kim 500 puan ister oyun skor / Kim Milyoner Olmak İster Oyunları - Kral Oyun Skor

Kim 500 Puan Ister Oyun Skor

kim 500 puan ister oyun skor

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Betül Çolak LGS&#;de tam puan aldı

4 Haziran'da gerçekle&#;tirilen LGS kapsam&#;nda "S&#;navla Ö&#;renci Alacak Ortaö&#;retim Kurumlar&#;na &#;li&#;kin Merkezi S&#;nav" sonuçlar&#; aç&#;kland&#;.

Buna göre, Çolak tüm sorular&#; do&#;ru yan&#;tlayarak puan alan ö&#;rencinin aras&#;nda yer ald&#;.

Çolak, AA muhabirine s&#;navlara ö&#;retmenlerinin deste&#;i ile haz&#;rland&#;&#;&#;n&#; söyledi.

Yakla&#;&#;k 10 ayl&#;k sürede s&#;navlara haz&#;rland&#;&#;&#;n&#; anlatan Çolak, "Çok disiplinli çal&#;&#;t&#;m, senenin ba&#;&#;ndan beri. Ö&#;retmenlerim ve ailelim bu süreçte çok destek oldu." dedi.

Günde ortalama 2 saat sadece s&#;nava haz&#;rl&#;k için test çözdü&#;ünü ve belirledi&#;i konu ba&#;l&#;klar&#; üzerinde çal&#;&#;malar yapt&#;&#;&#;n&#; dile getiren Çolak, s&#;navda tam puan ald&#;&#;&#; için mutlu ve gururlu oldu&#;unu kaydetti.

Ba&#;ar&#;s&#;n&#; artt&#;rarak sürdürmek istedi&#;ini anlatan Çolak, "Okulum bana çok ciddi bir çal&#;&#;ma disiplini katt&#;. Bunu lisede de devam ettirip, ayn&#; ba&#;ar&#;y&#; yakalamak istiyorum. Ailemi gururland&#;rd&#;m ve mutlu oldum." diye konu&#;tu.

Okul Müdürü &#;brahim &#;im&#;ek, ö&#;rencisinin ba&#;ar&#;s&#; ile gururland&#;klar&#;n&#; ifade etti.

S&#;navlara yo&#;un bir tempo ile haz&#;rland&#;klar&#;n&#; dile getiren &#;im&#;ek, okullar&#;ndaki ba&#;ar&#;n&#;n her geçen gün artt&#;&#;&#;n&#; sözlerine ekledi.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster Nasıl Oynanır?

Kim Milyoner Olmak İster Oyunu Oyna. Yıllardık sevilerek izlenen yarışma programı olan kim milyoner olmak ister oyununu sizler için hmtl5 tabanına tasarlayarak yep yeni yüzü ve yeni sunucusu ile sizlerin keyifle oynaması için hazır hale getirmeye çalıştık. En güzel oyunları her zaman sizlere iyi oyun sitesi olan oyunlar skor ile birlikte hazır hale getirip sunmaya çalışıyoruz. Milyoner olmak ister oyununu hazırlarken ise soruları doğru ve bilgi yarışmaları konusunda hakkını vermesi için oldukça hassas bir şekilde hazır hale getirmeye çalıştık. Oyunumuzda ise sizlere de tamamen türkçe olarak hazırlanan en yeni kim milyoner olmak ister oyununda farklı sorular yöneltilecek ve sizlerde ve sizlerde bildiğiniz sorulara cevap verip bir sonraki soruya geçin en doğru cevaplar ile birlikte en yüksek parayı kazanmak için elinizden geleni yapın. Bakalım sizlerde büyük ödül olan bir milyonu olabilecek misiniz ve alarak ise bilgi yarışmaları ama yinede milyoner olabilecek misiniz gösterin. Burada sakın şunu unutmayın oyun platforumudur yanıldığımız sorular olabilir sakın kızmayın bizlere. En yeni bilgi yarışması milyoner olmak ister oyununu ile güzel oyunları ve güzel soruları doğru bir şekilde yanıtlamaya iyi oyu sitesi ile birlikte hemen başlayın.

funduszeue.info Ekibi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası