tarkan fizy / Tarkan, Fizy'nin yeni yüzü oldu - Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Tarkan Fizy

tarkan fizy

Tarkan’ın yeni pop alb&#;m&#; 15 Haziran’da &#;ıkıyor!

Megastar Tarkan’ın, büyük bir heyecanla hazırladığı, her renkten 14 pop şarkısının yer aldığı yeni albümü “10”da, kendi söz ve bestelerinin yanı sıra Sezen Aksu, Aysel Gürel, Nazan Öncel, Günay Çoban, Gülşah Tütüncü, Ümit Sayın, Murat Matthew Erdem-Ayça Z. Aydın (Miya) ve Serkan İzzet Özdoğan imzalı şarkılar da bulunuyor.

DMC etiketiyle yayınlanacak olan “10”, müzik marketlerle birlikte dijital platformlarda ilk olarak sadece fizy ve iTunes üzerinden indirilebilecek, sonraki hafta fizy ve Apple Müzik üzerinden çevrimiçi de dinlenebilecek.

Megastar Tarkan, Turkcell’in müzik platformu fizy ile yaptığı işbirliği çerçevesinde önümüzdeki dönemde fizy’nin reklam filminde de yer alacak. Tarkan ve Turkcell işbirliği, her yaz heyecanla beklenen Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi konserlerinde de devam edecek.

Harbiye Açıkhava'da "Tarkan Zamanı" için geri sayım başladı.

Her yıl heyecanla beklenen ve her biri birbirinden coşkuyla geçen geleneksel Açıkhava konserleri ile Temmuz ayında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Tarkan, Temmuz tarihlerinde “TARKAN fizy Konserleri”nde sevenleriyle hasret giderecek.

False

Megastar Tarkan’ın son albümü 10’u ilk kez sevenleriyle buluşturan fizy, Tarkan’ın muhteşem sahne performansını da Harbiye Açıkhava’daki Tarkan fizy konserleri ve konserlerden yapılan canlı yayınlar ile hayranlarıyla ulaştırmıştı. yazına damga vuran fizy Tarkan konserleri, bu kez Almanya&#;da Tarkan’ı sevenleriyle bir araya getirecek.

Megastar Tarkan

fizy sponsorluğunda organize edilen Almanya Turnesi kapsamında Megastar Tarkan, Mart ve Nisan aylarında; Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Rotterdam, Düsseldorf, Münih ve Hamburg’da “TARKAN fizy Konserleri”nde sevenleriyle buluşacak. fizy&#;nin Almanya lansmanı ile beraber, uygulamayı indirip kullananlar arasında düzenlenecek sosyal medya kampanyalarıyla, fizy kullanıcıları Tarkan’ın Almanya konserlerine davetiyeler kazanacak ve Megastar ile tanışma fırsatı yakalayacak. Tarkan, 29 Mart ’de Berlin’de başlayacağı ve 29 Nisan’da Hamburg’da sonlandıracağı fizy konserleri serisi kapsamında, yeni pop albümü “10”da yer alan şarkılarının yanı sıra yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirecek.

fizy Tarkan Almanya Konserleri Takvimi:

Bunlar da ilginizi çekebilir

Anadolu AjansıAnadolu Ajansı

İSTANBUL (AA) - Tarkan, 'fizy Tarkan Konserleri' turnesinin açılışını Berlin'de verdiği konserle yaparak, Almanya'daki sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell'in dijital müzik platformu fizy, Tarkan'la, '10' ile başlayan iş birliğini Almanya'ya taşıdı.

Tarkan, Max-Schmeling-Halle'de düzenlenen konserde 7 yıl aranın ardından çıkardığı '10' albümündeki şarkıların yanı sıra yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirdi. Binlerce kişinin coşkuyla izlediği ilk konserde, hem gönüllere hem de gözlere hitap eden Tarkan'ın sahne performansı büyük beğeni kazandı.

fizy'nin Almanya lansmanı ile beraber, dijital müzik uygulamasını indirip kullananlar arasında düzenlenecek sosyal medya kampanyalarıyla, fizy kullanıcıları Tarkan'ın Almanya konserlerine davetiyeler kazanmaya devam edecek ve Tarkan'la tanışma fırsatı yakalayacak.

'fizy Tarkan Konserleri' kapsamında ülke genelinde 6 konser daha verecek olan Tarkan, Stuttgart, Frankfurt, Düsseldorf, Münih ve Hamburg'da sevenleriyle buluşacak.

fizy Tarkan Almanya Konserleri Takvimi şöyle:

'31 Mart: Schleyer Halle Stuttgart, 1 Nisan: Frankfurt - Jahrhunderthalle, 7 Nisan: Düsseldorf - Mitsubishi Electric Halle, 8 Nisan: Düsseldorf - Mitsubishi Electric Halle, 14 Nisan: Munih - Zenith Halle, 29 Nisan: Hamburg - Barclaycard Arena'


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası