günlük astroloji haritası / Astrolojinin günlük yaşama katkısı

Günlük Astroloji Haritası

günlük astroloji haritası

Astroloji İçin Kullanabileceğiniz En İyi 5 Uygulama

Astoroloji, uygulama

Fendi, İlkbahar/Yaz

Eskiden astroloji çoğumuz için son sayfada bulunan ufak ve keyifli bilgilendirmelerden ibaretken zamanla bu alana duyulan ilgi özel kitapçıklardan, sayfalarca anlatılan detaylı bilgilere hızlı bir gelişim gösterdi. Köklü olduğu kadar gizemli bir geçmişe de sahip olan astroloji, her gün keşfedilen yeni kapılarıyla hayatımızda etkili bir yer tutuyor. Özellikle yaşadığımız bu belirsiz süreçte alınan her bilginin değer taşıması, bir nevi gelecek zaman hakkında da ipuçları sunan astrolojiye karşı daha fazla ilgi duymamıza sebep oldu. Daha öncesinde biraz küçümsemeyle yaklaşılan, herkesin 12 burçtan ibaret olduğu düşüncesi de daha fazla bilgi edindikçe kısıtlandığı alandan sıyrılmaya başladı.

Teknolojiyle birlikte hemen her şey için kullanılan uygulamalar astrolojiyi de içine alarak birbirinden farklı yaklaşımlarla artık geniş bir alan sunuyor. Aşk uyumundan kişisel yol haritanıza kullanabileceğiniz 5 uygulama, gökyüzünü yakınınıza taşırken pek çok konuda da fikir sahibi olmanıza olanak sağlıyor.

The Pattern

Astoroloji, uygulama

The Pattern uygulaması doğum günü ve saatinizi kullanarak kişiliğiniz hakkında geniş bir bilgi sunarken aynı zamanda “bond” adını verdiği alanıyla ilişki uyumunuzu görmenizi de sağlıyor, ki bunu hem romantik hem de arkadaş ilişkileriniz için kullanabiliyorsunuz. Interaktif bir içeriğe de sahip olduğu için sizinle benzer özellikleri paylaşan kişilerle bir araya gelebiliyor ve uygulamanın sorduğu derin soruları cevaplayarak bir bağlantı oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca sizin için önemli döngüleri de not alan uygulama hayatınızda ne zaman değişiklikler yaşayabileceğinizi veya hangi dönemlerin kritik olduğunu söylüyor.

Co-Star

Astoroloji, uygulama

Yine aynı şekilde doğum bilgilerinizle ilerleyen uygulama sizi gezegen hareketleri veya tutulmalar hakkında bilgilendirirken bunun sizin için ne anlama geldiğini paylaşıyor. The Pattern’a göre biraz daha olumsuz yorumlara yer verse de aynı zamanda şansınızı nasıl artırabileceğiniz, kendinizi nasıl koruyabileceğiniz konusunda da bilgiler sunuyor.

Astrology Zone

Astoroloji, uygulama

Astrology Zone dünyaca ünlü astrologlardan biri olan Susan Miller’ın uygulaması. Diğer uygulamalara göre daha günlük ve aylık yorumlar üzerinden ilerleyen uygulama aylarda bulunan kilit günler, tutulmalar, açılar hakkında da bilgi veriyor.

Sanctuary

Astoroloji, uygulama

Bu uygulamanın en büyük farklılığı astrologlarla iletişime geçebilmeniz. Size özel yorumlar yapan astrologların yanı sıra günlük bilgilendirmeler, haftalık tarot yorumları ve daha fazla bilgiye erişebileceğiniz dijital bir kütüphanesi var. “Algoritmalar yerine gerçek astrologlardan bilgi alın” mottosuyla yola çıkan uygulamanın keyifli pek çok içerikten oluşan Instagram hesabı da 1 milyon kişi tarafından takip ediliyor.

Time Nomad

Astoroloji, uygulama

Time Nomad’ın işleyişi de doğum gününüz ve saatiniz üzerinden ilerliyor. Eğer bilgilerini biliyorsanız birden fazla kişinin haritasına bakabileceğiniz uygulama gezegenlerin konumu, haritanız üzerindeki etkileri gibi bilgileri daha öğretici bir seviyede paylaşırken kayıt olmanızı da talep etmiyor.

 

 

 

 

  Konuya yabancı olanların ilk aklına gelen soru şudur: “Peki haritama baktırayım da, bu harita yorumunun bana pratikte yararı nedir? Yani günlük yaşamda kullanabilecek miyim aldığım bilgileri?”  Elbette uygulaması olmayan, günlük yaşama yansımayan ve yaşamımızda bize karmaşık ya da bilinemez gelen olayları çözmeyecekse bu disipline neden danışalım ki?
  Astro Yorumun günlük yaşama katkılarını anlayabilmek için astrolojinin ve doğum haritasının işlevini iyi anlamak gerekir. Astroloji, evrende uyumun ve simetrinin var olduğunu, ayrıca herkesin bu uyum ve simetrinin bir parçasını oluşturduğunu göstermesi açısından önemlidir. İnsanın her türlü özelliğini, yeteneklerini, zayıf ve güçlü yönlerini bir arada, tek bir harita üzerinde görmenin yolunu işaret eder bizlere…
  Her insan, eşsiz ve benzersiz bir bütündür. O bütüne ait tüm veriler ise okumasını bilenler için doğum haritasında saklıdır ve bu bütün evrensel bir perspektif içinde sonsuz değişkenli potansiyeller olarak karşımıza çıkar. Sonsuz değişkenli olasılıklar potansiyeline sahip olan İNSAN, ASTROLOJİNİN doğum haritaları aracılığıyla sorularına yanıt bulur.
  Doğum haritası, bireyin saat, yer, tarih şeklinde verdiği konumlarına göre genel hatları ile olasılıklarını, potansiyelini ve haritasına göre değişmezlerini ortaya çıkarır. Daha çok, kişiliğin olası gelişiminin temel hatlarını simgeler. Yıldız haritasını bir yol haritası gibi de düşünmek mümkündür. İsterseniz siz buna Yıldızlara Yolculuğun haritası da diyebilirsiniz. Çünkü haritanızın verilerini tam olarak değerlendirdiğinizde, kendinizi iç uzayına yolculuk yapmış, bir yıldız kaşifi gibi hissedeceksiniz.
  Hepimiz benzer sorunlara çevrilmiş durumdayız. Astroloji bu benzer sorunlara, gerçek yapımıza en uygun merceği tutmaya çalışır. Yaşamımızın gerçek amacını, evliliğimizi, çocuklarımızı, kariyerimizi, geleceğe ait olayları, şu anda yaptıklarımızın yaşam programımıza uygun olup olmadığını merak ederiz. Kişiliğimizle yaşam programımızın çatışması sıkıntı ve huzursuzluk getirir. Amaçlardan bir diğeri de bu çatışmaların önüne geçmek, huzurlu ve dingin bir bakış  açısı ile gerekenleri yapmayı sağlamaktır. Astroloji  insanını kendi yaşamını eylemleriyle; gereksinimleri, korkuları ve becerileri doğrultusunda her gün yeniden biçimlendirebileceğini bilir. Ve asıl bu nedenle çok yararlıdır. Çünkü yıldız haritanız sizinle birlikte yaşamaktadır, o da canlıdır ve mevcut olasılıklarını canlandırmak için her gün, hepimiz yeni bir şansa sahibizdir.
  Astroloji öylesine çok yönlü bir disiplindir ki, istatistik-astronomi-matematik-psikoloji-ezoterizm-sembolizm-okültizm- mitoloji ve tabii ki öncellikle ruhsallık yani spiritüel öğreti ile iç içe çalışmayı gerektirir. Çünkü gerçek astroloji spiritüel yasalara göre işler. Sizi asıl etkileyen şey, şu yada bu konumdaki gezegenden ziyade o gezegenlerle sembolize edile ruhsal bir etkinin fizik ortamda yani günlük yaşamda, sizin haritanıza uygun şekilde nasıl  ortaya çıktığı ve yaşamınızı nasıl etkilediğidir.

  Doğum haritası oldukça karmaşıktır, yalnızca doğum tarihine değil, aynı zamanda doğum saatine, yılına ve yerine de bağlı olan astrolojik hesaplamalarla ortaya çıkan, o kişiye has bir bütündür. Olasılıklar evrenine bu dalışı rasgele olmaktan kurtaran, sınırlarını sizin varlığınız aracılığıyla çizen  tek şey ise sizin doğum saatiniz, yeriniz gibi temel verilerle çizilen haritanızdır. Astrolojinin en temel çalışması olan doğum haritası ya da diğer adıyla yıldız haritası yorumunu anlamaya yönelik her girişim, yıldız haritasının yanıt vereceği soruları araştırmakla başlar. Astrolog ise, bu sonsuz değişkenli olasılıklar evrenine dalarak, size ait olanı, doğum haritanızın verilerine uygun şekilde çekip çıkaran ve bu verilere uygun olarak olasılık ve potansiyel yorumu yapan bir danışmandır…
  Astroloji yıldız haritası aracılığıyla insanla direkt bağlantı kurar, yeryüzündeki gerçeklerle ilgilenir, araştırır ve gözleme yer verir. Gözlem alanı da doğal olarak yine insandır. Amacı; bizim kişiliğimizi kendi içinde tutarlı bir hale getirmek ve mevcut potansiyeli harekete geçirmektir. Hem de kendi özümüze uygun şekilde. Bu veri setçiğimiz iş, eş, okul gibi temel konularda bize  yardımcı olur. Bizi daha mutlu kılmaya çalışır, daha net, daha anlaşılır olmamız için gayret sarf funduszeue.infoındalığımızı arttırır. Farkındalık arttıkça olaylara hakimiyetimiz ve gücümüz artar.
  Asıl kişiliğimiz buradaki duruşumuz ve davranış, yaşayış biçimlerimizle çelişmemelidir. Çelişki varsa ya da oluşturduğumuz yaşam formu asıl kişiye tamamen zıtsa ki bu da çok rastlanan bir örnektir, burada astroloğa çok iş düşer. Sabırla ve tıpkı bir terapi seansı gibi, incitmeden, ürkütmeden; danışanına, sorunun nerelerden geldiğini anlatabilmelidir.

 ASTRO YORUM NEYİ  HEDEFLER?
  Yorum çalışmasının hedefi doğum haritanızın gösterdiği bilgileri size en açık ve anlaşılır biçimde aktarabilmektir. Bütünüyle anlaşılabilir ve geçerli bilgiler alabilmeniz için danışmanınızı doğru bilgilendirmeli onunla işbirliği içine girmelisiniz. İyi bir iletişimle istediklerinizden çok daha fazlasını elde edince siz de şaşıracaksınız.
  Bir danışma seansında astrologunuz şu dört temel nokta üzerinde yoğunlaşacak, ayrıca sizin tüm kişisel sorularınızı da yanıtlayacaktır.
  Hedef size mümkün olduğunca daha fazla yararlı olmak ve haritanızda yani sizde saklı olan ama kullanım alanına bir türlü sokamadığınız yönlerinizi günlük yaşamda kullanır  hale getirmektir.

 1- Doğum Haritasının Yorumu:Genel Yapınız,davranış biçimleriniz,olaylar karşısındaki tutumlarınız vs.
 2- Ayrıntılı Kişilik Analizi: Duygusal yapınız,zihinsel yapınız,fiziksel yapınız,eğilimleriniz vs.
 3- Astrolojik Yaşam Planınız:Yaşam amacınız,hayatınızın etkili alanları, evlilik, iş, çocuklar vs.
 4- Yaş Dönemleri ve Gelecek Analizi:İçinde bulunduğunuz dönem, gelecekte sizi bekleyen dönemler, bir yıllık gelecek tahmini.

ASTROLOJİ VE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Akrep, Yengeç, Terazi ya da Balık Hangi burç olursanız olun her gün gazetede, dergide veya sosyal medyada bakmadan geçemediğimiz bir konu var: Günlük burç yorumları.. Böylesine merakla okuduğumuz ve takip ettiğimiz yorumlar ne anlama geldiğini, günlük burç yorumlarının nasıl oluşturulduğunu merak edenler burç yorumlarını okumadan önce bu yazı ile bilgi sahibi olabilir. Önce astrolojinin ne olduğundan, nasıl ortaya çıktığından, Zodyağın 12 burcunun özelliklerinden ve burçların element sınıflarından bahsederek konuya başlayalım. Yıldız anlamına gelen “astro” ve bilgi anlamına gelen “logos” kelimelerinden türeyen astroloji, kısaca Güneş, Ay, gezegen ve yıldızların konumlarının yeryüzündeki olaylarla ilişkilendirilmesidir. Astroloji, geçmişi yazılı tarihin çok öncesine dayanan bir kültür birikimi ve gökyüzü dili olarak tanımlanabilir.
İlk çağlardan bu yana insanlar yeryüzünde karşılaştığı pek çok sorunun cevabı için gökyüzüne bakmıştır. Işığın çok az olduğu karanlık zamanlardan bu yana, gökyüzünü aydınlatan ay ve yıldızlar pek çokları için yol gösterici olmuştur. Güneş, astrolojik haritaların en önemli göstergesidir. Dönemin ışığını, enerjisini ve motivasyon şeklini gösterir. Güneş ile birlikte Ay ve diğer tüm gezegenler kendi etraflarında ve Güneş’in etraflarında döner ve tüm astrolojik göstergeler bu hareketlere göre değerlendirilir.
Zodyak, başka deyişle burçlar kuşağı; Koç burcu,Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu,Aslan burcu,Başak burcu,Terazi burcu,Akrep burcu,Yay burcu,Oğlak burcu,Kova burcu ve Balık burcu olmak üzere 12 burçtan oluşur. İlk 6 burç biraz daha bireysel ve kendine dönükken, diğer 6 burç ise daha toplumsal, evrensel burçlar olarak bilinir. Zodyağın ilk burcu Koç burcu en katıksız, saf, doğal ve son burcu Balık burcu ise ardındaki 11 burcun tüm özelliklerini üstüne almış ve dolu olarak bilinir.
Astroloji, Zodyağın 12 burcunu, Öncü, Sabit, Değişken olarak 3 nitelik grubuna ayrılır. Koç Burcu, Terazi Burcu, Oğlak Burcu ve Yengeç Burcu öncü niteliktedir. Bu burçlar lider, ne istediğini bilen, yolundan döndürülemeyen özellikler taşır. Boğa Burcu, Akrep Burcu, Aslan Burcu ve Kova Burcu sabit niteliktedir. Bu burçlar, kolay kolay fikir, yer, ortam, eş, arkadaş değiştirmez. İkizler Burcu, Yay Burcu, Başak Burcu ve Balık Burcu ise değişken niteliktedir. Uyum kabiliyetleri yüksektir, her türlü değişime açıktır ve kolay adapte olurlar.

BURÇLAR 4 AYRI ELEMENT SINIFINDA DEĞERLENDİRİLİR

Burçlar, 4 ayrı element sınıfında değerlendirilir. Koç, Aslan ve Yay burcu “Ateş” elementinden burçlardır. Ateş; ataklık, cesaret, dinamizm ve güçle ilişkilidir. Boğa, Başak ve Oğlak burcu “Toprak” elementindendir. Toprak; sağlamlık, dayanıklılık, uzun ömür ve sabırla ilişkilendirilir. İkizler, Terazi ve Kova burcu “Hava” elementinden burçlardır. Hava; akıl, zekâ, beceri, kıvraklık ve hareket getirir. Yengeç, Akrep ve Balık burcu “Su” elementindendir. Su; duygusallık, derinlik, hassasiyet, sezgi getirir.

Burçların özellikleri de bu 4 sınıfa göre değerlendirilir. Burcunuzun özelliklerini ayrıca merak ediyorsanız; “burç özellikleri” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Astroloji, gökyüzü görünümleriyle yaşanan anın genel şartlarına ışık tutar ve esaslarını “gökyüzünde ne varsa, yeryüzünde o vardır” felsefi görüşünden alır. Astroloji gerek bireysel psikoloji anlamında gerekse de toplumsal ilişkiler, meslek ve kariyer açısından önemli bir destek aracı olarak görülmektedir.

Günlük burç yorumları ise astrologların gezegenlerin günlük hareketlerini inceleyip bu hareketlerin burçlara etkilerini yorumlamasıdır. Günlük haritalarda yükselen burç yaklaşık iki saatlik zaman diliminin genel havasını gösterir. Bu burç içinde yer alan gezegenlerin nitelikleri ve özellikle de bu gezegenlerin iyicil, kötücül yönleri belirleyicidir.

Zodyağın (burçlar kuşağı) 12 burcu için gezegen hareketleri incelenip oluşturulan günlük burç yorumları “Elle Astroloji” sayfasında sizleri bekliyor. Astrolog Pınar Atmaca’nın her gün burçlara özel olarak hazırlayıp yorumladığı günlük burç yorumlarını astroloji sayfasından okuyabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası