konyalı kebap siteler / Meşhur Konyalı Kebap yeri ve telefon numarası.Önder, Ankara restoran - YummyAdvisor

Konyalı Kebap Siteler

konyalı kebap siteler

Meşhur Konyalı Kebap

Ankara

&#;ten beri hizmet veren babadan oğula geçmiş bir işletme burası. Büyük tencerelerde yaptıkları Konya usulü kuzu ve koyun tandırları çok lezzetli. Etler bu usüle uygun olarak uzun süre odun ateşinde pişiriliyor. Çatal ve bıçak kullanmadan, yanında kuru soğanla birlikte elle yeniliyor. Özellikle kaburgadan olan yağlı kısımlarını istemenizi tavsiye ederiz. Mevsiminde ayva tatlısı ile ekmek kadayıfı da yemeği tatlı ile bitirmek isteyenleri tatmin edecektir. Ziyaretçilerin en büyük şikayet konusu ise fiyatların yüksek olması.

Tavsiye Ekibi

Not: Henüz Vedat Milor tarafından ziyaret edilmemiştir.

Tavsiyeler:

  • Kuzu tandır
  • Ayva tatlısı
  • Ekmek kadayıfı

Adres ve İletişim

Meşhur Konyalı Kebap, Önder Mh., Karacakaya Cd. No, Altındağ, Ankara

11İncelemeler

Hikmet Çoraltan30 Nisan  

Bambaşka bir lezzet vaadetmiyor. 4 yıldır da bu listede. Mekanda bir Atatürk portresi bile yok.

Damla albayrak9 Ocak  

Bukadar lezzetli ve güzel olan fırın kebabını Konya&#;dan bile daha güzel yaptikları kesin işini layıkıyla yapıyorlar 10 numara 5 yıldız👏👏👏

Levent yuksel3 Aralık  

Gerçekten Ankara&#;nın en kuze kuzu tandirini yapıyorlar sitdet ile tavsiye ediyorum

Oğuz7 Kasım  

Gerçekten Türkiye&#;nin en lezzetli konya fırın kebabını yapiyorlar

İbrahim Tatlıses21 Eylül  

Rahmetli babaşarı arkadasımdı masallah cokm guzel yapıyorlar gelmenizi kesinlikle tavsıye ederim

Yavuz23 Mayıs  

bu mekanda eskiden çatal bıçak yoktu, şimdi çatal bıçak var ama ben hala elimle yiyorum, çünkü lezzeti en güzel öyle çıkıyor. kemikli kuzu eti kocaman bakır kazanlarda, taş fırında 6 saat boyunca sadece kaya tuzu ve kendi yağının içinde yavaş yavaş pişiyor. sonra yağı biraz süzdürülüp kemiklerinden ayrılarak taze bazlama ekmeğiyle masanıza geliyor.

her ne kadar ahşap tabaklar, gereksiz mezeler, &#;kuzuların efendisi&#; tarzı gereksiz isim esprileri gibi zamanın bazı modalarına uyarak canımızı biraz sıktıysa da kalitesinden asla ödün vermemesi bizi mutlu etti.

Çağrı30 Ocak  

Tekrar tavsiye etmenizi öneririm, zira sıradanın bir tık üstünde bir tandır yedik bugün.

Yahya30 Kasım  

Yemekler Oldukça lezzetliydi. Fakat fiyat performans orantısını beğenmedim. Sitelerin göbeğinde olmasına rağmen Esnaf lokantası konseptinden çok uzak bir fiyatlandırması var. gr tandır 40 tl. Doymak İçin minimum gr sipariş etmemeniz gerekir. İçeceklerle birlikte kişi başı tl civarı Bir hesap gelir ki bu da “esnaf lokantası” konseptine hiç uygun değil.

Namık Turhan13 Ekim  

Mekan Ankara&#;nın mobilya merkezi Siteler içinde. Sadece tandır servisi yapıyor. gr/gr olmak üzere porsiyon seçenekleri mevcut. Yanında bazlama, lavaş, salatalık turşusu, cin biber, sumaklı soğan ve bütün soğanla birlikte servis ediliyor. Tandırı anlatmaya gerek yok lezzet gayet yerinde. Bol köpüklü ayranları da yemeğin yanında iyi eşlik ediyor. Çatal bıçağa el sürmeden direkt elle saldırın. Ayva tatlısı da emek kadayıfı da tam kıvamında. 15 sene önce de gelmiştim yine aynı hizmete aksamadan devam ediyorlar. Porsiyon fiyata göre biraz az görünebilir ama bence normal bu standartta bir lezzet için.

Yavuz24 Temmuz  

Daha cok Siteler&#;in mobilyaci esnafi ve Siteler&#;e mobilya bakmaya gelen insanlar tarafindan tercih edilen, sehir merkezinden uzak sayilabilecek bir mekan, ama ben buraya sadece ve sadece Konyali&#;da bir yemek yemek icin geliyorum! Bundan 20 sene once catal bicak bulunmazdi, sehirden gelen &#;sosyetik&#;ler kendi catal bicaklarini kendileri getirirlerdi. Artik catal bicaklari var, ama firin kebabinin tadi en guzel elle yenince cikiyor. Bu arada soylemeden gecemeyecegim: Tandir kebabi degil, firin kebabi (Tandirda pismeyen bir ete neden tandir kebabi denildigi hala benim icin bir muammadir).

Oburcuk20 Ocak  

Ankara’da lezzetli kuzu tandır için gidebileceğiniz özenli bir aile işletmesi. Lokantada tandır dışında bir alternatif bulunmuyor fakat belki de bu şehrin en iyisi olmasını sağlayan biricik özelliği. Lokum kıvamındaki et ve güzel bir yayık ayranın ardından ayva tatlısı, kabak tatlısı veya ekmek kadayıfı ile son nokta konulabilir. Cazip bir mevkide olmamakla birlikte, mutlu doyacağınız bir işletme olduğunu düşünüyorum.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası