pubg mobile premium sandık ne zaman gelecek 2022 / PUBG Mobile Premium sandık Ocak ne zaman gelecek? - ehaber27

Pubg Mobile Premium Sandık Ne Zaman Gelecek 2022

pubg mobile premium sandık ne zaman gelecek 2022

PUBG Mobile Premium Sandık ne Zaman Gelecek? sorusunu Aralık tarihi için cevapladık. Bu ay hangi gün ve saatte oyuna tekrar ekleneceğini buradan öğrenebilirsiniz. Oyuncular oyun içerisinde görev yaparak kazandıkları Premium Sandık eşyalarını kullanamadıkları için biriktirmeye başladılar. Çoğu oyuncu bu biriken sandıkları açmak için can atıyor.

PUBG Mobile geliştiricileri Premium Sandık hakkında herhangi bir açıklama yapmaması oyuncuları telaşlandırıyor. Çoğu oyuncu bu sandıkların bir işe yaramadığını ve oyundan kaldırıldığını düşünüyor. Fakat Premium sandık oyundan kaldırılmadı. Bize çok fazla sorduğunuz PUBG Mobile Premium Sandık ne Zaman Gelecek? sorusunu yılının Aralık ayına özel cevapladık.

PUBG Mobile Premium Sandık Aralık Ayında Ne Zaman Gelecek? ()

PUBG Mobile Premium Sandık Aralık Ayında Ne Zaman Gelecek? sorusunu baz alarak araştırmalarımızı gerçekleştirdik. Şuanda içerisinde bulunduğumuz mevcut etkinliğin sonlanmasıyla birlikte envanterimizde biriktirdiğimiz Premium sandıkları kullanabileceğiniz.

PUBG Mobile Premium Sandık Ekim Ayında Ne Zaman Gelecek?

Oyuna her yeni etkinlik geldiği zaman, oyuncuların bu ekinliklere ve ödüllerine yoğunlaşmaları için oyunda yer alan Premium Sandık geçici olarak devre dışı bırakılıyor. PUBG Mobile ekibinin böyle bir şey yapmasının sebebi daha önce de anlattığımız gibi, yeni etkinliklere ilgiyi arttırmak. Fakat etkinliklerin bitmesiyle birlikte Premium Sandık tekrar kullanılabilir hale getirilecek.

PUBG Mobile Premium Sandık Ne Zaman Gelecek? Aralık, için net bir tarih verilemez. Fakat sorunun en doğru cevabı için etkinliklerin biteceği tarihi işaret edebiliriz.

PUBG Mobile premium sandık ne zaman gelecek, hangi tarihte?

Milyonlarca kullanıcısıyla dünyanın en çok sevilen mobil oyunlarından birisi olan PUBG Mobile’da bir süre önce kaldırılan premium sandıkların ne zaman geleceği oyuncuların gündeminin en üst basamaklarında yer alıyor. Oyunun ana ekranının envanter bölümünde bulunan premium sandık kuponlarının akıbetinin ne olacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Konu hakkında araştırmalar yapan oyun severler intenet üzerinden ‘’PUBG Mobile premium sandık ne zaman gelecek, hangi tarihte?’’ sorusunun yanıtlanmasını merakla bekliyor.

PUBG Mobile premium sandık ne zaman gelecek, hangi tarihte?

PUBG Mobile’ın en çok sevilen bölümlerinden olan premium sandıkların kaldırılması kullanıcılarda büyük bir hayal kırıklığına yol açmıştı. Premium sandıkların ne zaman geleceğini merak eden oyun severler Discord uygulaması üzerinden PUBG Mobile’ın resmi hesabına premium sandıkların ne zaman geleceği sorusunu yöneltti. PUBG Mobile hesabı ise ‘’“Mağazadaki Premium Kasaların yerini şu anda Özel Kasalar alıyor. Ancak, Premium Kasalar 21 Haziran’dan itibaren tekrar mevcut olacak.” yanıtını verdi.

PUBG Mobile

PUBG Mobile premium sandıkların Haziran ayı içerisinde yayınlanacak güncellemeyle birlikte oyuna yeniden ekleneceği tahmin ediliyor.

PUBG Mobile premium sandık nasıl kullanılır?

PUBG Mobile’da kullanıcılar çeşitli itemler kazanma şansını sunan premium sandıkların nasıl kullanıldığı bir çok insanın gündeminde yer alıyor. İşte premium sandıkların kullanılması için yapılması gerekenler:

- PUBG Mobile’a giriş yapılır

- Oyunun ana ekranından ‘’Envanter’’ bölümü seçilir

- Envanter bölümümden ‘’Premium sandık’’ kısmı açılır

PUBG Premium Sandık Ne Zaman Gelecek?

Oyuncuların en sevdiği sandıklardan biri olan Premium Sandık oyundan kaldırılıp özel sandıkların eklenmesi oyuncularda bir soru işareti bırakmıştı. PUBG Premium Sandık ne zaman gelecekti? veya geri dönecek miydi? Premium Sandık oyuncular arasında popüler ve güzel bir sandık olduğundan oyuncuların bu sandığı merak etmesi normal bir durum. Oyuncuların ne zaman geleceğini araştırdığı PUBG Premium Sandık Ne Zaman Gelecek konusu bizi de cezbetti. Sizler için araştırdık, buyurun yazımıza geçelim.

PUBG Premium Sandık Ne Zaman Gelecek

Popüler sandığımız PUBG Premium Sandık konusunda oyun yapımcı firmasından yapılan net bir açıklama yok. Fakat oyuncuların premium sandığı sevdiğinin farkında olsalar gerek. Bunun sonucunda reddit ve benzeri platformlarda premium sandığın sonuna doğru gelecek bir güncelleme ile birlikte oyuna tekrardan belirli bir süreliğine geri ekleneceği söyleniyor. Tabii ki bunlar söylentilerden ibaret. Daha önce bahsettiğimiz gibi yapımcı firmadan PUBG Premium Sandık Ne Zaman Gelecek sorusuna net bir açıklama yok. Yüksek ihtimalle premium sandık geleceği haberi oyunun sosyal medya sayfalarından oyunculara duyurulacaktır. Ayrıca net bir tarih belirlendiğinde bizlerde yazımıza bu tarihi ekleyip güncelleyeceğiz. Bu yüzden takipte kalmak için bir yorum bırakıp bildirimleri açabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: PUBG Mobile Karakter Kuponu Kazanma

Bir önceki premium sandık içeriğinde olan Anubian Yargıç Seti, Anubian Magistrate Uçağı ve Anubian Magistrate &#; AKM oyuncular tarafından büyük ilgi gören içerikler olmuştu. Yeni gelecek olan Premium Sandık içeriklerinin bunlardan daha da güzel olmasını bekliyoruz. Umarız PUBG ekibi gözlerimizi şenlendirecek içeriklerle birlikte bir premium sandık en kısa zamanda oyuna getirir.

İlgili içeriklerimiz:

, Son dakika haber

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası