batuhanin annesi / Batuhan Karacakaya Annesi Kimdir? - Güncel Oku

Batuhanin Annesi

batuhanin annesi

Acun Ilıcalı'dan Batuhan'ın annesine sert sözler: Kim oğlunun hakkını yemiş

Acun Ilıcalı'dan Batuhan'ın annesine sert sözler: Kim oğlunun hakkını yemiş

Survivor All Star , dün akşam büyük finaliyle sona erdi.

6 aylık zorlu serüvenin sonunda dün akşam gerçekleşen SMS oylamasında rakibinden daha fazla oy alarak şampiyon olan isim Nisa Bölükbaşı oldu.

Batuhan Karacakaya'nın annesi, oğlunun üçüncü olması üzerine çılgına döndü ve sosyal medya hesabından olay yaratacak paylaşımlarda bulundu.

Survivor All Star'da şampiyon Nisa'nın olması sonrasında Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'ya konuk oldu.

Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesinin kendisi ve Survivor hakkında yaptığı açıklamalara sert çıktı.

"Kim oğlunun hakını yemiş"

Ilıcalı "Batuhan mektup falan yazacakmış çıksın yazsın o mektubu bekliyorum cevabını vereceğim. Kim oğlunun hakkını yemiş?" diyerek tepki gösterdi.

Batuhan'ın annesinin söylediği sözler:

"Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım. Çırpındım oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, Duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri."

Acun Ilıcalı'dan Batuhan'ın annesine sert sözler: Kim oğlunun hakkını yemiş

"Nisa Batuhan'dan 3 kat fazla oy aldı"

Acun Ilıcalı, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Nisa Batuhan'dan 3 kat fazla oy aldı. Batuhan'ın hakkı yenmedi sağ olsun annesi hakkımız yendi vs dedi ya senin ne hakkın yenmiş nerede oy nerede? Annesine sevgiler yine de ama Nisa'nın oyu 3 katı. Kim oğlunun hakkını yemiş? Batuhan sen çıktığın her oylamada elenmişsin. Elendiğinde de Ayşe iki katıydı.

Kendisini severim ancak bu kadar hırs yapan arkadaşımız aslında hatayı nerede arıyorsa hırs yapmasında. Noter var. Her oylamada elenmişsin hakkım yendi demişsin. Buradaki konu şu; emeğimizi töhmet altında bırakmasına izin vermem. Daha önce böyle saçma iddialar eden bir kadını da dava ettim çatır çatır da kazandım. Namusumuza dil uzatanı affetmem. Bu kadar kişinin emeğini dil uzatılmasına izin vermem. "

Acun Ilıcalı'dan Batuhan'ın annesine sert sözler: Kim oğlunun hakkını yemiş

Acun Ilıcalı'dan Batuhan'ın annesine sert sözler: Kim oğlunun hakkını yemiş

Acun Ilıcalı'dan Batuhan'ın annesine sert sözler: Kim oğlunun hakkını yemiş

Acun Ilıcalıtv8ProgramYarışma

Google News ile Takip Et

Survivor’da ortalık karıştı! Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya’nın annesine ateş püskürdü

Ocak ayında başlayan Survivor All Star''da yaklaşık altı aylık kıyasıya mücadele sona erdi. Sonuç canlı yayında açıklanırken, SMS oylaması sonucu gülen taraf Nisa Bölükbaşı oldu. Bir önceki All Star''da mutlu sona ulaşan Adem Kılıçcı''yı geride bırakan Nisa, iddialı rakipleri arasında sürpriz şekilde şampiyonluk kupasını kaldırdı.

''NİSA''NIN OYU BATUHAN''IN ÜÇ KATI'' 

Büyük finalin ardından ''Survivor Ekstra'' programına katılan Acun Ilıcalı, oylama hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Batuhan Karacakaya''nın annesi Gülhayat Karacakaya''nın ''Hakkımız yendi'' iddiasına cevap verdi. "Oylamayla ilgili şunu söyleyebilirim; Batuhan''ın hakkı yenmedi. Bunu garanti edebilirim çünkü Nisa, Batuhan''ın üç katına yakın oy aldı. Batuhan''ın annesi ''Hakkımı yendi'' diyor, ne hakkı yenmiş? Batuhan''ı severim ama hayatında üç oylamaya girmiş, ikisinde elenmiş. Oğlunun emeğinin çalındığını düşünüyorsa, Nisa''nın oyu Batuhan''ın üç katı. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin?"

''HER OYLAMADA ELENMİŞSİN'' 

Sevilen yarışmanın yapımcısı, "Batuhan çok iyi bir yarışmacı ve Survivor''ı bu kadar hırs yapan arkadaşımız aslında hatayı da hırs yapmasında, kafayı ''Birinci olacağım'' diye takmasında arasın. Noterden başka bir kurum yok değil mi? Noter sonucu getiriyor ve biz açıklıyoruz. Sen 10 oylamadan galip çıkarsın da burada elenirsin, o zaman biz de ''Burada enteresan bir şey oldu'' diyerek inceleriz. Çıktığın oylama yok, her oylamada elenmişsin. Sonra da ''Hakkım yendi'' diyorsun" ifadelerini kullandı.

''NAMUSUMUZA DİL UZATANI AFFETMEM'' 

Acun Ilıcalı, "Yıllar önce bir kadın (Merve Büyüksaraç) çıktı, iddialarda bulundu. Mahkemeye verdim. Ofisime kadar geldiler, ''Mahkemeyi geri çek'' diye rica ettiler. Herkesi affederim ama ''Namusumuzu dil uzatanı affetmem'' dedim. Çatır çatır kazandım. Bütün Türkiye bunu gördü. Hiç kimsenin hakkı bir gram yenmez. Ben çok hata yaptım, kasti bir şey yapmadım. Birisini üzdüysem de telafi ettim. Seninle ne işimiz var! Neden hakkını yiyelim? Herkes haddini bilecek. Benim kırmızı çizgilerim belli. Abuk sabuk iddia, iftira Bunları kusura bakmayın kabul etmem. Yaptığım iyilikleri hiçbir zaman söylemeyeceğim. Yarışmacılarımız çok iyi biliyor ki Acun abileri her zaman onları elinden geldiği kadar destekliyor. Ne deseler yaparım. Benim için değerli insanlar. Herkesi de bir kez daha uyarayım. Kendi aranızda istediğiniz konuşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

''GİTTİ OĞLUMUN EMEKLERİ'' 

Batuhan''ın annesi Gülhayat Karacakaya, hesabını kapatmadan önce Twitter''da çok konuşulan şu paylaşımı yapmıştı: Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. ''Oğlumun yine hakkı yenecek'' dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri.

Batuhan Karacakaya''nın kardeşi Melisa Karacakaya''nın hedefinde de Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı vardı.

Melisa Karacakaya paylaşımında "Üzüldüğüm tek şey keşke abim bu kadar emek vermeseydi o da yatsaydı. Oy atan destek olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

İlgili Haberler

Batuhan Karacakaya Annesi Kimdir?

Batuhan Karacakaya Annesi Kimdir?

Survivor’da yıldızının yeniden parlamasının ardından Batuhan Karacakaya’nın özel hayatı da mercekler altına alınmaya başlandı. Geçen sene yarışan ünlü isim, aileleri ile birleşme anında annesiyle buluştu ve bu olay sosyal medyada yankı buldu. Daha sonra annesinin koronavirüse yakalanması haberi, sevenlerini üzmüştü. Batuhan Karacakaya’nın annesinin adı ise Gülhayat Karacakaya’dır. Babası da Birol Karacakaya…

Batuhan Karacakaya Hangi Takımlıdır? >

Batuhan Karacakaya Annesi Kimdir?Batuhan Karacakaya Hangi Takımlıdır?Batuhan Karacakaya Ne Mezunu?Batuhan Karacakaya Sevgilisi Kimdir?Batuhan Karacakaya Nerede Oturuyor?

Survivor Batuhan Karacakaya Hakkında Merak Edilenler

Survivor All Star'da yarışacak olan Batuhan Karacakaya hakkında hangi takımlı, sevgilisi kimdir, ne mezunu ve evi gibi merak edilen soruların cevaplarını sizler için verdik. İşte Batuhan Karacakaya hakkında merak edilenler Batuhan Karacakaya annesi kimdir, hangi takımlıdır, ne mezunu? Batuhan Karacakaya sevgilisi kimdir, nerede oturuyor? Gibi merak edilenleri sizler için derledik.

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent rolü ile hafızalarımıza kazınan Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz sene Survivor’a katılması ile o imajını tamamen değiştirdi. Artık gözümüzde ufak bir çocuk değil, hırslı ve başarılı bir yarışmacıya dönüşmüştü. Onun bu başarısı ve sevenlerinin sayısı, Survivor All Star yarışması ile tekrar ekranlara dönmesine sebep oldu. Peki, genç yarışmacı Batuhan Karacakaya hakkında neler biliyoruz? Henüz şimdiden Survivor All Star’ın iddialı isimlerinden biri olan Batuhan Karacakaya hakkında merak edilenler…

Batuhan Karacakaya Annesi Kimdir?

Survivor’da yıldızının yeniden parlamasının ardından Batuhan Karacakaya’nın özel hayatı da mercekler altına alınmaya başlandı. Geçen sene yarışan ünlü isim, aileleri ile birleşme anında annesiyle buluştu ve bu olay sosyal medyada yankı buldu. Daha sonra annesinin koronavirüse yakalanması haberi, sevenlerini üzmüştü. Batuhan Karacakaya’nın annesinin adı ise Gülhayat Karacakaya’dır. Babası da Birol Karacakaya…

Batuhan Karacakaya Hangi Takımlıdır?

Geçtiğimiz sene Survivor’ın en çok konuşulan ve bu nedenle bu yıl yayınlanacak olan All Star yarışmasına da katılan Batuhan Karacakaya’nın hangi takımlı olduğu en çok merak edilen bilgiler arasındadır. Bilindiği üzere genç isim Galatasaray Spor Kulübü taraftarıdır.

Batuhan Karacakaya Ne Mezunu?

25 yaşındaki genç oyuncu ve Survivor yarışmacısı olan Batuhan Karacakaya, tabiri caizse aile mesleğini yerine getirmek üzere eğitim almıştır. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nde İngilizce Mimarlık bölümünden mezun olan Batuhan Karacakaya’nın babası da mimardır ve inşaat sektörüne meraklı olduğunu belirtmiştir.

Batuhan Karacakaya Sevgilisi Kimdir?

Henüz bekar olan Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz sene aynı yarışmada bulunan Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikte çok anılmıştı. İkilinin ilişkisi olduğu ve sevgili olduğu iddiaları magazin haberlerinde dönüp duruyordu. Hatta sadece Aleyna Kalaycıoğlu değil; Melis Sezer ve İlayda Şeker de bu aşk haberlerine konu olmuştu. Fakat bu iddialar tam anlamıyla doğru çıkmadı.

Aleyna Kalaycıoğlu’nun yakın arkadaşı olması ile bilinen başka bir Aleyna’ya gönlünü kaptırmıştı. Fakat sosyal medya hesaplarından silinen fotoğraflar ve derin bir sessizlik gösteriyor ki; ikili şimdilerde birlikte değil. Batuhan Karacakaya’nın sevgilisinin kim olduğu veya olup olmadığı ise şimdilik büyük bir gizem!  

Batuhan Karacakaya Nerede Oturuyor?

Ünlü ve fenomen isimlerin nerede oturduğu ve evi nerede gibi sorular, yıllardır büyük bir merak konusu olmuştur. Batuhan Karacakaya’nın evi nerede sorusu da bu nedenle binlerce hayranı tarafından merak ediliyor. Bilindiği üzere, genç yarışmacı Batuhan Karacakaya, doğum yeri de olan İstanbul’da yaşıyor. Fakat İstanbul’un neresinde yaşıyor sorusunun cevabı net değil. 

Yorumlar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası