osmaniye semt polikliniği istanbul eah / İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Polikliniği

Osmaniye Semt Polikliniği Istanbul Eah

osmaniye semt polikliniği istanbul eah

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniğirandevu, adres, telefon , ulaşım harita ve yol tarifi bilgileri aşağıdaki gibidir.

Randevu Alİstanbul'da Devlet HastanesiTelefon : () 86 57Randevu T : Adres : Osmaniye Mahallesi, Fabrikalar Cd., Bakırköy/İstanbul, İstanbulWeb : seafoodplus.infota ve Yol TarifiHata Bildir

Lütfen Dikkat :Telefonla Randevu Alma Hattı "" Randevu Alma web sitesi seafoodplus.info seafoodplus.info sağlıklı ve güncel bilgiler için İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği resmi web sitesini ziyaret ediniz yada telefon numarasından iletişim kurunuz.

Etiketler : randevu al,İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği, adres,tahlil sonuçları, laboratuvar sonuçları, telefon, yol tarifi al, ulaşım, nasıl gidilir, nerede, iletişim bilgileri, online randevu,e-randevu

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği Haritası

Yol Tarifi Al

Yorumlar

2sene önce geçirilmiş araç içi trafik kazasından dolayı topuklarım ayak bileklerim kırıldı sağ ayağımda açık kırık ve eklem kemiği kaza mahalinde kaldı bundan sebep 18saatlik bir ameliyatla eklemlerim dondurulmadan 6şar adet vida platinlerle ayaklarım sabitlenebildi.. Kalçama müdahale edilemedi kritik noktalarmış felç kalabilir kendi kendine iyileşecek dendi omuriliğimde ise 6adet kemik kırığından sebep T şeklinde platin takıldı 10ay önce sürmekte olan davama müteakip ankara adli tıp kurumu heyet %51lik bi rapor verdi. Şimdi ise hastahanenize eşimin desteği ve baston yardımıyla zarzor gelebildim ki sağ tarafta düşük ayaktan dolayı dışarda ayakkabıda giyemediğimden bastonsuz dengemi sağlıyamıyorum uzun süre (1saat)ayakta kaldığımda ayak kaslarım öldüresiye acıyo ve zaman zaman yürümeye çalışırken ayakbileklerim kitleniyor. Elimde çanta veya torba taşımamaktan vb. Bahsetmiyorum bile Ancak %15lik komik bir rakam veriyorsunuz adliye heyeti devlet tazminat ödeyeceği için var olan engeli olabildiğince geri çekiyormuş bunu hem oradaki yetkililer hem avukatım söylüyor bu yapılan muamele nekadar doğru..?? Hata sizdemi adliyenin heyetindemi..? Kim işini doğru yapıyor kim savsaklıyor hastanenizde kayıtlarım var adam gibi muayene edilmediğim evraklarınızdaki eksik verilerden anlaşılır zaten KBB ile hiç alakam yokken doktorum kulak ölçümüne gönderilmemi istedi itiraz etrim zira ortopedist heyet olmasına rağmen röntgenlerden başka bişeyi muayene etmedi beyincerrahı da aynı şekilde imzalayıp gönderdi fizyoterapist hareketleri yaptırırken zorlandı çünkü zırtpırt kramp girdi parmak uçlarıma yükselmemi söyledi topuklu bile giymem eklemlerdeki platinlerden sebep ömürlük yasakken buiş nasıl olacak diye sordum tamam ozaman seafoodplus.infoğ ayağımdaki düşük ayak varlığından ise hastahanedeki hiç kimsenin haberi bile yok peki bu oranlar neye göre kime göre veriliyor? Balthazard diyorsunuz peki neredeki hangi rahatsızlıklarda Balthazard denilen formül uygulanıyor biri bana mantıklı bi şekilde izah edebilirmi?
1 6 yıl önce ()

İşçi sağlık hizmeti için devlete tl üzerinde ücret ödüyor .. Kimse bedava sağlık hizmeti almıyor Adam gibi hizmet versin devlet hastaneli yada para kesmesin devlet biz özele gidelim o parayla Daha ucuza gelir!
1 6 yıl önce ()

Hastayim soğuk algınlığı geciriyorum kutularca ilaç içtim 2 hafta önce doktor yazdı düzelmedim bu polikliniğe üşüme ve baş ağrısıyla gittim zar zor kendimi kaldırıp ulaştım aile hekimi yok hastaların ağırlık durumuna göre öne alma ilgi alaka hiç birşey yok bölümlere gidiyorum göğüs hastalıkları , kulak burun boğaz doktorlar yok saat da kapanıyor saat 4 de doktor yok hangi kata çıksam sizinle bu bölüm ilgilenemez şuraya gidin vs biz ölelim paramız yoksa yüzümüze bakılmasın.Büyük hastanelerde sırf bu yüzden aciller hasta dolu niye ? randevu alıp o hastalığın sıkıntısını çekip sürünmek yerine acil e gidip muayene olmak daha kolay nede olsa sonra bölüm doktoru bakar ama dikkat edin gerçek acil hastası durumundaykende orada başı ağrıyan boğazı acıyan hastaların yanında sira beklerken fenalık gecirebilirsiniz.. her yere her şekilde şikayet edeceğim , Devlet hastanelesi aklınızın ucundan geçmesin lütfen
1 6 yıl önce ()

Saat 4te randevu verliyor esime ama calisms saati en son 5 esim10dakika erken gittigi halde doktor yok sozde muayne saati bitmis o zaman 4 de randevu verilmesin
3 6 yıl önce ()

Çok iyi
5 6 yıl önce ()

İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği

Nöroloji , Psikiyatri , Dermatoloji , Nefroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Aile Hekimliği , Dahiliye , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Kulak Burun Boğaz , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları Daha fazla göster

İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği Hakkında

Adres:

Osmaniye Mah. Cemiyet seafoodplus.info Bakırköy / İstanbul

İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği kadrosunda 2 adet aile hekimliği uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 4 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 6 adet dermatoloji uzmanı, 9 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 4 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 40 adet iç hastalıkları uzmanı, 17 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 8 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 13 adet nöroloji uzmanı, 7 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği İstanbul ilinde Osmaniye mahallesi Cemiyet sokakno Bakırköy adresinde bulunmaktadır. İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Uzm. Dr. Yusuf Öztürkmen
Ortopedi ve Travmatoloji,
Ass. Dr. Aysu Yetiş
Uzm. Dr. Abdullah Yüksel
Uzm. Dr. Faruk Tekin
Ass. Dr. Yusuf Muhammed Durna
Ass. Dr. Yusuf Muhammed Durna
Uzm. Dr. Özlem Uzman
Ass. Dr. Şevket Şahin
Uzm. Dr. Reyhan Sürmeli Adıkdı
Uzm. Dr. Reyhan Sürmeli Adıkdı
Uzm. Dr. Emine Taşkıran
Ass. Dr. Selami Baş
Uzm. Dr. Hüseyin Dede
Ass. Dr. Ceren Çaltı
Uzm. Dr. Abdullah Sığanık
Uzm. Dr. Abdullah Sığanık
Uzm. Dr. Zehra Doğan
Kadın Hastalıkları ve Doğum,
Uzm. Dr. Çiğdem Teker Çakmak
Uzm. Dr. Çiğdem Teker Çakmak
Uzm. Dr. Mehmet Şimşek

İstanbul EAH Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği, Bakirköy, nerede, Metro, Otobüs, Minibüs / Dolmuş veya Tren ile nasıl gidilir?

Bakirköy şehrinde İstanbul EAH Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği konumuna Toplu Taşıma

Bakirköy, Türkiye'deki İstanbul EAH Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile İstanbul EAH Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak İstanbul EAH Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

İstanbul EAH Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Ssk Osmaniye-2; Aksu - Kazliçesme Yönü; İncirli Ömür / Eminönü Yönü; Fildami Yolu - seafoodplus.info Üni. Yönü; Dikilitaş - Incirli Yönü; Bakirköy Adliyesi - Cevizlibag Yönü.

OtobüsB93T94Y98H98TBN1Tren:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M1AMinibüs / Dolmuş:DOLMUŞ: DMİNİBÜS: AMİNİBÜS: A

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca İstanbul EAH Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği için yol tarifi alın.

İstanbul EAH Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Bakirköy konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

İstanbul EAH Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği için Metro, Otobüs, Minibüs / Dolmuş ve Tren fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Bakirköy, İstanbul

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir