aslan burcuyla en iyi anlaşan burç / Hangi burç hangi burçla uyumlu? Burçlara göre ilişki | N-Life

Aslan Burcuyla En Iyi Anlaşan Burç

aslan burcuyla en iyi anlaşan burç

Aslan Burcu Erkeğinin Özellikleri Ve Anlaşabildiği Burçlar

Çoğunlukla iyi niyetli olsa da aslan burcu erkeğinin çekilmez bir gösterişli olma eğilimi vardır. Partinin odağı olmayı sever ve bu doğal koşullar ile gerçekleşmez ise bunu gerçekleştirmenin bir yolunu bulur. Enerjik, neşeli ve biraz da çocuksu olan aslan burcu erkekleri eğlencelidirler. Bunun sebebi hayatta olmayı sevmeleridir. Yaşama sevincini vakit geçirdikleri kişiler ile paylaşmanın bir yolunu bulurlar.
Güneş tarafından yönetilen, canlı kişilikleri ve karizmatik özellikleri son derece çekicidir. Aslan burcu erkeklerinin hayattan daha büyük egoları ile başa çıkıldığı ve kendilerinin yanlış bir şekilde oyalanmadıkları sürece ilham kaynağıdırlar.

Aslan Burcu Erkeğinin Anlaşabildiği Burçlar Hangileridir?

Aslan burcu erkeği romantik ilişkiler söz konusu olduğunda bir kadından çok şey bekler. Aslan burcu ile aşk konusunda uyumlu olan burçlar koç ve yay burçlarıdır. Bu burçların kadınları ile güzel bir eşleşme ortaya çıkabilir.

Aslan Burcu Erkeği ve Aşk Hayatı

Aslan burcu erkekleri arkadaşlığın sıcaklığını ve yoğun, odaklanmış bir yakınlığın ateşini arzulayan tutkulu ve oyunbaz aşıklardır. Aslan burcu erkekleri için seks oldukça önemlidir. Bunun nedeni kendilerini dokunarak ifade etmeleridir. Aslan burcu erkekleri flört konusunda ünlüdürler.

Karşısındakinden istediği ilgiyi alamadığında daha ilginç bir av bulmaya gidebilir. Bir aslan erkeğini kızdırmanın bir numaralı ve en etkili yolu onu görmezden gelmektir. Aslan burcu erkeğinin ilgisini çekebilmek için kişinin kendi içindeki ışıltıyı güçlendirmesi gerekir.

Aslan Burcu Erkeği ve Aile Hayatı

Aslan erkeğinin evi, bir aslan inine benzer. Alanını, ailesini ve mal varlığını koruma konusunda aşırı derecede hassastır. Etrafındaki her şeyin kendisine ait olduğunu bildiği zaman rahattır. Bir şeyler paylaşırken cömert olabilir. Ancak kendisinin veremeyeceği şeyleri ödünç vermeye çalışabilir. Aslan burcu erkeği rahatına düşkündür. Tabiri caizse yerdeki minderlerin üzerine yayılmış ve açık ağzına üzüm koyulmasını bekler halde bulunur.

Aslan erkeğinin ev mobilyalarındaki zevki abartılı ve beklenmediktir. Tahttan indirilmiş bir padişahın eskimiş ve solmuş kilimler ile dolu çöl çadırı gibi soluk bir ihtişamı yansıtır. Evde bulunan her şey rahat ve estetiktir. Ancak eşyalar dönemlerin ve tarzların karmaşası olabilir. Aslan burcu erkeği çeşitli kültürlerden ve pek çok dönemden sanat ve dekoru çılgınca karıştırmakta sorun görmez. Koleksiyoncu olma eğilimi de vardır.

Bir ebeveyn olarak, aslan erkeği babalık olayını ciddiye alır. Gururu ile küçükleri amansızca savunur. Şiddetli ve eğlenceyi seven bu büyük kedi, çocuklarıyla birlikte yuvarlanmaktan keyif alır. Aslan erkeği çocuklarına hikayeler okurken hikayedeki karakterleri coşkuyla canlandırır.

Aslan Burcu Erkeği ve İş Hayatı

Alan burcu erkekleri çalışma hayatlarında liderlik rollerine çekilirler. Çoğu zaman, bir aslan erkeği sorumlu olmasa bile çevrede bulunan insanlar cevaplar için ona yönelir. Sıklıkla aslan erkeklerine genç yaşlardan itibaren bu şekilde yaklaşılır. Bu durum da bazı hak sahipliği sorunlarına neden olabilir. Gruplar halinde çalışırken görkemli ve hatta patronluk tasladığı bilinen aslan burcu erkeği son derece inatçı ve aykırıdır. Hukuk alanında etkileyici bir kariyer yapabilir.

Aslan burcu erkeği bir çalışma ortamında otoriter ve hatta megaloman olabilir. Bu nedenle, normalde yardımsever olan bu kral için en iyisi ekip çalışmasıdır. Bu sayede birlikte hedefleri gerçekleştirmeyi ve güçlü bir odaklanma ile otoritesini yönetmeyi öğrenir. Aslan burcu erkekleri hem atletizm hem de oyunculuk konularında harika akıl hocası olurlar. Bu sevimli kediler başka insanları korkuları ile yüzleşmeye teşvik etmektedir.

Buna karşın bazı aslan burçları patron olmanın bir yolunu bulmanın dışında özellikle sanatsal ya da yaratıcı alanlarda yalnız çalışmayı daha kolay bulurlar. Kendilerini yönlendiren ve motive eden özellikler ile odak noktalarını kullanarak sanat ya da tutkuları ile kişisel bir vizyonu gerçekleştirmeye odaklandıklarında müthiş bir iç kararlılığa ulaşırlar.

Aslan burcu erkeği anlaştığı ve anlaşamadığı burçlar hangileri?

Aslan burcu erkeği anlaştığı ve anlaşamadığı burçlar hangileri?

Özel Yazı

Aslan burcu erkelerinin güçlü karakterli vardır ancak çok sıcak kanlıdırlar. Arkadaşlık kurmak için öyle herkesi kendilerine layık görmeyen bir yapıları vardır ince eleyip sık dokurlar ancak sevgilerini göstermekten çekinmez saygı duyarlar. Peki aslan erkekleri hangi burçlar iyi anlaşır gelin birlikte inceleyelim.

Aslan Burcu Erkeğinin Anlaştığı Burçlar

Koç burcu Yay burcu İkizler burcu

Aslan burcu erkekleri kendileri gibi özgüveni yüksek iddalı olan koç burçlarıyla iyi geçinirler. İnatlaşmalar itiş kakış birbirlerinin fikirlerine baskın çıkma modları her zaman vardır ama dönüp dolaşıp birbirleriyle mutlu olurlar. Aralarına rakabet girmediği müddetçe sadece bu ikili birbirinin yaralarına merhem olabilirler.

Aslan erkeklerinin bir diğer anlaşabildiği burç ise yay burçlarıdır. Yay burçlarının maceracı yapısı aslan erkeğinin sahip olduğu kişilik özellikleriyle birleşir ve ortaya mükemmel bir dostluk çıkar.

Aslan burcu erkeği genel anlamda biraz ağır başlıdırlar. Ancak ikizler burcunun aykırılığı enerjisi aslanlara yeni uğraşlar çıkartır bu nedenle ikizler burcuyla çok iyi anlaşırlar.

Aslan Burcu Erkeğinin Anlaşamadığı Burçlar

Oğlak burcu Başak burcu Balık burcu

Aslan burçları lider ruhlu, gösterişe meraklı ve eğlenceli yönleriyle çok dikkat çekerler. Ancak aslanları poh pohlanmak eleştirilmeyi hiç sevmemek ve egoist davranmak gibi huylarıda vardır bu nedenle bazı burçlarla hiç anlaşamazlar. Örnek vermek gerekirse oğlak burçları, aslanla asla anlaşamazlar. Çünkü aslanlar keyiflerine çok düşkündür oğlaklar ise oldukça disiplidirler.

Başak burcu aynı nedenlerden dolayı başaklar da iyi anşalamazlar çünkü başaklar tedbirli iddasız ve oldukça alçak gönüllüdürler bu nedenle de aslanlar tarafından anlaşılamazlar.

Aslan burcu erkeği balık burçlarıyla da iyi anlaşamazlar çünkü balık burçları aslanlara göre fazla duygusaldır. Aslanları egoist ve özgüveni yüksek yapıları balık burçlarını çok kolay kırabilme olasığına sahiptir bu nedenle aslan burcu ve balık burcu hiç anlaşamazlar.

Google News ile Takip Et

Balık & Aslan Burç Uyumu

Balık ve Aslan birbirinden çok farklı iki burçtur ve bir araya gelmeleri hem çok olumlu hem de oldukça zor olabilir. Balık açısından Aslan gücü ve dikkat çekici özellikleri ve kararlılığıyla kendinde olmasını istediği özelliklerini anlatır. Aslan Balık’lar gibi değişikliğe çok uyum sağlamazlar, sizin gibi başkalarının duygularına çok fazla özen göstermezler, ancak onların sıcaklığı size çekici gelecektir. Aslan sayesinde Balık çoğu zaman içine düştüğü eksiklik hissinden ve huzursuzluklarından sıyrılabilir, Aslan onu neşelendirecektir. Yine de bu ikiliyi bir arada uzun süre tutabilmek pek kolay olmayacaktır. Balık’ın uysallığı ve yumuşaklığına rağmen olaylara o kadar farklı biçimlerde yaklaşırsınız ki, bu beraberliğin yıpranması haline gelebilir. Güçlü Aslan karşısında Balık ya boyun eğecektir ya da kırılarak uzaklaşacaktır. Aranızdaki arkadaşlık bir bakıma karşıtların birbirlerini çekmesi yönünde olabilir. Birbirinize pek çok yönde destek olabilirsiniz. Aşk hayatında da bu ikili uzun vadede uyumsuz olmakla birlikte, kısa vadeli tutkulu bir birliktelik yaşayabilirler. İş hayatında beraberseniz, Aslan’ın yönetici koltuğuna oturmasına izin vermelisiniz.

UYUM
Aşkta:%60, Arkadaşlıkta %40, İş Hayatında % 30

;
Daha Fazla

Doğum anımızda ufukta yükselmekte olan burç, diğer adıyla yükselen burç bizim ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle ilişkimizi şekillendirir.

Hangi burç hangi burçla uyumlu? Burçlara göre ilişki

Aşk bazen astrolojiyi bile ters düz eder.

Aşk kapıdan girdiğinde aklın pencereden kaçtığı söylenir. Evet, bu genelde böyledir. Çünkü duygusallaştığımız anda akıl ve mantık gerçekliğinden firar eder. Hangimiz aşka düştüğümüzde çok da akılcı davranabildik?

Aslında hayatın o sıkıcı rutininden bizi çıkaran ve ruha morfinini veren de bu durum değil midir? O nedenledir ki aşık olduğumuzda karşımızdakini çok özel ve biricik görüveririz ve muhteşem bir körleşme yaşarız.

İlişki yaşamak ve bunu sağlıklı bir biçimde götürebilmek ise aklın duygularla aynı ipte yürümesi gibidir. O nedenle aşk artık ilişkiye döndüğünde karşımızdaki insanın gerçeklerini görürüz ve fedakarlık dediğimiz unsurlar kendini gösterir.

Astroloji bu noktada duyguların ve aklın, zaman denilen çizgide matematiksel bir konumlanmasıdır. Aşağıda okuyacağınız uyum ve uyumsuzluk göstergeleri, iki ile ikinin dört ettiğini anlatacak kadar genel bir fikir verir. Yalnız bu fikir her ne kadar çok genel dursa da durumun temel dinamiğini çok iyi yansıtacağını da unutmamak gerekir.  

Her kişinin doğum haritası tek ve çok özeldir. Özellikle aşk da ve ilişkilerde genelde eksik yanımıza yani gölge tarafımıza doğru çekiliriz. Bunu da haritamızdaki yerleşimden hesaplayarak elementlerin ve gezegenlerin konumlarından anlarız. Ve bu kişiye özel yapılan hesaplamada sentez ve gölge burcunuz ortaya çıkar, bu da bizi ihtiyaç duyduğunuz, kendinizi ona çekilirken bulduğunuz burca götürür ve aşk, ilişkiler konusunda çok daha güçlü bir denklem kurmaya başlayabiliriz bu sayede.

Fakat daha da detaylı, doğru yol çizgisini karşınızdaki kişinin doğum haritasıyla sizin haritanızın üst üste konulup yorumlanmasıyla bulabiliriz. Sinastri dediğimiz bu okuma şekli yüzyıllardır ilişkide, aşk da bize en güvenilir öngörüyü sağlamıştır. Buna rağmen astrologların “asla almaz”  dediği sinastri okumalarının tam tersine pek de güzel giden ilişkiler, aşklar yok mudur? Kesinlikle vardır. İşte bu tip örnekler karşısında da aşk astrolojinin matematiğini alt üst edip geçer.

Yani işin gerçeği insan aşka ve beraberinde bir ilişkiye düştüğünde doğaüstü, mucizevi bir şey yaşar ve önünde hiçbir bilgiyi tam olarak tutmaz. İyi ki de tutmaz!

Hep aşk içinde, ilişkinizde sağlıklı kalmanızı dilerim. Aşk olsun ve daim olsun.

(MURAT İPEK / [email protected]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası