arı kovanı koruma çadırı / Kovan Çadırı - Balpazar | Arıcılık Malzemeleri Toptan ve Perakende Satışı

Arı Kovanı Koruma Çadırı

arı kovanı koruma çadırı

Kovan Çadırı / Kovan Dışı Branda Örtü

                              KOVANLARI NEMDEN KORUMAK İÇİN BRANDA KOVAN ÖRTÜSÜ / KOVAN ÇADIRI

Kovan içindeki nemliliğin pek çok arı hastalığını tetiklediği bilinmektedir. Arıcılarımızın önlem almak amaçlı düşündükleri bu yöntem geçen kış denendi ve kovanların bahara daha sağlıklı çıktığı gözlendi. İstek üzerine hazırlatıyoruz.

Yağmur geçirmez.

Kovan üstünde su tutmaz.

Kovanların ömrünü uzatır.

Üç gün içinde adrese teslim.

Kapıda ödeme ve kredi kartı ile ödeme imanı vardır.

AyTaksit Tutar&#;Toplam Tutar
Tek Çekim25,00 TL



Diğer Ürünler


Arı Kovanları


Bal Süme Makineleri


Ana Arılar


Körükler


Organik Mumlar


Yemlikler


Arı İlaçları


Avrasya Arıcılık Kovan Brandası (Çadırı) AAV

Avrasya mavi su geçirmez arıcılık kovan brandası, mavi renkli bir arıcılık brandasıdır. Bu brandalar, arı kovanlarını kötü hava şartlarından veya olumsuz doğa olaylarından koruyabilmek adına üretilmiştir. Su geçirmeyen, dayanıklı ve kaliteli olan arıcılık kovan çadırı, yağmurdan kovanları korurken zararlı güneş ışınlarını da kovanlardan uzak tutmaktadır. Arıcılık brandalarını sorumlu bir şekilde kullanmak ve arıcılık için en iyi uygulamaları takip etmek, arıların sağlığını ve esenliğini sağlamak için önemlidir. Kovan brandası, 10 çerçevelik kovanlarla tam uyumlu olmakla beraber, diğer kovanlarla da uyumluluğu bulunmaktadır.

  • Kötü hava şartlarında arıcılık faaliyetlerindeki verimi arttırmaktadır.
  • Mavi renkli olması dolayısıyla arıları korkutmamaktadır.
  • Kolay kullanım sayesinde doğal bir verimlilik artışı edinmenizi sağlamaktadır.

Avrasya Mavi Su Geçirmez Arıcılık Kovan Brandası Ne İşe Yarar?

Avrasya Mavi Su Geçirmez Arıcılık Kovan Brandası Ne İşe Yarar?

Avrasya mavi arıcılık kovan brandası arıcılıkta kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış bir branda türüdür. Arı kovanlarını ve diğer arıcılık ekipmanlarını dış etkenlerden korumak için kaplama yöntemiyle üstünü kapatan su geçirmez, dayanıklı ve hafif bir malzemedir. Tenteler polietilen veya polipropilenden yapılır ve farklı kovan boyutlarına ve konfigürasyonlarına uyması için çeşitli boyutlarda üretilmektedir. Kovanları yağmurdan, kardan ve rüzgardan korumak için kovanların üstlerini ve yanlarını örtmek ve ayrıca arıları dış etmenlerden ve avcılardan korumak için kullanılabilmektedir. Arıcılık brandaları, herhangi bir arıcı için temel bir ihtiyaçtır ve arıların sağlıklı gelişimlerini sağlamaya yardımcı olmak için üretilmektedir.

Avrasya Mavi Su Geçirmez Arıcılık Kovan Brandası Özellikleri

Avrasya mavi su geçirmez arıcılık kovan çadırı, dayanıklı su geçirmez ve hafif olacak şekilde tasarlanmıştır. Yağışlı havalarda kovanları ve arıları kuru tutmaya yardımcı olan polietilen veya polipropilen malzemelerinden üretilmektedir ve bu malzemeler çadırların su geçirgenliğine sıfıra indirmeye yardımcı olmaktadır. Arıcılık brandaları, düzenli kullanıma bağlı aşınma ve yıpranma görülen ürünlerdir. Arıları dış etkenlerden ve onlara zarar verebilecek yabani hayvanlardan korudukları için dışarıdan sıklıkla darbe alıp hasar görürler. Avrasya arıcılık kovan brandası, her türlü hasara dayanabilen güçlü ve dayanıklı malzemelerden üretildiğinden uzun yıllar kullanılabilmektedir. Arıcılık brandaları hafiftir, bu da onları taşımayı ve kovanlara takmayı kolaylaştırır. Kovan üzerine geçirilen ek bir materyal olan kovan çadırı, içerisinde bulunan kovanı ve arıyı rahatsız etmeyecek düzeyde ve ince dizayn edilmektedir.

Avrasya Mavi Su Geçirmez Arıcılık Kovan Brandası Kullanımı

Avrasya mavi su geçirmez arıcılık kovan brandası fiyatı uygun olmasına rağmen oldukça kaliteli bir üründür ve kullanımı rahattır. Kovan brandasını kovanınıza yerleştirebilmek için izlenmesi gereken bir kaç adım ve ipucu bulunmaktadır. Öncelikle kovan büyüklüğüne uygun branda seçtiğinizden emin olunuz. Doğru ölçüyü seçmek için satıcı soruları kısmında ölçü detaylarına ulaşabilir ve Avrasya mavi su geçirmez arıcılık kovan brandası yorumları kısmından detaylı ürün fotoğraflarına erişim sağlayabilirsiniz. Doğru kovan ve branda ölçüsünü seçip eşleştirdikten sonra, brandayı kovanın üzerine yerleştirin, tüm kovanı kapladığından ve yanlara doğru uzandığından emin olun. Brandayı yerine sabitlemek için rondelalar veya diğer sabitleme noktalarını kullanın. Brandanın kovanın etrafına sıkıca oturduğundan ve yerine sıkıca sabitlendiğinden emin olun. Sonrasında tentenin hala yerinde olduğundan ve arıların yeterli havalandırmaya sahip olduğundan emin olmak için kovanı düzenli olarak kontrol edin. Uygun havalandırma sağlamak için brandayı ayarlayın. Uygun hava şartları sağlandığında ya da brandaya artık ihtiyaç kalmadığında, çadırı kovandan dikkatlice çıkarın ve ileride kullanmak üzere saklayın.

Açıklama

Kardan, kıştan arılarınızı koruyun. Su geçirmeyen, dayanıklı ve kaliteli branda malzemeden üretilen kovan brandası (çadırı), güneş ve yağmur ışınlarına karşı tam koruma sağlar. Kovanı sıkı sıkı sararak kardan da korur. Yan tarafları bağlama bölümü olduğundan, kovanın olumsuz hava şartlarına karşı daha dayanıklı olmasına imkan verir. Arı kovan branda çadırı 10 çercevelik kovanların tamamıyla uyumludur. Ahşap kovanları nemden koruyarak verim alınmasını sağlar.
37 cm yükseklik
55*55 cm en ve boy ölçülerindedir.



Açıklama

Kardan, kıştan arılarınızı koruyun. Su geçirmeyen, dayanıklı ve kaliteli branda malzemeden üretilen kovan brandası (çadırı), güneş ve yağmur ışınlarına karşı tam koruma sağlar. Kovanı sıkı sıkı sararak kardan da korur. Yan tarafları bağlama bölümü olduğundan, kovanın olumsuz hava şartlarına karşı daha dayanıklı olmasına imkan verir. Arı kovan branda çadırı 10 çerçevelik kovanların tamamıyla uyumludur. Ahşap kovanları nemden koruyarak verim alınmasını sağlar.

37 cm yükseklik
55*55 cm en ve boy ölçülerindedir.



nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası