dikili belediyesi imar sorgulama / imar durumu - E- Belediyeler Türkiye

Dikili Belediyesi Imar Sorgulama

dikili belediyesi imar sorgulama

DİKİLİ BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ BORÇ ÖDEME

BALÇOVA BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME SAYFASI

Balçova Belediyesi Emlak Verginizi online olarak ödemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Balçova Belediyesine yapılması gereken Emlak Vergisi 1. Taksit ödemeleri için son ödeme tarihi 31 Mayıs olarak açıklandı. Emlak vergisi ödemelerinizin ikinci ve son kısmını her yıl 30 Kasım tarihine kadar ödeyebilirsiniz.

KINIK BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME VE SORGULAMA

Kınık Belediyesi sınırları içerisinde sahip olduğunuz konutl ve işyerleri için Emlak Vergisi birinci taksidini 31 Mayıs tarihine kadar ödeyebilirsiniz. İkinci taksit Kınık Belediyesi Emlak Vergilerinizi Kasım ayının 30’una kadar tamamlayabilirsiniz. Kınık Belediyesi Emlak Vergisi ödemelerinde cezalı duruma düşmemek için borç ödemenizi belirtilen son ödeme tarihinden önce tamamlayınız.

BORNOVA BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ONLİNE SORGULAMA

Bornova Belediyesinin Emlak Vergisi 1. Taksit ödemeleri için son gün 31 Mayıs. Emlak Vergisi ödemelerinizi, belediyenize iki taksit halinde ödeyebilirsiniz. İkinci taksit Bornova Belediyesi Emlak Vergilerinizi Kasım ayının 30’una kadar tamamlayabilirsiniz. Diğer vergi ödemelerinde yapıldığı gibi, geciktirilen Emlak Vergisi borçlarına aylık ceza bedeli alınmaktadır.

KİRAZ BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ SORGULAMA VE ÖDEME

Birinci taksit Emlak Vergisi borç ödemeleri Kiraz Belediyesi tarafından 31 Mayıs tarihine kadar kabul edilecek. Emlak Vergisi ikinci ödemesi ise 30 Kasım’a kadar ödenebilmektedir. Emlak Vergisi ödemelerinde cezalı bir durumda olmamak ödemenizi son ödeme tarihinden önce yapınız.

BUCA BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ SORGULAMA VE ÖDEME

31 Mayıs tarihinde sona erecek olan Buca Belediyesi Emlak Vergisi 1. Taksit ödemelerini vaktinden önce yapmayı ihmal etmeyiniz. İkinci taksit Buca Belediyesi Emlak Vergilerinizi Kasım ayının 30’una kadar tamamlayabilirsiniz. Emlak Vergisi ödemelerinizi, belediyenize iki taksit halinde ödeyebilirsiniz. Devlete yapmış olduğunuz tüm vergilerdeki gibi, Emlak Vergisi borçlarının da zamanında yapılması esastır.

MENDERES BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME SAYFASI

Emlak Vergisi 1. Taksit tahsilatları 31 Mayıs son ödeme tarihine kadar Menderes Belediyesi tarafından yapılacak. İkinci taksit Menderes Belediyesi Emlak Vergilerinizi Kasım ayının 30’una kadar tamamlayabilirsiniz. Diğer vergi ödemelerinde yapıldığı gibi, geciktirilen Emlak Vergisi borçlarına aylık ceza bedeli alınmaktadır. Cezalı duruma düşmemek için Emlak Vergisi borcunuzu son ödeme tarihinden önce ödemelisiniz. Menderes Belediyesinin adres telefon e-belediye bilgileri aşağıda verilmiştir:

ÇİĞLİ BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME SAYFASI

Çiğli Belediyesi sınırları içerisinde sahip olduğunuz konutl ve işyerleri için Emlak Vergisi birinci taksidini 31 Mayıs tarihine kadar ödeyebilirsiniz. Emlak vergisi 1. taksidi Mart-Nisan-Mayıs ayının sonu, 2. taksidi Kasım ayının sonuna kadar 2 eşit taksit halinde ödenmekte olan Emlak Vergisi borç ödemelerinizi tek seferde tamamını ödeyerek de gerçekleştirebilirsiniz. Emlak Vergisi 2. Taksit borç ödemenizi 30 Kasım’a kadar tamamlayabilirsiniz.

MENEMEN BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ İŞLEMLERİ

Menemen Belediyesinin 1. Taksit Emlak Vergisi ödemelerini son ödeme tarihi olan 31 Mayıs tarihinden önce yapmalısınız. Emlak Vergisi ödemelerinizi, belediyenize iki taksit halinde ödeyebilirsiniz. Peki Menemen Belediyesi Emlak Vergisi 2. Taksit ödemesi ne zamana kadar yapılacak diye soracak olursanız, bu sorunun cevabı 30 Kasım’dır.

GAZİEMİR BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME

Birinci taksit son ödeme tarihi 31 Mayıs olan Gaziemir Belediyesi Emlak Vergisi borcunuzu belirtilen tarihten önce yapmanız gerekiyor. Gaziemir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan konutlar ve işyerleri için Emlak Vergisi 2. Taksit borçlarının ödemeleri 30 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. Belediye tarafından konut ve işyerlerine yönelik olarak alınan Emlak Vergisi her yıl taksitli olarak tahsil edilmektedir.

ÖDEMİŞ BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ONLİNE ÖDEME SAYFASI

Ödemiş Belediyesi sınırları içerisinde sahip olduğunuz konutl ve işyerleri için Emlak Vergisi birinci taksidini 31 Mayıs tarihine kadar ödeyebilirsiniz. Ödemiş Belediyesi Emlak Vergisi ödemelerinizin 2. Taksidini 30 Kasım tarihine kadar yapabilirsiniz. Ödemiş Belediyesi tarafından hizmete online borç ödeme sistemi sayesinde borcunuzu aşağıdaki butona tıklayarak ödeyebilirsiniz.

E-İmar Dikili!

Dikili E-İmar sorgulama işlemleri için Ada ve Parsel ile veya Mahalle ve Sokak ismi ile arama yapabilir, imar durumu için bilgi alabilirsiniz.

12 Mart Pazartesi

E-İmar Dikili!
E-İmar Dikili işlemlerini yapabilmek için Dikili Belediyesi internet sitesindeki online e imar işlem sayfasını kullanabilirsiniz. Resmi geçerliliğe sahip imar durum belgesi almak için ise ilgili belediyeye başvurmanız gerekmektedir.

Dikili E-İmar sorgulaması ile; arazinin kime ait olduğu, büyüklüğünün kaç metrekare olduğu, arazinin imarlı olup olmadığı, imar paselinin kullanım şekli ve yapılması istenen yapının özellikleri, parsel bilgileri, pafta bilgileri ve ada bilgileri, kaç kata izin verildiği gibi önemli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Online sorgulama için ihtiyacınız olacak olan parsel ve paftanın ne olduğunu ise şu şekilde açıklayabiliriz. Parsel; imar yasaları baz alınarak sınırları belli olan arazilerin her parçasına verilen isimdir. Pafta ise belirli ölçeklere sahip büyük harita, plan veya modeli oluşturan ayrı parçalardan her birine verilen isimdir.

E-İmar Dikili için buraya tıklayınız!

Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlı olup, sorgulamalarla ilgili değişiklikler ve güncellemeler ilgili birimlerin tasarrufundadır. 

E-İmar Dikili ile ilgili gelişmeler ve haberler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Merve Kurt / funduszeue.info
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası