kendini yakan adam galata / Galata'da kendini yakan adam hayatını kaybetti

Kendini Yakan Adam Galata

kendini yakan adam galata

Son Dakika... Galata Kulesi Meydanı'nda kendini yakan adam öldü

Son Dakika... Galata Kulesi Meydanı'nda tinerle kendini yakan 28 yaşındaki adam, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı'nda bir kişi kendini ateşe vererek intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Galata Kulesi Meydanı'nda meydana geldi. Elinde asası bulunan kostümlü bir kişi, bir süre kule çevresinde dolaştı. 
Kendisiyle fotoğrafa çektirmek isteyenlerle fotoğraf çektirdi. Daha sonra üzerine yanıcı madde döken kişi kendini ateşe verdi. Bir otelin çalışanları yangın tüpüyle yanan kişiye müdahale etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan ve adının Abdullah Cihat Turan Pekpak olduğu öğrenilen kişi ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Cihat Turan Pekpak bugün hayatını kaybetti.

"HERKES VİDEO ÇEKME PEŞİNDEYDİ"

Bir kafenin çalışanı Fikret Görgüç, "Birden kendi kendini yaktı ateşe verdi. Hiç bir şey söylemedi. Direk yaktı. Sonra otelin görevlileri söndürdü. Durumu ağırdı çok kötüydü. Herkes video çekme peşindeydi" diye konuştu. Bir kestaneci ise," Ben tam göremedim. Kendini yaktı. Buralarda dolaşıyor muydu bilmiyorum fark etmedim. Bir anda alev alev yandı" demişti. 

Odatv.com 

 

Galata Kulesi'nde kendini yakan adam öldü! Görüntüler dehşete düşürmüştü!

Giriş Tarihi: 03.06.2022 08:40 Güncelleme Tarihi: 03.06.2022 08:43

Galata Kulesi'nde kendini yakan adam hastanede tedavi altına alınmıştı. 28 yaşındaki Abdullah Cihat Turan Pekpak, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Pekpak'ın ailesi ile yaptığı son konuşma da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galata Kulesi’nde kendini yakan adam öldü! Görüntüler dehşete düşürmüştü!
Galata Kulesi’nde kendini yakan adam öldü! Görüntüler dehşete düşürmüştü!
Galata Kulesi’nde kendini yakan adam öldü! Görüntüler dehşete düşürmüştü!
Galata Kulesi’nde kendini yakan adam öldü! Görüntüler dehşete düşürmüştü!
SON DAKİKA

Galata Kulesi önünde kendini yakan kişi hayatını kaybetti

A+A-

Haber Merkezi - Beyoğlu'nda Galata Kulesi yakınında üzerine yanıcı madde dökerek kendisini yakan kişi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Galata Kulesi yakınında 31 Mayıs'ta kendisini ateşe vermesinin ardından çevredekilerin yangın söndürme tüpü kullanarak müdahale ettiği Abdullah Cihat Turan Pekpak, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Vücudunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşan Pekpak, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Galata Kulesi yakınında 31 Mayıs'ta Konya ili Meram ilçesi nüfusuna kayıtlı Abdullah Cihat Turan Pekpak, üzerine yanıcı madde dökerek kendisini yakmış, alevler çevredekilerin müdahalesiyle söndürülmüştü.

Vücudunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşan Pekpak hastaneye kaldırılmış, yanındaki poşetten çıkan plastik orak ve tablet muhafaza altına alınmıştı.

Galata Kulesi'nde kendini yakan gencin Facebook paylaşımı dikkat çekti

İstanbul'da Galata Kulesi önünde korkunç bir olay yaşandı. Siyah özel bir kostüm ile caddede yürüyerek Galata Kulesi önüne kadar gelen 28 yaşındaki Abdullah Cihat Turan Pekpak kendisini ateşe verdi.

Bir anda alevler içinde kalan Pekpak'ı, esnaflar yangın tüpü ile müdahale ederek sürdürdü. Korku dolu anlar çevredekiler tarafından cep telefonu ile kayda alındı. Yaşanan olay sosyal medyada çok konuşulurken, Sabah'ın haberine göre, Pekpak ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 

PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR

Pekpak'ın, kendisine zarar veren girişimleri, hal ve hareketleri nedeniyle ailesi ile geçimsizlik yaşadığı belirtiliyor. Ailesi, Pekpak'ın psikolojik tedavi görmesi gerektiğini savunurken, 28 yaşındaki genç adam bu talebi birçok kez reddetti.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR

Pekpak'ın, psikolojik sorunlarının yanı sıra 'hırsızlık, mala zarar verme' gibi birçok suçtan kaydı olduğu da belirtiliyor.

ESNAF KONUŞTU: İLLÜZYON GÖSTERİSİ SANDIK!

Şahsa yangın tüpü kullanarak müdahale eden Gökhan Özdemir, DHA'ya yaptığı açıklamada, "İlk önce illüzyon gösterisi sandık, müdahale etmedik, ateşin sönmesini bekledik. Biraz bekledikten sonra adeta ateş topuna döndü. Yangın tüpünü alarak müdahale ettim." dedi.

"PAYLAŞTIĞIM FOTOĞRAFIMI HEMEN KALDIRDIM"

Olay öncesinde yanan kişiyle fotoğraf çektiren Gülşah Karlıova ise, "Sosyal medyada paylaştığım fotoğraflarımı kaldırdım. Gerçekten travma sebebi. Performans sanatçısı sandım ve sonra böyle bir şey öğrendim. Çok kötü bir durum" ifadelerini kullandı.

2. VE 3. DERECE YANIKLARI VARDI

Gencin vücudunda 2. ve 3. dereceden yanıkları olduğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenilmişti.
Olayla ilgili hastanede tedavi devam eden gencin sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.
Gencin psikolojik sorunları olduğu ve olaydan önce ailesini arayarak "kendini yakacağım" dediği öğrenildi.

 İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI!

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Bugün saat 18.30 sıralarında Beyoğlu ilçemiz Galata Kulesi yakınında Konya ili Meram ilçesi nüfusuna kayıtlı A.C.T.P adlı şahıs, üzerine döktüğü yanıcı madde ile kendini yakma teşebbüsünde bulunmuştur.
Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle şahsın üzerindeki alevler söndürülerek 112 Acil Sağlık ekiplerimizce hastaneye sevki sağlanmıştır.

 Şahsın hastanedeki tedavisi devam etmekte olup, konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

FACEBOOK PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI!

Abdullah Cihat Turan Pekpak'ın Facebook paylaşımları ortaya çıktı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR!

Gencin sessizlik paylaşımı dikkat çekti...

Galata Kulesinde kendini yakan gencin Facebook paylaşımı dikkat çekti
Galata Kulesinde kendini yakan gencin Facebook paylaşımı dikkat çekti

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası