necmettin erbakan üniversitesi turizm fakültesi ders programı / - Selçuk Üniversitesi - Faculty of Tourism

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Ders Programı

necmettin erbakan üniversitesi turizm fakültesi ders programı

0  kişi beğendi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Mutfağının Tanıtım Etkinliği için Tıklayınız

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Fakültemiz Rekreasyon Topluluğu tarafından hazırlanıp organize edilen, kafile başkanlığını Doç. Dr. Fatih Varol’un yaptığı, Doç. Dr. Erkan Akgöz’ün de rehberliğini üstlendiği teknik gezi tamamlanmıştır. Geziye destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı Selçuklu Gençlik Merkezine, Huğlu Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Erkan Akgöz’e ve gençlerin her daim yanında duran Dekanımız Prof. Dr. Onur Köksal’a teşekkür ederiz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü 4. sınıf öğrencilerimiz, Yiyecek ve İçecek Servisi dersi kapsamında Prof. Dr. Mete SEZGİN ile birlikte Otel Ramada Plaza Konya'yı ziyaret etmiştir. Ziyaret kapsamında Otel Ramada Plaza Konya'nın F&B müdürü Ersun ERSOY, oteli tanıtarak yiyecek içecek bölümleri hakkında bilgi vermiştir. 

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü 4. sınıf öğrencilerimiz, Yiyecek ve İçecek Servisi dersi kapsamında Prof. Dr. Mete SEZGİN ile birlikte Konya’nın önemli yemek fabrikalarından biri olan "Konya Sini"yi ziyaret etmiştir. Ziyaret kapsamında firma yöneticisi Ömer ZEREN ve ekibi tarafından öğrencilerimize, "Konya Sini" yemek fabrikası ve işleyişi hakkında bilgi verilmiştir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Bu yıl Dekanımız Prof. Dr. Onur Köksal öncülüğünde ve OSES Çiğ Köfte ailesinin katkıları ile Turizm Fakültesi 1. Geleneksel Çiğ Köfte Günü tertip edildi.  Büyük bir coşku ile gerçekleştirilen etkinliğe binlerce öğrenci katılım gösterdi. 5 ton çiğ köftenin dağıtımının yapıldığı günde tüm Selçuk Üniversitesi kampüsü çiğ köfte ile buluşturuldu. Konuşmalarına aziz vatanın birlik ve beraberliğinin önemini vurgulayarak başlayan Sayın KÖKSAL ve OSES Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal, Selçuk Üniversitesi bünyesinde bu etkinliğin yapılmasına destek veren Dekanımız Prof. Dr. Onur KÖKSAL’a ise ayrıca teşekkürlerini iletti. Son olarak protokol konuşmasında bulunan Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Emrullah EKEN ise böyle bir etkinlik ile Üniversitemizi buluşturan başta KÖKSAL olmak üzere herkese teşekkür etti.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi 2. Sinif öğrencilerimiz, 30 Kasım 2022 tarihinde "Park ve Açık Alan Rekreasyonu" dersi kapsamında Konya Panorama Müzesi'ni ziyaret ettiler. Ders Hocası Prof. Dr. S. Gül Güneş tarafından organize edilen gezi kapsaminda, öğrencilere müzede görevli Profesyonel Turist Rehberi Sayın Yunus Güneş rehberlik etti. Kendisine, müze yönetimi ve tüm çalışanlarına, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ve bu tür organizasyonları destekleyen Dekanımız Prof. Dr. Onur Köksal'a teşekkür ederiz.2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Dekanımız Prof. Dr. Onur KÖKSAL; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencilerimiz ile toplantı gerçekleştirmiştir. Eğitimde inovatif yöntemlerin kullanılması gerektiğini vurgulayan KÖKSAL, Dekanlık makamının tüm akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimize de açık olduğunu ifade etmiştir. Ayrıca yeni yapılan "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfağı" hakkında son durumu paylaşarak öğrencilerimize ara sınavlarında başarılar dilemiştir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada; Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğrencilerinden Açelya ÇALIŞIR genç kadınlar grubunda 3. olarak madalyasını aldı. Dekanımız Prof. Dr. Onur Köksal öğrencimizi tebrik ederek, günün hatırası olarak Rekreasyon Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. S. Gül Güneş’in de yazar olarak yer aldığı bir kitap hediye etti. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

"Türk Kültürel Belleğinde Ahilik" adlı panelimiz, 17 Eylül 2022 tarihinde Dr. Işıl AYDIN ÖZKAN'ın moderatörlüğü ile gerçekleştirilmiştir. Katılımları için Prof. Dr. Ahmet NOHUTÇU'ya, fakültemiz Turizm Rehberliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet SAĞIR'a ve Doç. Dr. Fidan UĞUR ÇERİKAN'a teşekkür ederiz.

"Türk Kültürel Belleğinde Ahilik" adlı paneli izlemek için Tıklayınız

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi Bölümü tarafından kurulmuş olan “Rekreasyon Topluluğu” ve Necmettin Erbakan Üniversitesi “Rekreasyon Topluluğu” tarafından “29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü” etkinliği 29 Ekim 2022 (C.tesi) günü Konya/Kestel Ormanlarında gerçekleştirilmiştir. Fakültemizi temsilen “Topluluğumuzun” akademik danışmanı olarak etkinliğe Öğretim Elemanlarımızdan Arş. Gör. Hasan Suat AKSU liderlik etmiştir. Cumhuriyetimizin 99. Yıl dönümünde böyle bir etkinlik düzenledikleri için Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi “Rekreasyon Topluluklarına” teşekkür eder, iş birliğimizin daim olmasını temenni ederiz. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Fakültemiz Turizm Rehberliği bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Serkan AYLAN rehberliğinde, Turizm Rehberliği bölümümüzün son sınıf öğrencileriyle Çatalhöyük ve Kilistra Antik kentlerine teknik gezi düzenlenmiştir.2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

 

ErasmusDays2022'de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün desteğiyle düzenlenen "Master Chef Erasmus" adlı etkinlikle, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Birsen BULUT SOLAK, Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ALGAN ÖZKÖK, Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ERBAY ve Arş. Gör. Eren YALÇIN jüri olarak katılımcılar tarafından sunulan yemekleri değerlendirmiştir. 

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Üniversitemiz Sultan Alparslan Kültür Merkezinde, gelenekten gelen türküleri kendine has üslubuyla icra eden ve “Bozkırın tezenesi” olarak bilinen halk ozanı Neşet Ertaş’ın vefatının 10. yılında anma programı düzenlenmiştir.

Üstat Neşet Ertaş'ın hayatının anlatıldığı belgesel ile başlayan programda, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin AKSOY Neşet Ertaş'ın eserlerinin gençlerle buluşmasının önemli olduğunu; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur KÖKSAL ise Neşet ERTAŞ’ın unutulmaması gereken bir değer olduğunu ifade etmiştir.

Neşet ERTAŞ’ın akrabalarından oluşan Kırşehir Abdallar Topluluğu Neşet ERTAŞ’ın sevilen eserlerini; Prof. Dr. Onur KÖKSAL ise Neşet ERTAŞ için bestelediği türküyü seslendirmiştir.

Neşet ERTAŞ'ı anma programını izlemek için Tıklayınız

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

Kariyer Gelişim Eğitimleri2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı

T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI

KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eda Güneş tarafından öğrencilerimize helal gıda semineri verildi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eda Güneş tarafından öğrencilerimize helal gıda semineri verildi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eda Güneş tarafından öğrencilerimize helal gıda semineri verildi.

11-04-202311-04-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin

Yayın: 11.04.2023 - Güncelleme: 11.04.2023 13:45 - Görüntülenme: 50

  Beğen

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası