bez 4 numara / 4 Numara Bebek Bezi Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Bez 4 Numara

bez 4 numara

İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Süpermarket / Anne & Bebek Bakım / Bebek Bakım ve Kozmetik / Bebek Bezi ve Islak Mendil / Bebek Bezi / Sleepy Bebek Bezi

Sleepy Natural Büyük Fırsat Paketi Külot Bez 4+ Numara Maxi Plus Adet

Sleepy Natural Büyük Fırsat Paketi Külot Bez 4+ Numara Maxi Plus Adet

Sleepy Natural Büyük Fırsat Paketi Külot Bez 4+ Numara Maxi Plus Adet

Sleepy Natural Büyük Fırsat Paketi Külot Bez 4+ Numara Maxi Plus Adet

Sleepy Natural Büyük Fırsat Paketi Külot Bez 4+ Numara Maxi Plus Adet

Sleepy Natural Büyük Fırsat Paketi Külot Bez 4+ Numara Maxi Plus Adet

Sleepy Natural Büyük Fırsat Paketi Külot Bez 4+ Numara Maxi Plus Adet

Siparişin Kargoya Verilme Süresi Kaç Gündür?

Siparişlerinizi 24 ila 36 saat arasında özenle hazırlayıp seçtiğiniz kargo şirketine teslim ediyoruz. Kampanya Kapsamında vermiş olduğunuz siparişlerde kargoya verilme süresi 10 iş günü olabilmektedir.

Siparişim hangi kargo şirketi ile teslim edilecek?

Siparişleriniz PTT Kargo tarafından pazar ve resmi tatiller hariç – saatleri arasında sistemde tanımladığınız teslimat adresine ulaştırılmaktadır. Teslimatlar adresinizin konumuna göre mücbir sebepler dışında 2 - 3 iş günü içerisinde, merkezi dağıtım alanları dışındaki kargonuz ise özel teslim gününde kapınıza teslim edilmektedir. Kargo şirketinden kaynaklanan gecikmelerden seafoodplus.info mesul değildir.

İade Süreci Kaç Gündür?

Siparişin teslimatından sonraki 14 gündür.

İade Ücretli midir?

seafoodplus.info’den satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içinde seafoodplus.info’ye başvurarak, iade koşulları dahilinde kargo bedeli ödemeden ücretsiz olarak iade edebilirsiniz. Eğer ürün iade koşullarını karşılamıyorsa ürün adresinize geri gönderilir.

Ürünlerin cayma hakkı dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün orijinal kutusunda ve içinde bulunan ambalajlara zarar verilmemiş olması, İrsaliyesi ve birlikte alınan diğer ürünlerin  yanı sıra, varsa hediye olarak verilen promosyonlu, kampanyalı ürünlerle birlikte aynı anda hasarsız ve eksiksiz gönderilmesi gerekir. Satın alınan hijyenik ürünlerin paketlerinin açılması durumunda cayma hakkı kapsamında iade alınamaz.

Ürünlerimi başka kargo firmaları ile gönderebilir miyim?

PTT Kargo ve haricinde, diğer kargo firmaları ile yapılan gönderilerin kargo ücreti göndericiye aittir. Diğer kargo firmaları ile karşı ödemeli gönderilen ürünler firmamız tarafından teslim alınmayacaktır.

Satın aldığım ürünleri değiştirmek istediğimde ne yapmam gerekir?

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın hijyenik ürün yönetmeliğine göre tekrar satışı mümkün olmayan, hijyenik ürünler, göğüs pompası, ateş ölçer, iç çamaşırı, hijyenik ped, tıraş bıçakları, kişisel bakım ürünleri, gıda ürünleri, bebek bezi, ıslak mendil, alıştırma külodu, tuvalet adaptörü, kozmetik ürünler, temizlik ürünleri ve benzeri ürünlerde, ürünlerin kusurlu olması dışındaki hiçbir koşulda değişim işlemi yapılamamaktadır.

4 Numara Bebek Bezi

Yenidoğanlar ve gelişim çağındaki bebekler için hazır paketli bezler büyük bir ihtiyaçtır. Bebekler tuvalet eğitimini alana kadar, ebeveynler temizlik ve hijyen konusunda bu ürünlerden destek alır. Ürün seçimini bebeğinizin kilo aralığına göre yapmanız oldukça önemlidir; çünkü gereğinden küçük bezler pişik sorunlarına yol açarken büyük olanlar da sızıntıya neden olabilir. Bu noktada 9 - 14 kg ağırlığındaki bebeklere uygun seçenek 4 numara bebek bezi çeşitleridir. Bebeklerin hassas ciltlerine gün boyu temas eden ürünler uzman dermatologlar eşliğinde tasarlanır. Sıvıyı hemen hapseden ürünler miniklerin cildinde tahriş ve kızarıklık oluşumunu önler. Bebeğinizin cildini korumak ve gün boyu kuru kalmasını sağlamak için farklı markaların sunduğu seçenekleri Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.

4 Numara Bebek Bezi Özellikleri

4 Numara Bebek Bezi Özellikleri

Doğdukları andan itibaren temel ihtiyaçları için ebeveynlerinin gözetiminde olan bebekler için satın alınacak ürünler özenle seçilmelidir. Çocukları için her zaman doğru tercihler yapmak isteyen anne ve babalar bu nedenle bebek bezi alırken çok titiz davranır. Üretimin her aşamasında dermatologlar tarafından kalite kontrol testlerinden geçirilen ürünler hijyenik koşullarda el değmeden paketlenerek raflardaki yerini alır. 4 numara bebek bezi özellikleri incelendiğinde her detayın miniklerin konforu için tasarlandığı görülebilir. Ürünlerin pamuklu iç yüzeyi sıvıyı hapsederek cildi uzun süre kuru tutar. Güçlü bel bariyerleri kaymayı önleyerek sıvıyı içeride tutmayı başarır. Cildin gün boyu kuru kalması, tahriş ve kızarıklık gibi sorunları ortadan kaldırır. Akıllı göstergeler sayesinde bezi ne zaman değiştirmeniz gerektiğini görebilirsiniz. 9 - 16 kg ağırlığındaki bebeklere özel üretilen 4 plus bebek bezi çeşitlerini de Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

4 Numara Bebek Bezi Fiyatları

4 Numara Bebek Bezi Fiyatları

6. aydan sonra kullanılan 4 numara bez çeşitleri, esnek ve sıvıya karşı dayanıklı yapıları sayesinde miniklerin gün boyunca rahat etmesini sağlar. Bebeğinizin evde ya da dışarıdayken rahat ve huzurlu olması için, kullanım alanları farklılık gösteren bantlı, külot ya da mayo bez çeşitlerinden birini seçebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi sayesinde 4 numara bebek bezi fiyatları her bütçeye uyum sağlayabilir. Klasik bantlı modeller yeni doğan veya altını değiştirirken çok hareket etmeyen bebekler için günlük kullanımda oldukça pratiktir. İlerleyen dönemlerde bebekleri tuvalet eğitimine yavaş yavaş alıştırmak amacıyla 4 numara külot bez modelleri tercih edilebilir. Bel çevresi esneyen ürünler miniklerin rahatça hareket etmesini sağlar, bu modellerin kullanımı anne babalar için de gayet kolaydır. Ultra emici özellikte üretilen ve suda şişmeyen mayo bez 4 numara tek kullanımlık ya da yıkanabilir çeşitleriyle özellikle yaz tatillerinde bebeğinizle sahillerde eğlenceli saatler geçirmenizi sağlar. İndirimli bebek bezi 4 numara seçeneklerini araştırırken bu ürünlere de göz atabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun özelliklere sahip 4 no bebek bezi çeşitlerini online alışveriş kolaylığıyla Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.

Trendyol’da 4 Numara Bebek Bezi Kampanya Çeşitleri

Trendyol’da 4 Numara Bebek Bezi Kampanya Çeşitleri

Bebeklerin gelişim sürecinde sıkça kullanılan hazır paketli bezler uzun vadede aile ekonomisini etkileyebilir. Bebek bezi üretiminde yılları aşkın deneyime sahip olan markalar bu nedenle farklı özelliklere ve fiyat aralıklarına sahip pek çok seçenek sunar. Ayrıca kampanya dönemlerinde bu ürünler cazip fiyat etiketleri ve çeşitli promosyonlarla satışa sunulur. Hesaplı bir alışveriş yapmak için bebeğinizin kullandığı markanın ürünlerini favori listenize ekleyip indirim fırsatlarından anında haberdar olabilirsiniz. Ürün sayfalarında yer alan müşteri yorumlarını inceleyerek farklı markalar hakkında fikir edinebilir, henüz deneme fırsatı bulamadığınız 4 numara çocuk bezi çeşitlerini fiyatlarına ve performanslarına göre değerlendirebilirsiniz. Aile bütçenize katkı sağlayacak 4 numara bebek bezi kampanyalarını Trendyol’dan takip ederek alışverişi keyfe dönüştürebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir