ant-man ve wasp: quantumania izle / Ant-Man ve Wasp 2 Quantumania Türkçe Dublaj ve Hemen İzle - Good Film İzle

Ant-man Ve Wasp: Quantumania Izle

ant-man ve wasp: quantumania izle

Antman ve Wasp Quantumania

Antman ve Wasp Quantumania izle ⭐ filmi tek parça donmadan Türkçe Dublaj p ve Türkçe Altyazılı p Full HD Ant-Man and the Wasp: Quantumania film izle.

Yeni bir süper kahraman filmi olan Ant-Man and The Wasp: Quantumania; Ant-Man (), Ant-Man Wasp () ve Marvel Sinematik Evrenin (MCU) Filminin devamı niteliğinde. Walt Disney Motion Pictures tarafından dağıtılan filmin yönetmen koltuğunda Peyton Reed, senaryo yazımında ise Jeff Loveness bulunuyor. Scott Lang ve Hope van Dyne karakterleri ile Hank Pym, Janet van Dyne ve Cassie Lang yanlışlıkla Kuantum Diyarına girerken yer alıyor. Film, kahramanların çeşitli yaratıklarla karşılaştıklarında yaşanan maceralarına odaklanıyor.

Marvel hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği filmin gelişim aşaması Reed ve Rudd’ın Kasım ayında geri dönmesi ile başladı. Senarist Loveness Nisan ayında işe başlayarak COVID salgını sırasında filmin gelişimini başlattı. Filmin oyuncu kadrosu ve filmin adı gibi unsurlar ise Aralık ’de açıklandı. Şubat ayında filmin Türkiye çekimleri yapıldı. Kapadokya’da başlayan çekimlerin ülkenin diğer bölgelerinde de çekileceği duyuruldu. Haziran ayının ortalarında ise San Francisco’ da ek çekimler yapıldı. Ana çekimlerin başlaması ise Buckinghamshire’daki Pinewood Stüdyolarında 26 Temmuz tarihinde Dust Bunny çalışma başlığı altında başladı. Filmin çekileri yapılırken StageCraft sanal üretim teknolojisinden faydalanıldığı da biliniyor.

Marvel Sinematik Evrenin (MCU) Filminin beşinci aşamasının ilk filmi olan Ant-Man and The Wasp: Quantumania filminin 17 Şubat tarihinde vizyona girdi.

Antman ve Wasp Quantumania Türkçe Dublaj izle yapımı Aksiyon Dram türü Macera filmi full hd tek parça olarak ister p altyazılı istersen p Türkçe dublaj reklamsız olarak donmadan online izleyin. Ant-Man and the Wasp: Quantumania izle filminin konusu, bilgileri, oyuncuları, karakterleri ve yorumları varsa serinin diğer filmlerini bu sayfada. İyi seyirler monash.pw sunar.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Kullanıcılar film izleme siteleri üzerinden kaliteli bir şekilde izleyebilir. p, p gibi seçeneklerle donmadan ve kasmadan film izlenmek isteniyorsa film izleme siteleri bunun için uygundur. Kullanıcılara sunulan avantajlı hizmetler sayesinde birçok kişi film izleme sitelerini tercih etmektedir. Site içerisinde yer alan en çok izlenenler ve popüler filmler kategorisi olması kullanıcıların hangi filmlerin kullanıcılar tarafından beğenildiğini görmesine yardımcı oluyor. Bu şekilde her kullanıcı istediği filmleri seçerek kaliteli film izleyebiliyor. Bazı kullanıcılar IMDB puanını kıstasa alsa da bazı kullanıcılar için popüler olan filmler tercih sebebi olabiliyor.

monash.pw sayılı yasanın 5. maddesinde tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, web site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, alan [email&#;protected] mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Telif ve iletişim= [email&#;protected] Sitemiz Türkiye / Almanya /Amerika Birleşik Devletleri hukukuna uygun hareket etmektedir. Telif hakkı sahibi olmanız durumunda gerekli incelemeler yapılarak hak sahibi olduğunuz film sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde bulunan içerikler (Emped) yolu ile paylaşım siteleri olan youtube, vimeo gibi paylaşım sitelerinden alınarak yayınlanmaktadır.

titta på gratis filmer

Ant-Man 3 ve Wasp Quantumania () izle

()

Aksiyon FilmleriMarvel Filmleri

Ant-Man 3 ve Wasp Quantumania izle Karınca Adam 3 - Ant Man 3 Disney sinema filmini Türkçe Dublaj ve Altyazılı dil seçenekleriyle kesintisiz olarak 4K Full HD ve p kalitede donmadan en iyi yabancı p film izle sitesi Filmci BABA üzerinden tek part halinde izleyen herkese iyi filmler dileriz.

Marvel çizgi roman dünyasının en sevilen süper kahramanlarından biri olan Ant-Man (Karınca Adam) hikayesinin ilk filmi yılında beyazperdeye zıplamayı başarmıştı. ikinci filmin sonundan üçüncü filmin çekileceğine dair umut veren film yapımcılarından güzel haber geldi! Marvel geçtiğimiz günlerde Karınca Adam 3 filminin yılında gösterime girmesinin planlandığını duyurdu.
İlk filmin konusu mesleğine hayran olan ve bu konuda Reed Richards'ı bile pek fazla aratmayan biyokimya uzmanı Dr. Hank Pym; altatomik partiiküller üzerinden ilginç bir formül geliştirmesi üzerine başlamıştı. Fakat Pym'ın geliştirdiği ve insanlığın geleceği üzerine çok fazla etkisi olacağına inandığı bu formül daha önceki testlerin hiçbirinde başarılı olmamıştı. Üstelik henüz başarılı olabilmiş bir insanlı deneyden de bahsedebilmek mümkün değildi. Karınca Adam 3 izle, Pym, cisimlerin boyutlarını değiştirme gücü olan bu formülün denemelerini yapmaya başlamıştı ancak işler pek de umduğu gibi gitmemişti. Pym, denemeleri sırasında yaşadığı bir kaza sonucu, yeni bir yetenek kazanmıştı. Bu kazadan sonra artık çevresindeki bütün böceklerle iletişim kurabilmekte ve hatta onları istediği gibi yönetebilmekteydi.
Yönetmenliğini Peyton Reed'in yaptığı filmde; Ant-Man kostümünü giyen oyunculuğu ise; Paul Rudd gerçekleştirmiştir. Ant-man 3 izle, Filmde ayrıca Evangeline Lily, Michael Douglas, Michale Pena ve Ant-Man'in ezeli düşmanı Yellowjacket rolünü canlandıran Corey Stoll yer almıştı.
İlk ve ikinci filmde yakaladıkları beklentinin üstündeki başarı sayesinde üçüncü filmin çekimlerine başlandı. Marvel yeni filmin çıkış tarihini yılını ilan etti.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.