nisanın annesi nereli / Nisa Bölükbaşı Annesinin Adı Nedir? - Güncel Oku

Nisanın Annesi Nereli

nisanın annesi nereli

Survivor Nisa Bölükbaşı&#;ın Memleketi Merak Uyandırdı! Bakın Aslen Nereli Çıktı! Herkes Başka Sanıyordu Duyan İnanmadı İşte Nisa Bölükbaşı’ın Memleketi…

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından biri olan Survivor yarışı, bu sezon All Star yarışı ile ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Muhteşem kadrosu ile önümüzdeki aylarda seyircisi ile buluşacak olan Survivor All Star yarışında Nisa Bölükbaşı da yerini alıyor. Öte yandan Nisa Bölükbaşı’nı şimdiden yakın markaja alan Survivor tutkunları, ünlü ismin memleketini görünce şaşkınlığını gizleyemiyor! Peki, Nisa Bölükbaşı aslen nereli? Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında? Nisa Bölükbaşı sevgilisi var mı, sevgilisi kim? İşte, detaylar…

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz





SURVİVOR NİSA B&#;L&#;KBAŞI kimdir, ka&#; yaşında, nereli? Survivor All Star yarışmacısı Nisa B&#;l&#;kbaşı'nın hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 05,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Survivor Nisa'nın hayatı, yarışmanın son bölümünde gündeme geldi. Gönüllüler takımında yer alan ve oyunlardaki başarısıyla öne çıkan Nisa Bölükbaşı Ogeday ile yaşadığı ilişki ile sık sık adından söz ettirmişti. Son olarak Nagihan ile doping tartışmasının fitilini ateşleyen Survivor Nisa'nın sert sözleri dikkat çekerken, hayatı da bir kez daha merak konusu oldu. Voleybol, snowboard, bisiklet, kış ve yaz pateni gibi sporlarla ilgilenen Survivor Nisa Bölükbaşı 3 yaşında yüzmeyi öğrendi. Peki, Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Survivor Nisa Bölükbaşı'nın hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

1/3SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor All Star yarışmacısı Nisa Bölükbaşının hayatı hakkında bilgiler
2/3SURVİVOR NİSA KİMDİR
3/3SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor All Star yarışmacısı Nisa Bölükbaşının hayatı hakkında bilgiler

Ömer Dizisi Oyuncuları (Ömer Oyuncu Kadrosu Tam Liste)

OGM Pictures&#;ın Star TV için çekeceği Ömer dizisi oyuncuları belli oldu. Ömer dizisi oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı Barış Falay, Merve Dizdar, Gökçe Bahadır ve Gülçin Kültür yer alacak. Netflix&#;in Shtisel dizisinden uyarlanacak olan Ömer dizisinin yönetmen koltuğuna Cem Karcı yer alacak. Ömer dizisinin senaristi ise Gülizar Irmak olacak. Ömer dizisi ilk bölümü ile 9 Ocak Pazartesi Star Tv ekranlarında olacak. 

Netflix&#;in Shtisel dizisinde Yahudi kültürü anlatılmaktaydı; özellikle de Kudüs&#;te de yaşayan ve farklı kültürleri olan Hasidiklerleri anlatan dizi de Hasidik bir ailenin yaşadıkları anlatılacak.

Ömer Dizisi Oyuncuları

Selahattin Paşalı (Ömer)

Ömer dizisinin erkek başrol oyuncusu olacak Selahattin Paşalı 2 Şubat Muğla doğumludur ve 32 yaşının içindedir. Selahattin Paşalı&#;nın ilk dikkat çeken oyunculuk performansı Kalp Atışı dizisinde hayat verdiği Alp karakteridir. Profesyonel basketbol oynayan Selahattin Paşalı basketboldan sonra oyunculuğa merak salınca Craft Oyunculuk Atölye&#;si ile çalışmaya başlamış ve son dönemde Bir Umut Yeter, Leke, Aşk ve Pera Palas gibi gibi dizilerde yer almıştır. Selahattin Paşalı 76 kg ağırlığındadır ve cm boyundadır. Selahattin Paşalı Lara Tümer ile evlidir. Ömer Dizisi Oyuncuları arasında ki Selahattin Paşaı&#;ya bir çok ünlü isim de dizi de eşlik edecek

Ömer Reşat&#;ın oğludur Babasının camisinde kadrosuz müezzin olarak görev yapmaktadır. Ömer eğitim fakültesi mezunudur ama öğretmenlik yapmak istememekte daha çok resim çizmektedir. Annesini kaybettikten sonra Gamze isimli öğrencisinin annesine tutku ile aşık olmuştur. Gamze&#;nin dul olması bir çocuğu olması Ömer&#;in umurunda değildir. 

Gökçe Bahadır (Gamze)

Ömer Dizisi Oyuncuları arasında yer alacak olan Gökçe Bahadır 9 Kasım İstanbul doğumludur. cm boyundaki oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Öğrenci olduğu yıllarda Radyolarda sunuculuk yapan oyuncu Hayat Bilgisi dizisinde gösterdiği performansla tanındı. yılında müzisyen Emir Ersoy ile evlenen güzel oyuncu Gökçe Bahadır daha önce Evlilik Hakkında Her Şey, Ufak Tefek Cinayetler, Menajerimi Ara, Yaprak Dökümü gibi popüler yapımlarda rol aldı.

Gökçe Bahadır&#;ın hayat vereceği Gamze eşinden boşanma kararı almış ve memleketine dönerek baba evine sığınmıştır. Gamze çok sevmiş ama Gamze&#;nin annesi Fatma hanım kızının evlenmesine izin vermemiştir. Gamze ise annesini ve kız kardeşini dinlemeyerek evlenmiştir. Gamze&#;nin eşi iflas edince işler karışmış Gamze&#;nin zengin hayatından eser kalmamıştır. Eski eşinin borçları için en son arabasını da satan Gamze babadan kalan mirası için çocukluğunun geçtiği baba ocağına gelmiştir. Gamze mahalleye gelir gelmez kendisinden yaşça küçük Ömer&#;e aşık olur. 

Metehan Parıltı (Tuna)

Ömer Dizisi oyuncuları arasında çocuk oyuncu olarak yer alacak Metehan Parıltı 27 Kasım İstanbul doğumludur. Kuzgun dizisi ile birlikte oyunculuk hayatına atılan oyuncu Oğlum, Öğretmen, Kadın gibi yapımlarda rol almıştır.

Metehan Parıltı, Gamze&#;nin oğlu Tuna karakteri ile Ömer dizisinde yer alacak. Tuna zengin bir hayat yaşarken babasının iflası sonrası devlet okuluna gitmek zorunda kalmıştır. Tuna annesi ve babasının boşanmasını asla istememiştir. Teknoloji bağımlısı bir çocuk haline gelen Tuna aslında çok özel resimler yapan özel bir çocuktur. Ömer Tuna&#;nın okulunda geçici din kültürü öğretmenidir. 

Rüzgar Aksoy (Haluk)

yılında İstanbul da dünyaya gelen Rüzgar Aksoy 42 yaşının içindedir. Adanalı dizisi ile ismini duyuran Rüzgar Aksoy  daha sonra Kara Sevda, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Yüz Yüze ve Koca Koca Yalanlar dizisinde yer almıştır. Rüzgar Aksoy Ömer dizisinden önce de Ramo dizisinde yer almıştır.

Haluk Gamze&#;nin ilk eşi ve Tuna&#;nın babasıdır. Zengin bir adam olan Haluk maddi olarak zor zamanlar geçirmiş ve çok sevdiği eşinden ayrılmak zorunda kalmıştır. 

Barış Falay (Reşat)

Esra Ronanbar ile evli olan Barış Falay Balıkesir Edremit doğumlu dur. Son olarak Menajerimi Ara dizisinde yer alan Barış Falay Medcezir ve Paramparça dizileri ile tanınmıştır. Son dönemde  Ankara Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan Barış Falay 9 Nisan Balıkesir doğumludur.

Reşat Ömer&#;in babasıdır aynı zamanda da mahallenin camisinin de imamıdır. Ömer dışında Nisa isimli bir kızı ve Tahir isimli bir oğlu daha vardır. Reşat&#;ın eşi Ayşe 1 yıl önce vefat etmiştir. Reşat düzgün bir adamdır; ancak kızı Nisa&#;ya söz dinletememiş ve kızı Hakan&#;a kaçmıştır. Bu nedenle de Nisa&#;yı yıllar geçse de affetmemiştir. 

Merve Dizdar (Nisa)

Ömer dizisinin oyuncu kadrosunda kadın başrol oyuncusu olarak yer alacak Merve Dizdar Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Gülben karakteri ile tanınmıştır. Merve Dizdar 25 Haziran İzmir doğumludur. 36 yaşının içinde olan Merve Dizdar Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde tiyatro bölümü mezunudur. Vatanım Sensin, Mucize Doktor dizileri ve Eltilerin Savaşı filminde de başarı ile yer alan Merve Dizdar  cm boyunda ve 54 kg ağırlığındadır. Merve Dizdar Gürhan Altundaşar ile evlidir.

Ömer dizisinde Nisa karakterine Merve Dizdar hayat verecek. Merve Dizdar&#;ın hayat vereceği Nisa karakteri Ömer&#;in kız kardeşi mahallenin sevilen imamı Reşat&#;ın da kızıdır. Nisa Hakan ile babasından izinsiz evlenmiş ancak bu evlilikte kendini mutlu hissetse de gerçekte Ömer hiç bir zaman ona iyi davranmamıştır. Sonunda da Ömer beş çocuğu ile Nisa&#;yı bırakıp kaçacaktır; her şeye rağmen Nisa kocasını çok sevmektedir.

Emre Taşkıran (Hakan)

Ömer Dizisi oyuncuları arasına katılan Emre Taşkıran 20 Ağustos İstanbul doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu cm boyundadır. yılında oyunculuk hayatına atılan Emre Taşkıran daha önce Seni Kalbime Sakladım, Yeşilçam, Vatanım Sensin, Gülizar, Tatlı İntikam gibi yapımlarda rol almıştır.

Emre Taşkıran&#;ın hayat vereceği Hakan karakteri Nisa&#;nın kocasıdır. Nisa bu evliliği babasının rızası olmadan yapmıştır. Hakan kolay yoldan zengin olmak isteyen ancak bunu başaramayan karaktersiz bir adamdır. Yurt dışına işe gidiyorum diyerek Nisa&#;yı kandırmış parayı da alıp kayıplara karışmıştır. 

Aybike Turan (Zerrin)

Güzel oyuncu Aybike Turan 8 Temmuz Kırıkkale doğumludur ve Sabancı Üniversitesinde Mühendislik eğitimi almıştır.  Şahika Tekand Studio&#;da oyunculuk dersleri alan Aybike Turan Son olarak Mucize Doktor dizisinde rol alan Aybike Turan, Arka Sıradakiler, Muhteşem Yüzyıl, Alev Alev, Kertenkele gibi yapımlarda rol almıştır.

Ömer dizisinde Zerrin Yaman’ın  annesi ve Hakan’ın da sevgilisidir. 

İrem Tokat (Emine)

İrem Tokat 22 yaşındadır ve doğumludur. cm boyunda ve 60 kg ağırlığında olan İrem Tokat en önemli oyunculuk deneyimini Ömer oyuncu kadrosunda yer alarak yaşayacaktır.

Emine Nisa&#;nın en büyük kızıdır. Emine hem akıllı hem de güzel bir kızdır. Kardeşlerine de ablalık görevini çok iyi yerine getirmektedir. 

Ediz Metin (Umut)

Ediz Metin çocuk oyuncu olarak Ömer dizisi oyuncu kadrosunda yer alacak.

Ediz Metin Ömer dizisinde Nisa&#;nın oğlu olarak yer alacak. Umut 5 kardeşten ikincisidir. 

Gülçin Kültür (Nuran)

Ömer Dizisi oyuncuları arasında yer alacak olan Gülçin Kültür 10 Ekim İstanbul doğumludur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden yüksek lisansını da tamamlayarak mezun oldu. yılında Bilkent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde eğitim almaya başladı. Eğitimini bölüm birincisi olarak bitiren oyuncu Selçuk Yöntem ve Toprak Can Adıgüzel gibi deneyimli insanlarla birlikte tiyatro oyunlarında rol aldı. Gülçin Kültür Gülperi, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı dizilerinde rol almıştır.

Ömer dizisinde Nuran Gamze&#;nin kız kardeşidir. Sadık ile evlidir ve bir çocuk annesidir. Yıllarca annesine Nuran bakmıştır ve annesini kendisine bırakıp gittiği için Gamze&#;ye kızgındır. Nuran sert mizaçlı bir kadındır. Asla Gamze&#;ye karşı içinde bir sevgi beslememektedir. 

blank

Muharrem Türkseven (Sadık)

Muharrem Türkseven 26 Mayıs Çanakkale doğumludur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat  Tarihi Bölümü mezunudur. cm boyundaki oyuncu yılında yayımlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle oyunculuk hayatına başlamıştır. Muharrem Türkseven son olarak Fox TV ekranlarında yayımlanan Mahkum dizisinde rol almıştır.

Ömer Dizisi Oyuncuları arasına yeni katılan Muharrem Türkseven dizide Damat Sadık olarak karşımıza gelecek. Sadık Nuran&#;ın kocasıdır. Sakin bir tiptir. 

Ali Efe Altunbaş (Adem)

9 yaşında olan Ali Efe Altunbaş doğumludur. Layla Şirin Ajansın oyuncusu olan Ali Efe ALTUNBAŞ daha önce Fatih Sultan Mehmed Filmi ve Kuruluş Osman dizisinde yer almıştır.

Ali Efe Altunbaş Ömer dizisinde Adem karakterine hayat verecek. Adem Nuran ile Sadık&#;ın oğludur. 

Serpil Gül (Fatma Sağlam)

Usta tiyatrocu Serpil Gül Ömer oyuncuları arasında yer alacak. Ankara Üniversitesinde tiyatro eğitimi alan Serpil Gül 27 Mart doğumludur ve 61 yaşının içindedir ve aslen Rizelidir. Serpil Gül son olarak Adı Sevgi dizisinde yer almıştır.

Fatma Gamze&#;nin annesidir. Yıllar önce Gamze&#;ye o adamla evlenmemesi gerektiğini söylemiş ama söz dinletememiştir. 10 yıl Gamze annesi Fatma ile görüşmek istese de annesi Gamze ile görüşmemiştir. 

Onur Bilge (Tahir)

Onur Bilge yılında Tunceli de dünyaya gelmiştir. 40 yaşının içinde olan Onur Bilge İzmir&#;de Güzel Sanatlar eğitimi almıştır. Son olarak Çalıkuşu, Kavak Yelleri ve Gamsız Hayat dizilerinde yer aldıktan sonra son dönemde Kırmızı Oda ve Gülperi gibi diziler ile iyice tanınan bir isim olan Onur Bilge bekardır.

Tahir Ömer&#;in abisidir. Reşat&#;ın en büyük çocuğudur. Kardeşi Nisa&#;nın evlenmesine hiç bir zaman müsaade etmemiştir o yüzden Nisa&#;ya çok kızgındır. 

Gamze Karaduman (Şükran)

15 Ağusstos İstanbul doğumlu olan Gamze Karaduman Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Avrupa Yakası dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan Gamze Karaduman cm boyunda ve 60kg&#;dır. Ömer Dizisinde Şükran karakterine hayat verecek oyuncu daha önce Menajerimi Ara, Hizmetçileri Aramızda Kalsın gibi yapımlarda rol almıştır. Gamze Karaduman&#;ın şu anda ilişkisi bulunmamaktadır.

Adem ile Eda&#;nın annesi. Tahir&#;in de eşidir. Kendini göstermeye çalışsa da bir türlü kimseye kendini beğendiremez Şükran

Çağla Naz Kargı (Eda)

21 Temmuz doğumlu olan Çağla Naz Kargı 17 yaşındadır. Adı Efsane ve Bizim Hikaye dizileri Çağla Naz Kargı&#;nın yer aldığı dizilerdir.

Çağla Naz Kargı Ömer dizisinde Şükran&#;ın kızı Eda olarak yer alacak. 

Zerrin Sümer (Nezahat)

yılında Sinop&#;ta doğan usta oyuncu Zerrin Sümer oyunculuk hayatına Bergama Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Topluluğuna katılarak başlamıştır. yılında yayımlanan Züğürt Ağa filminde Şener Şen, Erdal Özyağcılar, Füsun Demirel gibi isimlerle birlikte rol alan Zerrin Sümer son olarak Sabit Kanca, Şansımı Seveyim, Hayat Öpücüğü gibi yapımlarda rol almıştır.

Zerrin Sümer Ömer dizisinde Nezahet karakterine hayat verecek. Nezahet, Reşat&#;ın annesi aynı zamanda Ömer&#;in babaannesidir. Engelli olduğu için Ömer onun bakımı ile yakında ilgilenmektedir. Gelini Ayşe&#;yi çok sevmiştir. Ayşe&#;nin kaybından sonra Nezahat de toparlanamamıştır. 

Emir İshak Duran (Ömer&#;in Küçüklüğü)

Selahattin Paşalı&#;nın hayat vereceği Müezzin Ömer karakterinin küçüklüğüne Emir İshak Duran isimli çocuk oyuncu hayat verecek. Emir İshak Duran Balıkesir doğumludur ve çocuk oyuncu Emir İshak Duran daha önce de Kırmızı Oda ve Gönül Dağı gibi dizilerde rol almıştır.

Melike Güner (Çiçek)

2 haziran yılında İstanbul&#;da doğmuş olan başarılı oyuncu Melike Güner eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Oynadığı İncil Reçeli dizisi ile tanınmaya başlayan ve bu yükselişini Doktorlar dizisi ile devam ettiren Melike Güner Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

Melike Güner Ömer dizisinde Çiçek rolüne hayat verecek.  Dizide Çiçek caminin altında bulunun aşevinde çalışan bir aşçıdır. Yaptığı yemekler ile herkese sevgi aşılayacak bir karakter olacaktır.

Canberk Gültekin (Taci)

Canberk Gültekin doğumludur ve 31 yaşının içindedir. Son olarak Fi dizisinde yer alan Canberk Gültekin Kırmızı Oda dizisi ile tanınmıştır.

Taci Ömer&#;in arkadaşıdır. Anahtarcı dükkanı vardır. 

Haktan Zavlak

Ömer dizisi Oyuncuları arasına dahil olan Ahmet Haktan Zavlak İstanbul doğumludur. Genç oyuncu cm boyunda ve 68kg&#;dır. Bir Aile Hikayesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini  yaşamıştır. Tozluyaka dizisinde canlandırdığı Çağrı karakteri ile akıllara kazınan Haktan Zavlak daha önce Yasak Elma, Oğlum, Orta Kafa Aşk, Yeşilçam gibi yapımlarda rol almıştır.

Ömer Yeni Gelen Oyuncular

Aybike Turan (Zerrin)

Ömer Yeni Gelen oyuncular arasına dahil olan Aybike Turan 8 Temmuz Kırıkkale doğumludur. Şahika Tekand Studioda 2 yıl boyunca oyunculuk eğitimleri almıştır. cm boyunda ve 53kg ağılığında olan güzel oyuncu daha öönce Mucize Doktor, Tetikçinin Oğlu, Kertenkele gibi yapımlarda rol almıştır.

Zerrin, Yaman&#;ın annesidir. Nisa ile evli olan ancak üçkağıtçı karakteri ile tanınan Hakan&#;ın da sevgilisidir.

Yılmaz Kunt

19 Kasım Ankara doğumlu olan Yılmaz Kunt 29 yaşındadır. Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bitiren Yılmaz Kunt yakışıklılığı ile ünlüdür ve Best Of Turkey birincisidir. Bahtiyar Ölmez dizisinin Ömer&#;i olarak tanınan Yılmaz Kunt özellikle Gülümse Yeter ile çok sevilmiştir. Bir dönem Sevda Erginci ile de aşk yaşamıştır.

Simay Barlas (Süreyya)

Ünlü oyuncu Simay Barlas Ömer dizisine yeni gelen oyuncu oldu. Hem Kara Orman dizisinde başrolde yer alacak olan Simay Barlas hem de Ömer dizisinde Süreyya karakterine hayat verecek.

7 Mayıs da İstanbul&#;da dünyaya gelen Simay Barlas İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Ve Televizyon Bölümünü bitirmiştir. Paramparça dizisiyle oyunculuğa başlayan Simay Barlas son dönemde Aziz, Bir Annenin Günahı, Zalim İstanbul ve Adı Efsane  gibi dizilerde yer almıştır. Simay Barlas 50 kg ağırlığında ve cm boyundadır.

Ömer Gamze&#;ye evlenme teklif etmiş ancak Gamze bu teklifi reddetmiştir. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ömer karşısına çıkan Süreyya ile görüşme kararı alır.

Tayanç Ayaydın (Erdal)

Ömer dizisine Erdal karakteri ile dahil olan Tayanç Ayaydın 7 Ağustos de İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Tayanç Ayaydın ilk olarak Aliye dizisi ile tanınmıştır. Daha sonra Sakarya Fırat, Hayat Şarkısı, Kırgın Çiçekler, Tek Yürek, Yeni Hayat ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizilerinde yer alan Tayanç Ayaydın Sally Ghalayini isimli bir öğretmen ile evlidir.

Ömer Dizisi Oyuncuları (Ömer Oyuncu Kadrosu Tam Liste) (1 Yorum)

Survivor Nisa kimdir aslen nereli? Nisa B&#;l&#;kbaşı ka&#; yaşında hayatı ve kariyeri

Haberin Devamı

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.

Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Haberin Devamı

'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

NİSA BÖLÜKBAŞI INSTAGRAM HESABI

Survivor All Star kadrosunda yer alan genç yarışmacı Nisa Bölükbaşı'nın Instagram hesabı 'nisabolukbasi' şeklindedir. Nisa'nın milyon takipçisi bulunmaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir