7 aralık sigara fiyatları 2021 / Sigaraya zam ne zaman gelecek?

7 Aralık Sigara Fiyatları 2021

7 aralık sigara fiyatları 2021

Son dakika: Sigara fiyatlarına büyük zam! En ucuz, en pahalı sigara fiyatları ne kadar? Sigara fiyatlarında son durum

Son dakika haberi 'nin ilk günlerine girilirken elektrik, do&#;al gaz ve akaryak&#;t art&#;&#;lar&#;ndan sonra sigara ve alkol ürünlerinde de ÖTV oran&#; yüzde oran&#;nda artt&#;r&#;ld&#;.ÖTV zamm&#; ile beraber sigara fiyatlar&#; da de&#;i&#;kenlik gösterdi. En ucuz sigaran&#;n fiyat&#; 22 TL'nin üzerine ç&#;kt&#;. Peki sigara zamm&#; ne kadar oldu? &#;&#;te merak edilenler

ÖTV YÜZDE 47,4 ARTMI&#;TI

TÜ&#;K’in dün enflasyon rakamlar&#;n&#; aç&#;klamas&#;yla birlikte, sigara ve alkol grubundan al&#;nan özel tüketim vergisindeki art&#;&#; oran&#; da belli olmu&#;tu.

Y&#;ll&#;k üretici enflasyonu rakamlar&#;na göre, hükümet, sigara ve alkol grubundan al&#;nan ÖTV’ye yüzde 47,4 oran&#;nda zam yapt&#;.

ARALIK AYININ BA&#;LARINDA ZAMLANMI&#;TI

Aral&#;k ay&#;n&#;n ba&#;lar&#;nda da sigara fiyatlar&#; yüzde 10,5 ila yüzde 12,9 aral&#;&#;&#;nda zamlanm&#;&#;t&#;.

TÜRK&#;YE TEKEL BAY&#;LER PLATFORMU BA&#;KANI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU!

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Ba&#;kan&#; Özgür Ayba&#;, sosyal medya hesab&#;ndan yapt&#;&#;&#; payla&#;&#;mla bir sigara grubuna 4 TL zam geldi&#;ini duyurdu.

Ayba&#;'&#;n yapt&#;&#;&#; payla&#;&#;ma göre söz konusu sigara grubundaki 21,50 TL olan sigara, 25,50 TL'ye yükseldi.

SON DAK&#;KA: S&#;GARA F&#;YATLARINA BÜYÜK ZAM! EN DÜ&#;ÜK S&#;GARA NE KADAR?

ÖTV'de yap&#;lan zamm&#;n ard&#;ndan asgari maktu vergi paket ba&#;&#;na 'den 'a ç&#;kacak. Yani e&#;er bu ÖTV oran&#;n&#;n tamam&#; yans&#;t&#;l&#;rsa bir paket sigara bundan sonra en az TL'ye sat&#;lacak.

iStock

1 PAKET S&#;GARANIN ASGAR&#; VERG&#;S&#; 14,39 L&#;RA

Sigarada ÖTV, alkollü içkiden farkl&#; olarak hem asgari maktu vergi hem de maktu vergi olarak hesaplan&#;yor. 1 adet sigarada 0,48 lira olan asgari maktu vergi, 0, liraya ç&#;karken, maktu vergi tutar&#; da 0,48 liradan 0, liraya yükseldi. Böylece bir paket sigaradan al&#;nan vergi tutar&#; ise 9,76 liradan 14,39 liraya yükselmi&#; oldu. Bir ba&#;ka ifade ile sigaran&#;n sat&#;&#; fiyat&#; ne olursa olsun 1 paket sigaradan 14,39 lira vergi al&#;nacak ve bir paket sigaran&#;n vergisi de 4,63 lira art&#;r&#;lm&#;&#; oldu.

Sigarada yürürlükteki vergi oran&#; yüzde 63 seviyesinde ve sigara üreticilerinin sat&#;&#; fiyat&#; üzerinden yüzde 63 oran&#;nda bir vergi hesaplan&#;yor ve bu tutara paket ba&#;&#;na 0,71 lira maktu vergi ekleniyor. Bu yöntemle bulunan miktar 14 lira 39 kuru&#; olarak hesaplanan asgari maktu vergi tutar&#;ndan az olam&#;yor.

hesaplama3

S&#;GARADA 5 L&#;RALIK F&#;YAT ARTI&#;I &#;HT&#;YACI DO&#;DU

Öte yandan yap&#;lan yeni düzenlemeyle yani vergide ya&#;anan art&#;&#;la birlikte halen sat&#;lan 1 paket sigaradaki vergi pay&#;n&#;n yüzde 81’den yüzde 96’ya yükseldi&#;i hesapland&#;. Hatta baz&#; ürünler için bu oran&#;n yüzde ’ün üzerinde oldu&#;u ifade ediliyor. Kaynaklara göre bu art&#;&#;la birlikte sigara fiyat&#;nda ortalama 5 liraya kadar art&#;&#; yap&#;lmas&#; ihtiyac&#; do&#;du.

Enflasyon sepetinde yüzde 4,57 a&#;&#;rl&#;&#;&#; olan sigarada her 1 liral&#;k fiyat art&#;&#;&#;n&#;n y&#;l sonu enflasyon seviyesini 0,25 puan yukar&#; ta&#;&#;yaca&#;&#; kaydediliyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Sigara fiyat listesi: Güncel sigara fiyatları

Dünya genelinde sigara içenlerin sayısı Mayıs itibarıyla 1,1 milyar seviyesine ulaştı. Bu rakamlara tüm zamanları rekoru kırıldı. Türkiye'de bu tabloda ilk 10 ülke içerisinde yer alıyor. Sigara kaynaklı ölümlerin sayısı ise 7,7 ulaştı. Son yıllarda e-Sigara denilen Elektronik Sigara tehdidi yaygınlaşıyor. Sigara her ne kadar halk sağlığı büyük oranda etkilese de sigara kullanım oranları Türkiye'de de her geçen gün artış gösteriyor. Bu durum dünyanın 7. büyük pazarı olan Türkiye'de sigara şirketi lobilerinin elbette iştahını kabartıyor desek yalan olmaz. Global sigara şirketleri Türkiye pazarında da uzun yıllardır yerini korurken Türkiye’de yerli sermaye ile üretim yapan tek sigara üreticisi ise European Tobacco A.Ş.

Gelelim asıl konumuza Türkiye pazarında bulunan yerli ve global şirketler artan maliyetleri göz önüne alarak sigara fiyatlarında zaman zaman değişikliğe gidiyor. Hal böyle olunca zam haberleri sonrası zamlı sigara fiyatları merak konusu oluyor. Sigara tüketicileri içtikleri sigaraya ne kadar zam yapıldı diye teknolojik imkanları kullanarak Google arama motoru üzerinden sigara fiyatları listesi araştırmasına girişiyor. Eğer bu bilgi için bu sayfaya geldiyseniz, doğru yerdesiniz ve güncel sigara fiyat listesi içeriğimizden aradığınız sorunun cevabını okuyabilirsiniz. 

Sigara fiyatları zam haberleri sonrası bu içeriğimiz belirli periyotlarla güncellenmektedir. İçeriğin linkini kaydederek veya google arama motoru çubuğuna “Sigara fiyat listesi: Güncel sigara fiyatları ” başlığını yazarak funduszeue.info linkine tıklayıp da bu içeriğe çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz :-)

Ayrıca bu içerikte British American Tobacco ürünü olan Kent sigara fiyatı da bulunuyor. Yine merak edilen kent sigara fiyatı ne kadar ,kent switch ne kadar , Marlboro Touch fiyatı , Winston ne kadar gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz. sigara fiyatları aşağıda sigara fiyat listesi ile verildi. İşte sigara fiyatları

13 Haziran tarihi itibarıyla güncel sigara fiyat listesi


Winston Slender: 15 TL

Winston Deep Blue & Dark Blue: 15 TL

Winston: 16 TL

LD: 14 TL vPall Mall: 14,50 TL

Tekel 14,5 TL

Tekel 14,5 TL

Samsun: 15 TL

Samsun 14 TL

Maltepe: 15 TL

Marlboro Edge: 16 TL

Marlboro Touch: 17 TL

Marlboro: 18 TL

Parliament: 18,50 TL

Parliament Midnight Blue: 17,50 TL

Muratti: 16 TL

Muratti Blu: 15 TL

Lark: 15 TL

Chesterfield: 14,50 TL

Chesterfield Mode: 14 TL

L&M: 14,00 TL

Kent: 16 TL

Kent Blue: 16 TL

Kent D-Range: 15 TL

Kent Swicth: 16 TL

Kent D-Range: 15 TL

Rothmans: 14 TL

Viceroy: 15 TL

#sigara fiyat listesi, güncel sigara fiyatları, sigara fiyatları, Sigara fiyatı, sigara ne kadar, güncel sigara fiyatları , sigara fiyat listesi, sigara fiyatları

Sigara zammı ile ilgili ortaya atılan iddiaların ardından güncel sigara fiyatları listesi araştırılmaya başladı. Sigara fiyatları ne kadar, kaç TL sorusu bu noktada en önemli soru işareti olurken, konuyla ilgili son dakika açıklaması da geldi. Royal Tobacco ürünlerinde yaşanan 2 TL'lik sigara zammı artışının ardından BAT, JTI, Philip Morris sigara markalarının güncel fiyat listesi de merak konusu oldu. Peki, sigaraya zam geldi mi? İşte, sigara zammı ile ilgili yapılan açıklama

SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Sosyal medyada sigara zammı iddialarının ardından güncel sigara fiyatları listesi merak konusu oldu. Konuyla ilgili resmi açıklama ise kısa süre içerisinde geldi.

İşte güncel sigara fiyatları listesi;

SON DAKİKA: Sigara zammı ile ilgili açıklama geldi! 7 Aralık sigaraya zam geldi mi, BAT, JTI, Philip Morris marka güncel sigara fiyatları listesi ne kadar, kaç TL?

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Philip Morris Marka

Marlboro Edge: 17 TL

Marlboro Touch: 18 TL

Marlboro: 19 TL

Parliament: 19,50 TL

Parliament Midnight Blue: 18,50 TL

Muratti: 17 TL

Muratti Blu: 16 TL

Lark: 16 TL

Chesterfield: 15,50 TL

Chesterfield Mode: 15,50 TL

L&M: 15,50 TL

 

JTI Marka Sigaralar

Winston Slender: 16 TL

Winston Deep Blue & Dark Blue: 16 TL

Winston: 17 TL

Winston Xsence Black&Gray: 18 TL

Camel Slender: 15,50 TL

Camel: 16 TL

Monte Carlo Slender: 15,50 TL

Monte Carlo: 15,50 TL

LD: 15,50 TL

SON DAKİKA: Sigara zammı ile ilgili açıklama geldi! 7 Aralık sigaraya zam geldi mi, BAT, JTI, Philip Morris marka güncel sigara fiyatları listesi ne kadar, kaç TL?

TURKTAB

Medley: 12,5 lira

Lark: 15 TL

Chesterfield: 14,50 TL

Chesterfield Mode: 14 TL

L&M: 14,00 TL

Pall Mall: 14,50 TL

Tekel  14 TL

Tekel  14 TL

Samsun: 14 TL

Samsun  14 TL

Maltepe: 14 TL

 

SON DAKİKA: Sigara zammı ile ilgili açıklama geldi! 7 Aralık sigaraya zam geldi mi, BAT, JTI, Philip Morris marka güncel sigara fiyatları listesi ne kadar, kaç TL?

"ZAMLI HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ."

Sosyal medyada son yayılan haberlerde Marl, Parl, Mur, Chst gibi sigaralara 5 TL zam geldiği iddia edildi. Ancak sigara fiyatları ile ilgili Tekel Bayileri Platformu'ndan açıklama geldi.

Tekel Bayileri Platformu'ndan yapılan açıklamada, "Zamlı haberlere itibar etmeyiniz." uyarısı yapıldı.

SON DAKİKA: Sigara zammı ile ilgili açıklama geldi! 7 Aralık sigaraya zam geldi mi, BAT, JTI, Philip Morris marka güncel sigara fiyatları listesi ne kadar, kaç TL?

JTI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

SON DAKİKA: Sigara zammı ile ilgili açıklama geldi! 7 Aralık sigaraya zam geldi mi, BAT, JTI, Philip Morris marka güncel sigara fiyatları listesi ne kadar, kaç TL?

BAT GÜNCEL SİGARA FİYATLARI LİSTESİ

SON DAKİKA: Sigara zammı ile ilgili açıklama geldi! 7 Aralık sigaraya zam geldi mi, BAT, JTI, Philip Morris marka güncel sigara fiyatları listesi ne kadar, kaç TL?

 

Sigaraya zam ne zaman gelecek? SİGARA ZAMMI ne zamansigara zammısigaraya zam gelir misigaraya zaman ne kadar gelir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası