ilayda alişan oynadığı diziler / İlayda Alişan hangi dizide oynuyor?

Ilayda Alişan Oynadığı Diziler

ilayda alişan oynadığı diziler

Seversin dizisinin Asya'sı: İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Seversin dizisinin Asya'sı: İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

ensonhaber.com

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan "Seversin" dizisi, seyircilerin yaz aylarında ilgisini çekmeye hazırlanan yapımlar arasında yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Seversin, 1 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranlarda.

İlayda Alişan'ın Asya, Burak Yörük'ün ise oyuncu Tolga Tuna karakterine hayat vereceği romantik komedi türündeki dizi, bir aşk hikayesini anlatacak.

Seyirciler, Seversin'in Asya'sı İlayda Alişan hakkındaki bilgileri de sorguluyor.

Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorular gündemde yer alıyor.

Peki İlayda Alişan kimdir? İşte hakkında merak edilen bilgiler...

Seversin dizisi Asya karakteri

Asya, İstanbul’un kenarda kalmış bir semtinde dünyaya gözlerini açmıştır. Ailesinin üç numaralı kızıdır.  Babasını on yaşındayken kaybetmiştir. Güzel, alımlı bir kızdır. Giydiği üzerine yakışır, hafif bir makyaj yaptığında bile dönüp dönüp kendisine baktıranlardandır. Ama o bunu da yapmaz, öyle makyajla falan çok işi yoktur.

Sadelik onu en iyi anlatan kelimedir. Zincir giyim mağazalarından birinde tezgahtar olarak çalışmakta, aynı zamanda üniversite sınavlarına kendi imkanları dahilinde hazırlanmaktadır.

İyi bir üniversitenin akşam bölümünde Edebiyat Fakültesi’nde okumak en büyük hayalidir. Edebiyata, şiire meraklıdır ama bunları kimselere göstermez. Yayınlanmış bir kitabının olması, kimselerin bilmediği en büyük hayalidir.

Gözü karadır, hakkını yedirmez, yapılan bir kötülüğü yarına ertelemez, unutmaz. Bu “Erkek Fatma” özelliğinden  dolayı da rahmetli babasının en sevdiği kızı olmuştur Asya.

Seversin dizisinin Asya'sı: İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında?

İlayda Alişan 26 Şubat 1996 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2022 yıl itibariyle 26 yaşındadır.

Boyu ve kilosu merak edilen İlayda Alişan, yaklaşık 1.60cm boyunca ve 48 kg ağırlığındadır.

Anne tarafından Erzincanlı, baba tarafından Trabzonlu olan İlayda Alişan, Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım okumuştur.

Hayatının dönüm noktası olarak babasının arkadaşının habersiz bir şekilde kendisini ajansına kayıt etmesi ile birlikte küçük yaşlardan itibaren sektöre giriş yapmıştır.

İlk olarak 2011 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Bir Çocuk Sevdim dizisinde Merve karakteriyle rol alan Alişan, kariyerine TRT 1'de yayınlanan Gönül Hırsızı ile devam etmiş, ardından Benim Adım Gültepe'de Nurten karakteriyle dikkat çekmeye başlamıştır.

Kariyerine 2015 yılında Serçe Sarayı'nda Sinem karakteri ile devam etmiştir.

Ardından Ay Yapım imzalı Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Eylül, Rüya dizisinde canlandırdığı Cemre karakterine hayat vermiştir.

Çukur dizisinin ikinci sezonunda Akşın Koçovalı karakteriyle gösterdiği oyunculuk takdir topladı.

Çukur'dan sonra Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız'da Aylin Erman karakterine hayat vererek ününü yurtdışına taşıdı.

2021'de FOX'ta yayınlanan Masumiyet dizisinde Ela Yüksel karakterini canlandırdı.

Seversin dizisinin Asya'sı: İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Seversin dizisinin Asya'sı: İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Seversin dizisinin Asya'sı: İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Seversin dizisinin Asya'sı: İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Seversin dizisinin Asya'sı: İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kanal Dçukur

Google News ile Takip Et

Ateş Kuşları Gülayşe kimdir? İlayda Alişan kaç yaşında? İlayda Alişan hangi dizilerde oynadı?

ATV’de yayınlanan Ateş Kuşları dizisinde Gülayşe'ye İlayda Alişan hayat veriyor. İlayda Alişan katıldığı programlar ve yer aldığı dizilerle dikkat çekti. Oyunculuğu ilk yaşlardan itibaren isteyen İlayda Alişan hakkında bilgiler haberimizde... 

Ateş Kuşları Gülayşe'yi oynayan İlayda Alişan kimdir?

Eyüboğlu konağının kayıp bebeği, Ateş Kuşları'nın en küçük üyesi… Bir gece bir kadın tarafından sokağa atılan Gülayşe'yi "köksüzler" çöpte bulup büyütür. Anasını Mercan babasını Ali bilir. Zıpkın, Kara ve Sabit de abileri olur.

26 Şubat 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafından Erzincanlı, baba tarafından Trabzonludur. Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım okumuştur. Hayatının dönüm noktası olarak babasının arkadaşının habersiz bir şekilde kendisini ajansına kayıt etmesi ile birlikte küçük yaşlardan itibaren sektöre giriş yapmıştır.

 Oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başladı, Nestle, Coco Cola, Ülker, Akbank, Eti gibi birçok markanın reklam filminde oynadı. İlk olarak 2011 yılında başrollerinde Çetin Tekindor ve Bülent İnal gibi oyuncuların bulunduğu Bir Çocuk Sevdim dizisinde Merve karakteriyle rol aldı. Kariyerine TRT'de yayınlanan Gönül Hırsızı ile devam etmiş, ardından Ayça Bingöl, Evrim Alasya ve Ekin Koç'la birlikte Benim Adım Gültepe'de Nurten karakteriyle dikkat çekmeye başlamıştır. Kariyerine 2015 yılında Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrollerinde yer aldığı Serçe Sarayı'nda Sinem karakteri ile devam etmiştir.

Ardından Ay Yapım imzalı Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Eylül, Rüya dizisinde canlandırdığı Cemre karakterine hayat vermiştir. Kendisinin daha büyük bir kitleye ulaştıran, başrollerinde usta oyuncu Perihan Savaş, Ercan Kesal, Aras Bulut İynemli ve Rıza Kocaoğlu gibi önemli isimlerin bulunduğu Ay Yapım'ın fenomen dizilerinden Çukur ile içinde bulunduğu set ortamını bir okul olarak tanımlamıştır. Dizinin ikinci sezonunda Akşın Koçovalı karakteriyle gösterdiği oyunculuk takdir topladı.

İlayda Alişan hangi dizilerde oynadı? Seversin dizisi Asya kimdir?

Kanal D'nin yeni dizisi Seversin, ekran yolculuğuna başladı. Seversin dizisinde İlayda Alişan ise Asya karakterini canlandırırken, partneri Burak Yörük Tolga karakterine hayat veriyor. Peki Seversin dizisi Asya kimdir, kaç yaşında? Seversin (Asya) İlayda Alişan hangi dizilerde oynadı? İşte genç oyuncunun biyografisi

'SEVERSİN' ASYA KİMDİR?

Asya, üniversitede okuma hayalleri kuran ve avm'de çalışan bir tezgahtardır. Şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz bir aktör olan Tolga le yolları kesişir. Seversin dizisinde Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga'da Asya'yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.

İLAYDA ALİŞAN KİMDİR?

İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafından Erzincanlı, baba tarafından Trabzonlu olan İlayda Alişan, Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım okumuştur.

İlayda Alişan, Hayatının dönüm noktası olarak babasının arkadaşının habersiz bir şekilde kendisini ajansına kayıt etmesi ile birlikte küçük yaşlardan itibaren sektöre giriş yapmıştır.

İLAYDA ALİŞAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başladı. İlk olarak 2011 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Bir Çocuk Sevdim dizisinde Merve karakteriyle rol aldı.

Kariyerine TRT 1'de yayınlanan Gönül Hırsızı ile devam eden oyuncu ardından Ayça Bingöl, Evrim Alasya ve Ekin Koç'la birlikte Benim Adım Gültepe'de Nurten karakteriyle dikkat çekmeye başlamıştır.

Kariyerine 2015 yılında Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrollerinde yer aldığı Serçe Sarayı'nda Sinem karakteri ile devam etmiştir.

İlayda Alişan, Ay Yapım imzalı Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Eylül, Rüya dizisinde canlandırdığı Cemre karakterine hayat vermiştir.

İlayda Alişan, Çukur dizinin ikinci sezonunda Akşın Koçovalı karakteriyle hafızalara kazındı. Genç oyuncu, Çukur'dan sonra Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız'da Aylin Erman karakterine hayat vererek ününü yurtdışına taşıdı.

2019'da Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı gibi başarılı oyuncularla beraber Şampiyon'un kadrosuna katılan İlayda Alişan, 2021 yılında dijital içerik platformu olan Gain'in orijinal dizisi Terapist'te Özlem Narin karakterini canlandırdı.

İlayda Alişan, 2021'de FOX'ta yayınlanan Masumiyet dizisinin başrolü olarak Ela Yüksel karakterini canlandırdı. Ardından Kırmızı Oda dizisinde yer aldı.

İlayda Alişan şimdilerde ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisinde Asya karakteri ile ekranda olacak.

İlayda Alişan 26 Şubat 1996'da İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu'dur. Anne tarafından ise Erzurumlu'dur. Şimdilerde 26 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından Behçet Kemal Lisesi'ni tamamladı. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü'nden mezun oldu. Lise öğrenimine devam ettiği dönemde, oyunculuk kariyerine adım attı

İlayda Alişan'ın oyunculuk hayatının başlaması, babasının arkadaşının kendisini Ajans'a kaydettirmesi ile başladı. Alişan'dan habersiz yapılan bu kayıt sonucunda projelerde yer almaya başlayan genç oyuncu, reklam filmlerinde boy gösterdi. Birçok reklam filminde oynadı.

Seversin Tolga kimdir? Burak Yörük nereli? Burak Yörük oynadığı dizilerSeversin Tolga kimdir? Burak Yörük nereli? Burak Yörük oynadığı diziler

İlayda Alişan

Profesyonel anlamda ilk dizi oyunculuğu deneyimini 2011'de Bir Çocuk Sevdim dizisinde yaşadı.2017-2019 arasında dönemin popüler dizisi Çukur'da Aklın rolü ile ekran karşısına geçti. Oyunculuk alanında başarı sağlayan oyuncu, 2019'da, En İyi Influencer ve Yıldızı parlayanlar ödülü aldı. 

Birçok dizide rol alan İlayda Alişan, ilk başrol deneyimini Masumiyet dizisi ile yaşadı. Yayınlandığı 2021 sezonuna damga vuran dizideki performansı ile adından söz ettiren Alişan, daha sonrasında da TV8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda'da yer aldı. 

Birçok tiyatro oyununda da oyunculuğa devam eden Alişan, şimdilerde ise Kanal D ekranında seyirci ile buluşan Seversin dizisinde başrol oynamaktadır. Dizide Asya karakterini canlandırmaktadır. 

Seversin dizisi oyuncuları kimdir? Seversin hangi gün? Nerede çekiliyor? Seversin dizisi oyuncuları...Seversin dizisi oyuncuları kimdir? Seversin hangi gün? Nerede çekiliyor? Seversin dizisi oyuncuları...

Seversin dizisi Asya

İLAYDA ALİŞAN DİZİLERİ

  • 2011 - Bir Çocuk Sevdim (dizi)

  • 2013 - Gönül Hırsızı (dizi)

  • 2014 - Benim Adım (dizi) 

  • 2015 - Serçe Sarayı (dizi)

  • 2016 - Bana Sevmeyi Anlat (dizi)

  • 2017 - Rüya (dizi)

  • 2017-2019 -Çukur (dizi)

  • 2019-2020 - Şampiyon (dizi)

  • 2019 2020 - Hakan: Muhafız (internet dizisi)

  • 2021Masumiyet (dizi)

  • 2021 - Kırmızı Oda (dizi)

  • 2021 - Terapist (internet dizisi)

  • 2022-Seversin (dizi) 

İlayda Alişan biyografisi

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır