kısmet kapalılığı için dua / Kısmet,sıkıntı ve bağlılık açma duaları | Mutluluğun Şifresi

Kısmet Kapalılığı Için Dua

kısmet kapalılığı için dua

evlenmek isteyenler için dualar

Bir hanım kardeşimiz her konuda kısmetinin kapalı olduğunu yazmış ve bunun için dua  istemiş benden.


Araştırmamı yaptım kısmeti kapalı olanların okuyabileceği duaları burada yayınlıyorum. Daha önceki yayınlarımda da bekarlar için ve zenginlik içinve sınavlarda başarı için duaları okuyabilirsiniz. 

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki her şeyde bir hayır vardır, biz bilemeyiz Allah bilir. Her elimi attığım şeyde başarısız oluyorum diye düşünürsünüz fakat belki de karşılığı sevaptır, cennettir. Allah sabrınızı sınıyordur veya sizi bir şeylerden koruyordur. Veya henüz hazır değilsinizdir, evlenseniz ayrılacaksınızdır ya da mutsuz olacaksınızdır karakter olarak hazır değilsinizdir, zengin olsanız yoldan çıkacak şeytana uyacaksınızdır...Zamanı geldiğinde size istediğinizi verecektir, umudunuzu yitirmeyin. Siz kendinizi Allah yolunda geliştirmeye bakın. Bu dünyanın , bu dünyadaki evliliğin ve zenginliğin geçici olduğunu sık hatırlamak belki de daha az üzülmenizi sağlayabilir. 

Her halukarda Allah'a hamd olsun, demeyi alışkanlık haline getirelim. 

 Her halimize şükretmeyiihmal etmeyelim ve her zaman her şeyin hayırlısını isteyelim değerli kardeşlerim. 

Rabbim  isteyen herkese hayırlı evlilik, hayırlı evlat, hayırlı iş, hayırlı zenginlik, hayırlı sağlık, hayırlı arkadaş, her şeyin hayırlısını versin inşaAllah.

Selam ve dua ile,

Zehra

Kısmeti Bağlı Olanlar İçin Dua

Hangi hususta olursa olsun, kısmeti bağlı olan kimse, aşağıdaki münâcâtı her gün 100 kere okuyup gönlünce dua ederse, bi-izn-illâhi Teâlâ en kısa zamanda murâdına erer:

Okunuşu: 
Allâhümme yâ Rabbî bicâhî sâhibi'l-vesîleti Seyyidinâ ve Nebiyyinâ ve Habîbinâ ve gurrete uyûninâ ve nûr-i ebsârinâ Habîbike Muhammedini'l-Mustafâ ve Rasûlike'l-Murtazâ ve Nebiyyike'l-Müctebâ, havvil ahvâlina ilâ ahseni'l hâl. Yâ muhavvile'l-havli ve'l-ahvâl.

Kaynak: "Duâların Esrârı", Çelik Yayınevi, s.230-231

Kısmetinin açılmasını isteyenler;


Bir bardak temiz su alınır ve bunun üzerine 101 defa aşağıdaki ayetler okunup üflenir.Kısmeti kapalı olan,evlenmek isteyip de birini bulup evlenemeyen kişi bu sudan içer.


Bu işleme 21 gün devam edilir.


Hem kısmeti açılır hemde üzerinde bir bağlılık varsa Allahin izniyle çözülür.



“İnna fetahna leke fethan mübina.Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba”



Evlilik için kısmeti kapalı olanlar Yâ Şekûr c.c zikrini yapsın


Evlilikte kısmeti kapalı olanlar her gün (526)  defa “Yâ Şekûr celle celalühü” zikrine devam ederler ise 110 günü geçmeden talipler çıkar  ve çok mutlu bir evlilikleri olur.

Emirlerine itaat edenleri umduklarından fazlası ile mükafatlandıran,şükrü kabul edici,az amel ile çok mükafat verici,kendi hoşnutluğu maksat  ve niyetiyle yapılan işleri daha ziyadesiyle karşılayan  ve mükafatlandıran Allah..



Evlenmek isteyen kişi için okunacak Âyet-i Kerim


Evlenmek isteyen kişi aşağıdaki Âyet-i Kerimi (1136) defa  okumaya  devam eder.Niyet  ederek 2 yada 4  rekat namaz kılıp;”Allah’ım dünyam ve ahiretim için hayırlı olan birini nasip et.” diye  niyet edip bu Âyet-i Kerim’i okuyup en az  21 gün devam etmelidir.


Duhân süresi 54 ncü Âyet-i Kerim
Okunacak Âyet-i Kerim “Kezâlik(kezâlike), ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin). “

Anlamı:“İşte böyle. Bunun yanı sıra biz onları, iri gözlü hûrilerle evlendiririz.”

كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ

Kaynak:Duanın gücü sırların şifresi

Kısmeti açacak dua

Evlenemeyen kişiler Furkan suresi 74. ayeti okumalıdırlar. Allah'ın izniyle fayda göreceklerdir. "Vellezine yekulune Rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama." Meali, "Ve onlar ki, Ey Rabbimiz, lütfunla eşlerimizden, çocuklarımızdan bizlere göz aydınlıkları ihsan et, bizi takva sahiplerine önder kıl, derler."

Hayırlı bir eş isteyenler bu duayı okumalıdır.

Bu duayı her gün sabah namazının ardından 70 defa okuyan kişiler, hayırlı bir eşle evleneceklerdir. 

"Bismillahirrahmanirrahim

Allahu la ilahe illa hüvel hakiymul habir. Allahu la ilahe illa hüves semiul basir. Allahu la ilahe illa hüvel vahidul ehadun. Allahu la ilahe illa hüvel rahmanirrahiym. Allahu la ilahe illa hüvel ferdussamed.  Allahu la ilahe illa hüvel zahirul batınınu. Allahu la ilahe illa hüvel vahidul ehadussamed.Allahu la ilahe illa hüvel fettahul aliym.  Allahu la ilahe illa hüvel kariybul musavvir.Allahu la ilahe illa hüvel mennanul hannanu.  Allahu la ilahe illa hüvel rafiul aliym. Allahu la ilahe illa hüvel hakiymul keriym.Allahu la ilahe illa hüvel melikül kuddus. Allahu la ilahe illa hüvel hakkul mubiyn. Allahu la ilahe illa hüvel aziyzul aliym. Allahu la ilahe illa hüvel ehadus samed.Allahu la ilahe illa hüvel baisul varisu.Allahu la ilahe illa hüvel fad uhu muhlisiyne lehuddiyn velhamdülillahi rabbil alemiyn. Allahümme salli ala Muhammedinil fatihi ebvab kezalike zevvecnahüm bihurinıyn. Amin."   

Kapalı olan kısmeti açmak için okunacak dua

Kısmeti kapalı olan kişiler İnsan suresinin ilk iki ayetini 313 defa okumalı, ayet sonuna geldiklerinde "semian" kelimesini 7 defa tekrar etmelidir. Okuyacağınız duanın en başında 1 kez besmele çekmelisiniz.

"Hel eta alel' insani hınüm mined dehri lem yekun şey'en mezkura. İnna halaknel' insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece alnahu semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, bası'yra."

Share:

Kısmet,sıkıntı ve bağlılık açma duaları

dua budurİnsan bazen hiç bir şey yapmak istemez ve elde etmek için koşup kovaladığı işlerde muvaffak olamaz.Tam yaklaşmış ve yakalayacakken elinden kaçıverdiği anlar olur.İşte bu anlarda yine eksik olan şey duamızdır.Unutmayalım ki bizzat yüce Rabbimiz  “duanız olmazsa ve öneminiz var..” yani,sizin neyinize değer verip istek ve ihtiyaçlarınızı vereyim.Anlamına gelecek bir tarzda  duaya teşvik ediyor.Bu yüzden hem ibadet amacıyla hem de özel bir dilekçe gibi dua ile müracaat edip,özel ihtiyaçlarımız için Ona dua edip yalvarıp yakarmalıyız.işte bu amaçla,özel istek ve ihtiyaçlarınız ve bir türlü düzelmeyen işlerinizin düzene girmesi  için dualara başvurmanız gerekmektedir.Bunlardan bir kaç örnek aşağıda verilmiştir.

  • Kısmeti,rızkı,eli-kolu veya erliği veya kadınlığı bağlı olduğunu düşünen veya evlenmek için bir türlü uygun birini bulup evlenemeyen ve bunun kendi ötesinde sebeplerle bu hale geldiğini düşünen bilumum bağlılar için fırsat bir kurtuluş olan bir duadır.
    Bir bardak temiz su alınır ve bunun üzerine 101 defa aşğaıda gelecek ayetler okunup üfleyerek hastaya içirilir. Bu işleme 21 gün devam edilirse,gerek kısmeti,gerekse erliği veya kadınlığı bağlı oluğu ilişkiye girmekte zorlanan erkek veya kadına içirilirse hem kısmeti açılır hemde tıbbi olmayan bağlılık varsa Allah’ın izniyle çözülür.

“innâ fetahnâ leke  fethan-mübina.Ve fütihatis-semâü fekânet ebvâbâ.”

 

  • Sabah namazından sonra kıbleye dönük olarak 100 defa  aşağıdaki duayı okuyup ellerini açıp  ne istiyorsan istediğini Allah’a bildir.Bu duanın  kendisinden rivayet edildiği Mukatil bin Süleyman;”bunu yaptığı halde istediği yerine gelmezse  Mukatil’e lanet et.” diye teminat veriyor.“Lâ havle velâ kuvvete illâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.Allahümme inni es-elüke  ya Kadimü ya Dâimü.Yâ Vitru ya Ehadü ya Samedü.Yâ Hayyü yâ Kayyum yâ ze’l-Celali ve’l-ikram.Fein tevellev  fekul hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hü.Aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbü’l-Arşi’l-Azim”

Kaynak:Dr.Arif Arslan(Dua ile ruhsal tedavi)

 

 

Kısmet bağlılığı, kısmetin kapatılması hakkında bilgi verir misiniz?

Değerli kardeşimiz,

Kısmetin kapalı olup olmadığını insan bilemediği için, kendi isteği olan bir şeyi elde etmek için bazı sebeplere teşebbüs etmesi gerekir. Bu sebeplere teşebbüsten sonra şayet istediğimiz şeyi elde edersek, şükrederiz. Şayet istediğimiz şey elde edilmez ise, o zaman “Hakkımızda hayırlı değilmiş.” deyip, verilmediği için ve ahirette isteğimizin daha güzelinin verileceğine iman edip yine şükretmek gerekir.

Kısmet beklemelerde yanlış yorumlardan uzak kalınmalıdır. Bazı kimselerde yanlış bir kısmet bağlama anlayışı görülmektedir.

Evham ve suizanna kapılan bu kimseler, tereddüt etmeden konuşabiliyorlar:

"Kızımızın ya da oğlumuzun kısmeti bir türlü çıkmıyor, çıkınca da anlaşmayla sonuçlanmıyor, bir bahane bulunup iş bozuluyor! Demek ki kısmetini bağlamışlar. Zaten falan ve filan komşulardan da şüphe ediyoruz..." diye hüküm verebiliyorlar.

Halbuki Allah (cc), hiçbir insana bir başkasının kısmetini bağlama imkan ve salahiyeti vermemiştir. Bu sebeple, kısmet bağlanması diye bir olay olamaz. Ama kısmet beklenmesi diye bir gerçek olur.

Demek ki mesele, kısmet bağlanması değil kısmetin beklenmesi meselesidir.

Şunu hiç unutmamak gerektir ki, Allah yarattığı kulunun kısmetini asla bağlamaz. O kadar bağlamaz ki, dünyada evlenemeden vefat edenleri bile cennette otuz üç yaşında en güzel bir cennet genci olarak olarak evlendirir, kısmetini yine karşısına çıkarır, asla kısmetsiz bırakmaz. Onlar da o zaman asla pişmanlık duymazlar dünyadaki bekleyişlerinden dolayı. Çünkü cennet evliliği dünyadakiyle kıyaslanamayacak kadar özel ve güzel bir evlilik olur... Bütünüyle mutluluk ve saadet kaynağı halini alır.

Bizce burada unutulmaması gereken en mühim nokta şu olmalıdır:

Dünyadaki kısmetini bekleyenler bekleme süresini büyük bir fırsat bilmeli, bu sıralarda kendi özelliklerini geliştirip vasıflarını çoğaltmayı hedef almalı, vasıfsız işçi durumundan çıkıp aranan vasıflı aday özelliğini kazanmalı, kendini birçok vasıflarla değerli durumuna getirmelidir. Çünkü denklik dünyada da ahirette de esastır. Dünyada vasıflı olanlar cennette de vasıflılarla evlenirler. Bu bakımdan da kısmet bekleme devresini güzel vasıfları kazanma, çoğaltma devresi olarak düşünmeli, yüksek vasıflılara layık hâle gelmeye gayret göstermelidir.

Zaten beklemenin bir faydalı yanı da "güzel vasıflarını çoğalt" ikazını yapıyor olmasıdır.

Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

Kısmet Açmak İçin Okunması Gereken Dualar

Kısmet Açmak İçin Okunması Gereken Dualar her zaman şansın ve bahtın da açık olması için okunmalıdır. Özellikle kısmetinin kapalı olduğunu düşünen kişiler belirli zamanlarda kısmet açmak için okunması gereken duaları okumaya gayret etmelidir. Kuran-ı Kerim’de özellikle şansın ve kısmetin açılması için pek çok dua ve sure yer almaktadır. Pek çok Hadis-i Şerifte’de bu duaların kısmet açma için oldukça etkili ve tesirli olduğundan da bahsedilmektedir. Bazı kısmet açma duaları suya okunurken bazı dualar ise kısmetin açılması istenen kişinin yüzüne okunmaktadır. Kişi bizzat kendisi için de kısmet açma duası okuyabilir.

Kısmet Açmak İçin Okunması Gereken Dualar

İhlâs Suresi

Namazlardan sonra 7 kez okunması gereken İhlas Suresi kısmet açmak için en faziletli ve etkili dualardan biridir. İhlas Suresi, kişinin üzerindeki kötülüklerden arınmasını sağlar ve onun her türlü musibetten de kurtulmasına yardımcı olur. Sürekli olarak talihsizlik ve kısmet kapanması gibi durumlar yaşayan kişilerin her gün namazlardan sonra 7’şer defa İhlas Suresi’ni okuması tavsiye edilmektedir.

Furkan Suresi

Furkan Suresi’ni evlenemeyen ve sürekli olarak kısmetinin kapalı olduğunu düşünen kişilerin 99 defa okuması gerekmektedir. Furkan Suresi aynı zamanda bir zikir suresi olarak da bilinmektedir. Namazlardan sonra okunması daha çok sevap olan Furkan Suresi evlilik için ve kısmet açılması için en tesirli olan surelerden biridir. Furkan Suresi’nin 74. Ayetini özellikle okuyan her kişi Allah’ın da takdiri ile evlenecek ve istediği muradına da erecektir.

Vakıa Suresi

Vakıa Suresi’ni 40 boyunca her gün günde 40 defa okuyan kişinin kısmeti açılacaktır. Namaz kılıyorsanız namazlardan sonra da Vakıa Suresi’ni okuyabilirsiniz. Tek bir seferde namazdan sonra 41 defa Vakıa Suresi’ni okuyan kişinin bahtı ve kısmeti açılır. Aynı zamanda da bol rızık ve bereket içinde de yaşar. Sabah ve akşam namazlarından sonra Vakıa Suresi’nin birer kez okunması ise kişinin her zaman şansının açık olmasını sağlayacaktır. Kadınlar için Vakıa Suresi’nin okunması her zaman daha faziletli olarak bilinmektedir. Kadınlar abdestli ve inanarak düzenli olarak İhlas Suresi ile birlikte Vakıa Suresi’ni okursa o kişinin kısmeti kısa süre içerisinde açılacak ve bolluk ve bereket içinde yaşayacaktır.

Bakara Suresi

Evlerde bolluk ve bereket için en çok okunan surelerden biri olan Bakara Suresi aynı zamanda kısmeti kapalı olan kişiler için de oldukça tesirli bir duadır. Özellikle Cuma günleri düzenli olarak okunması gereken Bakara Suresi kişinin de tüm kötülüklerden ve olumsuzluklardan da kendini korumasını sağlayacaktır.

Kısmet açma için Kuran-ı Kerim’in en uzun suresi olan Bakara Suresi’nin okunması oldukça faydalı olacaktır. Hem kısmetinin açılması istenen kişi adına bir başkası tarafından hem de kişi kendi adına Bakara Suresi’ni okuyabilmektedir.

Maun Suresi

En faziletli ve en sır dolu surelerden biri olarak bilinen Maun Suresini düzenli olarak okuyan her kişi tüm kötülüklerden ve afetlerden korunmaktadır. Özellikle küçük çocuklar için oldukça etkili olan Maun Suresi nazara ve kısmet kapanmasına karşı da en tesirli olan dualar içerisinde gösterilmektedir.

Maun Suresi’ni düzenli olarak her gün okuyan kişinin etrafında saygınlığı artacak ve daha sözü dinlenilir bir kişi olacaktır. Özellikle sıkıntılı dönemlerde okunması tavsiye edilen Maun suresi kişinin sıkıntılarından kurtulmasını sağlar.

Nazara karşı etkisi olduğu bilinen surelerden biri olan Maun Suresi aynı zamanda kişinin dini vecibelerini de yerine getirmesini kolaylaştırmaktadır.

İnşirah Suresi

Kişinin istediği tüm dileklerin kabul olması için en tesirli ve en faziletli olan surelerden biri de İnşirah Suresi’dir. Kişi düzenli olarak İnşirah Suresi okursa istekleri daha kısa sürede ve Allah’ın izni ile gerçekleşmektedir. Evinde bereket olmasını isteyen ve aynı zamanda kısmetinin açılmasını isteyen her kişi düzenli olarak İnşirah Suresi’ni okumalıdır. İnşirah Suresi’nin 100 defa okunması iç sıkıntının gitmesini ve psikolojik rahtsızlıklarında daha kısa sürede iyileşmesini sağlayacaktır.

Namazlardan sonra ve her Cuma günü düzeni olarak kalpten inanarak İnşirah Suresi’ni okuyan kişinin bahtı ve kısmeti de açılacaktır. İşlerin yoluna girmesi için de oldukça etkili bir dua olan İnşirah Suresi aynı zamanda 41 defa okunduğunda kişinin üzerindeki rehavetin de kalkmasına yardımcı olmaktadır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır