karabük eğitim ve araştırma hastanesi psikiyatri doktorları / Çocuklar, oyun oynayarak tedavi edilecek - Karabük Haberleri

Karabük Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Doktorları

karabük eğitim ve araştırma hastanesi psikiyatri doktorları

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri

Psikoloji , Nöroloji , Gastroenteroloji , Psikiyatri , Kardiyoloji , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Kardiyoloji , Romatoloji , Dermatoloji , Nefroloji , Üroloji , Odyoloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Aile Hekimliği , Radyoloji , Dahiliye , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Kulak Burun Boğaz , Yoğun Bakım , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları , Çocuk Psikiyatrisi , Göğüs Cerrahisi , Acil Servis , Çocuk Cerrahisi , Çocuk Gastroenteroloji , Tıbbi Onkoloji , Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi , Tıbbi Biyokimya , Tıbbi Mikrobiyoloji , Tıbbi Patoloji Daha fazla göster

Psikiyatri Bölümü Hakkında

Adres:

Şirinevler Mahallesi, Alpaslan Cad. No:1 / Karabük

Yol tarifi, adresi nerede?

Psikolojik hastalıkların, tedavi edildiği tıbbi bilim dalı psikiyatri olarak adlandırılmaktadır. Psikiyatri ruh hekimliği olarak da tanımlanabilmektedir. Pek çok devlet hastanesi ve özel hastanede psikiyatri servisi bulunmaktadır. Ayrıca hastalar isterlerse yalnızca bu alana odaklanan özel psikiyatri merkezi gibi sağlık kuruluşlarında da tedavi olabilmektedir.

Ruh sağlığı ile ilgili çalışmalar yapan psikiyatri, bir tıp dalıdır. Bu alanda genel olarak insanların düşünce, davranış, duygu durum bozuklukları gibi ruh sağlığı problemlerine uzman hekimler tarafından tanı konulmakta ve tedavileri yapılmaktadır.  Çocuk, ergen ve yetişkin olmak üzere tüm yaş gruplarından hastaların tedavileri, uzman psikiyatrist hekimin gerekli gördüğü terapi ve ilaç yöntemleri ile yapılmaktadır.

Psikiyatri bölümü, insanların hayatlarını doğrudan etkileyen ruhsal hastalıkların tedavisini yapmaktadır. Pek çok ruh sağlığı ile ilgili hastalık hastanelerin bu biriminde tedavi edilmektedir. 

Psikiyatri bölümlerinde iki farklı tedavi metodu uygulanmaktadır. Bu tedavilerden ilki ilaç tedavisidir. İlaç tedavisi, hastalara uzman psikiyatrist hekim tarafından reçete edilmektedir. Bunun dışında uygulanan bir diğer yöntem ise psikoterapidir. Psikoterapi; grup terapileri, aile terapileri, çift terapileri ve davranış terapileri gibi farklı yöntem ve tekniklerle uzman hekimler tarafından uygulanmaktadır.

Ruh sağlığı hastalıklarının tanısı ve tedavisi uzman psikiyatrist hekimler tarafından yapılmaktadır. Psikiyatri alanında tanı konulurken hastalara yapılan muayene sırasında genellikle birtakım testler kullanılmaktadır. Yaygın olarak kullanılan psikiyatrik tedavi yöntemleri ise psikoterapi ve ilaç tedavisi olarak tanımlanmaktadır.

KBÜ Eğitim Araştırmada Güzel Bir Uygulama Daha

KBÜ Eğitim Araştırmada Güzel Bir Uygulama Daha

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde psikolog doktorlar çocuk hastaları için özel bir oda tasarladı. Çocuklarla oyun oynayarak onları muayene eden uzmanlar, yakın ilgi ve alaka göstererek çocukların rahat bir ortamda tedavi olmalarını sağlayacak.


Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tasarlanan ‘Oyun Terapi Odası’ Başhekim Dr. Nihat Yılmaz, Başhekim Yardımıcı Dr. Bekir Poçan, Psikiyatri Bölümü Prof. Dr. İsmail Ak, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları Dr. İdil Haspalamutgil ve Dr. Fulya Şimşek tarafından hizmete açıldı.


Hastane Başhekimi Dr. Nihat Yılmaz, çocuk gelişimi açısından yaş arasında hastalıklarının tanısı ve tedavisinde oyun terapi odasının hizmete aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Yılmaz ayrıca, odanın kurulmasında katkı sağlayan bölüm doktorları ve Hastane Mali ve İdari İşler Müdürü Kamil Temel ile oyuncak bağışında bulunanlara teşekkür etti.


Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. İdil Haspalamutgil, özel tasarlanan odada çocuklarla oyun oynayarak rahatsızlıklarını teşhis edip tedavi uygulanacağını düşünerek bir fark oluşturmak için kurdukları söyledi.
Dr. Haspalamutgil, yetişkinlerin kendilerini kelimelerle ifade ettiklerini ancak çocukların kendi iç dünyalarını ifade etmesinin farklı olduğunu söyleyerek, “Oyun hem çocukların içsel dünyasını daha iyi ifade etmesini sağlayan bir yol, hem de doğumdan itibaren olan bir kavram aslında. Çocuklar elleri ve ayakları ile oynamaya başlıyor ve daha sonra pek çok sembol kullanarak kendi iç dünyalarını daha kolay ifade ediyorlar. Terapi süreci de böyle bir şey. Tanısal anlamda da oyun odasını da kullanmayı planlıyor. Oyun terapisi de başka bir teknik. Çeşitli kaygı bozuklukları, depresyon, boşanma ve benzeri pek çok durumda kullanılabilecek bir teknik. Çocuk gelişimi uzmanı ve psikolog arkadaşlarımızla bu süreci yürütmeyi planlıyoruz” dedi.


Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Fulya Şimşek ise oyun odası kurdukları için çok mutlu olduklarını ve Karabük halkı ve hastane için bir yenilik olduğunu belirterek, gerek tanı, tedavi ve izlem için özellikle küçük yaştaki çocuklar için çok faydalı olacağını ifade etti.

img
imglogo
img

Prof. Dr. İsmail AK

  • Tıp Fakültesi
  • Dahili Tıp Bilimleri
  • Psikiyatri
Alınan Eğitimler
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Tıp Pr., ,
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Askeri Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, ,
Yüksek Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ankara Tıp Fakültesi, Ankara Tıp Pr., ,
Araştırma Alanları
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Askeri Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, ,
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Tıp Pr., ,
Yüksek Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ankara Tıp Fakültesi, Ankara Tıp Pr., ,
İngilizce, ÜDS, 71, Güz,
İngilizce, KPDS, 71, Güz,
[UAK]Sağlık BilimleriRuh Sağlığı ve Hastalıkları
, Profesör, Tam Zamanlı, Karabük Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Türkiye
, Profesör, Tam Zamanlı, Karabük Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü, Psikiyatri, Türkiye
, Profesör, Tam Zamanlı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Psikiyatri, Türkiye
, Doçent, Tam Zamanlı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Psikiyatri, Türkiye
, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Askeri Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Türkiye
, Bölüm Başkanı, Karabük Üniversitesi, Türkiye
, Anabilim Dalı Başkanı, Karabük Üniversitesi, Türkiye
, Anabilim Dalı Başkanı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye
Ibragım Shkurov, Tıpta Uzmanlık, Sjögren sendromlu hastalarda psikiyatrik hastalık sıklığı ve klinik parametreler ile ilişkisi, Karabük Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Psikiyatri Ana Bilim Dalı, , (Asıl Danışman)
Mustafa Taburoğlu, Tıpta Uzmanlık, Premature bebek annelerinde doğum sonrası depresyon ve suçluluk, utanç duyguları arasındaki ilişkini, Karabük Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı, , (Asıl Danışman)
Hediye Aktürk, Yüksek Lisans, KTÜ Tıp Fakültesi öğrencilerinin psikiyatri hastalarına yönelik tutumları, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Psikolojisi Ana Bilim Dalı, , (Asıl Danışman)
Gökhan Kandemir, Tıpta Uzmanlık, TIBBEN AÇIKLANAMAYAN BELİRTİLERİ OLAN HASTALARDA PSİKİYATRİK MORBİDİTE, , (Asıl Danışman)
Neyir Gül, Yüksek Lisans, Trabzon il merkezi ilköğretim öğrencilerinde dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğunun yaygınlığı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı, , (Asıl Danışman)
Sibel Ayvaz, Tıpta Uzmanlık, TRABZON İL MERKEZİNDE DOĞUM SONRASI DEPRESYON SIKLIĞI VE GEBELİKTEKİ DEMOGRAFİK RİSK ETMENLERİ, , (Asıl Danışman)
İSMAİL, A. () "Tıbben açıklanamayan belirtilerin psikiyatrik yönü", Psikiyatride Güncel Yaklaşımlar- Current Aprroaches in Psychiatry, 5 (4) pp.  
İSMAİL, A. () "Obstrüktif uyku Apne sendromu Hastalarında ruhsal Bozuklukların Dağılımı", Klinik Psikiyatri, (15) pp.  
Güleç, H., Güleç, M.Y., Kaymak, S.U., Topaloğlu, M., Ak, İ. () "Şiddet İçeren Suç Davranışı Öngörülebilir mi? Erkek Mahkumlarda Yürütülen Bir Cezaevi Çalışması", KLİNİK PSİKİYATRİ DERGİSİ, (0)  
İSMAİL, A. () "Şiddet İçeren Suç Davranışı Öngörülebilir mi Erkek mahkumlarda Yürütülen Bir cezaevi Çalışması", Klinik Psikiyatri, (14) pp.  
İSMAİL, A. () "Prevalance of Atention Deficit Hyperactivity Disorder and Comorbit Disruptive Behavior Disorders Among School Age Children in Trabzon", Klinik Psikofarmakoloji Bülteni, 20 (1) pp. [SCI Expanded]  
Gül, N., Tiryaki, A., Kültür, S.E.Ç., Topbaş, M., Ak, İ. () "Prevalence of Attention Deficit Hyperactivity Disorder and Comorbid Disruptive Behavior Disorders Among School Age Children in Trabzon", Klinik Psikofarmakoloji Bülteni, 20 (1) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Normative data and factorial structure of the Turkish version of the Temperement and character Inventory", Comprehensive Psychiatry, (50) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Kronik Lityum Zehirlenmesine bağlı Koreoatetoz", Review, cases and hypotheses in Psychiatry, (3) pp.  
İSMAİL, A. () "Üniversite Öğrencilerinde Depressif Belirtiler Kişisel Sağlık Davranışları ve Sigara İçme", Anadolu Psikiyatri Dergisi, (9) pp. [SCI Expanded]  
Yazıcı, H., Ak, İ. () "Üniversite öğrencilerinde depresif belirtiler kişisel sağlık davranışları ve sigara içme", Anadolu Psikiyatri Dergisi, 9 (1) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Fibromiyalji Tanılı Kadın Hastaların Amitriptilin ve Venlafaksin in Etkileri Yönünden Tedavi Öncesi ve Sonrası Değerlendirilmesi", Klinik Psikofarmakoloji Bülteni, 17 (2) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Şizofreni Tanısı Almış Poliklinik Hastalarında Psikiyatrik Eş Tanılar", Klinik Psikofarmakoloji Bülteni, 17 (4) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Şizofrenide Eksiklik sendromu", Klinik Psikofarmakoloji Bülteni, 19 (1) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Trabzon il Merkezinde Doğum Sonrası Depresyon Sıklığı ve Gebelikteki ilişkili Demografik risk Etmenleri", Turk Psikiyatri Derg, 14 (4) pp. [SCI Expanded]  
Yazıcı, H., Ak, İ. () "Çocukların Sigara İçen ve İçmeyenleri Algılama Biçimleri", Bağımlılık Dergisi, (7) pp.  
Hocaoğlu, Ç., Kaygusuz, E., Tiryaki, A., Karagüzel, E.Ö., Güleç, M.Y., Ak, İ. () "Son dört yıl içinde bir eğitim hastanesi psikiyatri polikliniği sağlık kuruluna başvuran olguların değerlendirilmesi", ADLİ PSİKİYATRİ, (0)  
İSMAİL, A. () "Psikotrop İlaçların Yaşamı Tehdit Eden Yan Etkileri Olgu Sunumu", Turk Psikiyatri Derg, 17 (2) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "The Prevelence of Fibromyalgia in women aged 20 64 in Turkey", Scand J rheumatol, (34) pp. [SCI]  
Hocaoğlu, Ç., Ayvaz, S., Tiryaki, A., Ak, İ. () "frequency of postpartum depression in Trabzon province", journal of psychosomatic research, 59 (1) pp. [SSCI]  
Topbaş, M., Çakırbay, H., Güleç, H., Akgöl, E., Ak, İ., Çan, G. () "The Prevalence of Fibromyalgia in Women Aged 20 64 in Turkey", Scandinavian Journal of Rheumatology, 34 (2) pp. [SCI Expanded]Link DOI  
İSMAİL, A. () "Mizaç ve Karakter Envanteri Türkçe TCI Geçerlik Güvenirliği ve Faktör yapısı", klinik psikofarmakoloji bülteni, 14 (4) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Clozapine with amisulpride for refractory schizophreniea", AM J PSYCHIAT, (5) pp. [SSCI]  
İSMAİL, A. () "Alexithymia somatosensory amplification and counter dependency in patients with chronic pain", the pain clinic, 16 (1) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Fibromiyalji Sendromu Olan Kadınlarda Aleksitimi ve Öfke", Turk Psikiyatri Derg, 15 (3) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Predictors of suicidal behavior in a sample of Turkish suicide attempters", DEATH STUD, 28 (2) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Alexithymia and Suicidal Behavior", israel journal of psyschiatry, 40 (3) pp. [SSCI]  
İSMAİL, A. () "The efficacy of venlafaxine in the treatment of fibromyalgia an open study", Journal Of Psychosomatic research, 55 (2) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Venlafaxine treatment of fibromyalgia", ANN PHARMACOTHER, 37 (11) pp. [SCI]  
İSMAİL, A. () "Antisosyal Kişilik Bozukluğunda Sosyobiyolojik Etkenler", klinik psikofarmakoloji, 12 (3) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Genital Self Mutilasyon veya Otokastrasyon", ibni sina tıp dergisi, (0)  
İSMAİL, A. () "Heart Rate Variability in Depressed Patients", klinik psikofarmakoloji bülteni, 12 (3) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Boğulma Fobisi Olgu Sunumu", ibni sina tıp dergisi, (0)  
İSMAİL, A. () "alexithymia in patients with antisocial personality disorder in a military hospital setting", israel journal of psychiatry, 38 (2) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "the Predictors of Somatization A Review", klinik psikofarmakoloji bülteni, 11 (4) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "Depresyon ve Kültür", ibni sina tıp dergisi, (0)  
İSMAİL, A. () "Posttravmatik Stres Bozukluğunun PTSB Sosyo Demografik ve Aile İşlevleri Yönünden İncelenmesi", toplum ve sosyal hizmetler, (1) pp.  
İSMAİL, A. () "Kronik Yorgunluk Sendromu", kompleks lokomotor bozukluklar dergisi, 2 (15) pp.  
İlker, S.S., Sobacı, G., Tatar, T., Öztürk, F., Ak, İ., Uluğ, A. () "FONKSİYONEL GÖRME KAYIPLARI", MN OFTALMOLOJİ, 2 (3) pp.  
Ak, İ. () "genel hastanelerde psikiyatrik değerlendirme", GATA bülteni, (36) pp.  
İSMAİL, A. () "Antisosyal Kişilik Bozukluğu ve Selfmutilasyon", GATA bülteni, (36) pp.  
İSMAİL, A. () "erişkin enüretiklerde uyku örüntülerinin incelenmesi", klinik psikofarmakoloji bülteni, 2 (3) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "haloperidol ün klinik yan etkileri", klinik psikofarmakoloji bülteni, 2 (3) pp. [SCI Expanded]  
İSMAİL, A. () "pilot eşlerinin ruhsal durumlarının araştırılması", GATA bülteni, (33) pp.  
İSMAİL, A. () "depresyon tedavisinde amineptin ile amiltriptilinin etki ve yan etkilerinin çift kör karşılaştırılması", Yeni Simpozyum Dergisi, 28 (4) pp.  
İSMAİL, A. () "kronik insomniak hastaların polisomnografik ve psikometrik incelenmesi", GATA Bülteni, (29) pp.  
İlter, Z.Ç., Karagüzel, E.Ö., Ak, İ., Tiryaki, A. () "Relationship of internaqlized stigma with coping strategies and functioning in patients with bipolar disorder", 8th International Congress on Psychopharmacology and the 4th International Symposium on Child and Adolescent Psychopharmacology , (Nisan
Çalışkan, Z., Karagüzel, E.Ö., Ak, İ., Tiryaki, A. () "Relationship of internalized stigma with coping strategies and functioning in patients with bipolar disorder", 8th International Congress on Psychopharmacology & 4th International Symposium on Child and Adolescent Psychoparmacology , (Nisan
Tiryaki, A., Aykut, D.S., Ak, İ. () "Meme kanseri olan kadınların eşlerinin hastalığa tepkileri", Ulusal Psikiyatri Kongresi , Türkiye, (Ekim
Atıflar

Atıf bilgisi bulunmamaktadır

Yıllara Göre Atıf Sayıları
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
SıraYayınMakale
(WoS)
Makale
(ESCI)
Makale
(Scopus)
Makale
(TR Dizin)
Kitap
(Uluslararası)
Kitap
(Ulusal)
Makale
(Diğer)
Toplam Atıf
1

The Prevalence of Fibromyalgia in Women Aged 20 64 in Turkey

Scandinavian Journal of Rheumatology
180000018
2

Prevalence of Attention Deficit Hyperactivity Disorder and Comorbid Disruptive Behavior Disorders Among School Age Children in Trabzon

Klinik Psikofarmakoloji Bülteni
120000012
3

Üniversite öğrencilerinde depresif belirtiler kişisel sağlık davranışları ve sigara içme

Anadolu Psikiyatri Dergisi
0000123
Birlikte çalışılan kişiAktif DönemÇalışma Sayısı

Ahmet Tiryaki

Karadeniz Teknik Üniversitesi
- 5

Evrim Özkorumak Karagüzel

Karadeniz Teknik Üniversitesi
- 3

AK İSMAİL

-

- 3

Çiçek Hocaoğlu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
- 2

Hikmet Yazıcı

Karadeniz Teknik Üniversitesi
- 2

Medine Yazıcı Güleç

Sağlık Bilimleri Üniversitesi
- 2

Murat Topbaş

Karadeniz Teknik Üniversitesi
- 2

Hüseyin Güleç

-

- 2

Sadriye Ebru Çengel Kültür

Hacettepe Üniversitesi
1

Haşim Çakırbay

Turgut Özal Üniversitesi

1

Faruk Öztürk

Hacettepe Üniversitesi
1

Demet Sağlam Aykut

Karadeniz Teknik Üniversitesi
1

Güngör Sobacı

Hacettepe Üniversitesi
1

Sibel Ayvaz

Üsküdar Üniversitesi

1

Gamze Çan

Karadeniz Teknik Üniversitesi
1

Süleyman Sami İlker

Celâl Bayar Üniversitesi
1

Ahmet Tiryaki

-

1

Asuman Uluğ

-

1

Elif Kaygusuz

-

1

Erdal Akgöl

-

1

Mürüvvet Topaloğlu

-

1

Neyir Gül

-

1

Semra Ulusoy Kaymak

-

1

Tamer Tatar

-

1

Zeynep Çalışkan

-

1

Zeynep Çalışkan İlter

-

1

YÖKSİS Metrikleri Nasıl Hesaplandı?

Alan AdıAlandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma AlanıTıp ve Sağlık Bilimleri
YÖKSİS Temel AlanSağlık Bilimleri Temel Alanı
YÖKSİS Bilim AlanıRuh Sağlığı ve Hastalıkları
Anahtar Kelimeler-
Performans Kriteri
Ağırlıklı Puan0 9 0000000
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - . - - - - - - -
Sıra (Temel Alan İçinde) - . - - - - - - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - . - - - - - - -
Toplam Yayın0 2 0000000
Toplam Makale000000000
Toplam Kitap000000000
Toplam Bildiri0 2 0000000
Makale (SCI)000000000
Makale (Uluslararası)000000000
Makale (Ulusal)000000000
Kitap Yazarlığı000000000
Kitap Bölümü Yazarlığı000000000
Bildiri (Uluslararası)0 2 0000000
Bildiri (Ulusal)000000000
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri

YÖKSİS Metrikleri bölümündeki puan, adet ve sıralamalar YÖK Akademik (funduszeue.info) sitesinde yayınlanan herkese açık veriler derlenerek elde edilmiştir.

Puanlama ve akademisyen sıralaması hesabı için aşağıdaki puan tablosu kullanılmıştır

Yayın TürüPuan
Bilimsel/Araştırma Kitabı
Ders Kitabı80
Kitap Tercümesi40
Özgün Makale - SCI50
Özgün Makale - Alan Endeksleri20
Özgün Makale - Alan Endeksleri20
Özgün Makale - Diğer Endeksler15
SCI Endeksinde Yayınlanan Editöre Mektup/Vaka Takdimi/Not v.b.10
Alan Endekslerinde Yayınlanan Editöre Mektup/Vaka Takdimi/Not v.b.5
Diğer Endekslerde Yayınlanan Editöre Mektup/Vaka Takdimi/Not v.b.4
Uluslararası Bildiri - Tam Metin10
Uluslararası Bildiri - Özet Metin5
Uluslararası Bildiri - Poster4
Ulusal Bildiri - Tam Metin3
Ulusal Bildiri - Özet Metin2
Ulusal Bildiri - Poster1
İletişim

  • Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü Kılavuzlar Köyü Öte Karşı Üniversite Kampüsü Merkez Karabük
  • ()

 

Talent Yazılım
UNIS: Akademik Veri Yönetim Sistemi
Talentsoft Yazılım

Nefise Demir

Nefise Demir

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Bayan, Meslekte 12 yıl

Nefise Demir Hakkında

Nefise Demir, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak Karabük Merkez ilçesinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

Tıp Fakültesi: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi,

Uzmanlık: Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi,

Randevu Bilgileri

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir sağlık kuruluşudur. Nefise Demir için nolu MHRS telefonu üzerinden veya internet sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz. MHRS üzerinden randevu alın.

Yakındaki Diğer Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Hekimler

Karabük'te görev yapan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Hekimler

Karabük'te görev yapan 6 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı bulundu. Görmek için tıklayın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası