mondi yatak kullanıcı yorumları / Mondi yeni eklenen yorumları - seafoodplus.info

Mondi Yatak Kullanıcı Yorumları

mondi yatak kullanıcı yorumları

Mondi Yatak

Uzun yıllardır dünya piyasasında yer alan ve sektöre öncülük eden Mondi, yatak modelleriyle kullanıcıların yüzünü güldürür. Yatak imalat sürecinde her geçen gün gelişen uyku teknolojilerini kullanan marka, ihtiyaca yönelik farklı sistemlerle kullanıcı karşısına çıkar. Bu sayede her vücuda, ihtiyaca ve zevke uygun bir yatak üretmeyi başarır. Kullanıcılara sağlıklı, konforlu ve deliksiz bir uyku deneyimi sunar.

Mondi, yataklarını tasarlarken farklı mekân ve dekorasyon özelliklerini de göz önüne alır. Standardın dışına çıkarak onlarca farklı ebatta ürün hazırlar. Mondi’de ürünler tek veya çift kişilik olarak ayrılmaz. Ara boylarda da üretim yapan marka, her odaya uygun bir yatak tasarlamayı başarır. Daha birçok kullanıcı dostu özelliğiyle ön plana çıkan Mondi, uygun fiyat seçenekleriyle bütçenizi korur. Mondi’deki geniş ürün yelpazesine göz atmadan yatak almamanız tavsiye edilir.

Mondi Yatak Modelleri ile Ortopedik Rüyalar

Mondi Yatak Modelleri ile Ortopedik Rüyalar

Ürettiği oturma grupları ile yılından bu yana mobilya sektöründe faaliyet gösteren Mondi, koltuk takımları, yatak odası, genç odası, yemek odası, bebek odası konseptli mobilyaların yanı sıra ev tekstili alanında da üretim yapar. Uluslararası kalite standartları ile üretim gerçekleştirerek hem Türkiye&#;de hem de dünyada çok sayıda kullanıcıya ulaşır.

Ev dekorasyonuna katkı sağlayacak estetik tasarımlı ve fonksiyonel mobilyaları yüksek kaliteli malzemeler ve yeni nesil üretim teknikleri ile hayata geçiren başarılı marka, müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşıma sahiptir. Geliştirdiği her yeni üründe kullanıcıların istek ve beklentilerini ön planda tutarken gelişen teknoloji ve değişen trendlere göre sürekli kendini yenileyerek modern tasarımlara imza atar. Sürekli geliştirdiği üretim teknikleri, her yeni üründe zenginleşen ürün gamı ve kullanıcı odaklı yaklaşımı ile benzerlerinden ayrılır.

Kullanıcıların mobilya ihtiyaçlarına ekonomik çözümler sunan başarılı marka, ürettiği insan anatomisini destekleyen konforlu yatak modelleri ile dikkat çeker. Sağlıklı bir uyku süreci vadeden tasarımlara sahip olan ve stres azaltıcı fonksiyonları bulunan Mondi yataklar, uzun ve yorucu bir günün ardından konforlu bir dinlenme süreci geçirmek isteyen kullanıcılara yüzlerce model yatak ile alternatifler sunar. Mondi ortopedik yatak çeşitleri arasında her ihtiyaca uygun bir seçenek bulmak mümkündür.

Çift kişilik yataklardan tek kişilik yataklar, bebek yataklarından katlanır portatif yataklara kadar herkese ve her ihtiyaca uygun model seçenekleri ile fark yaratır. Geniş ürün yelpazesini her geçen gün ürettiği yeni yatak ve baza modelleri ile genişletmeye devam eden başarılı marka, her dekorasyon tarzına uygun seçenekler sunar.

Ürettiği yataklarda konforun yanı sıra hijyeni de ön planda tutan Mondi, yıkanabilir özellikli kılıflara sahip olan yatak modelleri ile fark yaratır. Özellikle çift kişilik yataklarda kullanıcılara sanki tek kişilik yataklarda yatıyormuş kadar konforlu bir uyku süreci vadeden Mondi, kendi geliştirdiği özel sünger ve yay tasarımları ile sektörün gelişimine katkı sağlar. Mondi full ortopedik yataklar, birçok uyku teknolojisine öncülük eder.

Her kullanıcının uyku ve dinlenme alışkanlıklarına uygun yüzlerce yatak modeli bulunan marka, kaliteli bir uyku süreci geçirmek ve sabahları gerçekten bir önceki günün stresinden arınmış olarak uyanmak isteyen kullanıcılara çeşitli alternatifler sunar. Yüksek teknoloji ile desteklediği ürünleri ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Mondi, genel olarak tüm ürünleri ile ulaşılabilir kalite vadeder.

Mondi Yatak Modellerinin Özellikleri Nelerdir?

Mondi Yatak Modellerinin Özellikleri Nelerdir?

Geliştirdiği yatak modelleri ile Türkiye’nin en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Mondi, tek ve çift kişilik yatakları ile herkese hitap eder. Bebek ve çocuk yataklarından king size olarak adlandırılan ekstra geniş yataklara kadar sadece ölçü açısından bile çok fazla seçenek sunan başarılı marka, kilo ve boyu ne olursa olsun her kullanıcıya uygun yataklar üretir.

Kullanıcıların boy ve kilo gibi fiziksel özelliklerinin yanı sıra yatağın konumlandırılacağı odaya uygun dar ve geniş yatak modelleri de üreten marka, dar ve ekstra dar yatak seçenekleri de sunar. Mondi yatak x, 90x, 80x, x cm gibi standart ölçülerde tek ve çift kişilik modelleri ile yoğun ilgi görür. Başarılı marka, nadir rastlanan 70x, x, x, x ve x cm gibi farklı ölçülerde de yataklar üretir.

Mondi 80x, 90x ve x yataklar, tek kişiliktir. Mondi tek kişilik yatak seçeneklerinin çeşitliliği, tam olarak ihtiyacınıza uygun ürünü bulmanızı kolaylaştırır. Bu sayede âdeta özel yapım bir yatağa sahip olduğunuzu hissedersiniz. Tek kişilik modellerin yanı sıra Mondi, miniklere özel üretimler de yapar. Bu kapsamda Mondi bebek yatağı çeşitleri, yavrunuzun yumuşak kemiklerini destekler. Mondi çocuk yatakları ise miniklerin omurga sağlığını korur.

Mondi'nin En Kaliteli Yatak Modelleri Nelerdir?

Mondi'nin En Kaliteli Yatak Modelleri Nelerdir?

Kullanıcıların yatakta geçirdikleri süre boyunca sağlıklı bir uyku süreci elde etmelerini ve yatakta geçirdikleri vakit boyunca gerçekten dinlenebilmelerini amaçlayan Mondi 5 Zone, Eclipse, Nostress, Tango, İkiz, Zero yatak gibi çok özel tasarımlı yatak modellerine imza atar. Helezon şekilli bonel yay, micropocket yay, pocket yay, SL kesintisiz yay ve offsettech yay sistemlerine yer verdiği yatak modellerinde, yatakların uzun süre formunu koruması ve kullanıcının vücut şeklini destekleyerek herhangi bir bölgeye baskı oluşmasını önler. Bu da kullanıcılara ekstra konforlu bir uyku süreci vadeder.

Sünger yapıları ile de benzerlerinden ayrılan Mondi Home yataklarda yüksek yoğunlukta destek sünger tasarımına yer verilir. Ekstra konfor sağlayan ve hafızalı olduğu için kullanıcının vücut şeklini alan söz konusu süngerler gün içinde normal formlarına geri dönerek uzun yıllar boyunca konfor vadeder. Birçok modelinde thermobond elyaf kullanılan Mondi yataklar, hem dayanıklı hem de uzun ömürlü olup mevcut sıcaklığı koruması ile avantaj sağlar. Oldukça yumuşak bir yapıya sahip olan söz konusu elyaf malzeme aynı zamanda hava sirkülasyonuna izin veren yapısı sayesinde koku ve nem oluşumunu önler. Antialerjik yapısı sebebiyle alerji sorunu yaşayan kullanıcılar için de uygun bir kullanım olanağı sunar. Özel örme kumaşlar ve kaliteli keçe ile desteklenen Mondi yataklar, uzun yıllar boyunca çökme sorunu olmadan kullanım vadeder.

Vücudu her bir noktadan destekleyerek konforlu ve verimli bir uyku süreci yaşanmasına yardımcı olan Mondi yataklar, birçok özel model ile kullanıcılardan yoğun ilgi görür. Başarılı markanın en beğenilen yataklarından Mondi Coolmax yatak, görünümü ile olduğu kadar özel olarak tasarlanan yapısı ile de dikkat çeker. Full ortopedik olan söz konusu yatak, SL kesintisiz yay sistemi, thermobond elyaf, özel örme kumaş, yüksek yoğunluklu sünger, destek süngerleri ve yıkanabilir fermuarlı ped tasarımı ile eşsiz bir konfor vadeder. 27 cm yüksekliğinde olan yatak, ekstra dar ve king size ölçüleri ile herkese hitap eder.

Kullanıcıların vücut ağırlığını tüm yay sistemine eşit olarak dağıtan bonel yay sisteminin kullanıldığı Mondi Visco yatak modeli da esnek ve çökmeye karşı dirençli tasarımı ile markanın yoğun ilgi gören yatak modelleri arasında yer alır. Tek kişilik yatak modelleri ile genç ve çocuk odalarında tercih edilen Mondi, yaşam alanında fazla yeri olmayan kullanıcılara da dar yatak ölçüleri ile birçok alternatif sunar. Tasarladığı her yatak modelinde tek kişilik ölçülere de yer veren başarılı markanın yoğun ilgi gören modellerinden Mondi King Plus yatak 90x cm ölçüleri ile tek kişilik yatak tercih eden kullanıcılara hitap eder.

Tek kişilik yatak modelleri arasında yer alan ve bonel yay sistemine sahip ortopedik bir yatak olan Mondi Melodi yatak 90x cm ve x cm seçenekleri ile tek kişilik kullanım sunar. 70x cm ve 80x cm olan ölçüleri ile çocuk odalarında da kullanım avantajı sunan Melodi yatak modeli, iki yüzeyde de yer alan termo felt keçe sayesinde ekstra dolgunluk ve konfor sağlar. 6 ayda bir ters-yüz edilmesi önerilen yatak modeli 23 cm kalınlığı ile ideal bir kullanım vadeder. Uzun süreli kullanımda bile kullanıcılara rahatsızlık vermeyen özel yay tasarımları ile fark yaratan tecrübeli marka, yay sistemini sünger ve elyaf katmanlarının altında konumlandırmak hem ekstra konfor hem de uzun ömürlü kullanım sunar.

Bu modellerin yanı sıra Mondi yatak takımı çeşitleri arasında çok amaçlı seçenekler de yer alır. Örneğin Mondi bazalı yataklar, dar mekânlarda depolama alanına ihtiyacı olan bireylerin kullanımına uygundur. Mondi ranza yataklar da dar alanları değerlendirmek için idealdir. Mondi yavrulu yatak modelleri ise sık sık misafir ağırlayan kişilerin ihtiyacını karşılar. Bu ürünler, Mondi ikiz yatak olarak da bilinir. Mondi katlanır yataklar da genel olarak aynı amaca hizmet eden ürünlerdir. Mondi mekan yataklar, doğrudan çift kişilik tasarlanır. Son olarak Mondi pedli yatak çeşitleri ise ekstra konfor ve hijyen arayışında olan kullanıcıları tatmin eder.

Mondi Yatak Modellerinin İç Tasarımı Nasıldır?

Mondi Yatak Modellerinin İç Tasarımı Nasıldır?

Ortalama 8 katmandan oluşan Mondi yatak modellerinde en altta yer alan kapiton katman üzerine konumlandırılan ve kullanıcıların ağırlığını dengeleyen özel keçe uygulaması yer alır. Keçe uygulamasının hemen üzerinde yer alan yay sistemi ise yüksek yoğunluğa sahip olan özel kenar destek süngeri ile kaplıdır. Bir sonraki katmanda konfor artırıcı pedlere yer verilen Mondi yataklarda ilk iki katmanı ise destek süngerleri ile V-Guard teknolojili örgü yatak kumaşı ile kapitone kabanlar takip eder.

Mondi markası tarafından geliştirilen bazı yatak modellerinde söz konusu katmanların sayısı ve özellikleri farklılık gösterebilir. Örneğin Mondi termal yataklarda vücut ısısını dengeleyen bir sistem mevcuttur. Genel olarak tüm modellerde kullanıcıya ekstra konfor sağlaması için geliştirilen benzer sistemlere yer verilir. Tecrübeli yatak üreticisinin tek kişilik yatak modelleri genel olarak şık tasarımlarıyla öne çıkar. Konforlu ve sağlıklı bir uyku süreci vadetmelerinin yanı sıra ev dekorasyonuna katkı sağlayacak şık görünümler ile de fark yaratan Mondi yataklar, kullanıcıların üzerini kapatmak istemeyeceği kadar dekoratif görünüme sahiptir.

Mondi Yatak Çift Kişilik Modelleri Nelerdir?

Mondi Yatak Çift Kişilik Modelleri Nelerdir?

Farklı ihtiyaç ve beklentilere sahip olan kullanıcılara titizlikle tasarlanan yatak modelleri ile pek çok alternatif sunan Mondi, &#;, &#;, &#;, &#;, &#;, &#;, &#; cm gibi ölçülere sahip çift kişilik yatak modelleri ile dikkat çeker. Mondi &#; ve &#; yatak modelleri de beğeni toplayan seçeneklerdir. Çift kişilik yatak kullanıcılarının en çok şikayet ettiği sorunlar arasında yer alan yatakta yeterince alan olmaması sorununu &#; cm ölçülerindeki king size yatak modelleri ile çözen Mondi, özel tasarım yatak mekanizmaları ile beğeni toplar. Aynı yatakta yatan kullanıcılardan biri hareket ettiğinde diğerinin bu hareketi hissetmesini önleyen özel yay sistemleri ile fark yaratan Mondi, ayrıca nefes alan sünger ve elyaf katmanları ile sağlıklı uyku için ideal koşulların oluşmasını sağlar.

Bazı yatak modellerinde yer verilen özel bir kumaş sayesinde uyku sırasında kullanıcıların ısı, nem ile sıcak-soğuk dengesini ayarlayarak farklı vücut ısılarının neden olduğu olumsuzlukları önler. Bu sayede aynı yatakta yatan kullanıcılar kendileri için ideal olan sıcaklıkta uyuma avantajına sahip olur. Çift kişilik bazalı yatak modellerinde ekstra depolama alanına da yer veren Mondi, kullanıcıların dar alanlarda bile rahatlıkla kullanabileceği yatakları ile fark yaratır. Hem çiftlere hem de uyurken geniş bir alana ihtiyaç duyan kullanıcılara hitap eden Mondi çift kişilik yataklar, yıkanabilir ped ve fermuarlı üst katman sayesinde uzun süre hijyenik bir kullanım vadeder.

Farklı ihtiyaçları olan kullanıcılara ihtiyaç duydukları özellikleri aynı yatakta sunan marka, geliştirdiği tüm yatak modelleri ile kullanıcıların gerçekten dinlenmiş olarak uyanmaları, bir önceki günün stresinden arınmaları ve kaliteli bir uyku süreci geçirmeleri için gerekli koşulların oluşmasına yardımcı olur. Modelden modele değişen Mondi yatak fiyatları, aynı model yatağın farklı ölçülerinde de farklılık gösterebilir.

Örneğin, kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği Mondi Melodi yatak modelinin 70x cm ölçüleri ile x cm olan ölçüleri farklı bir fiyatlandırma ile kullanıcıların beğenisine sunulur. Bunun sebebi ise söz konusu yataklardan birinin çocuk yatağı diğerinin ise king size çift kişilik bir yatak olmasıdır. Mondi x yatak fiyatları da daha küçük seçeneklere nazaran farklılık gösterir. Öte yandan, aynı model yatağın birbirine yakın olan ölçüleri arasında göz ardı edilebilecek kadar az fiyat farkı varken 90x cm ile 90x cm ölçüleri arasındaki ise fiyat farkı bulunmayabilir.

Mondi baza ve yatak fiyatlarını belirleyen etkenler arasında yatak iç yapısında kullanılan yay, sünger, elyaf ve diğer dolgu malzemeler yer alırken yatağın kalınlığı, üst katmanının çıkarılıp yıkanabilir olması, ekstra yatak pedine sahip olması gibi birçok etken de fiyat farklılığına neden olabilir. İçindeki yay sisteminden dış yüzeyindeki kumaşa kadar her bir detayın titizlikle tasarlandığı Mondi yataklar, genel olarak sağladıkları konfora kıyasla uygun fiyat seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulur.

Hemen her bütçeye sahip kullanıcı için uygun bir yatak modeli bulunan Mondi yaylı yatak fiyatları ile fark yaratarak benzerlerinden ayrılır. Sağlıklı bir uyku sürecini destekleyecek kadar konforlu olan yatakların mutlaka çok pahalı olması gerektiğine dair ön yargıyı ortadan kaldıran başarılı marka, tüm yatak modellerinde uzun bir kullanım ömrü vadeder. Mondi yatak kullananlar tarafından da tam not alan bütçe dostu fiyatlandırma ve masrafsız kullanım özellikleri başarılı markanın tercih edilmesinde önemli rol oynar. Siz de Trendyol sayesinde Mondi yatak fiyatları hakkında daha fazla bilgi alabilir ve Mondi yatak kampanyaları ile çok daha avantajlı seçeneklerden faydalanabilirsiniz.

Mondi Yatak Yorumları ve İncelemeleri Nasıldır?

Mondi Yatak Yorumları ve İncelemeleri Nasıldır?

Kullanıcıların yer çekimsiz bir ortamda uyuyormuş gibi hissetmesini sağlayan yatak tasarımları ile övgü toplayan Mondi, tasarladığı yatakların iç yapıları kadar dış görünümleri ile de dikkat çeker. Kullanıcıların üzerini örtmek istemediği kadar şık görünüme sahip olan yatak modelleri her dekorasyon tarzına uyum sağlar. Standart yatak ölçüleri ile ihtiyaçları karşılanmayan kullanıcılara pek çok alternatif sunan Mondi yatak ölçüleri ile de benzerlerinden ayrılır. King size modellerden ekstra dar tek kişilik yataklara kadar geniş bir ölçü seçeneği sunarak farklı ihtiyaçlara çözüm vadeder.

Mondi yatak kullanıcı yorumlarında övgüyle söz edilen bir diğer özellik ise başarılı markanın yataklarının en üst yüzeyinin çıkarılabilir olmasıdır. Kullanıcıların düzenli olarak yıkamasına imkân veren fermuarlı üst yüzey sayesinde hijyenik ve uzun ömürlü bir kullanım sağlanır. Kullanıcıların tam not verdiği bir başka Mondi yatak özelliği ise çıkarılabilir özellikteki yatak pedleri olarak öne çıkar. Mondi yatak pedi bulunan modellerde ekstra konfor ve yumuşak bir yatak yüzeyi vadeder.

Fermuar ile yatağın en üst yüzeyine takılan söz konusu pedler kullanıcıların isteğine göre zahmetsizce çıkarılabilir özelliktedir. Birçok modelde yer alan ve çamaşır makinesinde yıkanabilen yatak pedleri özellikle tam ortopedik yatakları olduğundan daha yumuşak hale getirir. Söz konusu pedler sayesinde normalde sert bir yatak tercih eden kullanıcılar, ihtiyaç duydukları zaman yataklarını çok daha yumuşak hale getirebilme ayrıcalığına sahip olur.

Pedli yatak modellerinin yanı sıra üst katmanı çıkarılabilir olan yatakları ile de övgü toplayan Mondi, titiz kullanıcılara hijyenik bir kullanım sunan ürünleri ile yanıt verir. Türkiye ve dünyada çok sayıda kullanıcının tercih ettiği Mondi, yay sisteminden elyafına kadar her katmanın titizlikle tasarladığı yatak modelleri ile konfor ve sağlıklı bir uyku vadeder. Farklı ihtiyaç ve beklentilere yanıt veren yatak ölçüleri ile de benzerlerinden ayrılmasının yanı sıra çocuk ve genç odaları için de birçok alternatif sunarak fark yaratır.

Kullanıcıların yataktan dinlenmiş ve uykusunu alarak kalkması için her yeni yatak modelinde farklı sistemler geliştiren Mondi, özellikle çift kişilik yatak modellerinde yer verdiği sistemler ile övgü toplar. Her kullanıcının vücut ısısını koruyan ve bir kullanıcının hareketlerini diğerine hissettirmeyen yay sistemi ile deliksiz bir uyku süreci vadeder. Markanın yatakları kadar aksesuarları da beğeni toplar. Mondi yatak şiltesi, bu aksesuarlardan biridir. Mondi yatak ve baza başlığı gibi ürünler de kullanıcıların satın almayı ihmal etmediği aksesuarlar arasındadır.

Mondi markası, çift kişilk yataklardan tek kişilik yataklara kadar tüm modelleriyle Trendyol’da yer alır. Siz de markanın yatak modellerini yakından incelemek, yatakların iç yapılarını görerek özellikler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız Trendyol’da yer alan ürün detaylarını inceleyebilirsiniz. Mondi yatak kampanya ve indirim fırsatlarına ulaşabileceğiniz Trendyol sayesinde başarılı markanın yatak modellerini daha önce satın alan kullanıcıların Mondi yatak tavsiye ve deneyimlerine yer verdiği kullanıcı yorumları okuyabilir, kendiniz için en uygun yatak modeline karar verebilirsiniz.

Satın almak istediğiniz yatağı belirledikten sonra ürünü sepetinize atarak Trendyol’un sunduğu Mondi yatak indirim ve kampanyaları sayesinde çok daha uygun fiyatlı hale gelen ürünler için cazip ödeme seçenekleri ile sipariş oluşturabilir, Mondi yatak kalitesini deneyimleyebilirsiniz.

Mondi Actıve Sleep Yatak x

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

  • Yatak Cinsi:Ortopedik
  • Renk:KREM
  • Tip:Çift Kişilik
  • Renk:Bej

  • Bu ürün ROSE, HOUSEHOLD APPLİANCES AND FURNİTURE tarafından gönderilecektir.
  • Modelimizde fermuarlı, çıkarılabilir, yıkanabilir, ped uygulaması yapılmıştır. Ped sayesinde sağlıklı ve konforlu bir uyku ortamı sunmaktadır avctive sleep yatak, yüzeyinde uygulanan örme kumaşın mükemmel tuşesi, nefes alabilen, hava geçirgenliği özellikleri ve yan bordürlerinde kullanılan fitil ve baskılı özel kumaş uygulanmasıyla gösterişli ve konforlu bir yataktır. Modelde sl yay teknolojisi kullanılmış olup, yatak yüksekliği 28 cm dir
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Ahşap ve metal mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve satıcılar tarafından uygulanması gereken asgari garanti süresi 2 yıldır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Mondi Actıve Sleep Yatak x

  • Modelimizde fermuarlı, çıkarılabilir, yıkanabilir, ped uygulaması yapılmıştır. Ped sayesinde sağlıklı ve konforlu bir uyku ortamı sunmaktadır avctive sleep yatak, yüzeyinde uygulanan örme kumaşın mükemmel tuşesi, nefes alabilen, hava geçirgenliği özellikleri ve yan bordürlerinde kullanılan fitil ve baskılı özel kumaş uygulanmasıyla gösterişli ve konforlu bir yataktır. Modelde sl yay teknolojisi kullanılmış olup, yatak yüksekliği 28 cm dir
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Ahşap ve metal mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve satıcılar tarafından uygulanması gereken asgari garanti süresi 2 yıldır.

Ürün Özellikleri

  • Yatak CinsiOrtopedik
  • RenkKREM
  • TipÇift Kişilik
  • RenkBej

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir