hangimiz sevmedik 8 / "Hangimiz Sevmedik?" Episode # (TV Episode ) - IMDb

Hangimiz Sevmedik 8

hangimiz sevmedik 8

Hangimiz Sevmedik 8.Bölüm

Mürüvvet'in davetiyedeki el yazısıyla, 36 yıl önce Münir'den geldiğini sandığı veda mektubundaki el yazısının aynı olduğunu fark eden Adile, Mürüvvet'in yıllar önce büyük bir oyun oynadığını anlamış, soluğu Münir'in kapısında almıştır.
 
Şener sucudaki işlerin kesatlığından dem vururken, önüne çıkan yepyeni bir girişim fırsatının fark eder. Çocukluğundan beri püf noktasını bildiği bu yeni işi hayata geçirip, milyoner olması işten bile değildir. Herhangi bir insan için çetin sayılabilecek, fakat pratik zekalı, büyük girişimci Şener Yeşil için engel bile sayılmayacak pürüzleri hızla alt edip, yeni işletmesiyle  mahalleye merhaba der Şener
 
Adile Mürüvvet'le yüzleşmekte de gecikmez. Yıllar önce oynadığı bu oyunun hesabını sormakla kalmaz, Mürüvvet'i iyiden iyiye köşeye sıkıştırır.
 
Itır, soğuk ve uzak tavırlarına anlam veremeyen Tarık'ın gerçekleri öğrenmek için yaptığı plan işe yarar. Itır anlatır herşeyi Tarık'a Annesi ve Münir'le alakalı gerçeği öğrenen Tarık, düşünür ve Itır'a hak verir. Boşanmak en doğrusu olacaktır!
 

Hangimiz Sevmedik?

1. Sezon

1. Sezon Kadrosu

Selen Soyder
Can Yaman
Altan Erkekli
Cengiz Bozkurt
1. sezonun tüm kadrosu

1 Sezon Videosu

1. sezonun videoları

1. Sezonun Fotoğrafları

1. Sezonun tüm fotoğrafları

1. sezon bölümleri

Hangimiz Sevmedik 1.Bölüm

Adile ve Münir çocukluklarından beri birbirlerine aşık, aynı mahallede büyümüş iki gençtir. 36 yıl önce kaçmaya karar verdikleri gün, yaşadıkları sürpriz bir olay, ikilinin o gün yollarının ayrılmasına, bir daha da adlarını dahi anmamak üzere birbirlerine nefret duymalarına sebep olur. Aradan geçen yıllar içinde ikisi de farklı insanlarla yollarına devam etmişlerdir.

Hangimiz Sevmedik 2.Bölüm

Münir ve Adile, mahallelinin organize ettiği akşam yemeğinden sonra bir daha yollarının kesişmeyeceğini düşünürlerken Şener, ikiliyi hiç olmadık bir şekilde ortak etmiştir. Adile ve Münir, çocukları için ofis ve muayenehane olarak kullanmak istedikleri dairede ortaktırlar artık.

Hangimiz Sevmedik 3.Bölüm

Her şeyi ailelerine anlatmaya karar veren Itır ve Tarık anne ve babalarının inadı ve taşıdıkları sırrın yüküne daha fazla dayanamayıp, büyük bir tartışma yaşarlar. Itır, Tarık'ın bu sırrı açıklamayı ertelemek istemesine çok kızar.

Hangimiz Sevmedik 4.Bölüm

Adile, oğlu Tarık'ın Şevket aracılığıyla gözlerden uzak bir muhitte 1+1 eşyalı bir ev tuttuğunu öğrenmiştir. Münir de kızının ufak bir yalanını yakalar ve her ikisi de çocuklarının kendilerine yalan söylüyor olmaları üzerine çifte çaktırmadan takibe başlarlar.

Hangimiz Sevmedik 5.Bölüm

Şener, elemanı Feridun'un yemek masrafına daha fazla dayanamayarak, ani bir kararla yeni eleman arayışına girer. Şener'in ayak oyunlarına, ani planlamalarına ve girişimci ruhuna uygun eleman bulması çok da kolay değildir.

Hangimiz Sevmedik 6.Bölüm

Ayşen'in, Şener'den vazgeçmeyeceğine kesin kanaat getiren İlyas mahalleyi terketmeye karar vermiştir. Onu vazgeçirmek için seferber olan çarşı esnafı başarılı olamazken, küçücük bir umut İlyas'ı vazgeçirir ve Ayşen'i istemeye karar verir.

Hangimiz Sevmedik 7.Bölüm

Münir ve Şener tartışırlar. Tartıştıkları esnada Itır, yıllardır kendisinden saklanan gerçeği öğrenir. Bu gerçek onun Tarık'la olan ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.

Hangimiz Sevmedik 8.Bölüm

Adile, Mürüvvet'in yazdığı davetiyedeki el yazısıyla, 36 yıl önce Münir'den geldiğini sandığı veda mektubundaki el yazısının aynı olduğunu fark eder. Yıllar önce büyük bir oyun oynandığını fark eden Adile, soluğu Münir'in kapısında alır.

Hangimiz Sevmedik 9.Bölüm

Mazide kalmış bir aşk, başka bir aşkı maziye gömmektedir. Annesi ile Münir’in aşkını hazmedemeyen Tarık, gemileri yakar. Boşanma davasını açar ve son konuşmasını yapmak üzere Münir’in karşısına çıkar. Artık, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Tarık, Münir ile geçmişte olanları konuşmaya kararlıdır. Ancak o sırada Süleyman’ın Şener’i tutuklaması ve sokakta yaşanan hengâme buna engel olur fakat o son kalan işlerini tamamlayıp gitmekte kararlıdır. Tarık, İzmir’deki hastaneden gelen olumlu cevap sonrası yola koyulur.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Mahallede büyük sırların ortaya çıkmasıyla annesi Adile ile Münir’in aralarında olanları öğrenen Tarık, Itır’dan ayrılmaya karar vererek İzmir’e gitmek üzere yola çıkar. Fakat bindiği otobüste sürpriz bir yolcu daha vardır. Tarık ile konuşur ve onu İzmir’e gitmemesi için ikna eder.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Ünlü markanın Şener’in mavi kahvesine talip olmasının ardından yaşanan şaşırtıcı olay kahveye sürpriz bir ismin talip olmasına neden olur. Tarık’a gelen sürpriz bir mail Itır ve Tarık arasındaki kırgınlığın perçinlenmesine neden olur.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Yadigar zengin olunca değişmeye başlamıştır. Ondaki bu değişim mahalle esnafını rahatsız eder. Hale’nin gerçek yüzünü öğrenen Tarık ise Itır’la birlikte ona hayatının dersini vermek için kolları sıvar.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Tarık ve Itır boşanma dilekçesini geri çekmiş ve çok mutludurlar. Bunu kutlamak için sinemaya giderler. En az onlar kadar mutlu bir çift daha vardır. Sevda ve Tuncay ilk randevuları için sinemaya gitmeye karar verir.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Adile ve Münir’in inadını kıran Ayşen ve Şener sonunda muradına erer. Tüm mahalleli kız isteme merasimi için Adile’nin evinde toplanır. Sonunda beklenen an gelmiştir. Ancak Adile ve Münir’in sürprizi ile çifte nişan için kollar sıvanır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Tuncay ve Sevda’nın arasındaki münasebeti öğrenen Adile ve Münir büyük bir şok geçirir. Bir de üstüne Müşfik’in gelip Şener ile Ayşen’in evini tuttuklarını söylemesi işleri iyice karıştırır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Herkes, kayıp olan Adile ile Münir’i merak ederken onların keyfi yerindedir. Anne babalarının onlara nispet yapmak için tatile çıktığını öğrenen çocuklar, Adile ve Münir’e yokluklarında nasıl ayakta duracaklarını göstermeye kararlıdırlar. İşleri paylaşan çocuklar, her şeyi yolunda tutup, onlarsız da yapabileceklerini kanıtlayacaktır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Münir’den okkalı bir dayak yiyen Saim, Adile’nin hatırına şikâyetinden vazgeçer. Saim’in Adile’ye kur yaptığını Münir’in onu bu yüzden dövdüğünü öğrenen Tarık, Münir’e minnettardır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Bütün mahalleli meydanda toplanmış Nejat ile sözleşme yapacakken Şener büyük bir sürpriz yaparak mahalleyi kurtarır. Şener bu hareketi ile başta Adile ve Münir olmak üzere bütün mahallenin takdirini kazanmıştır. Yuvacık sakinlerinin Şener’e bir sürprizleri vardır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

El ele göz göze Adile ile Münir’e yakalanan Tarık ve Itır onlara sevgili olduklarını söylerler. Adile ve Münir şoktadır. İkisini ayırmaya kararlıdırlar.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Mahalleli Tarık ile Itır’ın kaçtığını öğrenir. Ancak Perran’dan saklamaya çalışırlar. Adile ve Münir’in evleneceği haberi Yuvacık mahallesinde bomba etkisi yaratır. Diğer yandan Ayşen ve Şener de boş durmayacak ve Münir ile Adile’yi yıldırmak için ellerinden geleni yapacaklar.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Yeşil ve Çam aileleri, Itır ile Tarık’ın kaza yapan otobüste olduğunu sanırken, iki gencin mahalleye dönmesi ile rahat bir nefes alırlar. Ancak ikili kavga etmiştir ve aralarındaki bütün ipleri koparmıştır. Bunun üzerine Itır ve Tarık, iki ailenin de birbirleri ile görüşmesini yasaklarlar.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Itır ve Tarık Adalet Hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Emel’in günlüğünden kendisine aşık olduğunu öğrenen Tarık şoktadır. Bu yüzden İlyas’ın duygularını Emel’e anlatamamıştır. Bu durumu İlyas’a nasıl anlatacağını düşünen Tarık ne yapacağını şaşırır. Şener ona güvenmeyen başta Ayşen olmak üzere herkese küser ve Yuvacık’tan ayrılarak ortalıktan yok olur.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Emel’in aşkını öğrenen Tarık şoktadır. Emel ona artık duygularının değiştiğini günlüğün tamamını okumasını söyler ve onu günlükle başbaşa bırakır. Kapının önünde Emel ile Tarık’ın konuşmalarını duyan Itır yıkılmış, İlyas ise dağılmıştır. İlyas bu durumu bildiğini Itır’a söylemek zorunda kalır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

İlyas’ın Şevval ile evleneceği haberi mahallede bomba etkisi yaratır. Emel bu kez onunla konuşup aşkını anlatmaya kararlıdır. Perran hamile olduğundan şüphelenir ve Itır’a söyler. Itır bir gebelik testi alarak onu bu şüpheden kurtarır. Kendi emekleri ile evlenmeye karar veren Şener ile Ayşen daha çok para kazanabilmek için sucuda işleri büyütmek üzere bazı adımlar atacaklardır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Adile, Münir'e verdiği haberle onu şoka sokup bayıltmış, hemen peşinden Tarık ve Itır'dan aldığı haberle de kendisi bayılmıştır. İkisi de gözlerini hastane odasında açarlar. Karakol cephesinde ise Süleyman'ın yaptığı bir hata Hulusi komiseri emeklilik kararı almak zorunda bırakacaktır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

İlyas ve Şevval nikâh tarihlerini almışlardır. Emel haberi alınca yıkılır. Muhtarlığın kapısına bırakılan bebek mahallenin göz bebeği olacaktır. Yuvacık mahallesi herkesi bağrına bastığı gibi onu da bağrına basacaktır. Tarık ile Itır İlyas’ı yanlış kararından vazgeçirebilmek için bir plan yaparlar. Bu planı uygularken Adile ve Münir’den yardım alırlar.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Mahalleye bırakılan kimsesiz bebek herkesin gözdesi olmuştur. Herkes onu evlat edinmek ister. Hulusi bu konuda bir çözüm bulur. İlyas’ın Şevval’den ayrıldığı haberi mahalleye bomba gibi düşecektir. Fakat bu ayrılığı hazmedemeyen Şevval’in babası hesabını henüz kapatmamıştır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

İhsan, Şükriye, Perran, Şevket, Ayşen ve Şener kimsesiz bebeği evlat edinmek için başvuru yapmıştır. Bir müfettiş gelip bebeğin hangi aile ile yaşayabileceğini teftiş edecektir.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Kimsesiz bebeğin yeni ailesi olan Ayşen ve Şener ilk günden fire verir. Bebek sürekli ağlamaktadır. Ayşen ve Şener ne yapacaklarını şaşırır. Münir Adile’nin diline düşmemek için onlara yardımcı olur. Ancak bir şekilde Adile’den yardım istemek zorunda kalacaktır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Erşen’in gerçek babası oğlunu bıraktığı için çok pişmandır. Yuvacık sakinleri onun bu yaptığına çok sinirlenmiştir. Erşen’i vermek istemezler. Münir 36 yıl önce onun ağzından Adile’ye yazılan mektubu kimin yazdığını öğrenir. Adile’ye ondan gizlediği gerçeği anlatır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Münir’i annesine evlilik teklif ederken yakalayan Tarık şoktadır. Bu durumu tasvip etmemekle birlikte evlenirlerse Itır ile beraber onları sileceklerini söyler. Bu olan biteni Itır’dan saklayan Tarık’ın Münir ve Adile’yi ayrı tutmak için bir planı vardır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Adile’nin tefeciden aldığı paranın taksit günü gelmiştir. Adile parayı denkleştiremez. Bütün bunlar olurken dört dörtlük bir ev kadını olmaya karar veren Ayşen Itır ile Adile’nin tarif defterini ararken hiç ummadıkları bir sürprizle karşılaşırlar.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Münir Şener’e Mürüvvet’in yanında çalışmasını istememesinin sebebini açıklar. Şener duydukları karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Itır olan bitene daha fazla dayanamaz ve Münir’le konuşmaya gider. Ondan anne oğul arasına girmemesini ister.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Tarık mahalleden taşınmaya niyetlidir. Ev aramaya başlar. Itır ile bu yüzden tartışırlar. Itır Ali hakkında araştırma yapar. Hiç ummadığı bilgilere ulaşır. İlyas’a söyler. İlyas bu durumu Emel ile konuşmaya karar verir.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Adile Münir’e kahvehaneyi geri vermesi için Ali ile konuştuğunu ve şartını söyler . Münir Ali’den bunun hesabını sormak isteyecektir. Tarık mahalleden taşınmaya niyetlidir.

Hangimiz Sevmedik Bölüm

Yoğun bakımda olan Hulusi’ye kan gerekmektedir. Kimsenin kanı uymaz. Hiç ummadıkları biri bu konuda yardımcı olacaktır. Bütün bunlar olurken Tarık geçmişte Münir ve Ali arasında olanları merak eder. Ali ile konuşmaya gider . Tarık Ali’nin söyledikleri karşısında şok olacaktır.

Hangimiz Sevmedik Bölüm Final

Münir Tarık'la konuştuktan hemen sonra rahatsızlanmış, o sırada yanında olan Şener, Ayşen ve Tuncay onu hastaneye kaldırmışlardır. Münir hastanede gözünü açtığında yanı başında Adile durmaktadır.

Hayran tepkileri

En çok beklenen yeni diziler

Dönence

1

Star Wars: Ahsoka

2

Echo

3

Special Ops: Lioness

4

Hijack

5

Ya Çok Seversen

6

Göremediğimiz Tüm Işıklar

7

One Piece ()

8

En çok beklenen yeni diziler

Yeni baslayan diziler

I&#;m A Virgo
Glamorous
Kafatası Adası
Yeni baslayan diziler

Gelecek sezonlar

  • Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri
  • seafoodplus.info of Thrones: House of the Dragon - Sezon 2
  • seafoodplus.info - Sezon 2
  • seafoodplus.info - Sezon 5
En çok beklenen

Hangimiz Sevmedik 8. Bölüm izle

Hangimiz Sevmedik Hakkında

Bundan tam 36 yıl önce birbiri için atan iki kalp daha fazla duygularını bastıramamış ve birlikte bir yolculuğa çıkmaya karar vermişlerdir. Münir ve Adile çocukluktan bu yana beraber büyümüş ve birbirlerine aşık olmuşlardır. Bir zamanlar çok iyi birer dost ve ortak olan babalarının yollarını ayırıp dostluklarını bitirmesinin ardından olan bu iki aşığa olmuştur. Anne ve babalarını barıştırmak için mücadele eden gençler ne yazık ki başarılı olamamış bu yüzden de kaçıp evlenmeye karar vermişlerdir. Muğla'ya Münir'in bir arkadaşının yanına gitmeyi düşünen Münir ve Adile nereden bilebilirlerdi ki kaçtıkları gün devletin yönetime el koyacağını.

Sabaha karşı Münir'i sözleştikleri köşede bir ağacın altında beklemeye koyulan Adile, gün doğana kadar beklemiş ve onun gelmeyeceğini anladığında hayal kırıklığı yaşamıştır. Münir'in onu gerçekten sevmediği ve kaçmaya cesaret edemediği kanısına varan Münire artık ondan ümidi kesmiş ve sevmediği halde başka bir adamla evlenmiştir. 2 ay suçsuz yere hapis yatan Münir, yaşadığı yere sevdiğinin özlemiyle kavrulurken geldiğinde artık hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Ona duyduğu büyük aşk bir anda yerini büyük bir nefrete bırakır. Bir zamanlar birbirinin aşkı ile yanıp tutuşan bu iki genç şimdi adeta birbirlerine düşman keşilmişlerdir. Yıllar sonra çocuklarının birbirlerine aşık olduğunu öğrenen bu eski aşıklar için durum oldukça karmaşık bir hal almıştır.

TRT 1 ekranları tarafından ilk olarak 15 Temmuz yılında seyirciye sunulan Hangimiz Sevmedik dizisi adını Müslüm Gürses'in 'Hangimiz Sevmedik' adlı eserinden almıştır. BSK Yapım imzası taşıyan dizi komedi- dram türünde olup yapımcılığını  Başak Angigün ve Çağrı Bingüller üstlenmektedir. Yönetmen koltuğuna Metin Balekoğlu'nun oturduğu dizi Alphan Dikmen ve Başak Angigün tarafından kaleme alınmıştır. Başrollerinde Can Yeliz Kuvancı, Cengiz Bozkurt, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayrı, Altan Erkekli ve Veysel Diker'in yer aldığı dizide Şerif Erol, Selma Kutluğ, Tuba Erdem, Pelin Ermiş, Erdem Baş, Berfu Öngören, Barış Başar, Onur Sermik, Tayfub Sav, Süleyman Ar, Ersin Arıcı gibi birbirinden başarılı oyuncular yer almaktadır.

Toplamda 40 bölüm yayınlanan dizi 22 Mayıs tarihinde final bölümü ile ekranlara veda etmiştir.

Hangimiz Sevmedik Dizisi Karakterleri

Münir Yeşil (Altan Erkekli): 60 yaşında olan Münir iki çocuk babasıdır. Itır adında bir kızı ve Tuncay adında da bir oğlu vardır. Karısı Esma'yı  13 yıl önce kaybetmiş olup evlatlarına hem annelik hem de babalık yapmaya çalışmıştır. Yıllar önce suçsuz yere tutuklanmasının ardından hayatında kötü şeyler olmuş ve aşık olduğu kadınla evlenememiştir.

Adile Çam (Gül Onat): 57 yaşında olan Adile'nin Tarık adında genç ve yakışıklı bir oğlu ve liseye giden Sevda adında bir kızı vardır. Terzilik yaparak geçinen Adile Hanım hayatını çocuklarına adamış onların eğitim ve okul masraflarını yetiştirebilmek için çabalamaktadır. Oğlu Tarık'ın düşman kesildiği eski aşığının kızına aşık olmasıyla bunu bir türlü kabullenemez.

Devamını Göster

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir