmilla elbise modelleri arasından seçim yapmak için Trendyol’dan destek alabilir, beğendiğiniz ürünleri güvenle satın alabilirsiniz.

Online alışveriş oldukça rahat olduğundan çoğu kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Güvenli online alışveriş için tercih edebileceğiniz Trendyol sayesinde birçok ürünü kısa süre içerisinde bulabilir, inceleyebilir ve bunlarla ilgili yorumları okuyabilirsiniz. Aynı kategorideki farklı ürünleri bir arada görerek karşılaştırma yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Trendyolmilla elbise yorumlarına göz atarak seçim sürecini kolaylaştırabilirsiniz. Trendyol’un gelişmiş özelliklerini kullanarak markanın göz kamaştıran kıyafetlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Trendyolmilla salopet elbise tatlı bir görüntü sağlayarak sizi samimi ve sevecen gösterir. Bu sayede ortamların güler yüzlü ve hoş kişisi olma şansını elde edebilirsiniz. Trendyolmilla spor salaş elbiseler ise günlük hayatta sıklıkla kullanılan ürünler arasında yer alır. Oldukça rahat bir kullanıma sahip olan bu kıyafetler, gün boyu kolay hareket etme imkanını sizlere sunar. Yaz aylarında ferah kalmanızı sağlayarak sizi fazlasıyla memnun eder. Rahat olmasının yanı sıra, güzelliğinden de ödün vermeden sizi şık bir görünüme kavuşturur. Spor olanlara ek olarak klasik ve şık görünen çeşitler de mevcuttur. Trendyolmilla takım elbise özellikle iş yemeklerinde kullanılan güzel ve şık bir seçenek olarak görülür. Değişik renk seçenekleri ile zarafetinizi ve asaletinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Trendyolmilla çizgili elbise modelleri uyumlu renk tonları sayesinde kombininize ayrı bir hava katar. Firmanın kaliteli ve güzel kıyafetleri müşterilerin fazlaca ilgisini çeker. Bu sayede firma kendini geliştirmeye ve büyümeye devam eder. Markanın kaliteli kumaşları sayesinde ürünler uzun süreli kullanıma uygundur. Uzun ömürlü bu kıyafetleri kullanarak bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Siz de uygun fiyatlı ve kaliteli Trendyolmilla kadın elbiselerinden dilediğinizi seçip Trendyol üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.

Saks mavisi günlük elbise kombinlerinde saks mavisi elbise üzerine eşarp veya şal kullanırken ten renginizle uyumu dikkate almalısınız. Saks rengi ofis elbise kombinlerinde ise gri, siyah, krem, bebe mavisi ve buz mavisi şal veya eşarp kullanabilirsiniz.

Contents

Mavi renge hangi renk yakışır?

Mavi rengi kırmızı, sarı, beyaz, kahverengi, gri, turuncu ve pembe ile kombinlenebilir. Bu renkler kullanılacak olan mavinin tonuna göre de revize edilerek uyumlu hale getirilmelidir. Tekrar belirtelim; mavinin kullanılacağı kombinasyonlarda yapacağınız seçimleri iki kere düşünmenizde fayda var.

Mavi Tunigin altina ne renk pantolon giyilir?

Saks mavisi renk uyumu; Saks mavisi tunik pantolon kombinleri için en sık tercih edilen pantolon renkleri beyaz, ekru, vizon rengi, nude renk, somon rengi, pudra rengi, mercan rengi, krem rengi, bej, kahverengi ve tonları, lacivert ve tonları, açık mavi kullanılarak dikkat çekici ve cool saks mavisi tunik kombinleri

Lacivert elbisenin üzerine hangi renk şal olur?

Pudra olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mavi renge hangi renk şal?

Açık mavi elbise üstüne şal belirlerken daha çok lacivert, siyah, fuşya, koyu mavi, bordo gibi renklerde şal kullanırken koyu mavi elbise üstüne şal belirlerken ise pudra, dore, beyaz, krem, lame, somon, mercan rengi, bej, fuşya, koyu yeşil gibi renkleri kullanabilirsiniz.

Deniz mavisine hangi renk uyar?

Eğer mavinin yanına hangi rengi yakıştırırım diyorsanız; &#;yeşil, beyaz, siyah, mor, krem, turkuaz, ten rengi ve toz pembe&#; renklerini seçmeniz doğru bir seçim olacaktır.

Mavi rengi nasıl elde edilir?

&#; Mavi ve beyaz renklerin karışımından açık mavi elde edilir. &#; Siyah ile mavi renkler birbirleriyle karıştırıldığında koyu mavi renk oluşur. &#; Gri ile mavi rengin karışımı sonucu koyu gökyüzü mavisi elde edilir. &#; Mavi ile çok az miktarda kırmızı renk karışımı ile birlikte lacivert renk elde edilir.

İndigo rengine ne gider?

İndigo Mavisi ve Turuncu İndigo mavisinin çok yakıştığı tonlardan biri de sıcakların en sıcağı, turuncu. Turuncu ve indigo mavisinin kullanıldığı bir dekorda enerji seviyesi her daim yüksek olur.

Saks mavisi ile hangi renk uyar?

Özellikle kıyafetlerde tercih edilen saks mavisi mutlaka krem, pastel sarı tonlarıyla kombinlenmelidir.

Lacivert elbiseye ne renk makyaj yapılır?

Nude tonlarda bir allık ile abartmadan makyajınızı bitirebilirsiniz. Lacivert veya saks mavisi bir kombininizde pembe-leylak, lila-gri, bej-pembe tonlarında bir gözle pembe tonlarında bir ruj kullanabilirsiniz. Gri elbise giydiğinizde ise pembe-lila, pembe-gri-siyah, eflatun tonları bir göz makyajı kullanabilirsiniz.

Lacivert rengi nasıl kombinlenir?

Lacivert ile uyumlu renkler; camgöbeği, sarımsı-yeşil, gri, beyaz, siyah, açık sarı, turuncu ve kırmızıdır.

Siyah beyaz tunik üzerine hangi renk eşarp gider?

Siyah beyaz tesettür kombin yapımında en çok kullanılan şal renkleri mavi, krem, zümrüt yeşili, saks mavisi, kiremit tonları, taba, fuşya, bordo, ekru, kırmızı, lacivert, vizon ve pudra şal olarak karşımıza çıkmaktadır.

Parlement mavisi elbiseye ne renk şal?

Saks mavisi tesettür abiye üzerine şal olarak ise gümüş, siyah, lacivert ve griyi öneriyoruz.

Indigo hangi renk oluyor?

Onaltılı renk kodu ile indigo / Çivit rengi renk #4b, mavi-mor&#;ın orta koyu bir tonudur. RGB renk modellemesinde #4b; % kırmızı, 0% yeşil ve % maviden oluşur.

Indigo mavisi hangi renkle kombinlenir?

Öncelikle şunu belirtmeliyiz indigo mavisi krem ve beyaz renkleri ile inanılmaz uyumludur.

ELBİSE MODELLERİ VE FİYATLARI

ÜYELİK BİLGİLENDİRME

Sayın Kullanıcı,

Üyelik için sözleşme yapacağınız funduszeue.info alan adlı “Site” Mersis numaralı Bademkaya Elektronik Ticaret Anonim Şirketi tarafından işletilmekte olup işbu site üzerindeki her türlü kullanım ve tasarruf yetkisi Bademkaya Elektronik Ticaret Anonim Şirketi’ne aittir.

Bademkaya Elektronik Ticaret Anonim Şirketi, İstanbul Ticaret Odası (İTO) mensubudur. Meslekle ilgili davranış kurallarina funduszeue.info veya 0 funduszeue.info telefonundan ulaşabilirsiniz.

Bademkaya Elektronik Ticaret Anonim Şirketi’nin iletişim bilgileri ise şu şekildedir;

 

Adres              : Kavaklı Mah. Kosova Cad. Verpak Amb. Sit. Omaks Matbaa Apt. 22/1

                                                                                                          Beylikdüzü/İstanbul

Tel                   : 0 () 88 88

E-posta           : [email protected]

Kep Adresi      : [email protected]
Mersis No       : 

Siz değerli kullanıcılarımızın işbu siteye üyelik işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için sitede yer alan üyelik bilgilerini (Ad, Soyad, E-posta, Telefon Numarası) ve tarafınızca belirlenecek şifreyi eksiksiz ve doğru girmeniz ve bu sözleşmeyi onaylamak için ayrı bir kutucuk var ise işaretlemeniz ile “Üye Ol” butonuna tıklamanız gerekmektedir. Bu işlemleri tamamladığınızda “Üye Ol” butonuna tıkladığınızda siteyi kullanmakla ve sitede sunulan hizmetlerden yararlanmakla tabi olduğunuz şartların ve yükümlülüklerinizin yer aldığı üyelik sözleşmesini kabul etmiş sayılacaksınız.  “Üyelik Sözleşmesi” tarafınızca “Üye Ol” butonuna tıklanmakla yürürlüğe girecek olup sözleşmenin yürürlüğe girmesi ile tarafınızla ALLDAY arasındaki ilişki işbu Üyelik sözleşmesinde yer alan hüküm ve koşullara tabi olacaktır.

 

Üyelik bilgilerinizin eksik veya yanlış olduğunu fark ederseniz üyelik işlemlerinizin tamamlanmasından sonra “Bilgilerim” sekmesinde yer alan bölümden düzeltebilir veya “0 () 88 88” funduszeue.info telefondan müşteri hizmetlerimizle irtibata geçebilirsiniz.

 

Üyelik işlemleriniz tamamlandığında işbu “Üyelik Bilgilendirme” metni ve “Üyelik Sözleşmesi” tarafımızla paylaştığınız e-posta adresine gönderilebilecek ve/veya işbu üyelik bilgilendirme ve üyelik sözleşmesi metinleri form olarak site içerisinde süresiz olarak erişiminize açık bulundurulacak olup tarafınıza özel sözleşme metni ayrıca şirket bünyesinde saklanmayacaktır. 

ALLDAY olarak kullanıcılarımızın ve üyelerimizin bilgi güvenliğinin sağlanması için gerekli her türlü tedbirin alınmasına hassasiyet gösteriyoruz. Websitemiz üzerinden satışa arz edilen ürünleri üye olarak yahut üye olmadan satın alan tüm kullanıcılarımızın alışveriş esnasında kullandığı kredi kartları ve ve banka kartlarına ait işlemler, şirketimizden bağımsız olarak, kullanıcılar ve ilgili Bankalar veya benzeri Kart kuruluşları arasında online olarak gerçekleştirilmektedir. (Kredi kartı şifresi ve benzeri bilgiler şirketimiz tarafından görüntülenmemekte ve kaydedilmemektedir.) Yine web sitemize üyelik,alışveriş, bilgi güncelleme amaçları ile girilen, kredi ve banka kartlarına ilişkin hassas ve gizli bilgiler diğer kullanıcılar tarafından görüntülenememektedir.


Kullanıcı ve ziyaretçilerimizin kişisel verilerinizin işlenmesi, korunması, kullanılması, saklanması ve imhası hususlarında sitede yer alan Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikası, Aydınlatma Metni ve Kişisel Verilerin Saklanması ve İmha Politikasındaki esaslar geçerli olacaktır.

Sayın Kullanıcı, işbu Üyelik Sözleşmesini kabul etmekle birlikte, sözleşmede yer alan tüm hüküm ve koşulları kabul etmiş olmaktasınız.

 

ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

 

MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI

ÜNVANI          : BADEMKAYA ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADRES : Kavaklı Mah. Kosova Cad. Verpak Amb. Sit. Omaks Mat. Apt. 22/1 Beylikdüzü/İstanbul

Bundan sonra “ALLDAY” olarak anılacaktır.

İşbu sözleşme uyarınca funduszeue.info sitesine üye olan ve site üzerinden satışa arz edilen ürün ve/veya hizmetleri satın alan gerçek kişi ise  “Üye”’dir . Taraflar ayrı ayrı “Taraf” birlikte “Taraflar” olarak anılacaktır.

MADDE 2 – SÖZLEŞME KAPSAMI VE AMACI

İşbu Üyelik Sözleşmesi Üye’nin  funduszeue.info alan adlı websitesinde sunulan hizmetlerden yararlanmasına ilişkin koşulların ve tarafların karşılıklı yükümlülüklerinin belirlenmesi için akdedilmiştir. Sözleşmenin Üye tarafından kabul edilmesi ile birlikte Üye, Site’de yer alan ürünlere, hizmetlere, içeriklere, uygulamalara ve üyelere yönelik her türlü beyanı da kabul etmiş olduğunu beyan ve taahhüt eder.

MADDE 3- TANIMLAR

Site                                         : funduszeue.info alan adlı çeşitli hizmetlerin ve içeriklerin sunulduğu internet sitesini ifade etmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası