antakya ingilizce kursu / HATAY / ANTAKYA - Antakya Nedime Keser Halk Eğitimi Merkezi

Antakya Ingilizce Kursu

antakya ingilizce kursu

Antakya, HatayYakınlarındaki 7 dil öğretmenleri

en iyi dil öğretmenleri işe alınmaya hazır

Antakya konumunda

Yabancı dil kurslarına katılmak, dil ve iletişim becerilerini artırmanın yanı sıra kültürel anlayışa da katkı sağlar. İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Almanca veya diğer dilleri öğrenmek, kişisel gelişimi ve diğer kültürlere açık olmayı teşvik eder. Dil öğretmenleri, başlangıç seviyesinde olanlar veya dil becerilerini geliştirmek isteyenler de dahil olmak üzere çocuklar, gençler ve yetişkinlerle çalışırlar. Dil kursu herhangi bir zamanda alınabilir. Dil dersleri sırasında, öğrenciler dilbilgisi, yazım, çekim ve diğer dil unsurlarını öğrenir, konuşma pratiği yapar ve bazen dilin konuşulduğu ülkedeki dil eğitimi programına katılır. Daha fazla göster

1. Arapça Kokartlı Rehber Arapça -İnglizce -Türkçe Tercüman

dil öğretmeni

Antakya

Şu anda çevrimiçi

İlk ,orta ve lise eğitimimi Hatay Antakya da bitirdikten sonra Suriye ye gittim. Arapça kursunu bitirdikten sonra Şam Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz dili ve edebiyatını okudum. Mezun olur olmaz Avusturya ya gidip İnnsbruck Üniversitesinde Almanca Eğitimi aldım. Orada 4 yıl kaldıktan sonra de Türkiye ye kesin dönüş yapıp ingilizce öğretmeni olarak bir lisede başladım de emekli olup Turist Rehberliği Tezsiz Yüksek lisans yaptım. Daha önce sınır tanımayan doktorlar kurumunda çalışan yerli ve yabancı elemanlara İngilizce, Arapça ve Türkçe dersleri verdim. İnsan ilişkilerim çok iyi ve samimi bir kişiliğe sahibim. Sizinle iyi çalışma yapacağımızı ümit ediyorum.

(Daha fazla göster)

(Daha az göster)

İletişim

2. Nur Guler

dil öğretmeni

Antakya

Şu anda çevrimiçi

Fen bilgisi ogretmenligi temel matematik ogretmenligi baslangic dil ogretmenligi

(Daha fazla göster)

(Daha az göster)

İletişim

3. Muratcan

dil öğretmeni

Antakya

Şu anda çevrimiçi

(Daha fazla göster)

(Daha az göster)

İletişim

4. Elif S.

dil öğretmeni

Antakya

Şu anda çevrimiçi

(Daha fazla göster)

(Daha az göster)

İletişim

7. Mehmet B.

dil öğretmeni

Antakya

Şu anda çevrimiçi

(Daha fazla göster)

(Daha az göster)

İletişim

Bir dil öğretmeni olmak için eğitim ve çalışmalar

Yabancı dil öğretmeninin işi, elde etmesi gereken birçok beceri ve koruması gereken nitelikleri gerektirir. En önemlisi, öğretmen pedagojik bir zihniyet geliştirmeli ve bilgisini paylaşma isteğine sahip olmalıdır. İzleyicisini etkilemek için öğretim yöntemlerine meraklı olmalı, öğrencilerinin ihtiyaçlarına dikkat etmeli ve yabancı kültürlere tutkuyla bağlı olmalıdır. Beceriler açısından, öğretmen doğru şekilde bilgi aktarabilmesi için mükemmel sözlü ve yazılı yeterliliğe sahip olmalı, öğrenenleri motive etmek için sabırlı ve motive edici olmalı, iyi bir sınıf ortamı korumak için otoriteye sahip olmalı ve en önemlisi öğrettiği dilde kusursuz bir hakimiyete sahip olmalıdır. Bir dil öğretmeni olmak için, hedeflenen dilde veya öğretmek istediği dilde eğitim alınmış olmalıdır. Yabancı diller dil merkezlerinde belirli bir dönem daha uzun veya daha kısa bir süre eğitim alarak, geçilecek ve onaylanacak bir dil seviyesiyle öğrenilebilir. Çoğu durumda, yabancı diller öğretmeni olmak için gereken yol BAC+5&#;tir. Bununla birlikte, en az gereksinim, öğretmek istediği dilde lisans derecesi olan bir yabancı dil, edebiyat ve yabancı uygarlıklar veya uygulamalı yabancı diller derecesidir. Daha sonra toplu dersler vermeye, yoğun veya yoğunlaştırılmış kurslar önermeye veya diğerlerine vermeye yönelik öğretim, eğitim ve eğitim alanında yüksek lisans yapılabilir. Ayrıca, çeşitli bireysel profiller için daha fazla özel öğretim imkanı sunan ek bir beceri olarak işaret dili öğrenmek de mümkündür. Aksi takdirde, İngilizce için TOEFL, BULATS ve IELTS veya Goethe dili için TestDaf gibi yasal kuruluşlar tarafından sağlanan ek sertifikasyonlar ve İspanyolca için DELE gibi sınavlar da mevcuttur.

Bir dil öğretmeninin iş kapsamı.

Yabancı dil kursları (profesyonel İngilizce kursları, Portekizce kursları, Çince kursları, İspanyolca eğitimi, Rusça kursları, İtalyanca kursları, yoğun Almanca kursları, Japonca daldırma kursları, Hollandaca kursları vb.) çocuklar, gençler veya yetişkinler için akademik müfredat dışında verildiğinde, çeşitli seviyelere ayrılır. Her öğrenci, sınıf yerleştirmelerini belirleyecek seviye sınavına girer: başlangıç seviyesi, orta seviye veya gelişmiş seviye (dil geliştirme). Başlangıç seviyesi için, dil öğretmeni öncelikle yazılı ifadeye dayalı tanıtım kursları sunar, bunu sözlü ifadeye doğru yavaşça ilerletir. Bu kategori için kursun başlangıcı önemlidir çünkü öğrenenler bu süre zarfında dili içselleştirirler. Orta seviye için, öğrenenler öğrenmek istedikleri yazılı ve sözlü dili için belirli bir temel düzeyine sahiptirler. Genellikle bu kategori belirli bir hedefi olan kişileri bir araya getirir: resmi sınavlara hazırlanmak, dili derinlemesine çalışmak, küçük bir grupla dil dalış seyahati için hazırlanmak vb. Gelişmiş seviye için, öğrenenler zaten belirli bir seviyede ve genellikle varış dili ülkesinde tam bir daldırma, yurtdışında okumak ve yabancı dile en yakın olmak ya da yabancı dil öğretmeni olmak için kendilerini geliştirmek amacıyla oradadırlar Başarılı dil öğrenmenin bağlamında, dil öğretmeni dersleri hazırlar ve yönetir, dilbilgisi, yazım, çekim ve kelime konularını öğretir, sınavlar, ödevler ve diğer değerlendirme biçimleriyle kazanılan bilgiyi değerlendirir. Kendilerini geliştirmek için araştırmalarını sürdürür ve programların geliştirilmesine ve gözden geçirilmesine katılır. Özellikle tez veya tez hazırlayanlar olmak üzere öğrencilerinin iyi desteklendiğinden emin olurlar.

Neden bir dil öğretmeni tutulmalı?

Özel dersler için dil öğretmeni işe almak (akşam dersleri, küçük grup dersleri, bireysel dersler, okul tatillerinde yoğun kurslar vb.) birçok avantaj sağlar. Hem yetişkinler hem de çocuklar için pek çok öğrenen, sınıf arkadaşlarının tepkisinden korkar - büyük bir çekingenlik, anlamadıklarında bile konuşmaktan korkma veya soru sorma durumunda cahil görüneceğinden korkarlar. Utangaç başlayanlar için, özel bir öğretmenle dil sınıfları almak en iyi çözüm olarak kalır. Öğrenciler özgürce ifade edecekleri bir ortamda dil gelişimlerini destekleyen bir dilde yoğunlaşabilecekleri ve sözlü ve yazılı anlama becerilerini geliştirmek için yüz yüze dersle öğretmenleriyle birlikte bütünsel bir dil çalışmasından faydalanabilirler. Seçtikleri dilin öğreniminde, öğrenciler kendilerinin seçtiği bir kişi tarafından ders verilirse daha rahat hissederler. Kendileriyle daha güvenli bir şekilde çalışarak, bir tekrar kursu, geliştirme kurslarının saatleri veya yoğun yüz yüze oturumlarda daha iyi bir şekilde ilerleme kaydederler. Dil öğretmeni işe almanın başka bir nedeni de uzman birilerine sahip olma fırsatıdır: İngilizce öğretmeni, Almanca öğretmeni, Çince öğretmeni veya özellikle diğer bir dil. Aksi takdirde, yabancı dil öğretmenleri öğrencilerine sundukları dil konaklamaları yoluyla İngiltere&#;de İngilizce kursları veya Almanya&#;da Almanca kursları almak mümkündür.

Bir dil öğretmeni nasıl bulunur?

Bir dil öğretmeni bulmak için, birçok dil uzmanıyla iletişim kurabileceğimiz StarOfService gibi bir dizine başvurabiliriz. Sadece ekran yönergelerini takip edin ve bölgemizdeki birçok öğretmenden seçim yapın.

Bir dil öğretmeninin ücretleri.

Dil kursu fiyatları seçilen formülle oldukça farklılık gösterir. Bu fiyatlar, tercih edilen formül (bireysel dersler, grup dersleri, dil yoğunluğu, dil konaklama vb.) ve ayrıca süre ve konum gibi seçilen seçeneklere bağlıdır. Özel dersler için, yoğun bir eğitim haftası için vergi hariç yaklaşık € ve saatlik dersler için yaklaşık € maliyeti olacaktır. Ortalama olarak, önemli ilerleme kaydetmek isteyenler için grup dersleri € ile € arasında maliyetlidir. Seçilen seçeneklere bağlı olarak, çevrimiçi kurslar tercih edilen seçeneklere göre yıllık € ile € arasında değişmektedir, dil konaklamaları için maliyet ise iki hafta için € ile € arasındadır.

Bir dil öğretmenini nasıl akıllıca seçersiniz?

Bir dil öğretmeninin seçimi hafife alınmamalıdır. Aranılan özelliklere bağlı olarak, birçok parametreyi hesaba katmak gereklidir. İlk sorulacak şey öğretmenin nitelikleri, becerileri ve deneyimidir. Tüm bunlar öğretmenin gerçek bir pedagojiye sahip olup olmadığını ya da sadece dil kursu sunan biri olup olmadığını belirler. Sonra kursların formatı vardır: özel dersler, grup dersleri, dil eğitimi kampları vb. Ve tabii ki, hissler de önemlidir. Eğer baştan bağ kurulmazsa dersler size ilerleme sağlamayacaktır.

İlk temas sırasında bir dil öğretmenine sorulacak sorular: 1. Hangi dili öğretiyorsunuz ve kaç yıldır öğretiyorsunuz? 2. Hangi seviyelere ders veriyorsunuz? 3. Ders planlarınız ve öğretim yöntemleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz? 4. Hangi materyalleri kullanırsınız (kitaplar, kaynaklar, vb.) ve öğrencilere ne tür ödevler verirsiniz? 5. Öğrencilerle nasıl etkileşim kuruyorsunuz (düzenli bir geri bildirim süreci var mı)? 6. Hangi yeterlilik sınavlarına hazırlık programı sunuyorsunuz (TOEFL, IELTS, vb.)? 7. Derslerin ücreti ve ders saatleri hakkında bilgi verebilir misiniz? 8. Öğrenci başarısına yönelik örnekleriniz nelerdir? 9. İşe alma süreci hakkında bilgi verebilir misiniz (örneğin, bir dersi nasıl ayarlayabilirim ve ödeme yöntemleri hakkında bilgi)? Öğrencilerinizin dil öğrenme hedeflerine nasıl yardımcı oluyorsunuz?

- Aslında dil öğretmeni olarak çalışıyor musunuz? - Ne kadar süredir öğretiyor sunuz? - Dil öğretiminde hangi niteliklere ve yeterliliklere sahipsiniz? - Hangi tür kurslar sunuyorsunuz?

Daha fazla göster

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır